Influensan

Jag försöker gång på gång intala mig själv att så många har det värre än mig, o det vet jag ju Men när man mår såhär dåligt så får man tycka synd om sig själv, jag har inte ätit nånting mer än 2 liter nyponsoppa sen i söndags, jag svettasihjäl ena minuten för att sen frysa ihjäl andra, jag hör ingenting eftersom jag haft lock för öronen i 4 dagar, hostar varje förbannande minut och har någon som eldar mig i halsen varje sekund jag är vaken, 6 dagar med över 39 graders feber och ingen mat, jomen jag är så himla pigg. Jag har knappt förflytta mig från soffa till säng förutom i onsdags när jag var tvungen stt jobba 6 timmar, dom timmarna gjorde nog sitt.. mina öron värker, tänderna värker, varje liten led & muskel värker! 


Jag är så sjukt deppig nu, det är jul om en vecka, imorgon skulle Louise, Daniel o barnen kommit på middag, något vi längtar efter så länge! Och något fabian verkligen hade behövt.. julmarknad, sista klapparna som skulle handlas & så lilla julafton på söndag!! Nej jag tänker vara så sjukt bitter nu, får folk gnälla på lite feber & halsont får jag gnälla gånger 40 tusen för så mycket värre är detta, aldrig mått så dåligt i Hela mitt liv o då ksn jag räkna mina sjukdomar på 2 händer! 

Dessutom, jag är aldrig sjuk, ringer aldrig läkaren, idag gjorde det o bad om något mot min fruktansvärda hosta eftersom jag hostar blod, hon lovade ordna ett recept o att ringa tillbaka när hon gjort det, efter 6 timmar ringer jag tillbala, då har hon gått hem & inte fixat något recept???? Nu har jag väntat yttligare 1,5 timme på att en ny tant ska ringa tillbaka, o hon trodde jag behövde ringa husläkarjouren 16:30 o få en akuttid?? På riktigt, jag ringde väl imorse för o få hjälp NU?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter förjävligt! Stackare, krya på dig o hoppas du är pigg tills jul! ❤

Svar: ❤❤
izabella Åkerlund

2017-12-17 @ 19:58:46
Postat av: Louise

Älskade
Vän lider med dig! Du har all rätt att skriva hur du mår. Bli friska nu så ses vi den 29 december & hoppas ni får
Fira
Jul pigga❤️❤️

Svar: ❤❤❤
izabella Åkerlund

2017-12-18 @ 15:41:43

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0