Torsdag

 
Det gör så mycket med hela kroppen att få vara ute en hel dag.. ❤ vi började dagen med BVC & 2 månaders läkarbesök. Korven väger nu 5950 gram & är 56,7 lång. ❤ Kämpar på med sina centimeter, han brås på mig stackarn. Hos doktorn var allt jätte bra " en exemplarisk helt fantastiskt fin son skriver jag in i journalen: " man blir verkligen stolt som mamma, en kvinnlig läkare och jag tror hon sa att han va så fin tio gånger under den lillq stunden vi var där. ❤ Han har dessvärre en tendens till platt huvud på höger sida, vilket inte är konstigt då vi lagt märke till att han gärna sover på den sidan, så nu ska vi träna på att ligga med huvudet åt andra hållet & hoppas det rättar till sig, vill slippa sjukgymnast. 
 
Sen åkte vi till rånäs, blev bjuden på frukost av Madde och så gick vi promenad och hängde nere vi sjön.. Idag var det inte lika varmt så sparar mitt dopp en vecka till. ❤ Nu är vi hos mamma och sen ska jag hem. En mys kväll med mina käraste på vår dag.
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Leila låg också alltid åt samma håll med huvudet, vi fick komma till en sjukgymnast och fick där tips om en sidokudde. kanonbra! I den kan barnet ligga på sidan så att den inte kan vrida huvudet åt det hållet den inte ska, och barnet kan inte ramla över på magen. Det tog några mån för oss att forma tillbaka Leilas huvud men nu är hon återställd. Om du vill köpa min kudde billigt, skicka ett mail!

2013-05-17 @ 15:20:18
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Therese

Glömde mailen! ;)

Svar: Jaha åh vad bra!! Kan jag avvakta tills vi varit tillbaka? Tror det är den 4 juni.. :)
izabella Åkerlund

2013-05-17 @ 15:21:36
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Therese

Självklart.

Barn ska ju inte titta på tv men det har vi struntat i. Vi la Leila på golvet så att hon hade tv´n på den sidan vi ville att hon skulle belasta.
Sjukgymnasten tipsade även om att lägga henne på sidan i vagnen, bulla upp så att barnet ligger som "fast".. filt vid magen och bak i ryggen. Lycka till!

2013-05-21 @ 10:34:19
URL: http://tisskisset.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0