Hormoner.

Innan jag blev gravid igen tänkte jag ofta, vad skönt att veta allting, hur man mår osv.. Nu är ju absolut ingenting sig likt, och det är verkligen så jobbigt, jag vill verkligen inte låta bitter, jag är evigt tacksam för att vi fått den här gåvan igen, evigt.. Men att ständigt känna sig tjock, ful fet & äcklig tär på psyket.. Gör ett försök till en bild på magen, ser resultatet o vill typ helst spräcka skärmen som visar den.. Jag hoppas hoppas att magen får en finare & tydligare form för just nu känns det mest som skit.. Jag blir liksom bara bredare o bredare, med Noel hade jag vergkihen bara en mage. Är det någon som kännt samma? Jag som älskade att vara gravid med lilleman.. Frustrerande. 

Här är en uppsvälld 11 veckors mage.. Då kändes den helt okej. Men ja, jag ska försöka vara possetiv, jag lovar mig själv det. 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Minns att jag kände så rätt långt in i andra graviditeten. Jag kände mig mest tjock och plufsig trots att man tydligt såg att det var en gravidmage 😳 Man inbillar sig så mycket som gravid 😜

2015-01-02 @ 22:07:46
URL: http://esegerstrom.blogg.se
Postat av: Cajsa Sundström

Jag tycker du är hur fin som helst!! ❤️

Svar: 😘❤️
izabella Åkerlund

2015-01-02 @ 22:19:36
Postat av: Anonym

Du är såååå fin! Det är nog som du säger hormoner!

2015-01-03 @ 09:37:05
Postat av: Joanna

jag håller helt med!! denna gång är det hemskt att vara gravid ;) jag känner mig som en flodhäst, hormonerna är helt åt helvete och rent fysiskt mår jag kasst, lite även psykiskt. tvärt om med elsa! är de för att det är andra, eller för att jag bär på en pojke? du kanske bär på en flicka då? :))

Svar: Åh vad skönt o höra fast ändå inte haha. Ja tänk om man bara kunde veta. Det är ju fruktansvärt o behöva känns såhär iaf. 😓 ja vi får se 😙
izabella Åkerlund

2015-01-04 @ 21:51:35

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0