Tisdag!

I söndags somnade Noel fem i sex o sov för natten, hade ingen mys kväll i min ensamhet då varken Internett eller tv funkade.. Lagom till pappan kom hem gick vi o la oss typ.. Igår jobb & Paulina o barnen kom förbi! Sen tandläkaren, åh vilken bra tandläkare.. Har bytt till en privat, Samma som fabian.. Var sjukt orolig över att jag skulle ha hål, men allt såg såå fint ut.. Lite tandsten som jag visste och det tog han inget extra för o ta bort! Betalade 190 kronor och kan inte påstå att jag kännt mig lyckligare över ett tandläkarbesök haha! 

Sen hem där pappan redan var, han byggde ihop Noels nya säng och sen åkte jag o hämtade hem loppan, om han var lycklig över att pappan redan va hemma, och sängen lekte vi o myste i och på kvällen vägrade han sova där, men lyfte in honom dit när han somnat hos oss vid sju, o sen sov han där till 4 inatt.. Vi får kämpa på, det konmer ju förmodligen ta lite tid o ändra hans rutiner.. 

Noel sover och jag ligger o bara luktar o pussar på honom, imorgonbitti halv fem åker jag till Arlanda o vidare till Malmö.. Gråter en skvätt.. Jag tycker det är SKIT, att sova utan mina båda killar.. Antingen är det någon som är med mig.. Okej om jag skulle på spa, men när det är jobb så ja.. Jaja, det kommer hända oavsett.. På torsdag ska det dessutom bli snökaos, och stämmer det kommer det förmodligen bli en massa förseningar.. Åhhh håll tummarna för att det inte konmer! 




Kommentarer
Postat av: Carolin

Den sängen har vi tänkt köpa till Nellie framöver är väl från sundvik serien :)? Har skötbord och spjälsäng från den serien :).

2014-11-09 @ 16:15:19
URL: http://www.carolin.vimedbarn.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0