Våra inbjudningar!

Fått önskemål om lite mer update om vårt bröllop, det är så svårt tycker jag, det mesta vill man ju hålla hemligt liksom.. Vi gifter oss 2018 för att vi firar 10 år ihop i år, tio år helt otroligt, så länge han varit min. Vi kommer gifta oss i rånäs, i samma kyrka jag tagit sommarlov i varje år jag slutat skolan i rånäs, samma kyrka jag döptes i & mina bröder är döpta, mina föräldrar gift sig i & i samma kyrka Noel & Mio döpt sig, så självklar & viktig för mig och en kyrka Fab också tycker mycket om.. Jag hoppas såklart den kyrkan ska leva vidare  i killarnas liv också.. 

Hur som helst så skickades våra inbjudningar ut förr förra veckan, så galen känsla, även om vi redan skickat en save the date.. Våra save the dates blev väldigt stilrena & enkla så i inbjudan kände jag lite mer för en accent färg också, ja jag skriver jag för Fabian har överlåtit den delen till mig haha. 

Inbjudningarna kommer från The Paper Story 
Dom är helt fantastiska, tjock härligt papper & sådär perfekt matta i mönster & text, jag älskar dom!  Dom har massor av olika designer att välja mellan & har även save the dates, placeringskort, meny lappar mm. 

Vi kommer fortsätta på samma tema på den stora dagen & jag ser så mycket fram emot dom produkterna också! ❤️ 


(null)

(null)
(null)

(null)






Vååååår!

Med våren villbehöver man massa nya kläder & eftersom jag rensade ut kanske 60 plagg idag kunde jag få unna mig nya!😉🙌🏻✨ 

(null)


Onsdag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

1 jobb dag kvar & sen helg, och de bästa, dagis stänger 16:00 så jag slutar redan 15:30, för härligt! 
Sen kommer våran barnvakt, min kära lillebror, han har några sittningar att ta igen så jag & fab ska ha en egen kväll med bio & mys! Längtar! 

På fredag ska jag prova brudklänningar igen, dricka bubbel på en uteservering i vår huvudstad, hänga med mina bästisar & förhoppningsvis hitta min klänning! Ni kan väl hålla tummarna för mig?🙏🏻✨ 

Helgen är verkligen proppad, så härligt men också lite stressande, den går redan föööör fort & när man har massor att göra ännu fortare! 



Halloncheescake med kladdkaksbotten

En av mina favoriter, löjligt god & lätt att slänga ihop! 😋🎂🥂 

Du behöver till kladdkakan:
3 ägg
200 gram smält smör
2 msk vaniljsocker 
1 dl kakao 
3 dl mjöl 
4 dl socker 

Gör såhär: 
Sätt ugnen på 175 grader 
Smält smöret & låt det svalna 
Blanda alla torra ingredienser i en skål, blanda ner äggen & smöret & vispa till en jämn smet. 
Smörj en form med löstagbar kant & häll i smeten. 

Grädda i ugnen i cirka 30-35 minuter, ska såklart vara lite kladdig men inte rinna! 


Till cheesecaken: 
250 gram Philadelphia 
250 gram frysta hallon 
4,5 dl grädde 
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker 
5 gelatinblad
2 äggulor

Gör såhär: 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten
Vispa grädden till fast konsistens  & vänd ner osten i grädden. Vispa ner äggulor & vaniljsocker. 

Koka upp hallon med sockret och sila bort hallonkärnorna! Värm på hallonen & krama ur gelatinbladen och lägg ner i hallonen, rör om väl.. blanda ner hallonröran i gräddblandningen och vispa ihop. Häll över på kladdkakan som ska ha svalnat helt. Låt stelna i kylen minst 4 timmar.. 

Chokladganache 
200 gram mörk choklad 
1 dl grädde 

Koka upp grädden & ta av från plattan, häll i hackad choklad & låt smälta.. låt svalna i kylen tills den tjocknat men ändå är rinnig, låt rinna över tårtan och dekorera med valfria godsaker!🎂😋 

(null)

(null)

(null)








Onsdag!

Det känns härligt att somna ikväll & veta att jag har 1 jobb dag kvar till helg, dom här tre dagarna på jobbet har varit intensiva.. Jag är helt slut i både kroppen & hjärnan.. På fredag ska jag städa, tvätta & rensa sånt där kul man vill göra när man äntligen är ledig? Jag är så impad över alla som har familj & jobbar heltid &  får tiden att räcka till.. jag är konstant Stressad, stressad över jobbet, över hemmet, över tvätten, maten you name it! 

Ibland tror jag på riktigt att jag typ kommer gå in i väggen, men på något sätt stressar jag bort även det.. jag måste säga att jag litegrann längtar tillbaka till 80%. All ledig tid, tid jag inte längre har.. 

Hursomhelst har jag även ett bröllop att stressa över, när de snart bara är FYRA MÅNADER kvar börjar jag bli väääääldigt stressad! Har svårt att sova, drömmer hemska mardrömmar.. fy. 

Min ring var utanför min dörr igår, men eftersom ingen var hemma måste jag nu fint vänta tills på fredag, förstår ni min besvikelse? Jag är såååå spänd på den! Tänk om jag blir besviken? 

I måndags blev vi bjudna på bio av pappa iaf, mios första bio besök och Noels andra.. filmen var 1,20 lång plus reklamen innan & Mio var såååå himla duktig, satt först helt stilla i 35 minuter, hoppade sen från mig till fabian o sen till pappa men annars satt han still och var tyst! Sååå himla mysigt! 

(null)

(null)


Påskhelgen

Världsbäst långledig helg, i fredags möttes jag o Sandra för lunch & drinkar på åtellet, utomhus i strålande soooool!! Kommer leva på den dagen länge, sen kom hela familjen hit på kvällen o fortsatte dricka drinkar, grillade och hade en så bra kväll! Igår gick vi upp 07:45?!? Ändå härligt med en lång dag men så trött msn blir på kvällen haha! 

Vi hade en härlig fm alla och sen åkte vi till rånäs för påskfirande, en hel dag ute i solen, många glas bubbel och pussar! Älskar familjetid, och att solen strålat hela dagen gör ju saken väldigt mycket härligare.. när vi vaknade imorse av klockan lämnade vi pappan vid söderhall redan 9, han har hängt i bajenland hela dagen & haft det svinkul, så värd! ❤️❤️ 

Nu väntar 4 dagars jobb, är rätt pepp ändå! Och har massa att göra & fixa så veckan går nog väldigt fort 😍🙌🏻 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)