Friday.

Igår var det som sagt derby, vinterjackan gick precis igen men kunde inte andas. Så den får så fint hänga pch vänta på mig tills nästa vinter.. Den som väntar på något gått right? Norrtäöje förlorade tyvärr, och Rimbo hatare som jag är kom pricken över iet när fab får en tackling och försvinner, när jag sen får tag i honom är han på akuten.. Så efter matchen körde jag på tio minuter till Norrtälje, har ju kört den vägen i 3 år men så fort har det inte gått tidigare, men vad gör man inte? Håller min kära sällskap hela kvällen och efter mycket om och men, och med förvånade läkare får vi veta att nyckelbenet inte är brutet, utan att han fått en kraftig muskel blödning.. Ingen av oss sov särskilt bra alls inatt och bebis envisades med att sparka nedåt så fick hänga vid toan ett x antal gånger! Imorse åkte jag och mamma till Uppsala för att shoppa upp lönen som precis kommit, som det ska vara med andra ord..

Sen provkörde vi vagnar & jag blir inte klokare.. Nu är jag hemma, vi skulle egentligen ätit middag i rånäs men det var inte prio ett för Fabian, så agerar hembiträde istället.. Jobbar hela helgen & även om jag varit ledig i veckan så är det alltid lite jobbigt att behöva jobba på helgen.. Nu ska jag styra fredagsmys!

Ha en fin kväll! ❤


Kommentarer
Postat av: Linda clefberg

Fina saker :-) är det newbie overallen? <3

2012-10-26 @ 22:08:34
Postat av: Victoria

Ett tips prova Emmaljunga Citycross dom är hur sköna som helst att köra samt jätte smidiga! Ligg och sitt del "klickar" man på chassit, kanske du redan vet ;) Kan rekommendera den varmt eller Mondial duo. Finns i massor av fina färger oxå men det kostar oxå..

Svar: Har provat den, men tycker fortfarande den är för stor och klumpig.. Ska kunna släpa den upp många många trappor varje dag.. Svårt är det, då alla stora vagnar är fula.. Men har hört från en med iCandy att den funkar hur bra som helst i snö väder, så då är nog en brio go inga problem.. Supersnällt för tipsen. :)
izabella Åkerlund

2012-10-26 @ 23:32:49
Postat av: Mamma

som en erfaren vagnkörare kan jag verkligen rekommendera en vagn med stora däck runt om, om man ska ha en chans att ta sig fram i vinter, svängbara däck i fram är oxå sjukt smidigt! En Bugaboo Donkey helt enkelt!

Svar: Bugaboo är verkligen den fulaste vagnen jag vet, så en sån kommer det inte bli.. Men super snällt för alla tips.. Till den vagnen jag kollat, så finns det stora vinterdäck att byta till, och hjulen i fram roterar alltid.. Men det är inte lätt att välja vagn inte.. Stort tack för tipsen! :) är tyvär inget fan av stora vagnar..
izabella Åkerlund

2012-10-27 @ 06:42:46
Postat av: c

tänk på att fördelen med "stor" vagn är att din bebis går att bädda ner ordentligt med åkpåse och overall!!! små vagnar blir det tråååångt under vinterhalvåret. jag har varit asnöjd med emmaljunga då den är överlägset bäst att köra i alla terränger(stenigt, sandigt, slaskigt, skogen mm) liggvagnen har man oftast så kort tid. om ni ska bära upp hela vagnen till lgnheten rekommenderar jag brio, då den är lättare, annars satsa på att ha en mjuklift som du kan bära upp bebben i om vagnen står kvar nere.

2012-10-27 @ 16:01:22

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0