Tänder.

Våran lilla kille har fått sin sjunde tand & det har märkts, Väldigt mammig, klängig, ledsen och ett jäkla kliande i munnen.. Jädra tänder alltså! Dessutom fick han sin första lilla fästing idag, eller jag hittade den idag iaf, hatar hatar hatar alla äckliga kryp.. Men är det någon som vaccinerat en ettåring? Mot TBE alltså? Har min funderingar på det.. 

Dagarna är fullproppade hela tiden och orkar inte skriva om allt vi gör det är nog inte så intressant ändå tror jag.. Men Noel går o går o går nu, runt runt runt det är såååå kul & jag skrattar ihjäl mig väldigt ofta. Imorgon är det yttligare en stor dag! Som sagt, maj är en fullspäckad månad, varje år. 




Kommentarer
Postat av: Therese

Vi har precis vaccinerat L mot de.. 1år8mån..vet inte vid vilken gräns man kan göra de men säkert 1år. Do it i så fall! Jag bävar för den dag L får en festing, så äckliga djur!

Svar: Okej :) ja från 1 år får man ge, hatar också dom o det är ju så svårt o uppräcka i alla små veck ;/
izabella Åkerlund

2014-05-16 @ 08:25:23
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: T - mamma till lille V

Hej! Tycker din blogg är så fin, syns att ni verkligen tar till vara på alla fina stunder :) Vi vaccinerade vår pojk som är född 6 mars 2013 nu för två veckor sen ca. Gick hur bra som helst, han fick inte feber ell värk som han fått av de "vanliga" vaccinationerna, kan säkert vara olika men jag är glad att han fått första sprutan nu iaf. Sen är ju nästa om 1-3 månader så det kostar ju en del... Men värt det såklart! Kram

2014-05-17 @ 12:31:27

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0