Onsdag.

Noel har helt klart magknip, han tar i så svetten rinner och gråter helt hysteriskt.. & när det väl kommer något blir allt bra..  Nu har vi köpt magdroppar och ska pröva med det.. Lilla korven.. Att bara amma har resulterat i att han vaknar och vill ha mat varannan timme istället för var tredje.. Och eftersom han äter i typ en timme, och sen tar det 30 minuter att få hobom att sova så hinner han knappt sova något? Åh vad jag önskar att jag tyckte amning var något bra.. Hoppas jag kan ändra mig.. 
 
Bvc kommer imorgon istället och idag ska vi bara och handla mat och annars bara vara hemma och mysa.. Samma imorgon.. Så behövligt. Igår kom G-Mormor, morfar och Monika & Felix och hälsade på.. Fler fina presenter.❤ Nä, passa på att fixa sig medans bebis sover vore smart. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

När min mjölk rann till fick Leila jätte ont i magen. Skrek hela första natten när vi kom hem från bb. Bebisar är ju vana att dricka fostervatten så mjölken kom väll som en chock för henne. Sen har hon aldrig visat en tendens till magont. Peppar peppar! Hoppas hans mage också bara är lite ovan med mjölken..

2013-03-13 @ 19:46:37
URL: http://tisskisset.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0