Helgen

Helgen lider mot sitt slut, den här helgen har varit sååå bra fast vi inte gjort massa. Men pappan har varit helt ledig från hockey o det händer aldrig.. Vi har fått massa gjort hemma, o jag börjar se ljuset med allt.. Äntligen. Fab har varit så duktig och hans pappa har också varit här o hjälpt till. 

Noel o jag tog en promenad, han somnade direkt o jag passade på o gå några kilometer.. Och det är väl därför jag ligger med vetekudden i soffan o har ont nu.. Så tråkigt. Längtar efter o vara mig själv igen.. 

Bebis sparkar så tydligt och hårt nu, fortfarande inte alls lika mycket som storebror men när det väl kommer är det såå tydligt.. Och fortfarande långt ner och neråt, och gärna på vänstersida, nästan alltid faktkskt.. Den här gången har jag inte haft några stora cravings direkt, men senaste veckan så " iskallt vatten med massa pressad lime i"  

Noel är i en liten trotts ålder nu, blir arg lätt o går iväg o surar och vill helst inte sova på kvällen. Men han är också i en underbar period, han är så söt, så omtänksam, pratar så fint o är bara bäst. Njuter! 




Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0