Frozen rasberry cheesecake.

Det var en som ville ha receptet på
cheesecaken så här kommer det. ❤ 
 
 
Du behöver ❤ 
 
12 bitar
Botten:
15 digestivekex 
100 g smör
Fyllning:
5 ägg
1 1/2 dl strösocker
150 g philadelphiaost 
1 lime, rivet skal + 2 msk pressad lime 
2 tsk vaniljsocker
250 g hallon
2 dl vispgrädde
Garnera med:
125 g hallon
myna/lime
 
Såhär gör du ❤ 
 
1. Botten: Lägg kexen i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör dem till smulor. Smält smöret. Blanda smör och kexsmulor i en bunke. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form botten som är 24 cm i diameter med löstagbar och tryck ut kexsmulorna.
 
2. Fyllning: Dela äggen i gulor och vitor och lägg vitorna i en ren skål. Lägg äggulorna i en kastrull med socker och ost. Sjud försiktigt under omrörning tills krämen tjocknar. Kyl i kallt vattenbad.
 
3. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden. Tillsätt limeskal, limesaft, vaniljsocker och hallon till äggkrämen. Blanda försiktigt ner grädden.
 
4. Vänd ner äggvitorna och häll fyllningen i formen. Täck över med frysfolie och frys i minst 6 timmar. Ta ut cheesecaken ca 20 minuter före servering. Garnera med hallon och mynta.
 
Lycka till. ❤ 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0