Torsdag

Ja tiden springer iväg, vi tog en vecka ledigt från dagis, o de har varit såå skönt, Noel har vaknat först o väckt mig tidigast 20 över 9! Så himla skönt att sen ligga o mysa en timme till i sängen utan måsten i väntan på att lillebror ska vakna.. I måndags var vi hos Angelica & Alvar, vi åkte o handlade o så styrde vi pannkakslunch med massa frukt, i tisdags bakade vi pepparkakstryffel, chokladbollar med chockad i & så julkola. Igår sov Mio till halv elva?! Från typ 4, o då vaknade han bara för mat o somnade om direkt.. Sen kom Marika & barnen o vi myste o smaskade våfflor med glass, hallon & nutella! På kvällen var pappan ledig o jag åkte iväg själv o storhandlade, vi har gjort matlista för 4 veckor och jag handlade allt som behövdes till det bla, vi ska försöka vara duktiga nu o förhoppningsvis sänka vårt matkonto varje månad. Sen hade vi myskväll till hockey, fotboll & morden i Sandhamn. 

Noel har blivit så himla duktig med sovningen, vi går o lägger oss i hans säng läser en saga o sen går jag ut o han somnar själv, ibland behövs inte ens en saga.. " jag är en stor kille nu mamma" 😭 ! Igår när kom hem också så öppnade han dörren åt mig och sa " hej Bella, kom in Bella" haha o ni ska bara veta huuuur gullig han låter när han säger Bella till mig även om de absolut inte får bli en vana, jag vill ju heta mamma!😅 

Idag står brunch på schemat här hemma, därav Noels ledighet. Så han kan leka med Nelli äntligen! Sen tar vi helg o de firar vi med finmat & ett glas rött! Hoppas ni haft en toppen vecka! 



Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0