Napp!

Det här med napp! Fick en fråga om Noel inte använder napp alls, och tänkte att det vore lite intressant att skriva här och kanske att ni som läser kommenterar hur ni har det med era små?❤ 
 
Noel hade napp fram till 2-3 månader, sen en dag bara total ratade han den och vi la ingen energi i att försöka ändra på det.. Men oj vad jag önskar att han tog napp nu, han somnar bara om han får flaska, sover bättre om flaskan får vara kvar i munnen & går i princip bara att trösta med flaska! Jag vet inte, kan man börja vänja med napp igen? ❤ visst är det skönt att inte behöva vänja av sen, men för oss vore nog napp en räddning många gånger, nu tuggar han och leker bara med Nappen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Haha är ni galna?! Ingen napp?! ;-) det har varit vår räddning i måååååånga lägen och E skulle aldrig kunna somna utan napp. Det kommer vara svårare att sluta med nappen ju äldre dom är, men några genvägar måste man ta ;-) jag skulle provat med nappen, av ren lathet, men klarar han sig utan slipper ni konflikter senare när han blir äldre..

Svar: Haha ja alltså om han inte ratat den hade vi gärna haft.. Eftersom han sover bäst nät han får snutta! Idag börjar napp träningen helt enkelt haha! ;)
izabella Åkerlund

2013-08-18 @ 09:01:33
Postat av: Louise - mamma till Emil

vi kör med napp och har gjort från början, egentligen behöver han den inte, han somnar bättre och fortare med den, men han har lärt sig att stoppa in den själv så han "vill" alltid ha den nära sig och så älskar han att leka med den, men glömmer man den så går inte världen under :)

Svar: Okej :) vore sp skönt om han kunde somna med hjälp av nappen som förut! Måste vara skönt :)
izabella Åkerlund

2013-08-18 @ 16:57:13
URL: http://louisehelander.blogg.se
Postat av: T - mamma till lille V

Vi använder napp till vår pojk och gjort det från vecka två då vi fick medhåll fr BVC att det var ok. Han är väldigt snurrig och fast vi försökt ha olika nappmodeller för att han inte ska bara ha EN så vill han ändå ha Philips Avent nappar med rak sugnapp (den är ganska lik mams, ingen "plupp" längst ut på nappen :)) helst. Ibland går MAM men oftast inte. Kanske ni ska prova en helt annan modell om ni bara kört med tex MAM förut. V gillar nog Philips bäst bara för att den är väldigt lik en amningsnapp och jag ammade ned det i fyra veckor innan jag slutade amma helt. Lycka till!!

Svar: Jaha okej :) tänker att han har ju mam nappflaskor endast, och tog mam nappar ändå till 3 månader ungefär.. Men det kanske man ska göra!!! :) hat några andra, bara testa då kanske :) hihi!
izabella Åkerlund

2013-08-19 @ 16:57:17
Postat av: T - mamma till lille V

Snuttig ska det vara haha ;)

2013-08-19 @ 16:59:12

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0