Magsjuk!

Det har varit lite tyst här, de beror på att jag jobbat non stop, i butiken har vi haft galet mycket att göra med nya vårkollektionen! Jag har knappt haft rast o knappt ätit & när butiken stängt har vi kört gärnet med vårt event, alltså de har varit gaaaalet! Vi har gjort ALLT för o vinna, de räckte inte, Västerås tog ikapp sista timmarna och vi hamnade på andra plats, så himla surt efter allt slit o jobb, MENA VI KOM TVÅA av alla Lager157 butiker i Sverige! Det är så sjukt bra, och de vi egentligen tävlade mot utklsssade vi o de känns såååå skönt!!

Vi lyckades få nästan 25 tusen personer inbjudna till vårt event & nästan 800 att tacka ja & de märktes igårkväll, vi hade lååånga köer, massa folk & en braaaa budget! Sååå skönt!!

Väl hemma efter att ha jobbat från 9-21 med 25 minuters rast sa kroppen ifrån, sen har jag bott på toan inatt, det hat sprutat från alla håll konstant och idag vill jag inte påstå att jag är speciellt kaxig, jag mår sååå dåligt!! Och jag tillåter mig själv att tycka synd om mig! Jag hoppas hoppas de vänder snart!!

Hoppas ni mår bra iaf & tack till er som hjälpt till att bjuda in till vårt event! Så tacksam!


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0