Onsdag!

Det känns härligt att somna ikväll & veta att jag har 1 jobb dag kvar till helg, dom här tre dagarna på jobbet har varit intensiva.. Jag är helt slut i både kroppen & hjärnan.. På fredag ska jag städa, tvätta & rensa sånt där kul man vill göra när man äntligen är ledig? Jag är så impad över alla som har familj & jobbar heltid &  får tiden att räcka till.. jag är konstant Stressad, stressad över jobbet, över hemmet, över tvätten, maten you name it! 

Ibland tror jag på riktigt att jag typ kommer gå in i väggen, men på något sätt stressar jag bort även det.. jag måste säga att jag litegrann längtar tillbaka till 80%. All ledig tid, tid jag inte längre har.. 

Hursomhelst har jag även ett bröllop att stressa över, när de snart bara är FYRA MÅNADER kvar börjar jag bli väääääldigt stressad! Har svårt att sova, drömmer hemska mardrömmar.. fy. 

Min ring var utanför min dörr igår, men eftersom ingen var hemma måste jag nu fint vänta tills på fredag, förstår ni min besvikelse? Jag är såååå spänd på den! Tänk om jag blir besviken? 

I måndags blev vi bjudna på bio av pappa iaf, mios första bio besök och Noels andra.. filmen var 1,20 lång plus reklamen innan & Mio var såååå himla duktig, satt först helt stilla i 35 minuter, hoppade sen från mig till fabian o sen till pappa men annars satt han still och var tyst! Sååå himla mysigt! 

(null)

(null)


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0