Från vecka 10 ( vecka 8)

❥ Vecka 10

Hade nästan glömt hur dom här veckorna kändes, ja jag hoppas så innerligt att dom ska va över snart som med Noel men jag kan ju ha fel..  Jag är trött, fruktansvärt dock inte alls på samma sätt som sist men det är väl Noels förtjänst, jag kan ju gärna inte somna ifrån honom..  Och det är jag tacksam för, men när han sover sover jag, när jag inte jobbar. Jag blir SKIT sugen på saker, först o främst surt som med Noel, jag känner mig vrålhungrig men har noll matlust, äter och känner mig propp mätt jätte snabbt men efter typ 10 minuter känner jag mig vrålhungrig, just den där känslan när magen skriker efter mat, konstant ont! Blir sugen på sallad, gör sallad men vill sen inte äta?  Mår illa, vidrigt illa, spyr men inte alls lika mycket som sist.. Men har ändå gått ner tre kilo på 4 dagar?! 

Känslor: det här är så himla nytt, vi har vetat i några dagar. Det var verkligen inte planerat att gå så fort, blev gravid på typ tredje tillfället det är helt galet.. Något vi ska vara väldigt glada för men ändå..  Annars är vi såklart jätte lyckliga, det känns helt galet att våran lilla kille ska bli storebror, på ett sätt hade jag gärna väntat ett helt år till men nu är vi här och det kommer bli helt fantastiskt.. Våran magkänsla säger att det är en liten lillebror i magen och det värsta är att vi inte får veta förns i vår, vet inte hur jag ska klara det haha. 


❥ Vecka  11

Mår fortfarande lika dåligt & är fortfarande förskyld, ingen bra kombo alls.. Somnar för natten halv åtta - åtta med Noel, vaknar runt 7-8 o är fortfarande trött, jätte svullen och värkande mage.. Känner typ hur fan ska jag orka åka till Grekland? Ursch, nä det känns skönt att efter den här gången behöver jag inte må såhär igen.. Tänk att man glömmer så fort hur man mådde? Därför är jag ännu noggrannare med o skriva allting.. 

Jag är jätte rädd, vi vill bara ha två barn som det känns nu & självklart är det väldigt mycket mer känslosamt den här gången, med Noel vad allting nytt, man hade ingen aning om saker och tiden gick ändå sååå fort, den här gången kommer det gå ännu fortare o det är förmodligen sista gången vi får uppleva det här fantastiska.. Det är verkligen skrämmande. Jag kan sitta o lyssna på massa musik, spela musik för den lilla i magen, lika svårt att greppa.. Bli völdigt ledsen, väldigt glad det är så blandat och låtar betyder så mycket för mig.. Är ju sjukt nervös nu med såklart.. Tänk att man bär på något så fantastiskt o inte säger det till någon? Helt galet ju egentligen.. 


❥ Vecka 12

-2 kg 

Ytterst lite illamående, typ vid äckliga dofter.. Svullen mage på kvällen men annars känner jag mig inte speciellt gravid alls, tröttheten är helt borta ni och det tackar jag för! Fryser jämnt, med Noel var jag alltid varm.. Och det bästa, peppar peppar jag vill inte ha donken mat, det ville jag ha jämnt med Noel haha. Återstår o se hur det fortsätter.. Kan inte riktigt förstå att vi ska bli fyra eller fem?


❥ Vecka 13 

Vecka 13 idag, o jag mår sååå illa o magen värker värker värker.. Alltså?? Ursch.. Vill helst gräva ner mig o vakna när det här är över.. Imorgon är det inskrivning iaf. 

Inskrivning gjord & prover lämnade, hon gissade på vecka 13 nu, 12+0 ! Det tror inte jag haha men men.. Eftersom magen faktkskt bara är svullen på kvällarna så känner jag mig inte gravid & måste påminna mig själv när jag undrar varför jag mår sååå dåligt.. Mådde inte i närheten av såhär dåligt med Noel eller som bm sa så kan jag ju inte vila den här gången.. Hur som helst så hoppas jag det här är över snart, annars får jag starkare tabletter utskrivna mot illamående.. Fortfarande bara 4 stycken som vet, det känns jobbigare o berätta den här gången tycker jag haha. 


  Vecka 14

Vecka 14 idag, hjälp.. Jag tror ju ändå att det typ är vecka 11 eller 12, hoppas det för annars lär mitt illamående aldrig sluta.. Mår verkligen blä från o till o spyr,  nu visar vågen +0 kg iaf så vi får se hur det slutar.. Känner mig enorm, magen kommer inte gå att dölja länge till, så himla himla rädd för att det ska vara två där inne.. Känner mig deppig, sover skit o har ständigt ont i magen.. I början tänkte jag inte alls på att det skulle kunna va två, men jag ligger ju i närmsta risken så.. Fabian är helt fantastisk, fast jag vet att han inte heller önskar två är han jätte possetiv o glad o säger alla dom där sakerna jag behöver höra.. Fortfarande inga mer som vet, men idag ska våran Emma få veta.. Alltså jag har ont i magen över det med, haha orkar inte.

Det känns som en kille, fabian verkar säker på det eller så är det önsketänkande... Jag är också rätt säker på det, jag som är så tjejig och helt galen i hårband o redan har ett tjugo tal ska väl aldrig få en tjej haha! Jag kommer säkert bli en riktig pojk & hockey morsa bara för att jag är sååå tjejig.. 


❥ Vecka 15 

Idag går vi in i vecka 15, nu har vi berättat för fabians närmsta familj.. Fattar inte varför det är så jobbigt haha.. Ett sms hade varit något lättare, det är så många som ska ha barn nästa år o alla är ju inte ens gravida än, sånt är helt galet.. Hoppas att några nära kära till oss har turen och också blir med barn.. 

Ganska på pricken 1 månad kvar till RUL idag.. Håller tummarna för att vi väntar ETT litet barn & att det är friskt och att vi blir tillbaka flyttade 1-2 veckor iaf haha.. Vore skönast om det fick skilja 2 månader mellan kalasen 🙈🙈  Annars då, önskar så innerligt att jag kunde dela med mig av allt det här redan nu, det blir ju såå mycket roligare.. Eftersom magen syns väldigt tydligt i fel kläder kan vi väl inte hålla oss allt för länge för vissa.. Jag mår fortfarande illa, spyr dock inte lika mycket, Max 1 gång per dag & när jag känner en äcklig lukt.. Typ som urin, offentlig toa är typ att glömma just nu.. Hellre lite kiss i trosan haha! 

Känner små bubblande saker i magen, främst på morgon & kväll! Är det du, lilla du? Kan faktiskt inte förstå alls att vi ska bli jag tänkte skriva tvåbarns föräldrar men det vågar jag inte tro än så att våran kille blir storebror ! Det kan va två där inne..Galet! Ibland tänker jag att, nä jag är nog inte gravid, har nog bara tjockat på magen lite..

Vecka 15 15+4 

Mitt humör, jag är såååå deppig.. Har varit det några veckor nu, stackars fabian som försöker förstå.. Det absolut sista jag vill är att vara utan mina killar och vet ni hur jag firar in vecka 16? Med att åka till Malmö o vara utan dom? Mitt hjärta går sönder och förmodligen har det mycket o göra med dom här jääääääkla hormonerna, för alltså gå o dö med er?? Ibland önskar jag att jag blivit man.. Annars då, några till vet.. Dvs 3 stycken.. Jag tycker fortfarande det känns knäppt o pinsamt o berätta, mamma sa att hon kände exakt likadant när vi väntades.. Alltså kunde jag inte bara få mått bra vår sista graviditet? 


❥ Vecka 17 16+0 

Vad tror ni, mår jag bättre? Näää, började morgonen med spya, men imorgon ska jag till läkaren o få starkare tabletter utskrivet mot illamående.. Ska ta massa nya prover också då jag ständigt har ont i huvudet & alvedon inte funkar på mig.. & Vem vill knapra massa tabletter med en bebis i magen? Försöker blicka framåt iaf, nånstans måste det ju bli bra, hoppas jag.. Annars då, bebis fladdrar i magen och jag längtar efter dom där riktiga sparkarna nu.. Vårt lilla hjärta. Eller är ni två? Har drömt att dom är två många nätter nu.. Men framkallar väl det med min oro..  Ät fortfarande sugen på julmat varje dag typ, o salt överlag.. Salta chips, nötter och mat!! Förra gången surt!   

+0 kg sen plusset 

Idag har jag sett VÅRAN BEBIS, kan knappt förstå.. Helt oväntat så blev jag erbjuden ett ultraljud & nu vet vi att vi har EN liten bebis i magen, där log h*n så så så fint, sprattlade med benen och hjärtat slog så fint! Inte känt mig så lycklig på länge & vill bara skrika ut min lycka nu.. Fantastiska lilla liv, tänk att vi redan älskar dig.. Blev bakåt flyttad cirka 1 vecka, 5 dagar trodde han så tillbaka till vecka 16 & en maj bebis! 

+1 kg 


❥ Vecka 17 igen då! 

Tabletterna funkar inte, jag är allmänt deppig känner mig jätte ful & tjock.. Vill inte äta, mår illa osv.. Ja allt är annorlunda den här gången, med Noel mådde jag såå bra. Jag kände mig så vacker oavsett om jag precis gått upp från sängen.. Så himla tråkigt.. Men det är ju bara gilla läget.. Tror vädret spelar in lite också.. Idag ska jag ut o röra på mig iaf, ska försöka gå 5 km 4 gånger i veckan åtminstone.. Så håll tummarna! 
Tiden går så fort, snart december men det känns som jag varit gravid i evigheter & är väldigt less på det redan och är ju inte ens halvvägs? Hur kan tiden gå fort o graviditeten sakta? Åh.. 

+0 kg 

Vecka 18 17+0.  

Äntligen vecka 18, skulle helst vilja att vi var i vecka 25 nu haha.. Vet ni, jag mår mycket bättre.. Endast illamående på morgonen OM jag känner en äcklig doft eller får en bajsblöja som överaskning.. Annars så fint, har dock börjat gå pw igen, 4 km två dagar i rad o igår när jag skulle gå igen så AJ, mitt bäcken typ? Har jätte ont.. Alltså är det inte de ena måste de vara de andra.. Bebis buffar o pickar mer o mer och jag hoppas fabian o Noel ska få känna snart.. Men så länge njuter jag av att få känna! Vår lilla mini.. Vi har inte berättat för alla än och kommer nog inte göra, såklart vet våra allra närmaste.. På fredag får vi båda se dig & vi hoppas att allt är bra såklart.. Så så pirrigt. Men sååå tacksamt o veta i förväg att det bara ligger en liten pärla där inne.. Folk tror säkert annat med tanke på min kula haha. Ja skulle säkert kunna dölja den, men det gör jag inte längre.. 

18 ( 17+4) 

Två dagar kvar till RUL, mått rätt dåligt men visade sig va något jag ätit spydde som en gris, mer än vanligt alltså haha.. Och just nu har jag jätte jätte ont i halsen, inget som graviditeten styr över men återigen, mådde bra heeeeeela tiden med Noel.. Inga förskylningar ens.. Och inatt har jag legat vaken hela natten, hade sån värk i bäckenet o när jag gick upp på toa höll jag på att utbrista i gråt så ont det gjorde när jag gick.. Foglossning? Snälla snälla låt mig slippa.. Den här värken började när jag började gå så får väl sluta med det ;/ 

Och nu visar vågen + 0, 2 kg haha 

❥ Vecka 17 IGEN 

JA vi blev flyttade bakåt, men det gör oss ingenting & vi har fått se vårt lilla mirakel jag är såååå lycklig att jag inte ens tänkt på hur jag mått sen i fredags.. Förmodligen bra då! Spricker av längtan.. Och tänk att vi inte vet vad som döljer sig därinne, det känns så konstigt eftersom vi visste med Noel.. Imorgon går vi iaf äntligen in i vecka 18, jösses känns som vi stampat i vecka 17 i en månad nu haha. Den 12:e får vi se dig igen & veckan efter höra dom där fantastiska efterlängtade hjärtslagen!! 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, så kul att läsa! Ett stort lycka till med allt!☺️

2014-12-02 @ 07:58:51

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0