Slut på påsken.

Ja, det handlar mest om mitt mående nu tråkigt nog, men det här ju min öppna dagbok i princip o här jag vill o ska kunna titta tillbaka.. Och just nu är det inte kul o värst är det på kvällen o nu är det kväll o jag kan känna efter ännu bättre.. Ska till bm på fredag på vanliga kollen men funderar på att ringa imorgon o prata lite bara. Vår lilla har ju legat långt långt ner i princip hela graviditeten o nu när det är dax att stanna där så flyttat den upp? Eller har gjort ett jäkla växt språng? För huggen neråt har avtagit, o nu är det trycket uppåt som att någon slår en hårt i magen konstant.. Jag är såå nervös just nu, o idag säger mamma att eftervärkarna kommer göra ännu ondare den här gången? Alltså va? Är det ens möjligt, jag kommer bokstavligt talat dööööö då.. O inga jävla ordentliga värktabletter får man ju heller.. Åhhhhhh ser sååå lite fram emot all smärta efteråt, förstföderskor var inte rädda för förlossningen det är ingenting jämnfört med dagarna efter.. Åtminstone för mig.. 

Och mina cravings, har som sagt inga mat cravings, förutom godis som jag annars typ inte alls äter.. Det är dofter, dom sjukaste doferna, som snittkylen på jobbet, tunnelbana, garage, lastbilar, bensin, avgaser, verkstad & nya kataloger bla.. Bara av att skriva dom får jag abstinens o lite smått panik, mååååste känna nån doft, så sprang i hämtade nya hm katalogen o sniffar i, jag sniffar inte lite heller, oavsett vilken av ovanstående dofter det är, näsan värker efteråt rent ut sagt, haha, men helst hade jag känt doften av verkstad nu, eller kallt garage.. Men har två goda dofter jag inte heller klarar mig utan, vårt diskmedel med havsbris doft och en handtvål med lime doft.. Sååå sjukt att det kan bli såhär.. 

Hur som helst, kräft&mango kompott till förrätt, oxfilé o kyckling till varmrätt o diamtårta till efterätt. Dom hade rensat på "vinden" o ci skulle gå igenom lite grejer o jag vet ju att mitt älskade scala lego låg där, men alltså såå lycklig jag blev över det haha. Imorgon ska jag bygga, lite terapi sådär.. Nu är påsken slut för i år, galet! Nästa ut är Valborg, tänk om vi har en liten bebis då.. 

NU jordskott!!!!! 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0