Färg

Sjukt bra kurs idag, lärt mig massor om utefärg.. Ätit hotell frukost, god lunch & fikat.. Suttit i fantastiska köer också, herregud skulle aldrig kunna bo eller jobba i stan.. Kom hem till mina hjärtan o det är ljust ute tills sent på kvällen, sååå härligt. Noel somnade innan åtta o vi har kikat Arne Dahl. Är sååå trött nu.. Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska vi försöka få till några familjekort Vid havet.. Håll tummarna! 

Lite har ju hänt på några veckor, första bilden är i vecka 17  och sista 34.. 


Vecka 35. 💙


Vi längtar efter dig, undrar vem du är. 💙  

Tisdag.

Lämnade mina killar hemma i sängen o är på väg till Bromma, färgkurs hela långa dagen.. Hoppas på en mer givande kurs för en nybörjare den här gången.. Återstår att se. Trodde det redan var onsdag, lite önsketänkande sådär.. 




Family.


Ynka 15% kvar idag. 

Solen

Serriöst, det snöar ute? På onsdag är vi inne i april o då är det vååår, så solen vart är du?? Börjar bli så less. Basse har varit här ikväll, han kom med middag o så kapade vi av allt hår, inte liiiiiite hår! O nu sover Noel o vi ska se jordskott & Arne Dahl men jag är sååå trött o ska köra till Bromma Imorgon o sen sitta i skolbänken hela dagen, behöver energi.. Men det kommer väl, såg en sån himla fin luftballong hemgjord så ska göra en egen på onsdag.. Jag måste verklihen ha något projekt hela tiden, jag kan inte göra mer i tvättstugan nu o då är jag sugen på o måla badrummet? Fabian skulle typ döda mig om jag började med det, men det kommer ju dröja länge innan vi gör om det o nu när vi har en fin toa blir ju den andra såå äcklig.. Det bästa är att jag kan börja eftersom han inte är hemma o då finns ingen återvändo 😂🙈  går ju iaf inte o göra något ute i äckel vädret.. Ska iaf köpa vita rotting krukor istället för svarta tror jag.. Jag som vill pyssla fint på altanen, suck! 




Dreams

Jag har ju inte drömt en enda dröm om den här graviditeten, men inatt kom den. Med Noel drömde jag massa om honom, hur han såg ut, kom, luktade osv.. Nu har jag drömt hemska mardrömmar om otrohet o sånt men absolut inget om någon graviditet. När jag vaknade imorse var jag helt säker på att det skulle ligga en liten liten bebis bredvid mig.. 

Så verkligt. En liten liten tjej fick vi i drömmen, 1 månad för tidigt & en kopia av sin storebror.. Samma mörka hår i en tuppkam och samma underbara gosiga kinder. Jag är såå lycklig över att få ha drömma en dröm, har ju väntat på det iflera månader haha. 




Brio Smile.

Igår sa vi hejdå till våran vagn, Noel kommer typ tycka det är mest konstigt.. MIN sa han flera gånger haha. Jag kommer verkligen sakna liggdelen som jag tycker är såå mycket finare o bättre, bredare o mer mysig.. Och helt klart handtaget, menmen. Jag är ju förälskad i vår nya såklart, men det finns alltid för o nackdelar med allt.. Fick väcka Noel halv nio idag, så typiskt att han sover när vi måste upp.. Han ville absolut inte till dagis o ville inte gå in fast dom var inne idag, men när han fick syn på vattenmelonen dom skulle äta sprang han in o vinkade lite sorgset.. Men inga tårar o det är huvudsaken för mig. Jag ska rensa kläder idag, o städa. Kuligt va. 


Tankar

Alltså det här lilla livet i min mage, fast jag redan upplevt det här så är det som på nytt.. Jag har liksom glömt dom här tydliga rörelserna som hållt på sen vecka 28, Noel var en aning vildare men ändå har jag helt glömt att man verkligen känner lilla foten trycka, eller hur den snurrar o rumpan trycks upp på höger sida o sen vänster. Hela dagen idag har varit ösig, i princip rört sig kraftigt hela dagen. Lilla hjärta, vem är du. Fattar fortfarande inte att vi inte vet könet, o varje människa som frågar blir så chockade.. Det är ju liksom mer ovanligt att inte kolla nu.. Med Noel var de tvärtom, jätte konstigt att vi hade tjuvkikat.. Mina händer, fötter o ben börjar svälla på kvällarna nu.. Är tvungen o ta av mig förlovningsringen, så antar att vikten kommer öka bågpt nu.. något jag däremot INTE glömt är svullna fötter efter förlossningen, det blev bara värre o värre. Jag tror att jag fick på mig mina skor ordentligt typ 1,5 vecka efter förlossningen., ska leta upp bilden imorgon o visa. Fruktansvärt var va det va rent ut sagt, 



Söndag

En lugnare dag på jobbet idag, köpte hem björkris o fjädrar o tulpaner som jag ska fixa med imorgon.. Sen åkte vi direkt till rånäs, klippte Becca, Johan, pappa & Emelie o sen åkte vi till Knutby o blev bjudna på resturang.. Mums! Vi är påväg hem därifrån nu, ska kika Arne Dahl. Igår såg vi nya & även sista Beck filmen med Persbrandt, helt sjukt tråkigt o jag är glad att det dröjer länge innan resten av filmerna kommer, kommer bara bli så sur.. Han gör ju hela filmerna.. 

Imorgon är det dax för dagis igen, hoppas innerligt på mindre tårar.. På tisdag är pappan ledig för då ska jag på färgkurs hela dagen i Stockholm.. 


Souvlaki ! 

Det finaste någon kan få. ❥


Söndags selfie. 👶✌️


Vecka 34 ( 33+5) 


Tvättstuga

Ena sidan av tvättstugan är klar.. En lampknapp ska på plats bara.. 

Före 



Efter 


Utemöbler..

Igår på Ikea kändes det här helt rätt, med parasollet, solstolarna o en förvaringslåda för dynor.. Lite sugen på att sälja vår ena grupp o köpa en soffa istället, vi får se.



Den här låten, den här texten. Sådär jobbigt bra!

I promise that one day 
I'll be around
I'll keep you safe
I'll keep you sound

Right now it's pretty crazy
And I don't know how to stop or slow it down

Hey, I know there are some things we need to talk about

And I can't stay
Just let me hold you for a little longer now

Take a piece of my heart
And make it all your own
So when we are apart
You'll never be alone 

You'll never be alone
When you miss me close your eyes
I may be far but never gone

When you fall asleep tonight just remember that we lay under the same stars

And hey
I know there are some things we need to talk about

And I can't stay
Just let me hold you for a little longer now

And take a piece of my heart
And make it all your own
So when we are apart
You'll never be alone 

And take a piece of my heart
And make it all your own
So when we are apart
You'll never be alone
Never be alone.

Syskonmatcha.😎

Coolaste syskonmatchningen. Synd att dom ser så stora ut på bild, minis är ju pyyyyyttesmå.. Tänk att vi snart har en pytte bebis. 

Det känns att jag är höggravid, fullt ös på jobbet idag o kommer förmodligen somna sittandes ikväll. 


Lördag

Lördag morgon, jag är ännu snorigare, har jätteont i halsen o kan inte sova sen nån timme så gick upp o kikar på film, killarna sover o blir bara galen av att ligga o vrida o vända o försöka sova.. . Har varit förskyld i 3,5 vecka nu eller vad de nu är.. Min stackars sambo börjar bli väldigt trött på mitt snorande kan jag tro.. Jag jobbar ju hela helgen så får se hur det kommer gå, ikväll skulle vi ha ätit middag hos Angelica, Jens & Alvar. Jens har fyllt år men konmer förmodligen vara helt död efter jobbet o utan vidare sömn inatt, så tråkigt.. Det gick bra i Uppsala igår, vi köpte bänkskivor, ho, blandare o så en del smått o gott.. Bänkskivan är på plats på ena sidan o hyllor ska upp, andra sidan ska tydligen kaklas och golvet ska få plattor ändå.. Men det dröjer väl lite... Men iaf, såå skönt och kommer göra så mycket! 


I bb väskan.



Freeeeeedag

Fredag, fantastiskt även om solen inte lyser.. Jag har nålat klart halva tvättstugan så vi kan sätta upp ny bänkskiva o hyllor.. Vi köpte nya handtag o bytte ut igår också, små saker som gör stor skillnad.. 

Noel vaknade halv sju idag, men vi somnade om till halv åtta o ligger fortfarande i sängen.. Är helt död ändå haha. Kommer knappt ur sängen längre, gör sååå ont.. När pappan kommer hem ska vi till Uppsala o köpa bänkskiva, ho o blandare o sen vill jag till thuns. Får se om han är lika sugen haha. 



Den här hängmattan ska hänga på terassen i sommar.. Sååå fin! 

BB väskan. ❥

Jag börjar bli nojjig, har haft små förvärkar eller sammandragningar från o till i tre dagar nu o säkert kommer jag gå över tiden men jag tänker iaf börja packa väskorna nu, det känns liksom som en lättnad försvinner från mina axlar då.. Så för o kunna påminnas själv skriver jag upp den här, dessutom kul o jämföra med Noels. 

Minis väska ❥

2 Bodys storlek 50 
2 pyjamas storlek 50 
1 onepiece storlek 50
1 onepiece storlek 56 
2 par strumpor 
3 tunnare mössor ( blå o rosa såklart) 
Blöjor + våtservetter 
Nappar 
Tunnare overall/stickad. 
Snuttis & Nalle 
En filt. 


Mammas väska 

Sköna trosor 
Mjukt toa papper 
Bindor 
Sköna leggins 2 stycken 
1 amningslinne 
Amningsbh 
Amningskupor 
Handduk 
Tvål & Schampo 
Tofflor 
Sköna stora tröjor 2 stycken 
VÄRKTABLETTER 
Tofsar 



Sista minuten väskan 

Vetekudde
iPad laddad med film
Kameran
Godis & annat gott 
Mobiler + laddare 
Tandborstar & tandkräm 
Hygien artiklar 

Eftersom Fab kommer behöva åka hem till storebror om mini måste solas vilket vi räknar med så behöver han inte så mycket saker, mer än ett ombyte, godis o sånt.. Så struntar i den listan den här gången.. Nu kan jag checka av här o kolla så jag inte glömmer något, sååå skönt o veta vad som va onödigt o vad som behövs.. Imorgon börjar vi packa lite smått, vi går ju faktkskt ändå in i vecka 35 om några dagar. Har jag glömt något? Flika gärna in. ❥


Newbie

Även om newbie kommer med massa nytt fint hela tiden, finns det massa godingar från förr som jag har köpt på mig. Bla den här koftan, köpte den o hoppades Noel kunde ha den men den va lite liten så fick sparas o det passar ju bra nu, alltså tänk o sluta köpa bebis kläder? Det har ju jag gjort sen jag var femton, tänker inte sluta heller! 



Våfflor

Vi åt inga våfflor igår så tog igen det idag, barnen lekte o så gick vi o kollade på djuren, så mysigt även om jag inte är en djurmänniska.. Stackars våra barn o som dom kommer tjata om husdjur säkert.. Det gör väl typ alla barn nån gång.. Noel somnade sittandes i vagnen inte så otippat o nu sover han vidare i bilen så jag passar på att måla.. 


Torsdag

Effektiv morgon, jag vaknade när Fab åkte till jobbet o kunde inte somna om.. Smög upp men då vaknade Noel så vi hade mys frukost i soffan med täcke & sen har jag målat tvättstugan så en " sektion" är helt klar.. Så nu kan vi sätta dit bänkskiva o hyllplan.. Sen ska resten bara målas, plus taket & lister.. Det är ju sååå kul, i början haha. 

Nu ska vi åka o handla o sen till Angeluca o Alvar o gå till färsna o hälsa på djuren.. Noel är exalterad. Och imorgon är det fredag o det brygder helg, jag jobbar visserligen hela helgen men ändå.. 


Tomt

Jaha, den där bänkskivan som aldrig ville torka blev ett fiasko o slets bort.. Så har gått all in med penseln ikväll o så köper vi en ny bänkskiva.. Taket måste också målas o jag blir ju som sagt så ivrig, egentligen skulle vi vilja ha grått men hat vit färg så känns onödigt.. Tänkte sätta upp lite väggord istället med tvättanvisningar typ.. Noel har ju sovit i vår säng ett tag nu, det blev så med all hockey o det var så mysigt för ensamma mig men ikväll fick han somna i sin säng o det gick jättebra mem ursch vad tomt det är i sängen nu, längtar typ tills han vaknar.. Men det är ju det bästa när mini kommer, han skulle ju säkert bli störd av att den vaknar flera gånger.. Imorgon ska vi iaf köpa blöjor o sånt nödvändigt inför ankomsten.. Och leka i parken om vädret tillåter.. 




Newbie home. ♡

Jag åkte såklart iväg igår o köpte det här, hann även beställa medans det var 25% rabatt så på posten kommer en nalle & snuttisar. Såååå fint, älskar det! 


Onsdag.

Noel skrek o grät i panik idag igen, vet inte om han inte vill Vara ute kansk för i måndags när han lämnades inne sa han inte ens hejdå.. Eller så fattar han att jag är hemma? Idag har jag däremot jobbat, fakturering. Och besiktigat bilen, bromsen som fick nerslag, tog 40 sekunder o kostade 250:- så tråkiga pengar.. Men nu hoppas jag den håller ett år till.. Även om vi försöker hitta en ny fin bil så kommer vi ha kvar den här.. Frågan är bara hur skatten kan höjas, den är ju redan svindyr?! Min molvärk fortsätter, börjar bli lite nojjig nu för det börjar kännas så annorlunda.. Hoppas jag har fel.. Känner mig mycket mer stressad och nervös den här gången, främst för att man vet vad som komma skall & för att någon måste hinna ta Noel, okej det lär ju inte bli så stressigt men ändå.. Är det någon som känner eller känt lika med andra barnet? 
Jaja, Sommar vädret verkar lovande iag & jag är så glad över o ha en gin terass att hänga på med min familj hela sommaren.. 🙏🙏 




Tvättstuga

Jag tog tag i tvättstugan idag, jag har sämst tålamod o vill göra allt på samma gång.. Bestämde mig för att vitbetsa bänkskivan o det blev inte bra, så fick bli mörkbets o den är såååå trög torkad kanske är torr till på torsdag, innan dess kan jag inte måla mer så det suger ju lite.. Det är en lång process med att måla på våt tapet, 1. Slipa alla väggar. 2. Målartvätta. 3. Slipa allt igen. 4. Målartvätta igen. 5. Grunda två gånger. 6. Färdigmåla två gånger. Och det finns inga garantier för att färgen sätter sig..

Mem det blir nog bra och ett lyft för vårt hemska tvättstuga.. Golvet ska också målas nån gång men varmvattenberedaren är ju fylld med massa vatten o typ omöjlig o flytta så det får nog vara ett tag.. Sen har fabian ritat ut allt räcke osv, ska ta tag i att börja med det också.. Som sagt, en hel del ska hinnas med. 


Belly

Jag tänker väldigt ofta på att det här förmodligen är vår sista graviditet, det känns inte som att jag tagit till vara på det eller njutit, dels av mitt mående men också för att det känns så overkligt, såklart jag kommer vara gravid igen, föda igen och ha en nyfödd igen.. Men nej, det kanske jag inte kommer. 

Så jag vill verkligen föreviga den här magen, men så känner man sig mest ful o tjock hela tiden och har varken ork eller lust. Jag har inte ens lust o göra en gipsmage, som jag vet att jag kommer ångra sen.. Men nu ska jag njuta, skita i hur ont jag har, hur lite sömn jag får eller alla andra saker, för nu ska jag ta vara på dom sista veckorna av min troligtvis sista graviditet. Så sjuk läskig känsla & tanke. 



Vecka 34 (33+0) ❥

Ja, idag går vi in i vecka 34.. Hjälp. Jag vill ju att h*n ska komma snart, men vi har så mycket som måste fixas innan så inte riktigt med på att tiden springer fram.. Snart är du här! Noel hatar kameran så några bilder med honom är ju typ dödsdömt men en enda kunde han bjuda på iaf, bättre än ingen haha. Hoppas han kommer ställa upp på familjebilderna. 


Tisdag

Somnade på typ 1 minut igår o har sovit mycket bättre inatt tack o lov, är fortfarande sjukt trött men ja det är väl bara gilla läget.. Nyss lämnat Noel på dagis o han vägrade låta mig gå, skrek o grät helt hysteriskt i panik, så har han aldrig gjort o det känns så dumt o lämna honom så när jag ändå är hemma, personalen va helt chockade o skulle ringa om han inte lugnade sig, vilket jag är ganska säker på att han gör, men ja här sitter jag med gråsprängda ögon.. Det är verkligen såååå jobbigt o jag lider med dom som har det såhär..

Jag ska slipa o måla fodren på toan, sen ska toahållaren bara upp så är allt helt klart.. Så himla himla skönt! Då väntar bara tvättstugan & göra klart garderoben.. 


Family

En dålig dag med hemsk molvärk o sammandragningar plus förskylningen som vägrar ge med sig, så har legat i sängen hela dagen o ätit choklad o kollat på film.. Hämtade lilleman som hade varit överlycklig hela dagen, 1,5 vecka utan dagis var inget för honom o han som ska va ledig i 10 veckor i sommar, ops. Sen hem o det kändes så konstigt att va hemma redan fem över två, så långt tills pappan kommer hem. När han kom kvart över fyra lagade vi middag, tacos. Sen duschade alla i nya duschen, sååå skönt. Noel älskade de o duschade säkert i 45 minuter o gallskrek när vi va tvugna o avbryta, sen hopp i sängen som är det bästa han vet, han hoppar upp o sätter sig rätt på rumpan, längtar efter studsmattan nu.. 

Nu sover pluttis o vi ska bänka oss framför jordskott med bubbel o frukt. 




Paul

Tycker fortfarande det är helt sjukt att den här människan inte finns längre, så sorgligt. Men det här, sååå fint!! 




Bumperskydd.

Hade bestämt mig för fina Bumperskydd med pillband, egen designad och perfekt.. Men Noel uppskattar inte det o han bet igenom det på vår gamla vagn när han va liten o vem vet, mini kanske gör lika så det känns bättre att köra på ett rejälare i fusk läder.. Så beställde dom här nu, stilrent o fint.. Och så likadana till handtagen också, vill inte att dom slits haha. Undra hur länge man är noga, minns ju hur noga man va med Noels vagn i början.. Det avtog ju liksom sen. 




Monday

Jag somnade när fabian åkte imorse o sov en timme innan klockan ringde, väckte Noel gick upp o så kommer dom inte förns nio istället? Åhhh.. Jag mår så dåligt, sprängande huvudvärk, jätteont i halsen, bihålorna, näsan och ja allmänt slut, det beror ju såklart på att jag sovit 3 timmar men ändå.. Så hade tänkt åka raka vägen från dagis hem o sova men får åka o handla lite först eller något.. Så idag tänker jag inte göra några knop alls.. Känns konstigt o lämna Noel efter alla dagar hemma tillsammans. 


Sömnlöst

Okej, för 6:e natten i rad kan jag inte sova.. Det går hur bra som helst att somna men vaknar vid 2-3 tiden o kan inte somna om förns runt sex tiden, jag mår konstigt, jag har inte direkt ont, en molande mensvärk men något som är helt okej, men jag mår bara konstigt kan inte sätta ord på vad det är.. Minns inte det här från Noel men varför skulle nånting bli lika nu när ingenting annat varit det.. Så ja jag ligger här, hör mina sovande hjärtan, mini sparkar och möblerar om o vid kvart i sju ringer klockan, elektrikern kommer.. 

Igår degade vi bara, fabian kapade foder o salning som jag grundade, sen satte han upp det o så satte vi upp handdukshållare o en lykta i taket, jag tänkte premiär prova duschen idag & Lilleman ska till dagis, det behöver han verkligen efter sjukdomarna.. Sen handlade vi, åt godaste ceasarsallafen o så kom Jim o morfar med fika o lekte med Noel, och han grät floder när dom åkte.. Jag vill helst ha tisdag NU, newbie home.. Ihhhh. Snart så. 


Babyshower

Igår skulle ju jag på halv åtta hos Angelica, istället möttes jag totalt ovetandes av lägenheten full av mina fantastiska vänner, massa mat, fika, presenter, ballonger, lekar & mys! Jag är så glad, så lycklig o kommer leva såå länge på den kvällen, helt galet hur bortskämd vårt andra hjärta redan är. Sen avslutade vi med drinkar nere på stan! 

TUSEN TACK FINA ÄLSKADE NI. 
Inga ord är tillräckliga, så tacksam för att ni finns i våra liv. 

Angelica fotade som tur var alltihopa, jag hade ju inte räknat med o behöva ha med kameran.. 



Vårt badrum!


50 dagar kvar!!


Dagens mage.

Noel sover sen en timme, rörmokaren är färdig o nu ska lite grejer fixas men snart kan vi använda toan.. Jag ska försöka styra en outfit till ikväll, som sagt inget passar eller känns fint för utgång, blä! Långklänning hade ju känts fint om vädret höll sig till vår, nu? Nää!



Skall teorin

Ja alltså det här med köns skrönor, igårkväll låg jag o googlade och studerade the nub theory.. Och jag blir bara mer o mer otålig nu efter o få veta vem du är. Den helt klart värsta undran jag någonsin varit med om. 




Lördag

Igår efter barnmorskan åkte vi ner på stan o träffade Paulina o barnen, lite shopping, strumpor o leggins till mini, brandtröja till Noel, trosor och linnen till mamman.. Har beställt hem massa klänningar från USA jag hoppas ska bli fina när magen är borta, just nu suger den faktiskt, har man inte ett tajt linne ser man bara tjock ut, och till skillnad från Noel magen är den ju bred nu.. 

Sen käkade vi lunch och sen åkte vi o hämtade pappan o åkte till brandkåren, Noel fick sitta i brandbilar o det har han tjatat om sen igår kan man ju säga.. 

Sen handlade vi o så kom basse o Carolina på middag, skulle ju grilla men snön öste ju ner, så sill o potatis till förrätt, fylld Baconlindad kyckling, pressad potatis, pepparsås, halloumi, sparris & sallad! Apelsinkrokant pannacotta till efterätt. Mums! 

Imorse kom rörmokaren halv åtta o han håller på nu så snaaaart har vi ett badrum om allt går som det ska.

Ikväll ska jag på halv åtta hos Angelica, supermys och sen ska vi ut.. Lite otaggade med snön men men! 



Vem är du? Välkomna att gissa.

Som utlovat. Kommer ordna en lista på alla gissningar vart efter i det här inlägget, kom igen nu ni tvåhundra som tittar in här varje dag, gissa. 
Beräknat födelsedatum är 11 Maj. 
Storebror kom på bf +2.


Du.




Vecka 33 (32+3) bm besök.

Magen hade växt lite iaf, nästan 29 i sf mått fortfarande under medel men eftersom den iaf växer är det ingen fara.. Noel låg över medel hela tiden, tänk så olika det kan va. Noel utbrast wow när han fick höra hjärtslagen o stod bara o stirrade. Älskling! 

❥ Sf mått 29 
❥ Hjärtslag 149 
❥ Vikt + 4 kg 


Rocka sockorna

Idag är en sån dag, en bra dag. Vi gjorde givetvis samma sak förra året, o gär det igen i år. Alla är lika värda. 




Längst ner, så såg vi ut för ett är sedan. 

Badrum

Nu sitter ju badrumskåp i duschvägg uppe, men ska fota det imorgon.. Här är iaf ett färdigt badrum minus rör och möbler.. Såååå fint o jag kan inte förstå att vi kan använda det här badrummet imorgon ! 




Sömnlöst

Noel väckte mig vid två o gnydde o snyftade, han somnade om efter 10 minuter kanske men inte jag.. Har så jäkla ont i halsen o börjar inbilla mig att det är halsbränna igen även fast jag hostar o snorar, huvudet värker & hela magen spänner o har sig.. I helgen måste jag ta tag i bb väskan, alltså så oförberedd på något sätt, känns som det är så mycket vi ska hinna med o tiden bara rusar iväg..  Jag gick iaf upp o ligger o kikar på 50 shades of Grey nu, kommer aldrig kunna nöta sönder den haha.. Ber även till vädergudarna om att strunta i snön imorgon, men det är bara 0 gradigt o ingen is på rutorna så ja.. Fick hem mitt paket från lager house igår också, ska visa innehållet sen..idag ska jag köpa hem nya helg blommor, funderar på en hortensia o snitta av eller pastell rosa rosor med gingst, vi får se.

Någon var väldigt sugen på ett dopp idag.. Jag skulle verkligen behöva bubbla så nästa gång.. 




Blåsippa

En perfekt dag med massa bus i solen, gungat o skrattat o busat med morbror, morfar & mormor.. Sen åkte vi till mina kusiner o där finns både katt & hönor, massa leksaker o två kompisar Noel var hel nöjd!! Sen kom vi hem vid halv fem o då packade vi bara om för att gå på bio, i nöd eller lust, vi bjöd Jocke o Carolina o så skulle vi äta ute men för första gången någonsin ville Noel inte bli lämnad, aldrig har jag sett honom så eller fått mitt hjärta så krossat.. Heeeemskt.. Men efter typ 40 minuter lugnade han sig, vi fick åka när han gallskrek o vi kunde iaf se bion.. Lite knäpp men vi skrattade gott iaf.. Nu ligger vi o myser i sängen, ja killarna sover tungt men jag myser på ändå..

Imorgon ska vi ju till bm, jag tycker det känns som att mini vänt sig? O det är ju inte så bra, det hugger fortfarande neråt men nu är det som ett huvud under revbenen hela tiden, men det kanske är rumpan.. Vad vet jag, hoppas sf måttet går åt rätt håll bara.. Noel ska få följa med imorgon, ska bli så mysigt! Sen ska vi göra stan med Paulina o barnen, ska försöka köpa blöjor åt mini o göra färdigt för ankomst.. Det är liksom vecka 34 på tisdag, hjälp!! 

Jag tänkte i princip aldrig på förlossningen med Noel, nu vet jag ju vad som händer o jag bövar För dagarna efter, dom hemska eftervärkarna, att inte kunna kissa o bajsa ordentligt.. Och dom onda brösten som bara sprutar ut mjölk, åhhhhhhh.. Ja jag längtar inte efter det hur som helst.. 


Torsdag.

Torsdagar känns alltid så sköna, det betyder helg imorgon för hela familjen.. Igår kom Noels mormor o lekte, det behövde han, sen kom farfarn & åt o så fixade dom i badrummet och kollade hockey, nu är hockeyn slut o det är så skönt Måste jag få säga.. Noel har varit i  sin värsta trots period i en vecka, förmodligen för att han o jag bara varit hemma i princip han behöver verkligen dagis, så fort han inte får som han vill blir han hysterisk, och efter en hel dag med mig vill han ju såklart bara vata med pappan o det har inte gått den här veckan, o han vill hjälpa till o skruva o spika o det går ju inte heller alltid, så många tårar har det blivit.. 

Tur att allt annat han gör väger över, som när han säger tack sådär gulligt till precis allt, så fort han får hjälp eller får något så tackar han.. Morgonmyset när han kramas o smeker på kinden o pussas o sjunger, alltså får verkligen nypa mig i armen.. Vilken kille vi fått! 

Jag börjar undra över hur mycket snor som finns i kroppen alltså aldrig varit med om liknande & min hals gör bara ondare o ondare.. Så trött på sjukdomar, jag har ju varit sjuk i två veckor snart, det har nog aldrig hänt.. 

Men något fantastiskt är ju att man kunde se skattebeskedet igår, jag som aldrig fått mer än 5 tusen och betalat tillbaka 11 tusen en gång får liksom sååå mycket, jag är så lycklig haha! Har ju kollat på resor i september så det känns ju lovande nu! Idag är vi i rånäs, ska gå en pw o Noel får leka o sen ska jag klippa.. Imorgon ska vi grilla med basse o Carolina mums!  




Livly

Jag dör, så fint 




Onsdag.

Soliga onsdag, jag njuter för dom har ju lovat snö på fredag & lördag.. Noel är feberfri sen igår så nu håller jag tummarna, snoret rinner o hostan hänger kvar men ändå. Jag mår typ lika o pappan har också fått ont i halsen nu, jaja lika bra nu än när mini kommer. Vi har ätit pannkaksfrukost och målat målarbok, det är ju sjukt kul o jag måste erkänna att jag får lite panik när Noel bara kladdar ner hela blocket haha. Men det är ju så o bara inse haha. Fortsätter tvätta idag, skulle vilja plantera lite nya blommor i krukor o fixa fint.. Är sååå ivrig, kunde få vara april istället.. 

Noel ska ju göra allt som bebisen ska, o bebisen har ju nappar ligger o då ska han minsan också ha napp.. Haha, är ganska glad att han inte har napp, det ser liksom helt fel ut på den här stora killen 🙈 


Du.




Newbie

Nääääästa vecka, sååååå laddad.. Ska köpa bla påslakan, boxarna & kaninen.. Låt veckan gå fort 🙏😍 




Namn

Egentligen har vi inget namn, inget självklart som känns sådär jätte bra. Jag har två killnamn, men som egentligen inte känns bra alls, fyra tjejnamn som även dom inte är sådär wow! Så himla himla svårt. Noel hade jag haft sen flera år innan han kom, sen att han hette både Wincent & Texas under några dagar gjorde ju inget, han va ju en Noel från början. 

Nu haf jag inte haft ett enda namn att tänka mig, som tjejnamn har jag alltid haft Selma, men det är helt borta nu. Så himla konstigt det är allting. Ledtrådar på namnen iaf hihi. 




Vecka 33 ❥

Idag går vi in i vecka 33, ska ju mäta på fredag så återkommer lite då. Men förutom att mini trycker där nere o det strålar o hugger mest hela tiden mår jag sååååå bra, haf längtar efter att få säga det hela graviditeten.. Klart det är svårt o komma ur sängen haha men vadå.. Hoppas det får vara såhär sista veckorna nu.. 


Tisdag.

Tisdag, idag väckte Noel mig kvart i åtta.. Liiiite bättre iaf haha. Måste komma in i våra sovrutiner igen, dagen blir ju såååå lång när man går upp åtta & nu när det är sjukstuga blir det ganska långtråkigt inomhus.. Idag ska vi iaf gå ut en stund o fixa med utemöblerna o leka med nya lastbilen.. Noel har dukat frukost hela morgonen så vi får köpa ett litet cafeset till honom att ha ute i sommar med ett fint parasoll.. Så fina dessutom.. 

Försöker hitta en fin matgrupp till altanen men hittar ingen jag tycker är perfekt.. Vill ju helst att Fab bygger bordet själv, hoppas det blir så.. Vi ska bygga en liten hushylla också, Fab bygga o jag måla.. Vill ha lite projekt at göra nu, det hör ju liksom till på våren. 


Måndagen

Noel fick hög feber igen o har varit hängig fast ändå glad o lekt o busat.. Pratat med läkaren som nästan var säker på influensa o det behandlar man inte, så så länge han inte blir värre får vi bara vänta ut det här.. Jag är också sämre men ligga i sängen blev det inget av med, vi har städat hela huset, tvättat tre maskiner tvätt o hängt.. Men sen myste vi i soffan tills pappan kom. Sen kom Jocke o fogade klart golvet och stripsen på väggarna.. Nu ska han bara dra akryl i taket imorgon så är det klart.. O då sätter vi upp skåpet och duschväggen, resten får vänta tills rörmokaren kommer.. På ett sett känns det som att badrummet aldrig kommer bli klart så jag bryr mig inte riktigt, samtidigt som jag såklart längtar ihjäl mig.. Även om jag hundra gånger mer önskat att det vore stora toan.. 




Bebis shopping

Jag har i princip inte köpt några kläder till mini, alltså alla som känner mig vet att jag är helt hysterisk i vanliga fall men  nu är det ju neutralt som gäller o det finns typ inget fint alls tycker jag.. Min kära fästman är nog väldigt chockad. Men det här från polarn kommer få flytta in i garderoben, så fint. 




80%

Idag säger vi hej 80%, ynka 20% kvar.. Helt galet! Fördelen med andra barnet är ju att man i princip har allt redan, ska bara beställa ett Babynest men har beslutsångest om färger.. Sen är vi redo, väldigt redo.. Vaggan ska upp, men har ingen lust alls o göra ett hål i taket så vi får se.. Den blir iaf perfekt att kunna hänga ute på altanen i taket i sommar.. Alltså 7 veckor kvar, det är ju ingenting. 




Monday

Det var ingen jätte rolig dag för vår kille igår, hög feber, gnälligt o svårt o veta vad man vill.. Vi hälsade på mormorn, morfarn & Jim som han tjatat om o då blev han iaf på bra humör.. Plockade det första blåsipporna, såg massa tussilagon också o så årets första grillning & sill i potatis till förrätt. Alltså, såååå efterlängtat. Sen somnade Noel på 1 minut i bilen vid sex, o jag som också har fått världens nästäppa, hals & huvudont sov vidare med honom i sängen tills Arne Dahl började.. Idag är tempen på 37,5 men han är jätte hostig o snorig o väldigt gnällig.. Så inget dagis i veckan.. Och jag mår sämre jag med, så vi kommer nog ligga i sängen o se film hela dagen typ.. Ikväll blir ÄNTLIGEN badrummet helt klart med fog o diverse.. Sen är det bara rörmokaren som ska komma o sen upp med allt på väggarna.. Åhh i helgen har vi nog ett färdigt badrum. 

Vi ska börja med räcket på altan nu också, det ska ju bli vitt men för att det inte ska ruttna om några år får vi köra tryckt och så fint måla om ett år.. Men huset ska jag börja måla klart snart.. 



Kalla

Hittade en mini kalla igår, huuur söt som helst o kommer passa perfekt i badrummet tror jag. Har köpt små papperspåsar jag måste fylla med blommor, den här kanske blir bra. 


Söndag

Sypermysig kväll igår, Noel somnade på helt ärligt 30 sekunder.. Jag var pigg o sen hörde pappan av sig o ville hem, rätt tidigt så vi åkte o hämtade honom och körde hem Ronny.. Sen somnade killarna direkt o jag låg vaken till halv fem, Noel vaknade säkert 4 gånger o yrade med somnade om direkt.. Han har 41 graders feber igen o väckte oss på pricken kvart över sju idag igen och har gråtit sen dess typ, ingenting duger, inget vill han ha.. Så jobbigt o inte veta vad som är fel.. Jag har fått ont i halsen igen o är snorig så kommer väl bara gå runt runt..  Noels kompis Nelli blev två igår så vi skulle dit idag o fira henne men jag får svänga förbi med presenten bara tråkigt nog, Noel blev ännu mer ledsen när jag berättade det såklart. Och igår när vi gick från ishallen o han insåg att han inte skulle få stanna, han älskar verkligen o vara där o sprang runt i omklädningsrummen o hade sig. Älskling.. Han är sååå sällan sjuk också så det känns skit det här.. Fjärde dagen med feber över 40 grader, ska ringa o rådfråga.. 




Prärieklocka

En av mina absoluta favorit blommor, från mina käraste killar. 




Tapaskväll till mello.


Lööööördag

Lördag & våran solstråle väckte oss kvart över sju?! Det har typ aldrig hänt på två år på helgen.. Han vaknade igårkväll också jätte ledsen helt kokhet o lite skakig, att det jämnt ska bli värre på kvällarna! Nu är han ju jätte glad o pigg igen? Idag är det familjedag i ishallen o vet hur mycket han vill åka med pappa på riktiga isen men ja, vi får avvakta lite o se under dagen.. Sen ska pappan på lagfest o vi ha mello final mys med Emma! Bra lördag & solen skiner så fint redan! Fantastiskt. 




Fredag den 13:e

Nu är det slut klagat & tjatat, vi fick åka o hämta ut sista paketet själva o nu har vi äntligen en komplett vagn.. Jag är kär, sååå fin och att köra? Jösses!! Noel är också nöjd o visar hela tiden att dör ska bebis ligga, " låtsas gråta" o då ropar man på mamma, underbara Noel! 

Han har varit glad idag men inte helt pigg, febern hänger i även om den är lägre.. Somnade sittandes i soffan o har bara legat helt still i soffan inte vanligt.. 

Han sover sen halv åtta o vi kikar tv, äntligen börjar ack Värmland ikväll!! Lämnade in Noels sommar ledighet igår också, från vecka 25-34 är han ledig, ska bli så mysigt o ha pappan hemma i flera veckor också.. Våran lilla familj på fyra! 



Friday

Jag är såååå less på dhl nu, ringde direkt imorse som vi sa igår, då låg paketet i Uppsala igen o inte i Arlanda? Blev kopplad hit o dit o skulle dom återkomma när dom undersökt ärendet. Ingen hade ringt vid elva så fick ringa igeeeen, säker 9:e gången på tre dagar, då ska paketet köras till Norrtälje precis och Norrtälje ska ringa mig efter lunch för eventuell leverans o annars ska jag kunna hämta ut det själv, dom stänger alltså inte vid 11 som dom som sa igår, klockan är halv två o efter lunch borde väl vara nu? Ingen har ringt såå jaha, jag får väl ringa igen? Herregud vad irriterad jag är, det var okej med leverans igår men då ska väl fan allt komma.. Jaja, det är fredag det ska väl inte få förstöra det.. Kolla dom här söta fötterna istället, 22 är fortfarande alldeles för stort.. Alltså, lilla mini fötter. 


IDigDenim & Vans

Vill ha till lilleman! 


Presenter

Lite av Noels presenter, plus tre kartonger duplo som revs upp fortare än kvickt o ligger lite här o var, en skottkärra, jojjo, pengar, massa små brandbilar, konor osv. & en lastbil som fått flytta ut redan.. 


Feber

Lagom efter att Jocke åkte igår hörde jag Noel när jag satt på toa, han gnydde, pratade otydligt o snyftade.. Gick in o kollade o då vaknade han hysterisk, grät, skakade, hulkade och pratade massa och otydligt.. Vi försökte lugna honom med dricka, välling, film, glass men ingenting funkade, han bara grät o skakade.. La oss o sjöng o pillade i håret o pannan o ögonen åkte igen direkt men han fortsatte gny och skaka.. Över 40 graders feber o helt kokhET, sen helt plötsligt ISKALL!? Efter råd så hade han förmodligen feberyra, han har vaknat ledsen tre gånger inatt men somnat om väldigt fort.. Imorse väckte han mig kvart över sju, fortfarande kokhet men på toppenhumör, att han orkar va så glad? Febern har gått ner till 39 så hoppas den är borta till ikväll.. Jag har sovit såååå dåligt inatt, man blir ju såååå orolig o det är så hemskt att behöva se sitt hjärta så.. Men jag är glad att han är glad idag, så det blir en hemma dag idag.. Iskallt ute nu men solen skiner o det blir ju varmt under dagen sen, så dumt o klaga.  Men på dagen känns liksom skrapa rutor långt borta, bara inse att våren inte är här än o inte klä av sig för fort.. 


Förskylning

Noel vaknade inatt jätte ledsen o hostig men somnade om direkt, jag är ju hostig o lite snorig så inte så konstigt.. Men imorse var han pigg o som vanligt, men hämtade en hes kille på dagis o hela kvällen har han varit hängig, ville själv gå o lägga sig halv sju o somnade direkt.. Lilla plutti. Så han blir nog hemma imorgon, är ju sista fredagen han går o har lite ångest, vet ju huuur bra han trivs där men tre dagar är ju bättre än inget, jag kan inte gå hemma själv hela veckorna.. 

Jocke kom hit vid fyra o började i badrummet, sen kom pappan o vi åt middag allihopa, pressad potatis & kyckling & champinjongryta.. Sjukt mumsigt! Nu äre Brynäs på tv, ja tv serier är ju ett minne blott för mig här är det hockey som gäller! Noel är iaf lycklig över vagnen, pekar o säger bebis där, bredvid honom.. Snart är vi tvåbarns föräldrar, helt galet o jag är bara 23 år. 




Newbie

Och newbie bara fortsätter o fortsätter, mååååste ha solhatten & sjömanströjan.. Jösses!




H&M Newborn Exclusive

DOG precis, underbarare plaggen från hms nya kollektion, och för varje plagg som säljs skänks 10% till Unicef. Var tvungen o klicka hem några favoriter direkt! 


Soooool

Vagnen levererades imorse, dock bara 1 paket då det andra ligger i Arlanda för att det redan hade kommit hit i måndags så skickades det dit i väntan? Alltså katastrof av dhl kan jag tycka, har jag tur kommer det imorgon annars på måndag.. Fick, chassit, liggdelstyget, sidokorgen, 1 sittdel, bygeln till suffletten.. Så den är verkligen halv färdig.. Men men. What to do, jag deppar inte för det är helt vindstilla ute, solen värmer och jag ligger och fångar strålarna med svalkande tillbehör.. Håkan spelas på högsta volym & jag drömmer o planerar sommaren.. Ska ta vara på varje stund!! 




Torsdag

Idag väckte lilleman mig sju, pekade på solen & sa " va e där? " haha. Så vi ligger i sängen o kikar film.. Mysmorgon o skönt o slippa stressa ändå, fast det gör vi nog ändå i slutändan.. Han är såååå mysig på morgonen att jag aldrig vill gå upp, ligger o kramas o pussas o klappar på kinden o på bebis.. Ska handla efter dagis o sen hem o bara vänta på vagnen, ihhhh.. Duschväggen kommer också med hemkörning idag så blir till o passa på bud bilar.. Ska försöka rensa lite bland Noels kläder också o leta efter baby Björn, den är typ borta o användes flitigt med Noel så vill gärna hitta den.. Ska tvätta lite också. 

Idag har jag & alla andra Viktoria namnsdag, grattis till oss! 



7 veckor

Sådär jätte mycket har ju inte hänt på 7 veckor tycker jag, mer än att magen åkt neråt mer.. Det får gärna stanna såhär, det vore väldigt skönt.. Jag har lite molvärk från o till, o ju mer h*n trycker neråt ju mer känns det o ju oftare måste jag kissa.. Tog ett långt varmt bad med Noel o sen la vi oss i sängen o kollade Madicken, då vaknade verkligen mini till, vi är ju fortfarande inte vana med starka hårda sparkar så blir fortfarande chockad, men hela kvällen har h*n hållt på, Fabian säger han till den så han tror nog på en pojke fast han säger att han inte vet.. Vad jag tror, hemlis! Nästa vecka ska jag försöka fånga hela familjen på bild nere vid havet, återstår o se om jag lyckas. Ingen av min kära killar gillar ju kameran så hoppas jag får en liten linslus nu haha. 


2 månader till bf. ❥



Sooool

Underbara väder, vi gick ner till sjön direkt efter dagis.. Kastade massa kottar o Noel skrattade högt. Vi skulle vänta på pappan ute men han jobbar över så vi gick in nu o kollar på Pippi i soffan.. Tittar ut o solen skiner, det är sååå ljust o fint inne o jag längtar efter lite mer värme nu.. 



Mini

Byxor till mini! 



Äntligen

Efter massa strul är äntligen vagnen i Norrtälje så imorgon körs den ut, jag längtar ihjäl mig. Helt galet att man kan va så lycklig över en vagn, o tänk att vårt andra barn ska ligga där bredvid sin storebror! Fantastiskt! 



Onsdag

Sista jobb dagen idag, helt galet.. Nu är det verkligen nära, prick två månader till bf. O gärna får h*n komma lite tidigare, på ett sätt känner jag mig inte alls redo, men det kommer väl kanske. Ska faktiskt börja packa bb väskan nästa vecka, en del saker ska tvättas osv o man vet ju aldrig så lika bra o ha det färdigt, sen ska ju en väska till lilleman & mig packas också.. Det enda jag saknade i våra väskor sist var paddan & massa godis typ.. Vi bodde ju på neo i 4 dagar utan Noel i princip, tiden gick sjukt sakta och att köpa godis o dricka i Pressbyrån var inte billigt.. Jag är ju inställd på att hamna där igen, vi får ju förmodligen en till gul bebis o nu kommer jag ju va själv eftersom fabian måste åka hem till Noel.. Vill egentligen inte tänka på det, blir bara stressad o ledsen men bättre o ställa in sig på det värsta o sen kan det bara bli bättre.. Hur ska man klara att va utan sina stora hjärtan? Hua. Därför passar en padda laddad med massa film perfekt. 

Vädret är ju fantastiskt idag med, igår öste regnet ner på förmiddagen iofs men ändå.. Om ändå bara blåsten kunde lugna sig lite. Jocke kom igår o satte upp spegeln och fogade väggarna, imorgon lägger han golvet o sen är det nästan klart.. Sen måste vi bara vänta på rörmokarn o elektrikern, sen så! Brynäs vann igår också så ännu mer hockey och ikväll ska pappan träna också.. På lördag hockey o då ska Noel pröva åka skridskor i ishallen o sen har pappan lagfest igeeeeeeen.. Suck. 

Nää ha en fin solig dag! 




Vecka 32.

Idag går vi in i vecka 32, allt såg bra ut hos bm, hjärtljuden låg på 142, vikt + 4 kg sen plusset och sf mått 28.. 4 cm mindre än med Noel i samma vecka o under medel nu, så nästa fredag mäter vi igen för o se att det inte fortsätter neråt, isåfall blir det ett ultraljud för o se så mini växer som h*n ska.. Nästan helt fixerad som jag trodde utifrån stickningarna neråt, och förmodligen därför halsbrännan är borta peppar peppar! Klart jag känner mig lite orolig även om hon sa flera gånger att den nog växt till nästa gång o att det bara blir en liten mindre bebis än storebror kanske, så vi får se.. 

Dagsfärsk mage. 




Jordskott

Mysig kväll i kragsta, god middag o tyvär förlust för Brynäs det blir liksom ingen bra stämning då, tänk att det kan betyda så mycket.. Grabbarna hade Brynäs tröjor men ändå gick det inte, så match imorgon igen.. Vi var hemma tio o då kikade vi på jordskott så nu kommer jag inte kunna sova, fyyy.. Imorgon väntar bm besök, ska bli så
Spännande o höra om h*n fixerat sig, det känns ju verkligen så.. Vagnen hartydligen  blivit skickad till fel central osv osv så är i Malmö igen?? Ska ringa o höra imorgon vad som händer.. Blä!! 



 

🙏☀️

Dagens väder, känner mig alldeles lycklig o tänk att vädret kan ha så stor betydelse! När vi kom hem hade äntligen beslutet från fk kommit också så på onsdag går jag på graviditetspenning till viss del! Så himla himla skönt! 




Personligfödelsetavla

Lilleman (jag) fick den här fantastiska tavlan jag velat ha i över ett år, jag är sååå lycklig o han med såklart hihi! 



Måndag

Måndag igen & ännu en dag med strålande väder.. Så mycket lättare att gå upp på morgonen då.. Noel ville helst va hemma idag men så fort vi kom till dagis blev han överlycklig o sprang in haha. Så himla skönt o slippa overall nu, hoppas den inte behövs tas fram igen. Vagnen var i Stockholm igårkväll, så ett litet hopp tändes om att den kanske skulle komma idag, men får nog snällt vänta till imorgon.. Den som väntar på något gott.. 


Du

Alltså våran kille, hela dagen igår var han en solstråle. Inte ett enda gnäll, idag har han suttit helt tyst o nöjd i bilen hela dagen, hel nöjd i vagnen i alla affärer, pratat, sjungit o varit glad! Så jääääkla duktig o jag blir så stolt! Älskade underbara unge! 




Sun day

Nu är allt klart till badrummet, plattorna ligger o väntar och duschvägg & dusch beställt.. Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att en dusch kostade så mycket, visserligen med takdusch då men ändå.. Måste säga att allt egentligen är svin dyrt med badrum.. Efter barkbaby & upplandsväsby åkte vi iaf till arninge, sen hem o då kom basse o Carolina en sväng och vi njöt i solen!! Sen har jag sovit 1,5 timme, nattens lilla sömn kom ikapp mig.. Vi ska lägga lilleman snart o krypa upp i soffan till Arne Dahl. Imorgon är det jobb igen, hoppas få svar från fk om min gravpeng imorgon, blir den godkänd jobbar jag nämligen min sista dag på onsdag.. Så vore ju bra o veta, dom är ju segast i hela världen.. Ska dock jobba helg på blomsterlandet fortfarande men ändå.

Imorgon hoppas vi verkligen att magsjukan är över på dagis, och på kvällen ska vi äta middag hos blivande kusinen och heja på Brynäs! 


Shoes.

Som sagt, vissa saker går inte att motstå. 




Söndag

Idag är det kvinnornas dag, jag somnade runt tre inatt, blev jätte pigg så kunde lika gärna kika film.. Sen blev vi väckta halv nio imorse o nu är vi snart i barkbaby, sen vidare till upplandsväsby i jakt på nya plattor, sjukt drygt att allt inte finns i en butik, men men! Sen blir det slapp i soffan ikväll till Arne Dahl! Om det inte hade blåst så jäkligt hade ju vädret varit fantastiskt, 14 plus grader.. Men jag klagar ändå inte! 

 

Noels 2 års kalas!

Jag är egentligen helt död, men på något konstigt sätt pigg.. Så fastnade framför en film, killarna sover o våra gäster åkte för nån timme sen. Det har varit fullt ös sen 12, Noel sov 1,5 timme o sen fick jag väcka honom så gästerna hann träffa honom! Det blir mycket med 42 stycken gäster.. 

Alltså TUSEN TACK, för att ni kom o firade våran tvååring.. För alla fantastiska presenter & sällskap.
Lite fika bilder, hade tänkt fota alla presenter, men hälften ligger här o hälften där haha! Så vi får se! Vsrför blir bilderna oskarpa på bloggen för? Så irriterande! 


Friday.

Idag har det varit fullt ös hela dagen, färgat popcorn, knytit små godispåsar, bakat, städat, gjort tre lasagne till imorgonkvälls gäster, Röjt altanen på framsidan som var full av skit från renoveringen av badrummet, åkt till tippen o kastat, lagt upp massa saker på vinden, osv osv. Sen kom Jocke o skulle lägga plattor på golvet, men vi hade såklart tänkt fel vid brunnen o måste köpa nya plattor nu.. Vi har redan fått skicka tillbaka blandaren & bottenventilen för att dom var för stora för vårt lilla handfat.. Ja motgångar, motgångar.. Men vagnen är iaf redan i Malmö så på tisdag borde den ju komma? Lycka. 

Men sen kom iaf Carolina o vi avnjöt en middag ihop, bacon lindad kyckling med klyftpotatis, sallad & kantarellsås! Mums! Sen Lets dance o nu åkte dom precis, jag borde sova.. Ska hinna färga håret, vika tvätt, baka liiiite mer, fixa o piffa innan gästerna börjar rulla in vid 12.. Sen är det fullt ös tills lördag natt.. Man fyller bara 2 en gång. 



Bugaboo donkey

Våran vagn skickades igår, tror ni jag längtar efter nästa vecka nu eller? Borde ju komma om en vecka iaf. Ihhhhh! 




Torsdag

Idag när jag lämnat Noel o ska gå ut upptäcker jag lappen på dörren, det går magsjuka.. En lätt panik infinner sig, går till bilen, sitter där en stund, åker o så får jag panik, tänk om han blir smittad till lördag? Vänder o hämtar hem honom, så vi har myst rejält idag, lekt med alla nya presenter.. Sen kom Jocke o pappan hem, åt ceasarsallad o när jag lägger in drickan i kylen efter middagen inser jag att det bästa hade glömts, parmesanen.. Bläää.. Sen har Jocke som sagt satt plattor så nu är det bara golvet kvar.. Imorgon ska jag baka o fixa allt det sista inför lördagens kalas.. Kommer va död imorgonkväll! 




Ego

Ja, det blir inte många selfies nu för tiden.. Jag kan räkna gångerna jag kännt mig fin sen jag blev gravid på EN HAND, med Noel i magen tyckte jag att jag strålade haha. Men solen & det fantastiska vädret gjorde mig åtminstone lycklig idag! 


Bath




Badrum

Nu börjar det kännas ljust med badrummet, jag har ändå inte tänkt på det speciellt mycket alls eftersom det inte varit ett badrum sen slutet på september, helt sjukt lång tid.. Men nu när det är nära så blir man ju ivrig, beställde precis hem tvål & bodylotion o har mina små piff planer, i vårt lilla lilla badrum.. Går ju inte o göra så mycket haha. 


67 dagar kvar.

Idag är sån dag, då mini trycket på rejält neråt och den här magen hänger ju på.. Har inte saknat den här känslan precis, känns som att något sitter fast långt där nere.. Hua! Nåååååågra veckor kvar!



Presenttips

Ett jätte bra presenttips, Noel älskar glass & att göra dom här glassarna i duplo appen så den här skulle göra succé! 




Din dag

Noels dag lider mot sitt slut, det har varit full rulle hela dagen, först på dagis, sen hemma.. Han har fått så mycket fint, det var mormor, morfar, morbror & så farfar & Gammelfarfar som var här ikväll.. För att farfar jobbar på lördag o mormor o morfar åker utomlands.. Tänkte fota några presenter imorgon men han har fått en chokladtårta, bullplåt & klossar från jabadabado. En riktig Brynäs tröja med hans namn o nummer på, pengar, fyra tröjor, en brandstation med brandbilar, en traktor, en bok med poliser & brandbilar & ett moln underlägg från kg design.. Vi ska ju köpa em studsmatta också när dom börjar säljas..

Han öppnade brandstationen först o efter de var liksom inga andra paket intressanta haha, vill inte ens tänka på lördagen.. Blåsa ut ljusen är ju bäst iaf, han har ju kunnat blåsa ut ljus sen jag vet inte när så det var ju ingen match precis o vi fick tända om o om igen haha!  Jag är helt slut nu, har riktigt ont ikväll o mol värken hänger i.. Känner mig så deppig ikväll också, dessa hormoner, tankar osv.. O nu är verkligen våran lilla bebis STOR. Helt galet. Det känns så himla jobbigt på något sätt.. O så är det massa annat också.. 

Nu kryper jag ner i sängen o bara lägger mig o grubblar, såååå skönt! 


VÅRT HJÄRTA 2 ÅR.

För två år sen låg han där, på mitt bröst.. Med dom vackraste små ögonen i världen o bara stirrade på oss, det är lika svårt nu som då att förstå att vi faktiskt gjort honom & att han är våran! ❥ Jag är så oerhört tacksam för att just du kom till oss, för att jag varje dag får ta del av dig & dina underbara påhitt, för att jag fick bli just DIN mamma! Stort grattis på din 2 årsdag mitt älskade lilla hjärta. ❥


Dessutom fick vi för en tid tillbaka reda på att vår lilla kille & bebis i magen ska få en till kusin i sommar, idag fick vi veta att det är liten tjej. Så himla kul! Nu längtar vi inte alls mer efter o få veta vem våran lilla i magen är. 

2 ÅR.

Härmed har vi en tvååring bredvid oss, helt galet.. För två år sen kämpade vi på bb, ja mest ja då.. O i efterhand var det egentligen bara väntan som var jobbig, någon smärta hade jag ju direkt inte efter epiduralen.. Men ändå.. I 21 timmar väntade vi på bb, tills han äntligen valde att komma ut till oss, idag 15:32. Jag är så känsloladdad just nu att vad som helst får mig att gråta. Alltså va, vadå Noel 2 år? Vår lilla bebis!! Jag återkommer imorgon, måste försöka sova nu inför den stora dagen.. 




Taco tisdag!

Taco tisdag med Jocke & Carolina, Jocke ska fortsätta med plattorna i badrummet pch Noel har fått sitt första paket eftersom dom är borta i helgen, en kickbike & överlycklig kille.. Har handlat det mesta inför lördag, men blått jäkla strössel finns ingenstans? Hade jag vetat det hade jag såklart beställt, men vem kan tro det? Åhh.. Hämtade ut ett trevligt paket från ellos idag, halvs rea priset gillas. Fyndade en fleece till Noel som kostat 349:- betalade 64, och ett par skor till mig för 52, kostat 299:- och så kuddfodral, 3-pack vita Bodys för 25:- ! Som sagt, bra kap! Visar bilder imorgon. 



Presenttips

Ett till tips.. Jacka från hm i storlek 92. 




Week 31 💕

Välkommen vecka 31, det känns att vi närmar oss nu, gissar på att mini börjat fixera sig men Noel fixerade sig sent så kan ju ha fel, men det känns åtminstone så.. Vill liksom hinna fånga allt innan den kommer, vi ska såklart ta fina familje kort men vill vänta tills det är fint ute o vitsipporna blommor för fullt så det får väl bli i vecka 36/37 fast jag skulle velat ha en liten mindre mage haha. 


Vårtecken


Solen lyser med sin frånvaro & det är grått o trist ute men blommorna blommar på, lycka! 

Måndag

Alltså att hockeyn är slut o pappan är hemma, obeskrivlig känsla.. Vi har haft en riktig familje kväll, Noel somnade halv åtta o sen duschade jag, gjorde smoothie o så bänkade vi oss i soffan framför jordskott, heeeeeeerregud!! O vilket slut, nu vill jag ha måndag igen! 
Imorgon måste vi handla lite så jag kan börja baka till kalaset, är en hel del som ska göras o fixas & sen slå in presenter till våran tvååring.. 


Vår

Lite vårkänsla på trappan! 




💕

Det är när man ser det såhär man förstår hur nära det är, alltså ynka 70 dagar kvar.. Helt galet! 




Måndag 2 Mars

Den här dagen kommer alltid vara lite speciell, det var ett datum vi gick o väntade på i så många månader, även om han inte tittade ut då.. Jag har gråtit en skvätt idag, och på onsdag lär jag gråta ännu mer, alltså vår lilla lilla älskade bebis, två år.. Som jag älskar dig! Och så är det måndag igen, helgerna går helt galet fort o det känns så himla tråkigt.. Från o med den 16:e går Noel ner i tid på förskolan iaf o är alltså ledig torsdagar & fredagar.. Vet ju inte om min gravpenning blir godkänd än men annars blir jag ju ändå sjukskriven så.. Jag har riktigt ont från o till,så det kan inte komma lägligare. 

Igår blev bilen fixad, himla skönt o att det inte kostade något.. Sen blev vi bjudna på resturang av mamma o pappa, helstekt fläskfile med kantarellsås, mums!! Nu två dagars jobb sen ledig på onsdag för o hinna baka massa, sen jobb o sen helg.. Det kanske går fort ändå.. 

2 år sen. 



Gina.

Sååå fina "kappor" jag ser det mer som en lång blazer typ men men från gina, ville ha den första men är såklart slutsåld & svart har jag så mycket i så fick bli den andra, men tror jag beställer den svarta också.. Helt i min smak. 



Redan så älskad.


Vecka 30 (29+5) 

Mini

Magen fortsätter att vara mycket mindre? Jätte konstigt tycker jag såklart.. Jag har haft som molande mensvärk i två dagar nu, inte skönt alls o tycker det borde vänta lite,. Känns typ som vi är i vecka 37.. Det är ju nåååågra veckor dit, om Noel skriker eller gör höga ljud reagerar mini direkt, det har varit sjukt mycket aktivitet i två dagar också, det är vi ju inte vana med så blir lika chockad varje gång. Jag försöker njuta fullt ut nu, jag mår inte illa, har inte ont i huvudet & halsbrännan går inte ens att klaga på så jag är lycklig o tar vara på det här, jag kanske aldrig mer upplever det här o vill aldrig glömma dom här känslorna! Det finaste någon kan få. 


1 Mars

Jösses, mars är här. För två år sen väntade vi ivrigt på vår älskade lilla kille som skulle kunna komma närsomhelst, imorgon var han beräknad men valde att titta ut två dagar senare.. Så galet att han blir två.. 

Basse & Carolina kom med middag igår, husets pasta, mumma. Sen lagom till mello åkte basse o hämtade hem pappan, så skönt o ha honom hemma. Som sagt, dygn utan honom är absolut ingenting för mig även om jag är van med att han oftast är borta så är nätterna värst.. Idag är en seg dag, vi har legat i sängen till tolv typ o nu försöker Micke kolla på bilen så vi iaf kan åka en liten stund med bilen, sjukt vad bilar är drygt.. Men nu ska Fab sälja sin o vi förhoppningsvis hitta en ny fin bil. Det behövs. 




Bang my head against the wall




Till vår snart tvååriga kille.