En sån dag idag.

 
När människor påpekar hur stor Noel blivit har både jag och Fabia bara hållt med fast vi inte tycker det, nog känns det på vikten, men annars nä.. Tills nu, har spenderat morgonen med att titta igenom alla 7 tusen bilder i mobilen av Noel. ❤ Han va så liten, så gul och så underbar.. Har gråtit flera tårar när jag sett bilderna från förlossningen, när jag håller våran fantastiska son för första gången. ❤ Jag har gråtit när jag sett hur har förändrats utan att jag tänkt på det.. Jag har gråtit för att tiden går för fort, har ju inte hunnit med alls.. gråtit för hur jäkla fin han är idag, hur han växer så fint och utvecklas så bra. Jag har verkligen fått det som betyder mest av allt i hela världen.. Jag älskar dig, fina underbara Noel. ❤ 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Vänta bara tills han blir 8 månader och man inte ens kommer ihåg, inte ens lite, hur små dom egentligen har varit! När dom på riktigt slutar vara spädbarn och går över till att vara "barn". Det är sorgligt! :-( men ack så härligt det är ändå när dom växer! Och framförallt är friska o hela! Livets gåva dessa små juveler.. :-)

Svar: Kan tänka mig det! Läskigt att dom växer så jäkla fort bara! Men jag längtar tills det är dax för att gå och prata också :)
izabella Åkerlund

2013-05-06 @ 12:18:10

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0