Friiiiiiiday!

Det är fredag, Noel har precis vaknat & sovit heeeeela natten igen, 20:15- 07:30 ! Så underbart att jag inte riktigt kan tro att det är sant! Han har dessutom börjat somna själv i sin säng, han kan gnälla & grina lite en stund.. Sen nät man går in och tittar sover han. Ä n t l i g e n !! ska njuta av den här dagen för imorgon jobbar jag, känns alltid jobbigt innan man kommer dit.. Sen är det kul! Ha en fin fredag! 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Gud va skönt för er! Kul att det funkade :-) bra jobbat, både du o Noel ;-)

Svar: Ja så sjukt skönt!!! Tusen tack för all hjälp!
izabella Åkerlund

2013-09-27 @ 12:11:36
URL: http://joemjo.blogg.se
Postat av: Linda

Åh, vad skönt för er! Hyr har ni gått tillväga för att fåhonom att sica hela nätterna? / Undrande mamma med liten son på 8 månader som vaknar varje timme :(

Svar: Åhhh vet precis hur det är! Vi har kört sova hela natten konceptet! Har haft somna i sin säng, när han vaknar har vi bara buffat.. Alltså ingen mat, Noel vaknade 2-3 gånger per natt och kunde inte somna utan mat/flaska. Första natten skrek han i 1 timme, vi turades om att buffa för att orka.. Men sen somnade han, andra natten fick vi buffa 20 minuter 2 tillfällen..
3 natten 1 tillfälle på tjugo minuter o fjärde dagen hörde jag honom vakna, och grinade lite men tänkte att jag väntar en stund med att gå in & när jag sen gick in sov han.. Och nu två dagar har han sovit hela natten.. :) hoppas det håller i sig och att även era nätter blir bättre! :)
izabella Åkerlund

2013-09-27 @ 14:26:37

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0