Fredag!

Äntligen fredag, igår när jag hämtade plutti på dagis så kom han springandes mot bilen innan jag ens hade hunnit ut, äntligen o mitt hjärta slog volter haha! Han hade somnat på nån minut igen o sovit nästan 2 timmar, dom är inte vana med lång sovare tydligen! Haha. Sen åkte vi o gjorde pass, såååå fult så jag dör typ! Men men! Sen åkte pappan på träning o vi hem, sen somnade Noel tjugo över sju för natten så himla skönt med en kväll med serier i lugn o ro, vi kollade nya SOA och jag grät sååå mycket till flashbacksen men sen blev det ändå så jäkla grymt o bra! Sen hade jag däremot hoppats på sovmorgon när vi va lediga idag men han ville upp halv åtta så det var bara att gå upp! 

Han vaknade med ett helt varigt öga som inte gick att öppna, lite små panik men tillslut fick jag bort varet.. Sen myste vi o sen åkte vi till BVC, allt såg jätte bra ut, han förstod, sa massa ord på beställning och märkte inte ens av sprutan.. Han grinade faktiskt bara på första vaccinet alla andra har han inte märkt av, så himla skönt tyckte det va lagom jobbigt den gången han blev ledsen.. Får se om han reagerar på sprutan isåfall kommer det om tio dagar cirka! 

Han väger iaf nästan 11,4 kilo och är 79 cm lång.. Under medelkurvan på både längd och vikt.. Eftersom jag var så kort när jag va liten så tror dom inte att hans korthet kommer fortsätta men vi ska iaf kolla upp längden efter nyår för o se så det går åt rätt håll hela tiden! Så himla bra koll med allt, glad över att bo i Sverige alltså! 

Nu sover Noel o jag ska laga omelett med kantareller & fetaost till lunch! Mums! 



Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0