Blåsippa

En perfekt dag med massa bus i solen, gungat o skrattat o busat med morbror, morfar & mormor.. Sen åkte vi till mina kusiner o där finns både katt & hönor, massa leksaker o två kompisar Noel var hel nöjd!! Sen kom vi hem vid halv fem o då packade vi bara om för att gå på bio, i nöd eller lust, vi bjöd Jocke o Carolina o så skulle vi äta ute men för första gången någonsin ville Noel inte bli lämnad, aldrig har jag sett honom så eller fått mitt hjärta så krossat.. Heeeemskt.. Men efter typ 40 minuter lugnade han sig, vi fick åka när han gallskrek o vi kunde iaf se bion.. Lite knäpp men vi skrattade gott iaf.. Nu ligger vi o myser i sängen, ja killarna sover tungt men jag myser på ändå..

Imorgon ska vi ju till bm, jag tycker det känns som att mini vänt sig? O det är ju inte så bra, det hugger fortfarande neråt men nu är det som ett huvud under revbenen hela tiden, men det kanske är rumpan.. Vad vet jag, hoppas sf måttet går åt rätt håll bara.. Noel ska få följa med imorgon, ska bli så mysigt! Sen ska vi göra stan med Paulina o barnen, ska försöka köpa blöjor åt mini o göra färdigt för ankomst.. Det är liksom vecka 34 på tisdag, hjälp!! 

Jag tänkte i princip aldrig på förlossningen med Noel, nu vet jag ju vad som händer o jag bövar För dagarna efter, dom hemska eftervärkarna, att inte kunna kissa o bajsa ordentligt.. Och dom onda brösten som bara sprutar ut mjölk, åhhhhhhh.. Ja jag längtar inte efter det hur som helst.. 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0