Hede / Vemdalen

Okej, här kommer ett fantastiskt tips för alla oss föräldrar! Vem tycker inte att ytterkläder till barnen är svindyrt & rätt tråkigt att lägga pengar på? 


Jag hade aldrig provat Lager157 funktionskläder innan jag började jobba där, men nu så, i vintras var det overallen Sarek & nu har vi hunnit prova Hede & Vemdalen två regniga dagar, killarna hoppade i stora djupa vattenpölar, satt i vattenpölar, kröp i skogen och provade det mesta, dom var varken blöta eller kalla när vi kom in, Noel är väldigt varmblodig & ofta väldigt svettig men inte det heller i dessa, jag älskar de justerbara kardborrarna som finns i både ärm & benslut, perfekt för Mio som är lite kort.. 

Vemdalen är en vind- och vattentät skaljacka Tillverkad av HYDRATEX-material som tål vatten och vind samtidigt som den släpper ut fukt inifrån. Slitstarkt material med tejpade sömmar.
Coating: 5000mm/5000g/m2 efter 5 tvättar
Slitstarkt material med god andningsförmåga
Fri från flourkarboner
PFC-fri vattenavvisning
Avtagbar huva, Reflexer, Justerbara kardborreband vid ärmslut och huva, byxorna är av samma kvalité, med justerbara kardborre vid benslut & dragsko i midjan & med reflexer! 

Dom är grymma, och till ett grymt pris! 


Här kommer ni direkt till kläderna!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!
Tänkte köpa dessa skalkläder, men undrar om de är stora/små i storlekarna? Min tjej har 92/98 på kläder så undrar om jag ska ta strl 90 eller 100 på dessa...

Svar: Stora tycker jag, långa i både ärmar, ben och över rumpa!😘 Mio har 86/92 i typ hm o 90 i dessa eftersom de är minsta, och det är lite stort helt klart :)
izabella Åkerlund

2017-09-06 @ 13:20:11

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0