tummen upp

What have you done?
idag har skolan varit helt okej, fast jag har haft värdelns sämsta dag. hela min kropp har varit i otrim alltså sjukt jobbigt. sen hade vi gymnastik, förut kändes det jobbigt nu känns det mest kul. badminton proffs osv punkt. den här veckan har vi iofs läxa, hårläxa. den där jävla svinryggen med loops. har inte tid, kommer inte ta mig tid, nix no time för idag glömde jag självklart mina grejer i skolan. puuh. imorn ska jag till donken, introduktions nånting. Ja juste, jag fick det grattis till mig.

What happens next?
Jag antar att jag ska sätta mig framför teven, kolla lite betty osv. fast är jäkligt taggad på en springtur satt kanske att jag är hurtig nog till det. sen kanske jag färgar håret också, oj vad jag ska hinna, fast beslutsångesten tar kål på mig. prutten i korven på allt. sen ska jag ta på mig min asosköna morgonrock basta lite, svettas. weho. sen ska jag verkligen mysa ner mig, se på heartbreak hotel och asgarva med min mor. har lovat henne o ta vara på det här, börja vara lite tacksam och visa lite mer kärlek. låter ganska stört, fast igentligen inte. för jag har nog aldrig sagt jag älskar dig mamma tex. jag skäms.

What happened with you heart?
igentligen vet jag ingenting om vad som händer med mitt hjärta. ändå styr mitt hjärta hela mig, huvudet har verkligen ingenting o säga till om. tyvär. du är världens underbaraste finaste jävligaste människa & ja jag älskar nog dig lite för mycket ibland, men inte tillräckligt mycket för att det ska räcka till, nej tyvär till det också. och förlåt mig, ja verkligen för jag har behandlat dig som crap, känns så orent o otillräckligt hela tiden. vet inte hur jag ska kunna ordna upp det här, men det kan gå. eller vi kan klara det, för att du är du älskade F, min bästavän. det fick bli så, vi har åtminstonde lovat varandra det nu. efter allting, alla skratt och tårar. jag tar inte tillbaka nånting, inte det minsta lilla.

What is a lovely feeling?
Ah just nu, allt prat om thailand. vilka stränder vi ska besöka, elefantturerna osv. jag är så sjukt taggad även fast jag nog skulle behöva vara hemma ett tag för att reda ut allting, men den tiden hoppas jag på o få sen. Ja vi kommer inte ses på fyra månader, det är sjukt lång tid. och du, hela du är en lovely feeling. allting du gör som får mig att rysa, allting du säger som får mitt hjärta att bulta hysteriskt, allting du försöker få fram som får mig att skratta så att magen krampar. ja nästan allt, ja allt med dig får min hud  att resa sig mina händer att skaka & mitt hjärta hystriskt. fruktsnsvärt.

tummen upp for this week.


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0