Jotex porslin

Har lite förälskat mig i det här porslinet från jotex, visst är det himla fint? Tror det får bli nästa köp! 


(null)


Drink!
Efter önskemål kommer recept på 
den här smarriga drinken! 

Innehåll: 
Is 
Lime juice 
Jordgubbsdrinkmix 
Citron juice 
Zingo jordgubb&rabarber 
Sura jordgubbsremmar
Äggvita 
Ljus rom 

Fyll ett glas med is, skaka drinkmix med lime & citronjuice, ljus rom & äggvita i en shaker.. skaka ordentligt så äggvitan blir till skum.. häll över det över isen försiktigt, fyll upp med zingo och toppa med sur rem & jordgubbe! 🥂🍓 


(null)

(null)

(null)
Jag vill ha våååår

Vår, blommor som ploppar upp, körsbärsblom, rensopade gator, gräs som börjar bli grönt, träd som slår ut.. Unnar mig själv lite nyheter i garderoben! 

(null)


Hååååår!

Efter ca 8-10 år?!? Har jag nu långt hår igen, så sjukt ovant, särskilt eftersom jag ALDRIG haft löshår mem jag vill aldrig ha kort hår igen.. börjar vänja mig vid mitt nya yngre utseende haha, och älskat älskar långt hår! Tänk vad håret spelar Stor roll? Tänk om man bara kunde få välja! 

Hursomhelst såhär ser jag ut nu.. 

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


Wedding dresses!

Okej, första bröllopsklänningsjakten är gjord! Jag mötte upp Mickan (min tärna) Emma kunde tyvärr inte vara med, i Stockholm.. vi började med bröllopsbutiken där vi lyckades få proca utan att boka tid, sån overklig känsla, att stå där i en bröllopsklänning? Helt galet.. vi traskade vidare och svängde in på 3 andra butiker, där fick jag tyvärr inte prova, men vi klämde och kände och bokar tider där snart igen.. tiden går så himla fort och snart är sommaren här.. 

Från och med imorgon kommer jag börja köra stenhårt med kost och träning igen, är inte alls peppad men hoppas såklart att jag ska bli det! Önska mig lycka till! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Push lista

Kommer ni ihåg min köpa till mig själv lista där bl.a. stubbe vasen fanns med? Dom fyra sakerna på den listan har jag köpt eller fått nu & därför tänker jag att en ny med fyra saker får flytta in,.. saker jag verkligen vill ha & med dom i sikte lägger jag inte lika mycket onödiga pengar på annat! 

Förutom på blommor, det tänker jag aldrig sluta med.. jag övervägde o ha ett blomfritt mars, eftersom jag nästan köper blommor för tusen kronor i månaden o vi ändå ska gifta oss, men alltså blommor är lite mitt liv, jag är inte hel utan en fin bukett på bordet, jag är inte jag.. och blir jag så lycklig av det, får det vara värt.. 

(null)