Onsdag

Igår åkte vi o handlade o Jens hade varit snäll o köpt äkta vichy vatten åt lillebror då det är svårt o hitta så vi åkte dit o skulle hämta det o blev bjudna på fantastiskt fika! Så gott!

Idag gjorde fabian klart bordet han började med igår, såå jäkla fint det blev o nu vill jag ju ha det inne.. Men vi ska göra ett till för inomhusbruk som är liiiite mindre, det här är väldigt rejält.. 

Jag fick olja in det o ja, det tog tid och ska oljas minst en gång till.. Jag åker alltid på målning osv, det är kul i början men inte efter ett tag haha. Önskar att jag kunde snickra ibland haha.

Sen åkte jag o barnen o hämtade Mikaela o hon har myst med oss o sen åkte vi till BVC o sen middag ihop.. 

Lillebror har gått upp 300 gram sen födseln, inte förvånad så mycket som han äter alltså.. Vi fick utskrivet medel mot torsken o eftersom han är så himla hård i magen fick vi mjölkfri ersättning utskriven också för o se om de kan hjälpa lite.. Hoppas! 

Ikväll har Jocke varit här o kikat Bajen matchen o Noels farfar va också förbi en sväng. Fabian lägger Noel nu o jag "lägger" lilleman.. Ska kika welcome to Sweden o sen lägger jag mig o sover bums, är så trött ikväll. Första gången sen vi fick två barn som jag känner mig trött faktiskt så bäst o lyssna på kroppen. 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0