Måndag!

Måndagen är över, vi har precis lagt oss o det där med att sova i tid har inte kommit ännu, det tar väl lite tid.. Jag överlever ju, värre för Fab. Det var tomt hemma idag, väldigt tomt. Det kändes fel att vakna ensamma. Men dagen gick fort, vi lämnade luckor på lack o handlade blommor! 

Sen massa mys o lek med min stora kille extra mycket, eftersom han ska tillbaka till dagis imorgon. Ursch, våra sovmornar o mys i pyjamas länge! 

Köket är iaf nästintill färdigt, handtagen sattes idag och Jocke gjorde klart idag också.. Så nu är det bara invänta rörmokare & blandare som verkar va jäkligt trög o få hit, blandaren alltså. Så jäkla tröttsamt när vi fick lägga väldigt mycket pengar för o få en svart.. Så ska ringa o bråka lite imorgon.. 



Kommentarer
Postat av: Emma

SÅÅÅÅ FINT, herregud!

2016-01-12 @ 09:08:12
Postat av: Carolin

Hej! Har ni stokke stol till båda kidsen el har Noel nån annan ? Nellie har stokkestilen nu funderar ja på om vi ska köpa en annan stol el en till stokke :).

Svar: Nä, Noel sitter faktiskt på en vanlig, han är lite kort o det blir lite svårt så har tänkt köpa nån slags stolskudde!😅 så svårt det där!
izabella Åkerlund

2016-01-12 @ 18:48:27

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0