Så blev det.

Redan tisdag, igår åkte vi till rånäs efter att jag åter igen besökt läkaren, blev äntligen skickad vidare, och fick en tid hos Gyn till idag. Vi åkte till thuns igår, jag hittade ingenting men fabian hittade shorts, och till Noel hittade vi äntligen en uv dräkt. Sen åkte vi hem och badade, åt middag spelade Kubb och massa annat o sen gick jag och sov. Fabian va kvar med pappa och spelade biljard, drack öl pch badade. sen vaknade jag upp vid tre tiden av att en jävla groda hoppar i mitt ansikte, så vi jagade groda o jag dog typ.
 
Sen imorse åkte vi till Gyn, gjorde ultraljud på bröstet, en hel sjukt stor knöl.. Och först blev det tal om operation och jag ville verkligen inte läggas in.. Men tillslut blev det ett mindre ingrepp på röntgen. Vi åkte hem och vilade och sen tillbaka till röntgen, där hoppades dom på att dom kunde tappa ut hela vätskan i knölen men efter 150 ml var/vätska/blod/mjölk så blev det väldigt trögflytande, så en kateter som ska dränera ut det sista sitter nu i mitt bröst, måste spola varje dag för att få ut det sista och troligtvis gå runt med den här påsen i en och en halv vecka. Jag har väldigt ont, känner mig väldigt deppig och kan inte ta hand om min underbara son. ❤ Eftersom jag måste bära runt på den här påsen och bröstet är jätte ömt och slangen lätt kan ramla bort om man kommer åt så är det inte ultimat att bära på Noel, vilket gör att Fabian får ha honom hela tiden, vilket är jobbigt.. Man behöver vara två, därför är vi kvar hos mormor och morfar som hjälper lite! 
 
Jag är så ledsen, för att jag har så ont, för att jag borde ha fått den här hjälpen när jag första gången sökte hjälp, för att jag får hålla mig inne såhär länge, för att fabians semester går ut över det, att vi inte kan hitta på saker. För att vi skulle mysa på skansen hela dagen och se på allsång. Listan kan göras lång. 
 
Nästa graviditet kommer jag be om tabletter som stoppar mjölkproduktionen. Aldrig mer amning! varning för äcklig bild. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch va jobbigt!! Hemskt att inte få hjälp direkt! Hoppas du snart blir bättre.
Vill bara tipsa om att din sambo ev kan ta vab-dagar istället för semester, om du får igenom en sjukskrivning, eftersom du inte ensam kan ta hand om Noel. Bara ett litet tips:)
Tack för en härlig blogg!

Svar: Tack!! Ja jag har tänkt på det, ska försöka ringa och kolla upp de!! Tusen tack för tanken!
izabella Åkerlund

2013-07-17 @ 14:26:33

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0