Så var det lördag!

Som sagt, hinner inte med! Redan lördag! Vi hade som sagt nyttig brunch i torsdags, såå himla gott! Sen tog vi helg o åt en smaskig middag med ett glas rött. Sen kikade vi på Gåsmamman o de va dubbel avsnitt, huuuur jäkla bra som helst & jag grinade som jag vet inte vad! Nu längtar jag ihjäl mig tills på torsdag. 

Igår åkte vi till Ikea för att rita klart vårt kök, vi satt nog där i två timmar o Mio var såå duktig! Satt helt still i vagnen o bara tittade o lekte! Noel fick hänga hos farfar! Vi har bestämt oss för att börja med köket, ingen är lyckligare än jag. Om det blir så vill säga! Sen åkte pappan på match o vi myste här hemma, gjorde pepparkakor och pizza.. Sen somnade killarna vid halv åtta & jag gjorde mig lite plockmat o hängde i soffan resten av kvällen! 

Idag åker vi till rånäs, middag & bubbel! Alltså kan de bli lite kallt o frost o sol iaf? Är det för mycket begärt när det är advent Imorgon? November är verkligen ingen rolig månad, nästan värst på hela året enligt mig.. Hoppas ni har en toppen helg! 



Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0