Ullared

Startade lördagen med att gå in på gekås klockan 7, så lungt med folk ända fram till typ 12, helt sjukt skönt!! Brände några lappar, men Noel fick mest såklart.. har fotat lite saker som kommer upp i nästa inlägg. ;) efter shoppingen gick vi hem till stugan, packade iordning allt och sen njöt vi i solens hetta med varsitt drickbart, sen tog vi en dusch och sen gick vi och spelade mini golf! Jag och Daniel vann hoho!! Ola-Conny jobbade också, så vi va ju tvugna att gå fram att prata och ta kort. 
 
Sen fixade vi middag & på kvällen tog vi en promenad till en badplats, sen hem och spelade spel! Noel sov skit inatt, märks att jag sovit typ 8 timmar osammanhängande sömn på 3 nätter.. Mer död än levande.  imorse tog vi de lungt, checkade ut vid elva och åkte ner till gekås igen, lite mer shopping, en gåstol till Noel bl.a.! 
Sen kikade vi i affärer utanför, köpte en färgbomb & hårspray. nu är vi på väg hem, har stannat för att Noel är väldigt trött på bilen.. 
 
Världens bästa helg med finaste vännerna, bästa musiken, bästa shoppingen, och bästa vädret! ❤ Skulle kunnat stanna länge till, men längtar hem till mamma och pappas pool!! Fantastiskt! Ska flytta dit tror jag! Sommaren är räddad! 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0