Husvisning, födelsedagsfirande & mjölkstockning.

Idag startade vi morgonen med husvisning, jätte fint men för litet när vi blir fler i familjen.. Det är verkligen svårt, och Fabian & jag är väldigt olika med vad som är viktigt för oss själva, jag är väldigt kräsen och tror inte att jag kan trivas till hundra procent om det inte är som jag vill, sen menar jag inte att jag ska ha en pool osv som faktiskt är min dröm eftersom jag älskar att bada, men just att det är ens eget och ingen annans. I lägenheten är allt omgjort förutom köket och där vantrivs jag.. Men det är svårt, men jag vill ändå bygga vårt eget, så är det bara.
 
hur som helst, efter visningen åkte vi till Noels farfar och grillade korv till lunch. Sen åkte vi vidare vi till Nånö och firade fabian & sebastian. 
Jag var inte på topp, har fått en knöl i ena bröstet som jag haft i 2 veckor, väldigt stor och gör ont när hem trycker på den. Men idag började den göra jätte jätte ont. och det är väl troligtvis mjölkstockning, 2 månader efter att jag slutat amma? Spenderar iaf kvällen nerbäddad med bröstet i en värmekudde och hoppas att jag inte får feber, känns som det är på G. 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0