Hot day.

Det blir en kvällspw varje kväll då våran lilla kille inte vill somna inne, det är jätte varmt inne o vi kan inte ha öppet för alla mygg, han har dessutom fått tänder i två månader nu och idag sprack tand 11 igenom så visst det kanske är det, det kanske är en utvecklingsfas men ändå, sååå tråkigt o jag fasar för kvälls läggningen varje dag.. Men jag får ju motion och det behövs.. 

Vi åkte iaf hem från rånäs innan fyra, mötte pappan & åkte direkt till tippen, sen skulle vi hämta ut Noels lådor & väskan men jag åkte till fel ställe så det rätta hann stänga, men men.. Sen va basse snäll och hjälpte till o fylla ett lass till, sånt jag inte orkar lyfta.. Så nu känns det finare här.. Värderingen var possetiv så nu ska vi boka ett bank möte så vi kan börja fixa med allt! Vill bara få klart allt nu! Har hunnit bränna mig idag också, så det är bara fortsätta pressa! 

Kände mig så glad idag, men så less på människor med negativ energi, som bara bryr sig om sig själva, stänger andra utanför o aldrig ger tillbaka.. Nog om det, du vet nog vem du är.. Och det kan du ha. Vi kikar på fotbolls dokumentär! Imorgon ska vi rensa rean, alla bästa mammorna! Sen mysa i parken! 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0