BM besök.

Besök hos barnmorskan. 
 
Fabian hann hem från jobbet lagom till bm, alla prover såg bra ut, pratade allmänt om hela graviditeten & konstaterades att jag haft en helt normal graviditet utan problem.. Angående mitt rygg ont osv så har jag troligtvis en inflamation i muskeln vid skulderbladet, Alvedon och hoppas det lägger sig.. Fick råd om nya tabletter mot halsbränna som ska vara bättre.. Och så fick det bli postafen igen mot illamåendet. Åt dom i början av graviditeten och dom funkade bra! Bebis ligger fortfarande neråt men inte helt fixerad. Men eftersom han legat på samma sätt i flera veckor tyder inget på att han skulle flytta sig.. Nästa tid är inbokad den 4:e mars. Hoppas med andra ord att jag inte kommer gå på den! 
Nu vill jag bara att ryggvärken i vänster sida släpper, inte trevligt alls. Efter Apoteket fyndade vi en del på prisstopp som har 50% på allt.. i helgen är det 70% får se om vi åker upp igen.. Lilleman fick iaf några leksaker och ett par Laban byxor.. Inte köpt en enda skallra eller liknande så det var jätte bra! 
 
Angående bubbel bad så kan det ju vara intressant för andra som också undrar. Och det är helt ofarligt, man har till och med börjat få bubbla när vattnet gått.. Det stimulerar kroppen och är inte alls farligt för barnet. Däremot kan man få sammandragningar om strålarna riktas så, men för mig och min ryggvärk är det jätte bra! Så skönt att alla som påstått annat har fel. Nu kan jag njuta hela kvällen imorgon i bubblet, helt underbart! ❤ 
 
 
SF mått : nästan 36. 
Bebis ❤ : 131 
Vikt: +8 fortfarande. 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack ska du ha ;) Och snart är det dags för er, vad spännande! Jag var så otroligt less på allt som hade med graviditet att göra mot slutet men belöningen är det bästa du kan tänka dig :)

2013-02-15 @ 19:14:44
URL: http://esegerstrom.blogg.se
Postat av: Joanna

Haha ja jag kommer ihåg det som igår. Johan fick hjälpa mig så jag kunde vända mig om i sängen. Bubbla på o försök att njuta så gott det går.

2013-02-15 @ 20:08:18

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0