Kalas pyssel!

Från barnmatsburkar till små söta muggar till barnen.. 




Lily.


Lördag sista februari.

Swish sa det o så är februari snart förbi, det betyder att vårt lilla hjärta bli två år om fyra dagar, alltså va?! Hjälp! Jag vaknade några gånger inatt o sen vid nio för morgonen, Noel vaknade halv tio o vi ligger fortfarande i sängen o myser.. Men vi ska gå upp o göra oss redo för dagen, vi ska till Täby C med Carolina, vi är ju rätt låsta eftersom bilen knappt går att köra så det var skönt o få nånting gjort idag.. Ikväll blir det mellomys, om pappan kommer hem vill säga, inte helt säkert. 😴 

Bäst i världen! 




Tyst

Noel vaknade jätte ledsen & pappig innan vi skulle åka o lämna pappan, inte så bra tajming.. Lämnade pappan halv tre o så åkte vi o köpte gott & liljor till mamman, man måste skämma bort sig själv ibland.. Noel har tjatat om pappa, båt, sova där osv.. Sen tog han pappas kuddar o somnade direkt.. Mitt lilla hjärta. Mina känslor är verkligen katastrof just nu o har varit i nån vecka, så himla jobbigt, och att sova själv gör inte saken bättre, ligger o lyssnar efter minsta tecken på att nån skulle kunna komma.. Vidrigt. Har iaf pysslat till Noels kalas ikväll, blev såå bra, o än är de inte klart så visar imorgon.. Jag ska försöka sova nu, kommer nog bli en ganska sömnlös natt, vi saknar pappa helt klart & mini bjuder på värre & värre hugg o strålningar nu.. Hua! 




Fredag!

Vart tog solen vägen? Matchen gick väl sådär igår, inte jätte otippat med tanke på vissa saker.. Jag & Carolina böev intervjuade av Norrtälje tidning så idag är vi så fint med i tidningen på bild haha! Ursch. Vi har haft en mysig dag med kompisarna, ceasarsallad & lek! Ska ta emot vårt badrumsskåp hemma efter ett, sen lämna pappan o så köpa hem massa gott! Känns inte alls kul o va ensamma ikväll, natt & imorgon.. Två helger i rad är vi inte vana med,  saknar våran pappa.. Mem det ska bli skönt med egentid ikväll när mini somnat faktiskt. 


Cravings

Alltså doft craving är min svaghet, jag fullkomligt ÄLSKAR doften av garage, källare, bensin, ishall.. Doftar så hårt att näsan värker sen haha! Så sjukt! Nu är vi i ishallen har handlat dom sista presenterna till Noel, storhandlat mat o snart börjar sista matchen.. Det är ju våran livsstil som tar slut några månader, helt galet.. Vi har fixat en fin whiskey till pappan också, med en puck på såklart.. För att han är bäst! Så den får Noel ge efter matchen.. 

Minis proppfyllda garderob, 

Torsdag.

Underbara väder!! Besiktning stod på schemat idag, såklart låg en broms på så måste ombesiktiga.. Lite töntigt kan jag tycka menmen.. Skönt att det inte var några dyra fel.. Innan matchen ska vi  till Mio o fynda med rabattkupongen, men innan dess fånga solstrålarna! 
Min mage är så platt idag, alltså jämnfört med igår haha, vet inte vart den tog vägen under natten. 



Geggamoja

Nyheter från geggamoja, föll lite pladask för dom här.. Får nog bli en syskonmatchning. 




Stickningar.

Alltså ikväll har varit helt galet, mini trycker sig neråt rejält eller sparkar neråt om den nu vänt sig, det där hugget & strålningen där nere som är såååå oskönt.. Det började tre veckor innan Noel föddes och jag minns också dom ständiga toa besöken både nummer 1 & 2, samma ikväll. Hysteriskt många gånger.. Vi tror att vår lilla kommer komma lite tidigare än bf, säkert på farbrors födelsedag.. Men vi hoppas på en egen dag dvs, inte den 9:e, 14:e eller 16:e. Bara för det kommer jag gå över tiden o så kommer h*n den 14:e eller 16:e haha.. Ska det va såhär i 10 veckor till vet jag inte vad, det är verkligen som en hand typ trycks neråt.. Hua. Noel somnade halv åtta o vi myste alla tre till både jordskott & Arne dahl.. Döööör på jordskott, sååå bra & spännande! Längtar till måndag, enda bra grejen med måndagar.. 

Dagens mage. Vecka 30 (29+1)
 



He.

Alltså, så jävla glad för att du är min. 




Onsdag

Hämtade den skitigaste lilla killen från dagis idag, i princip heldag ute med korvgrillning och framförallt geggamoja lek, haha jag får typ ont o hjärtat av o se honom så skitig, håret va fullt av lera o overallen, jösses.. Nu blir det galonbyxor o hoppas på att våren är här för att stanna, 8 grader ute o i solen? Måste varit det dubbla! Tog fram möblerna ute o åt lite mellis efter dagis, himla skönt! Nackdelen är att man måste putsa fönstren nu, så skitiga.. Vill hinna mer det innan Noels kalas nästa helg o innan dess är det massa annat som ska fixas också.. Pappan är på träning & vi har badat, Noel badar fortfarande, det bästa som finns. Sem lägg dax o när pappan kommer, mys till jordskott. Längtar. Ska klä om dynorna till möblerna också, helst vill jag ju ha vita men det blir ju skitigt direkt och inte hållbart med barn, så en snygg grå färg! 




Mobilvy

Onsdag, solen skiner & vi låg o myste länge i sängen imorse o fick stressa lite extra men vad gör det då? Jag hatar Mobilvy, känns skit tråkigt.. Vem går in via datorn o läser blogg liksom? Inte jätte många åtminstone, så designen kan man ju bojkotta nu, suck!! Ikväll är det hockey o sen ska vi iaf se jordskott o mysa, imorgon ska jag besiktiga bilen, något jag fullständigt hatar, eller ja jag hatar o behöva köra in o upp på rampen.. Blä. Men aja. Sen är det sista matchen & självklart ska vi dit o heja o fira med grabbarna.. Ska in på systemet o köpa skumpa imorgon! Sen ser jag inte fram emot en helg själv precis men såklart dom ska fira. 




This day

Efter jobbet hämtade jag lilleman, sen hämtade vi pappan som varit på akuten.. Sen hem o fixade middag o så kom Jocke o käkade o sen började han sätta plattor i badrummet, en bit på väg.. Jag tror att vår lilla börjat lägga sig vid bäckeningången nu, det trycker på för jäkligt från o till i bäckenbotten, inte skönt. Det betyder ju att den gör sig redo o from första maj får den gärna komma, det är verkligen fortfarande en väldigt lugn bebis.. Sparkar o rör sig väldigt mycket & ofta men så försiktigt, inte fått en enda ond spark än o absolut inga svårigheter o sova pga det..  Och jag hat ju i princip bara haft godis som craving, med Noel var det sura frukter, aningen bättre men nu jag är i princip bara sugen på frysta pommes & så godis då & jag är absolut INTE någon godis människa i vanliga fall.. Jag börjar känna mig ganska säker på vem som ligger där inne, eller ja magkänslan då.. Men tänker inte dela med mig av den längre hihi. Hur kommer det sig att man tar sig friheten att kommentera en gravidmage hursomhelst? Min mage ligger exakt som den ska, jag har gått upp 3,5 kilo på 30 veckor så Ehh ge fan.. Oavsett vad msn tycker.. Nää trötta mamman somnar snart, galet.. Ville ju se jordskott ikväll med men jaja.. 

Jag somnade visst o vaknade nu pigg & med den värsta tänkbara halsbrännan, skulle vilja sova ut länge o bara mysa med mina killar, snart är det en till som kräver uppmärksamhet.. Vill passa på att bara ge dom den.. Älskade fina fina familj. Tänk vilken fantastisk storebror du kommer bli! 


Vecka 30

Nu kan vi räkna ner på riktigt, alltså jösses. Tio veckor kvar, mer eller mindre. Älskade lilla du. Cirka 39 cm lång, brås du på resten av familjen växer du bara tio till. 


Tisdag

Vi firade pappa igår som sagt, med smörgåstårta. Noel va överlycklig som fick leka med alla mina små kusiner.. Och slocknade direkt i bilen på vägen hem, jag fick jätte jätte ont i huvudet så somnade också direkt. Skulle sett andra delen av jordskott men det får bli imorgo n, ikvöll kommer Jocke o börjar kakla badrummet.. Så spännande, beställde badrumsskåpet igår så nu ska vi bara ta oss iväg o köpa Duschväggar, blandare och duschset. Jag är svin trött idag, vet inte vad det är, vill helst hem o sova redan nu.. Men men! 




Vecka 30.

Vecka 30 med Noel till vänster & nästan vecka 30 28+6 till höger med mini. Heeelt olika magar fortfarande.. Min mage började sjunka rejält i vecka 32 med Noel så sen blir det nog svårt att jämnföra. 



Pläd

Pläd från chilli, Måste ha! 




Lindex mini.




Måndag.

När pappan kom hem igår kändes det sådär helt igen, jag är verkligen inte bra på att vara ensam & utan honom.. Han är liksom hela mitt liv, o även om han är borta större delen av tiden så kommer han alltid hem o sover med oss, det är just den biten jag inte vill vara utan.. Nu åker han bort på fredag igen på kryssning o firar med laget, men sen så.. Sen är det slut på hockey ett tag & det ska bli så skönt särskilt när vår lilla kommer till oss.. Noel vaknade imorse & sa, " mamma, min pappa" 

Jag drömde sjuka, hemska drömmar inatt igen, men fortfarande ingenting om graviditeten, har inte ens någon mage i drömmarna.. Lite läskigt.. Nu har ju tre av mina vänner drömt att vi får en tjej också, det gör mig ännu mer säker på pojke haha. Åh jag vill såå gärna träffa dig nu, få se vem du är. 


Den där våren

När hoppet hade tänds om vår, kom vintern så lagom tillbaka.. Noel var överlycklig över att få ta fram skyffeln igen, jag mindre glad som fick skotta, har efter det haft sjukt ont i magen hela dagen o kvällen.. blä.. Vi åt iaf en ljuvlig frukost imorse, nutella knyten med jordgubbar & hallon, succé. Sen har jag o Noel verkligen bara myst. Pappan & laget vann matchen på Gotland och är nu klara för division två, vi är så himla himla stolta här hemma o önskar att dry hade skett på hemmaplan.. Dom är påväg hem från Nynäshamn nu men ska ut o fira i Norrtälje så får väcka mitt hjärta sent för o hämta hem pappan sen.. Vad gör man inte. 

Imorgon fyller Noels morfar år, så vi ska dit o fira honom, Noel kommer bli så glad, det var ju några dagar sen han träffade alla. Jag ligger med min magvärk o grubblar, över allt egentligen.. Vissa dagar är inga bra dagar som gravid, när man gråter för allt. Idag är en sån dag, men jag gråter för bra saker också spm när Noel kissade på pottan idag igen, löjligt lyckliga tårar. Egentligen är tårar väldigt bra tycker jag. 


Mitt livs kärlek.

Det är alltid speciellt utan ens kärlek, det är ett tomhål. Även om det bara är en natt o inte jobbigt så är det något som ändå känns helt fel & det är väl ganska logiskt. 

I 8 år snart har vi kännt varandra, vi har haft motgångar & medgångar.. Vi har delat såå många minnen under åtta år, i maj har du varit min i sju år, sju år. Det är verkligen helt overkligt, så många år, fyllda med kärlek, glädje och sorg. Dom sju åren är bara minnen nu, så himla läskigt egentligen. Jag skulle vilja leva om många av dom igen, som den dagen vi bestämde oss för att det skulle bli vi, efter många månaders dejtande, uppehåll, dejtande, tårar, kyssar, mer tårar osv. Den dagen glömmer jag aldrig, eller den dagen vi bestämde oss för att bli tre, den dagen bara några veckor efter vi fick beskedet om att vi skapat något helt fantastiskt som nu levde i min mage, eller den dagen just den fantastiska saken föddes & jag såg honom i dina armar, den dagen han sa pappa eller fick upp ögonen för hockeyn. Eller den dagen när vi fick veta att vi gjort det igen, skapat något alldeles perfekt, igen. Och gett vårt livs kärlek ett syskon. 

Jag vet att hur mycket jag än försöker så kommer några ord aldrig räcka till, jag vet också att hur mycket som än går emot oss, hur mycket vi än tjafsar, bråkar eller tycker olika. Så kommer vi alltid tillbaka till varandra. Jag är evigt tacksam för att du väntade på mig för sju år sen, när jag var ung och dum och framförallt rädd och oerfaren, jag är evigt tacksam för att du gett mig det här livet, den fantastiska lilla killen som varje dag fyller mitt hjärta till bredden med kärlek & det som ligger o gror i min mage. Jag älskar dig Fabian & det kommer jag aldrig sluta göra. 




Bestie

Vi lämnade pappan & hämtade Mikaela, åkte o handlade o så hem o myste.. Våffelmiddag med massa gott, mello, film o bus! Vad kul att det snöar? Helt serriöst, lägg av! 


Smoothie


Ni är allt. ❥


Lördag!

Vi hade mys kväll efter pappans träning till brynäs, sen gick lilleman o la sig o vi kollade på nya Arne Dahl & jordskott med massa tilltugg. Nackdelen med serier är ju att man är helt ivrig på att få se nästa avsnitt. Vi är i Norrtälje o skulle handla på Mio men Noel somnade såklart o vill inte väcka han så får bli nästa vecka.. Köpte iaf en ny tröja & mössa till lilleman o byxor till mig på hm.. Lite blommor som jag ska plantera ute när jag kommer hem också. Sen kommer mickan, o pappan åker till Gotland! Vinner dom imorgon är dom klara för division två, lite tråkigt att det blir klart på borta plan isåfall menmen. Får fira på hemma matchen på torsdag isåfall! Woho! 



Mio

Älskar rabatt checkar, det här, två ljuskoppar, klädställning, bricka, galgar & bullar till Noel för 140 kronor.. Då hade jag presentkort men skulle kostat 320:- istället fär 620:- fantastiskt hur som helst!  Ska in o förbruka den sista också! 




Fredag.

Fredag betyder helg, helg betyder blombyte.. Skulle haft liljor men fanns inga bra fina så det fick bli brudslöja & nejlikor. 



Babybox

En av alla gravid/baby boxar som är på väg kom idag, apotek hjärtats.. Hade glömt hur kul det är med gratis grejer.. Med Noel sprang jag runt o hämtade ut massa kul.. I det här paketet fanns det SÅ mycket bra grejer, Noel tog tröstisarna & bamse våtservetterna direkt.. Resten får vänta på mini. 




Friday.

Idag ringde klockan halv åtta, vi ska iväg o sen handla.. Väldigt trött kille, vi åkte ju på matchen igår o Noel va jätte trött redan sex så tänkte att det skulle bli perfekt o somna i bilen halv sju, men dum som jag var berättade jag ju att vi skulle på hockey o då blir det oftast såhär, hämtade Emma i Söderhall o så hejade vi fram pappa o grabbarna till vinst, spännande match med mycket känslor på läktarn, alltid lika kul tycker jag haha. Åtminstone när vårt lag vinner.. Noel fick hänga med grabbarna i omklädningsrummet o det är ju höjdpunkten för honom, sen kanske han skulle somna i bilen men näääj, så väl hemma somnade han direkt o är väl därför trött idag.. Igår pratade vi om att han ska gå ner till 15 timmar i veckan from mitten på mars.. Det betyder två månader kvar till bebis kommer, o det känns så bra att få ha honom hemma, vill njuta fullt ut av bara honom sista tiden, men dom tyckte det var tråkigt på föris såklart.. O han älskar ju att vara där men 15 timmar räcker gott o väl tycker jag.. Om 3 veckor är det verkligen bara två månader kvar tills vår lilla kommer.. Har fortfarande inte drömt en enda dröm om förlossningen, drömde massa sånt med Noel.. Jag kan ligga vaken på nätterna o grubbla på om det är en liten tjej eller kille, en pers måste jag säga att den här tiden varit.. 

Appråpå det så kommer det upp ett gissa datum, kön, vikt längd osv inlägg de närmsta dagarna & som sist så får den som kommer märmst en biobiljett. Lite svårare den här gången med kön också hihi. 


Tvättstuga.

Vi har ju inte gjort nånting i tvättstugan, o nu tänkte jag att jag ska måla väggarna & golvet, men det är ju lite SI o så med matta, så då kanske vi eventuellt lägger in klinker o kakel ändå.. Ursch vill verkligen få ordning där inne, vill bara trolla bort allt skit! Mååste ta tag i att rensa kläder också, det är lite vemodigt o behöva ta bort alla försmå kläder för Noel igeeeen!! Insett att jag har cirka 50 mössor från han föddes, jag älskar mössor men helt seriöst! Nä fy skäms!  

Imorse när Noel vaknade var hela sängen genomblöt men blöjan torr, jag fattade ingenting o det luktade ju kiss.. Tills jag ser att jag satt på den vriden, så lilla snoppen hängde liksom utanför.. Jag var helt klart för trött när jag bytte i mörkret igår, stackarn! Hade så gärna velat bjuda på en bild haha, men den spar vi för oss själva. 



Torsdag

Idag vaknade jag helt okej pigg, bara för att jag skrev sådär igår, garanterat.. håller på o fixar mig medans lilleman sover.. Efter jobbet åker pappan direkt på match, jag är lite sugen på o att åka, är bara i viggan så tänkte springa inpå Täby C också.. Men vi får se, imorgon är det antingen träning eller match och på lördag morgon åker han till Gotland på match, ja vi träffar inte våran pappa speciellt mycket måste jag säga.. En del verkar inte förstå det o de gör mig rätt arg, medans andra verkligen berömmer mig för att orka, jag har liksom ingen chans till något eget intresse, inte för att det gör mig nånting, jag är så gärna hemma med min plutt men när dom blir två så ja.. Vi får se. 

Nä ha en fin torsdag, våran började med slamtömning. Mysigt va.. 


Frank & Poppy

Älskar det mesta från Frank & Poppy men den här korgen? Den översta får flytta in i minis rum, kommer passa sååå bra där!! Är helt kär! Men först måste det bli april så den kommer in i shopen! Tråkigt för hjärtat bra för plånboken. 




1 år sen

Det här är så sjukt, kolla hur det såg ut för ett år sen, minns att jag hade hittat snödroppar & tussilagon vid huset, jobbade på tomten o solen värmde sådär härligt.. Galet ! 




Zara kids home

Det här ska bli minis, kaninen och två korgar ska jag beställa ikväll. Snutten & skallran finns på önskelistan. 




2 veckor.

Om prick två veckor blir lilleman 2 år, alltså TVÅ ÅR? Helt seriöst, får en stor klump i magen.. Det känns som vi missat ett helt år, som om tiden bara flugit förbi.. Det känns verkligen inte alls långt bort när jag gick med honom i magen, att han kom, bjöd på många skrikiga kvällar & bilfärder, tusentals tårar & skratt. Mitt underbara lilla hjärta!


Eftersom dagen närmar sig bjuder jag på en tips önskelista igen.. 



Nytvättat

Igår tvättade jag ett lass med kläder, har rätt mycket neutralt efter Noel men tvättade nästan allt killigt ändå haha, och bara tre små tjej saker av allt.. Magkänslan säger ju som sagt kille. 


Onsdag

Jag är inne i en helt sjukt jobbig period, jag är sååå trött.. Imorse tog priset, hade bestämt att gå upp i tid för o slippa stressa men som alla andra mornar den här veckan har ögonen knappt gått att öppna o somnar om på 1 sekund, typ 15 gånger.. Idag minns jag inte ens att klockan ringde, Noel sover ju så blir ju inte lättare precis.. Jag har alltid varit morgontrött men inte i närheten av det här, förut blev jag pigg så fort jag Gick upp men inte nu.. 

Så jäkla jobbigt.. Men men nu är det onsdag o jag drömmer om fredag.. 
Igår åt vi lunch med Noels morfar & fikade semla.. Gick o matade fåglarna som var jätte kul tills alla fåglar blev väldigt närgångna, haha tillomed jag blir ju rädd! Svinkallt ute också brr. Sen när pappan kom hem åkte vi till upplandsväsby med Jocke o Carolina o köpte klinker o kakel, tog såå lång tid för att det inte fanns någon personal så vid 8 kunde vi äntligen åka o äta, sen var vi hemma efter halv tio o när dom åkt slocknade jag o Noel i sängen i bums! Och sov alltså i drygt 10 timmao är ändå super trött? Ursch. Lite jobb o sen hem o slänga mig på soffan. 🙏 


Det här med namn.

Det är sååå mycket svårare den här gången, först för att vi måste hitta både tjej & killnamn, det ska passa ihop med Noel & mellan namnen.. Försöker tänka bort namn valen för jag blir bara stressad, det visar sig ju oftast på bb ändå men några favoriter vill man ju ha valt ut.. Nu har vi iofs några favoriter, på bokstäverna nedan.. Men det är långt ifrån något som känns DET HÄR ÄR RÄTT.. Selma har alltid varit mitt Flick namn men det är helt borta nu.. Åh.. Sen kan man inte välja det, för det heter deras son eller dotter osv..  Har ni tips på fina namn, ös på!! 

Önskar ganska ofta att jag visste vem du var, redan nu.. Men snaaaart vet vi. 




Allt jag gör nu, gör jag för er.


Vecka 29 (28+0) 

Soffbord.

Väldigt sugen på att byta soffbord NU. 




Hjärtgirlang.

Efter önskemål ska jag förklara hur jag gjort den här, ritade en hjärtmall för hand, nålade på tyget o klippte.. Gjorde några avig sydda och så icke aviga, sparade ett hål, fyllde med vadd, sydde igen.. Sydde spetsband runt om, och som girlang.. Det är vad jag ska ändra, jag ska sy spets runt hela hjärtat o sen ha vita träkulor som mellan länk istället.. 

Huuur lätt som helst men tar tid att sy för hand.  




70%

70% har gått, lämnar vecka 28 idag o välkomnar 29 imorgon.. Det gick bra hos bm, hade gått ner 0,5 kg sen sist så nu står vågen på 3,5 kg sen plusset. Tack o bock. Mins järnvärden var inte helt bra så får pina i mig och bli hård i magen helt enkelt.. Annars låg SF måttet prick på kurvan, hjärtat slog 138 slag & huvudet ligger kvar där nere, förmodligen är ryggen utåt också o därför känner jag inga tydliga hårda sparkar utan mer bök eftersom sparkarna sparkas inåt.. Vi pratade halsbränna o sjukskrivning men jag kör på o hoppas på beviljad gravpeng i mars.. Annars blir det sjukskrivning då.. 

Sen hämtade jag hjärtis på föris & så myste vi i soffan till en film innan pappan kom.. Sen har jag sytt klart hjärt vimpeln, jösses vilket skit göra för hand men den blev såå fin.. Ska dock ändra den lite.. Pappan åkte på träning vid sju o då somnade Noel, jag ligger kvar bredvid o orkar inte flytta mig haha. 




Du.

Tänk att du redan är du & vi inte har nån aning om vem det är, så himla läskigt, spännande & fantastiskt. 



Sömnlöst

Som jag anade när Noel somnade sex så skulle han vakna tidigt idag, däremot vaknade han vid tre lite väl tidigt, men har legat o viskat, pussats, kramats o myst i 45 minuter o sen somnade han om, så det var bara mysigt även om jag inte kunde somna om sen, halsbränna & FÖR mycket tankar.. Jag tänker verkligen konstant på vem som ligger i magen, vem det är som sparkar sååå försiktigt.. Undrar om den lilla kommer vara lika lugn utanför som innuti, när den tänker komma, osv osv. Känns som jag kommer bli helt galen snart.. 

Tätskiktet i badrummet blev klart i helgen, och det blev tydligen sååå bra det bara kan bli. Så imorgon ( tisdag) ska vi åka o köpa kakel o klinkers förmodligen.. Det känns inte så långt borta nu. Majs välja duschvägg, takdusch & blandare bara.. 



Bye weekend

Ja, helgen är slut igen. Kan inte minnas att jag haft sån här sjuk ångest över det förut, men men. Hockey idag som sagt, killarna vann o pappan gjorde mål.. Noel körde all in på hockeyn o slocknade i bilen vid 6 för natten, så vi har kikat film i soffan o insett att det inte kommer bli många sånna kvällar framöver, tänk att vi snart har två huliganer.. Åh. Vi har precis lagt oss o ska också sova, skönt o lägga sig i tid för en gångs skull.. 

Imorgon ska lilleman till dagis igen, o för mig väntar bm besök.. Alltid lika mys! 


Tildatyg

Det här ska jag sy en liten hjärt vimpel av. Dör man inte lite på mönstren & färgerna! Det gör jag. 


Hockey söndag & converse


En söndags mage.


Söndag

Vi har precis vaknat, pappan sover fortfarande i vanlig ordning.. Solen skiner & halsbrännan känns sådär underbar idag, inte! Men lika glad är jag för det. Jag vill verkligen ha vår nu, torra vägar, värmande sol, brillor & tunnare kläder.. Idag tjuvstartar jag o planterar tulpaner ute.. Dom var sååå fina på jobbet! Såhär ligger vi o myser varje morgon, hålla handen när pappan är hemma för då ligger han tätt intill honom.. Annars tätt intill mig! 


Alla hjärtans dag.

Ett annorlunda firande i år, jobb o sen middag med basse, Carolina & Jocke o Carolina.. Himla mysigt o trevligt, kikade Mello efter middagen o sen film.. dom åkte precis o vi ska väl sova vi med.. Vi hade tänkt se bio o äta ute, men gick ingen bra film och då kunde vi lika gärna hänga med vänner.. Imorgon ska jag in på jobbet o köpa några saker, sen ska vi kasta massa kartonger o sånt o sen har Fab hemma match som vi såklart ska se.. O sen är ju helgen slut igen, varför går den sååå fort? Snyft!  




Den här vasen alltså..


Glad alla♡dag.


Vecka 28 (27+4)

Mr Grey

Tänker inte ens försöka, för inga ord kan beskriva hur bra filmen var, precis som boken o såklart ännu bättre. Vi hade topp platser, med helt sjuka skinn fåtöljer, stooooort benutrymme, VIP bar & även om vi inte drack kändes det så lyxigt att folk satt med skumpa runt om.. Vi kikade i affärer innan, åt massa gott & drack den godaste milkshaken någonsin.. En helt perfekt kväll med min bästis. 

Jag somnade halv tolv o vaknade vid ett, har sjuka magknip, känns som jag ska bli magsjuk närsomhelst, hat suttit på toa i drygt en timme men inget händer.. Så nu sitter jag här, tänker på allt mellan himmel o jord o vet ni, jag är världens lyckligaste, det här året alltså! 2015 är verkligen vårt år! Sååå mycket lycka!! Nä om några timmar väntar jobb, hoppas hoppas det här ger ned sig. 


TicK tack

Känns lite som jag ska på dejt ikväll, sånt pirr har jag i magen haha. Räknar ner timmarna. Om 1 timme åker jag mot Stockholm, mys med bästis & så bio! 




Loppi blogbag nystart

Kolla vilket fantastiskt paket jag hämtade ut för några dagar sen.. Fullt av massa godsaker! Lilleman har prövat vitaminerna som får högsta betyg, höjdpunkten varje dag, kan det vara för att dom ser ut som godis? ❥ KidsZoo En nalle om dagen ger barnen en bra dos av det vanliga vitaminerna, innehåller bara naturliga färger och aromer, inga konstgjorda sötningsmedel. För bra för att va sant. ❥ Fruktstängerna går också hem. ❥ Riskakorna från Friggs med chaifrö & havssalt, alltså mums! Så tunna, krispiga och goda! ❥ Ekomüslin även den hur god som helst.. Köp köp köp.. Resten av sakerna har inte hunnit testats, det är ❥ Friggs vitaminbrus, sockerbalans för den som vill minska sötsuget, kommer deffenitivt ge dom en chans efter graviditeten.. ❥Friggs hälsote. ❥ Blutsaft, ett järntillskott. 


Baby

Nu har jag ju redan massa kill kläder från Noel & väldigt mycket tjej kläder också.. Men man vill ju ändå köpa lite, men finns ju inga fina neutrala saker.. Men idag slog jag till på det här, älskade Noels, gråa, gröna & blåa och den här va ju så fin!!  Inte likt mig o va så shopping lugn, men antar att min kära är glad! 




Home




Torsdag.

Började morgonen med o städa, sen åkte vi till Norrtälje o köpte en lykta & servetter till minis kalas på mio.. Sen åkte vi ner på stan o träffade Paulina, barnen & Sara, lunch på espresso house & så köpte jag en ny tröja från newbie till Noel.. I present typ. Sen hämtade jag ut morgondagens biobiljetter & paketet från Living and Room, Noel somnade i bilen o jag betsade listen runt plattorna vid öppna spisen, Fab var så duktig o fixade även det igår.. Så fint, vardagsrummet känns helt nu.. Ska betsa en gång till bara. Sen har jag bytt gardiner, två kommer nästa vecka men blev ett helt nytt rum med vita gardiner, såå ljust o fint! Och  det känns såå stort! 

Sen kom pappan o vi hann pussas i några minuter innan vi lämnade honom på samling, vidare till Noels g-mormor på middag, Noels mormor o morfar kom förbi också så han somnade nöjd i bilen på väg hem vid sju.. 

Nu sitter jag framför the best of me för fjärde gången, fåååår inte nog! Helt fantastisk, rakt in i mitt hjärta som jag förstod. 

Imorgon är det VIP bio i Stockholm med bästis!! Lääääääängtar!! 


Baby bedroom


Färdigt!

Nu är bebisens rum helt klart, Fab satte upp lister, socklar & åkte o tränade.. Jag o Noel skruvade ihop byrån o pallen, lagade middag o åt o sen kom pappan hem o satte upp gardinstänger & sänghimmel.. Sen fixade han golv listen vid öppna spisen, äntligen.. Och det blev sååå fint.. Nu ska jag bara betsa den vit. Basse hat varit här också så Noel somnade nöjd på nån minut.

Jag o mina hormoner har gått bananas ikväll, gråtit o tyckt att det känts skit med att bebis ska få det här stora fina rummet o Noel ha ett mindre, så rädd att han ska bli svartsjuk o ledsen.. Frågat flera gånger om dom ska byta rum men nää bebis, får jag till svar.. O han har lekt där inne massa o det känns ju bra.. Dom får ju leka i varandras rum hur mycket dom vill tills den ena säger ifrån 🙈 men det blir sådär jobbigt ändå,  nu ska jag bara suga på vart björk klädställningen ska sitta, om byrån ska stå där den står osv osv.. Visar bilder imorgon när ljuset är bra. Godnatt.




Summer..

Solen värmer såå härligt o alla pratar om vår, fåglarna & kvittrar och sommar musiken börjar spelas.. Jag längtar såå efter både våren o sommaren, vi får en ny familje medlem, Fab fyller år, vi firar sju år ihop, vi ska ha födelsedagsfest ihop på våran terass, ett riktigt grillparty med massa vänner, det blir midsommar , vi ska till ullis, jag fyller år, vi ska bygga räcke på altanen, fixa tomten & förhoppningsvis åka till både Öland & Gotland. Och så massa blommor, drinkar, god grillad mat, häng på terassen, bebis gos, massa lek o bad med vårt stora hjärta, sena kvällar i tunna kläder, solnedgångar, soluppgångar. Listan kan göras enorm!! 

Men först vårt hjärtas stora födelsedag, går all in, hans 1 års kalas blev ju inget vidare med flytt o hus renovering! Längtar! 




Syskonmatcha.




Onsdag.

Drömde världens hemskaste dröm inatt, vaknade av den vid fem o var tvungen o gå upp, heeeelt skakis.. Drömmer så mycket hemska drömmar just nu, inget om bebisen dock så det är skönt! 

Sen fick jag o lilleman sova vidare till åtta, dagis o jobb o efter jobbet ska jag hem o skriva ihop minis byrå.. Så ivrig nu haha. Har tänkt o va hemma med Noel torsdag & fredag, får se.. Åtminstone på fredag, o på em tar jag bussen till stan, möter bästis o sätter oss på nålar i VIP stolen till Fifty shades of grey.. Såå taggad haha. 


Den känslan

Vet ni, efter såå lång väntan, på torkning, hantverkare, hantverkare som kommer, fuskar & gör ett uselt jobb, få ta tag i det själva, riva, slipa, spackla, slipa, riva ännu mer, spackla slipa, måla, riva, spackla & slipa igeeeen.. Måla två färdiga lager, måla tak & taklister, städa bort allt byggdamm, lägga in golv och städa & torka rent.. 

Vet ni hur lättad jag känner mig, hur stolt jag är över mig själv, Fab och Noel.. Och jag blir såååå glad av att få höra hur duktig jag varit, är trotts allt gravid i 28:e veckan.. Tack snälla ni som påpekar det för mig. Imorgon ska Fab sätta upp taklister och socklar o sen är det bara börja inreda för mig. Nu blir det ju rätt snålt med saker & opersonligt tills vi vet kön, men känns bäst ändå. Då hinner jag fundera länge. 


Vecka 28 (27+0)

Två veckor kvar till vecka 30, känns som jag längtar efter vecka 30 sååå länge.. Jag har knappt vågat skriva något för då vänder det väl, men mitt illamående, huvudvärk, ryggvärk är BORTA. Alltså går inte o beskriva lättnaden, visst har jag lite foglossning & halsbränna men vafan, jag är glad att slippa spy slem varje morgon.. 

Något annat däremot, jag kan inte ha örhängen längre, aldrig någonsin varit känslig mot det inte under grav med Noel heller, och så mina händer, sååå torra, har hemska sprickor som gör så ont o då smörjer jag såå ofta, och torrhets eksem på armarna.. Aldrig någonsin haft torra händer, inte ens på vintern.. Så galet att en graviditet påverkar, men jag är sååå glad över att f å må bra! Ni anar inte! Vågen visar 5+ idag. 90 dagar kvar. 


Tisdag

Jag kan inte sova sen nån timme, o det eviga vridandet gör mig galen så gav upp.. Jag hann slipa, spackla, slipa & måla en färdigstrykning i rummet, sen kom pappan o vi åkte till nånö med Sebastian o Carolina o firade killarnas mormor, himla trevligt med smötgåstårta. Sen lämnade vi pappan på träning o Noel somnade tjugo över sju, då passade jag på att måla taket o det är väl därför jag inte kan sova gissar jag, jag ska måla sista gången på väggarna idag o sen är det klart med målning, spackling o slipning.. O nu ser det bra ut, vääääldigt vitt bara.. Och jag har ju köpt så fina VITA gardiner dit, det går inte haha, får ha dom i ett annat rum. Blir bättre sen när vi vet vem som döljer sig där inne o kan tapetsera.. 
Lääääängtar! Vill ha Maj nu, åtminstone april. Så ikväll ska vi börja lägga in golvet!!! Alltså åh! 


Måndag

Måndag igen, helgerna går för fort. Imorse fick jag väcka Noel halv nio, supertrött kille som inte ville åka & när vi väl kom ut skulle han skotta snö.. Det har ju hänt typ 3 gånger att Noel blivit ledsen när jag lämnat, med inskolningen inräknat o idag var värst av alla dagar, fick bära in på gården, vägrade gå från min famn & när jag väl släppte ner honom o gick gallskrek & grinade han hysteriskt.. Hörde till o med när jag satt mig i bilen. Åh vad mitt hjärta gör ont. Lider med dom som har det såhär ofta.. Vill ju bara hoppa in i bilen med honom o åka hem igen, även fast jag vet att det blir bra direkt igen. Men idag kändes det inte kul. 




Soliga söndag.

Vilket väder, så fint vinterland.. Det blåste STORM under fotograferingen, men bilderna blev såå fina.. Sen hem o fixade lite o så kom basse o sen åkte jag o lilleman, lämnade honom o åkte till dopet.. Matchen blev flyttad till halv fem o sen blev den inställd, himla tråkigt men skönt så jag hann få lite gjort.. Målat hela rummet en sväng med häftgrund & som vi trott så släppte tapeten under då, som annars satt som berget.. Så har rivit ner tapet igen, spacklat igen & imorgon blir det slipa o sen måla grund igen.. 

Ja det suger, o jag tycker ju att tapet blir så mycket finare.. Blir det inte bra imorgon så tapetserar vi allt utom fondväggen, den ska ju ändå få en tapet så fort vi vet könet på vår lilla bebi. 

Färg är ju inte gratis heller, bra med personalrabatt o en pappa till chef, färgen till vårt hus skulle gått på cirka 25 tusen med penslar o vi betalade inte ens tio.. Ja många fördelar finns det med pappor! Mammor också för den delen! 


Under mitt hjärta slår ditt.




Söndag.

Söndag, jag har sovit så lite o så dåligt inatt.. O nu kunde jag inte sova mer, äckliga halsbränna.. Tycker synd om mig själv faktiskt, tänk hur oförskämt bra jag mådde med Noel.. 

Men ska ju ändå åka o fota om en timme så måste ju upp.. Killarna sover så tätt ihop.. Skulle kunna ligga under täcket hela dagen.. 


Halsbränna

En fullspäckad dag, vi fick med oss krokar, handukshållare, Toahållare & golvbrunn till toan. Byrå till bebis, nya hög glans luckor till tv bänken då dom utgår o reades ut.. Sen middag o mello mys med vänner, så gott o mys! 

Nu är vi hemma o Fab byter luckorna, ivrig javisst.. Imorgonbitti ska jag fota gravidfoto, sen hem o hämta lilleman, lämna han hos mormor o morfar, fota dop o sen på hockey match.. Efter matchen fira fabians mormor.. Sen hoppas jag hinna klart i rummet så det bara är att börja måla på måndag.. Såååå ivrig nu.. Men är bara att fabian måste flytta allt golv så jag kommer åt. 

Alltså hjälp, den här halsbrännan tar död på mig, vänster sida, det bränner konstant och upp i hela örat när jag sväljer.. Nästan så jag kan börja gråta, ska köpa tabletter på Apoteket imorgon.. Vet att dom hjälpte lite med Noel, mem då var det ju som sagt bara 3 veckor kvar tills han kom ut också.. Någon annan med tips? Sitter o dricker massa mjölk som jag egentligen hatar! Men vad gör man? HEMSKT! 


Lördag.

Igår skulle vi ha haft halv åtta kväll, men pga av massa sjukdom blev det inställt. På dagen fotade jag ett väldigt ovanligt foto uppdrag, lättklädd brandman.. Men det var kul det med i kylan.. Sen handlade jag o lilleman o sen somnade han o jag fortsatte i rummet.. Sen åkte pappan på träning o sen fredags middag, fångarna o sen läggdags för killarna.. Så jag kikade på film i min ensamhet till kvart i ett.. 

Imorse gick jag upp i tid, ja halv nio är väl inte i tid för många, särskilt inte småbarns föräldrar, men vi har alltid haft lyxen att Noel aldrig vaknat innan det.. Så jag slipade klart allt i rummet, fick sköna blåsor i handflatorna på köpet.. Nu är det lite lite kvar där Fab inte flyttat golvet o sen ska det dammsugas sen är jag redo för att börja måla! 

Nu ät vi på väg till rånäs för kalas, sen vidare till Uppsala för handling o sen myskväll med vänner.. Ska fira Daniel & Louise i efterskott då deras fest blev inställd i snö kaoset.. 



The best of me.

En film jag väntat på sååå länge!! Den här kommer träffa mig rakt i hjärtat, det vet jag! Hoppas kunna se ikväll! 




Underbara unge!

Inga ord är tillräckliga! 



Nytt till mini.

& den skönaste filten till mini. Och ett par byxor, som jag kanske får visa, beroende på vem som gömmer sig därinne.. Det var ju 30% rabatt så kunde inte låta bli. 




Kuddar

Fick med mig dom här hem idag, så nu kommer det bli massa kuddar i soffan men vad gör det.. 




Friday im in love.

Den här killen är överlycklig över sin skyffel, så fort vi kommer ut ska han skotta & vill gärna inte sluta. Solen skiner idag med & vi är i Norrtälje o ska göra ett fotojobb, Noel får va min foto assistent idag. Fredag & bara det är ju fantastiskt! 




Vackra dag.

Så fint ute idag, och det var fortfarande ljust vid fem.. Vi gick i hämtade posten o passade på o fånga Noel på bild, det vill han inte alltför ofta ställa upp på. Sen hann vi pussa på pappan i 4 minuter, sen har vi ätit middag, o nu ligger vi nerbäddade i soffan o myser tätt intill, vårt minsta hjärta sparkar helt galet nu.. Är ju liksom van med våran lugna bebis så blir lite chockad varje gång det sätter fart.. Åh vad jag vill ha våååår nu! 



Kuddar

Lyckades äntligen bestämma mig för kuddfodral till soffan, rosa & vårligt.. Och så knoppar till bebisens byrå, handdukar till nya toan o tröjor till Noel! 


Room

Lyckades få lite glädje i rummet ändå, bara 1 vägg kvar att spackla o slipa & en att slipa.. Måste dock vänta på att Fab skruvat ner hyllor och tagit bort golv .. Men sen kan jag börja måååååla! 




Torsdag.

Dagens mage, vecka 27 (26+2) ! 
Jobbkläder på, har slipat som en gnu i rummet, blivit less några gånger o ingen gång glad, det dröjer väl lite till det.. Tar ju sån tid, visserligen är jag helt själv o orkar typ bara hålla på en timme sen måste jag vila, vi renoverade liksom hela huset på 1,5 månad.. O det här tar ju några veckor till, suck.. Men men.. Pappan i huset är förskyld, jag ont i halsen så det är väl vad som väntar. Fab har borta match ikväll, varje match är viktig nu o ikväll är det Iron som besegras.. & jag ska försöka locka lite hjälp med fika.. Vill börja måla på söndag kväll eller måndag för o va realistisk.. Helgen är full av trevligheter & jobb nämligen. 




Inredningsparty

En väldigt bra kväll, känner mig lycklig o det gör vår lilla bebis med, för den har flyttat upp i magen och varit helt vild, den är ju sååå lugn annars.. Kände det redan tidigare ikväll att det gjorde ont som stt någon verkligen flyttade runt där inne, direkt när jah la mig i sängen började det, en timmes hysteriska kullerbyttor o sparkar.. Åhhh vem är du! 

Toppen kväll som sagt, massa trevliga damer, inredning o fika.. Köpte bara två grejer faktiskt, visar vad imorgon.. Nu måste jag sova, helt slut! 




1 månad.

Om exakt en månad blir vår mini 2 år, det är verkligen känsloladdat att säga det.. Det är så oförståeligt att funnits i våra liv så länge, det känns ju som han nyss kom även om jag inte minns hur det var utan honom.. Igår frågade jag om bebisen skulle åka bil i bak bredvid honom eller om han skulle sitta i fram med pappa, svaret blev " min bebis, där bebis" och pekade bredvid honom. Han vet att rummet vi fixar är bebisens, bebisens säng, kläder och skor. Lilla stora hjärta! 

Är på jobbet o har fyllt i massa papper från fk, så skönt o ha sluppit allt sånt.. Men så var det dax igen.. Nu håller jag tummarna för att min grav penning blir godkänd. Idag kom jag inte ur sängen, fick vända mig till mage och hasa mig ner? Borde kanske ringa om sjukskrivning ändå.. 

Känner mig så stressad över den här dagen också, handla, lämna bilen på lagning, städa, hämta lilleman och baka.. Blä för stress! 


Tisdag

Tisdagen är snart slut, efter jobbet o dagis lagade jag lasagne, bakade och så började jag i sovrummet, fab o Jocke o har fixat o trixat o flytit.. Sen käkade vi, typ dem godaste krämigaste lasagnen jag ätit.. Sen fortsatte dom o nu väntar dom på att det ska torka, så Jocke kan kolla att fallet blir perfekt. 

Noel sover o jag kollar mordet, vill fortsätta i rummet men är så trött o less på det redan.. Skit väggar! 

Imorgon ska jag jobba o sen hem o städa o baka, på kvällen är det fullt hus & inredningsparty här hemma! Så mys! 


Vecka 27

Den här veckan gick jätte fort, tack o bock. Det kanske vänder nu? Hoppas hoppas. Idag kan jag knappt gå, lagom roligt på hal snö.. Man får skylla sig själv när man skottat som en dåre.. Men hatar att ligga inne o inte hjälpa till, en sån tjej är inte jag.. Idag står vågen fortfarande på +4 kg, o det får gärna fortsätta så tack.. Annats vet ni ju redan hur jag mår, illamåendet är kvar men spyr inte längre på morgonen iaf, men fick ju halsbrännan istället.. Som sagt, håååårig bebis.. Och brås h*n på Noel & mamma så blir det svart hår i början.. Längtar ihjäl mig!! 

Tror plutten kommer komma den 7:e eller 13:e! Men hoppas på 5:e eller 15:e haha, så sjukt.. Snart har vi en liten bebis. Tänk att jag komner ha två barn som 23 åring, helt galet egentligen. Men så perfekt! Och så är mitt hår mörkare igen.. För mycket rött passar inte in nu.


Måndagen

Ja, när jag hämtat lilleman så skottade jag av hela altanen från snö, helt sjukt mycket och tung snö.. Vi har aldrig skottat där, det gav resultat ikväll har sååååå ont.. Sen fick pappan skotta infarten, sen tacos &sen åkte pappan på träning.. Då kom Noels mormor & morfar o hade köpt superfina vantar & mössa. Lek & fika och när dom åkte vid nio somnade Noel direkt.. Sen kom pappan och vi kikade på filmen min såkallade pappa, sjukt lång och seg film men ändå bra ur handlings perspektiv.. Vår lilla i magen har sparkats, men det är verkligen en lugn bebis, fabian måste verkligen  ligga länge för o känna, o det syns ju inget eftersom den sparkar så långt långt ner.. Tänk att det kan vara så olika.. I filmen så var det en förlossning och en liten bebis som föddes o mina tårar rann, helt galet att vi ska föda barn om tre månader! Våran andra skatt.  Något som är nästan lika kul som mina onda fogar är halsbrännan, alltså,. Det gör sååååå ont och så mycket, har tvingat i mig mjölk idag men imorgon går jag till Apoteket o köper tabletter, fått nog redan.. Ops, klockan blev visst halv ett. Dax o sova!



Next

Nytt från next! 


Vår & sommar redo.

Nu är lilleman redo & garderad för vår&sommar.. Om hans små fötter bara vill växa lite.. Han kan ju fortfarande ha skor i storlek 20/21 men köper ju 22 & 23 så får väl se. 


Graviditet.

Innan jag blev gravid igen tänkte jag alltid, Gud vad skönt o veta allt, slippa oroa sig, tänka på det o det men såklart blev ju ingenting lika o nya funderingar dök upp den här gången, på ett sätt känns det mindre verkligt nu måste jag säga, även om det inte är helt säkert så visste vi att det var Noel som låg därinne o bökade, en liten pojke. Jag måste säga att det var så mycket enklare o förstå o föreställa sig med ett kön.. Nu fattar jag inte ens att det redan är ett kön därinne, det är verkligen en liten tjej eller kille som sparkar sååå försiktigt men ofta.. Helt ofattbart för mig att förstå, mina hormoner är åt fanders den här gången & det underlättar verkligen inte just nu. 

Jag undrar över hur Noel kommer bli när bebisen kommer, mitt hjärta skulle krossas av att se honom svartsjuk o ledsen, jag vill absolut inte känna mig orättvis o otillräcklig, även om jag innerst inne vet att det kommer bli så. Jag har ångest över att det här förmodligen blir vårt sista barn, ibland tänker jag att fan vi skulle ha väntat, sen är liksom bebis tiden förbi.. Men ändå är det här helt rätt tidpunkt, 2 års skillnad dom kommer ha så mycket kul ihop förhoppningsvis och vem vet kanske blir det en tredje sen.. Som sagt, miljoner tankar, känslor och annat som snurrat i mitt huvud.. Skyller på hormonerna! 




Duuuu.


Schäslong

Jag har alltid velat ha en mysig schäslong i huset, men dom tar ju rätt stor plats o det har vi inte, hör o häpna..jag skulle lätt kunna bo på 100 kvm till.. Om vi bygger så.. Men nu har jag bestämt mig för en kort schäslong istället, den här.. Med en mysig pläd & nån fin kudde.Antingen i bebis rum eller kontoret.. Alltså jag vill bara få klart bebis rummet NU! Beställt hem massa färg idag iaf så nästa vecka borde det vara dax att måla, får jobba på med väggen i veckan. 



Måndag 2 februari

Februari är här, med massa snö. Ursch. Så trött på snö, blask, ingen snö, snö blask osv.. Menmen inget vi kan råda över. Började i rummet igår o säger bara fyyyyyyf---n! Har sån lust o tapetsera istället så man slipper hålla på o ta bort all tapet.. Menmen, slita på dom kvällarna fabian är hemma.. Det ska vara klart när lilleman fyller år.. Imorgon flyter dom golvet iaf och sen så väntar vi bara på plattsättaren som ska göra tätskicktet, och sen är det dax för plattor.. Ska bestämma exakt vilka det blir i helgen men är rätt så säkra på vilka ändå.. Vill ha helg nu, är så så trött! 



Present tips.

Den här önskar jag mig verkligen till Noel, sketch 1. Noel Wilhelm Fabian. Längd 49 cm. Vikt 3630 gram. 4 Mars 2013 klockan 15:32 . 

Den ska vara spegelvänd, så att den alltså tittar åt höger, tvärtom mot den här alltså.  Det måste man ange nämligen. Finns att beställa på " personligfodelsetavla.se " 




Tvåsiffrigt.

99 DAGAR KVAR. ❥ Nu räknar vi ner! ↓↓↓


Lördag

Supertrevlig kväll igår med vänner.. Linus kom hit på kvällen också så vid två hade alla åkt o vi stupade i säng.. Sen vaknade vår lilla solstråle vid nio, det snöar o snöar och jag skulle ha fotat gravidfoto idag, tråkigt. Istället myser jag o lilleman, pappan ska iväg o jobba o när Noel sover ska jag börja riva tapeter, Woho sååå kul! Eller inte!