you got me all wrong.

DET SNURRAR I MIN SKALLE.

hårhårhårhårhår, teoriteoriteoriteori, pluggpluggpluggplugg
image812skrattskrattskrattskratt, saknadsaknadsaknar, tårartårartårar.
kursen gick väl överförväntan bra, hade räknat med så mycket
värre faktiskt så jag är nöjd. Tävlingen gick åt pipan idag, inte
för att jag siktat på o vinna but still. Imorgon har två kära vänner
till mig ett års dag, och jag är så jävla stolt & glad för deras
skull, verkligen. & idag kom vi såklart fram till att det snart är
Alla hjärtans dag, jag hade faktiskt helt glömt bort det och det
kändes faktikskt lite som en klump när alla skulle köpa en
massa o göra en massa åt deras käraste. Jag har faktiskt valt
själv den här gången, och jag har gjort så mycket fel så jag
skulle nog ändå inte vara värd sådär mycket kärlek som man
ger varandra just den dagen, men ändå. Jag vill verkligen göra
nånting oerhört för någon, för någon som verkligen är värd allt
det där, men den tiden är helt över nu & jag står helt still.
Imorgon är det upp tidigt igen, har haft skön vecka faktiskt, fått
börja klockan nio jätte lättnad, sen ska jag o sofie till solarieörna
troligtvis, sen blire friskis och sen hellugn kväll i need that.
lördag blir det jobb & resten återstår att se, nu ska jag vänta på
att CSI börjar, sen ska jag förhoppningsvis hoppa ner i sängen
men jag vet hur det brukar sluta. har dessutom beslutsångest,
åttonde februari, en het kille eller en het strippa? up to you.


six months.

Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstans.

jag är förälskad i gossip girls, kommer vara bänkad varje tisdag nu och antagligen bryta ihop när det är  över precis som med oc. let's se. Idag har jag fyndat en hel del grejer, känns as bra. sen var tanken att jag skulle träna bort all onyttig mat som jag ätit på senaste tiden, jävla skola alltså. men måste ha sträckt mig eller någonting liknande för kan inte röra mitt ben speciellt mycket, grymt ont. måste vart på gymnastiken, när vi körde alla galna tävlingar osv. men det var väl nästan värt det, fick visa min rockningstalangar från den gamla tiden o alla var impade. hah. så blev inge träna utan tog mig tillsammans med pem till långsjöskolan för öppet hus, så passad på o träffa en massa gamla lärare som blev överlyckliga över att se oss,och tro det eller ej men J hade blivit het, fan alltså. hah. sen klippte jag min brors hår, mitt finger, hans öra, och ännu mera hår. och faktiskt, det var inte pga att jag är dålig utan för att han inte satt still, faktiskt vet att sofie kommer säga annat nu thats life. hihi. imorgon måste jag på bio, sista dagen då så får se om någon hugger mig nu. men innan det ska jag till solarieörna, guld.  Mer än så har jag inte att säga om mig o mitt liv, men  kan meddela att det inte har blivit det minsta  bättre, och det är mitt fel jag vet, men jag vet inte vad annars jag skulle göra.

image811

det har gått snart sex månader nu sen det där kortet togs, och jag saknar dig lika
mycket fortfarande och jag skäms för att säga att du är kvar i mig, det kommer nog alltid va så.

där man kan slippa hänga med.

Jag ska aldrig önska mig nån annanstans

image804image806

Jag antar att du kommer gå till någon ödslig krog inatt, denna kalla natt, det är ett sätt att
stänga av
och jag skulle själv gjort samma sak, om jag kunde flyga härifrån. Jag antar
att du vänjer dig, jag antar att du vet. ensamhet, det är det enda vi har kvar.


helt tom.


Det här spelar ingen roll längre, för det kommer aldrig blir sådär bra igen. aldrig någonsin.
och jag ska vara ärlig, jag skäms. jag skäms över mig själv och hur jag har blivit, men
jag antar att allt det här började i somras, & det är som om jag vill ge tillbaka nu & vara lika jävlig
och jag har hela tiden vetat hur fel det är, men ändå inte gjort någonting åt det. du har rätt. jag får
skylla mig själv nu, skylla mig själv för att jag kommer få stå kvar helt ensam.

I fell in love with you tonight

When you looked at me and said; I think you're mine.

blev VG på båda uppsättningarna, nu väntar permanentprovet på måndag och långhårsprovet på torsdag, jag är inte alls särskilt taggad inför det om jag ska vara ärlig men jag är så himla tvungen, blir det bra så blir det MVG som slutbetyg o det skulle sitta så grymt fint. dessvärre blir det nog knappt ett G på permanenten för har bara rullat två gånger så good luck chuck. hursom helst, sen så hade vi uppsatts igår två & en halv timme, det flöt på ritkgit fint faktiskt så hoppas på det bästa. sen drog jag & banny in till stan, shoppade en massa överdrivet, gjorde värsta skofyndet, sen var det bio Paranoid park, sämsta film jag sett, vilket resten av biografen också tyckte. sen drog vi till norrtälje, adam koskenkorva osv, senförsvann folket som fick komma in på mobergs i en taxi vi andra stog kvar, men det var ritkgit trevligt sen blev det grind och sen rush för fanny till tuben, sen sov jag skönt & vaknade inte lika skönt imorse dessvärre, but thats life I guess. Sen blev det willys och sen donken, och sen hem o sen dusch o snart rimbocupen, återstår att se hur taggad jag är på det, så kanske blir rödvinskväll med emma iställe vi får se.. Svergie vann i handbollen idag också, helt underbart. imorn är det träning som gäller, två svettiga pass antagligen inte så jätte lockande det heller. nej nu ska jag styra en middag för en, alltid lika trevligt. icke. Ha en trevlig lördagskväll allesammans.

it's true, life will smile for you.

Do you remember me, like I remember you?

Du stannar på en borderline sen börjar du gå.

stannade till en början hemma i sängen idag, tills jag fick jätte dåligt samvete o kom på att jag inte kan skita i skolan såhär mycket ,för det börjar bli lite överdrivet mycket nu faktiskt. så jag pallrade mig upp & kom till skolan vid tolv, drog till foodcourt käkade och sen vare matte & engelska, tanken var att jag skulle stannat kvar efter skolan nu med Mahak och fanny o fixat frisörläxan, men det blev inte av så vi får ta tag i det en annan dag. På bussen hem fick jag ett jätte tråkigt sms, verkligen eftersom det igentligen inte alls stämde det som stog. sen ringde min mentor Anna och undrade hur det var med mig osv, pratade i fjorton minuter vilket inte är så vanligt att man gör med sin lärare kankse? hur som helst så berättade hon att vi ska lära oss makeup imorn, ritkgit niiiiiiice så imorn får jag fan pallra mig till skolan, för sen blire shopping o bio med fny och sen får jag se om det händer någonting annat trevligt. på lördag ska jag nog glutta fotboll/karlar kan vara grymt sexigt faktiskt, men det är faktiskt inte tanken, inte för min del inte på ett bra tag nu. sen ska familjen karlsson hem till oss, får se om min babe följer med annars  blir det förhoppningsvis partaj eller kanske bara en mysigfilm med en mysigvän, återstår att se. på söndag är det fotbollsträning som jag nog ska gå på om min hals har blivlit bättre och om det finns någon motivation till att börja igen, sen ska jag kasnke gymma med sofie o jessie o sen så är det friskis. Ja för nu är det söndagar som gäller också, eftersom Julias pass var grymt bra.  Nu ska jag ner o käka sen är det värdning för mats på G, titta gärna förbi bålbro ombytta o klara för ett svettigt pass, rekomenderas deffentivt.

tell me does it feel good to be like you, and tell me why should i waste my time
with you.  you dont mean anything to me, your what i never want to be.

you keep me from falling apart

I know I let you down , but it's not like that now. this time I'll never let you go!

oj det har hänt en del sen sist, min älskade emma & min älskade fruddie har fyllt sjutton vilket innebär att dom bara har ett år kvar nu, vilket innebär att dom är närmast ett nytt slags liv, eftersom att fylla arton innebär en massa olika saker, hur som helst hoppas jag att dom fick världens bästa dag & den lät ganska skön när jag pratade med emma igår iaf. sen har jag hunnit vara hemma en dag från skolan, vilket känns som lite av en vana nuförtiden, det måste jag deffentivt göra någonting åt, sen har jag hunnit blivlit sjuk vilket nog har med o göra att jag stog ute utan skor hur länge som helst i helgen, fråga mig inte varför.. jag har dessutom hunnit med att jobba och träffat en massa trevligt folk som utan att göra minsta lilla göra mig glad, helt underbart. jag har hunnit med att få en F, på min fina läpp som gör så ont  så att jag nästan skulle kunna grina men jag behärskar mig. jag har hunnit med att gå  till skolan helt i onödan, blivit jävligt förbannad käkat en massa mackor hos Mikaela med henne o fny, hunnit snacka muttor och fisklukt, hunnit få i mig en äcklig subway macka plus två liter jouice, hunnit träffa våran vikarie camilla som kan vara den skönaste människan jag träffat, hunnit sola på kanske ett av dom bästa solariumerna jag varit på, helt topp faktiskt. Jag har hunnit med att ramla i rulltrappan vid tekniskahögskolan framför kanske en drömkille, vem vet. Jag har hunnit med att be om ursäkt för saker jag väntat med att be om ursäkt för, jag har tröstat någon jag gjort illa och jag har kysst någon som gör mig fruktansvärt glad & lycklig, hunnit lämna bort min älskade bebis sigge, hunnit tänka över det och hunnit förstå att jag aldrig kommer klara mig utan henne men efter det hunnit tänka att han behöver henne lika mycket som jag och hunnit blivit glad igen. Jag har hunnit med att träffa Ellinor och snacka en massa svettis o lite till, jag har hunnit med o planera fredagen och eventuellt tisdagen med fannybabe och jag har hunnit med o bränna mig på världens godaste mat, och bäddat rent i min säng. tillsist så har jag hunnit med att gråta lite, eftersom min snygging Heath Ledger dog igårkväll, helt sjukt sånt där gör mig så jävla besviken, förbannad och ledsen nästan så att jag skulle hinna med en deprission, men jag skippar det, för känns inte ens som att jag hunnit komma ur den jag redan försatt mig i.



tunghäfta, fummel & kalla händer.

If I leave you, and I think I'm gonna leave you soon.
At the wrong time, I've got nothing left to come back to.

jag ska lämna allting nu, allting bakom mig & sattsa på skolan och
jobb. för jag klarar inte mer, jag kände verkligen det igår hur bra det
skulle vara om det här bara kunde vara över, vilket det nog  borde
vara med tanke på det sista du sa till mig. hur som helst så vill jag
bara säga att trotts allting så hade jag en jätte trevlig lördagskväll,
med caroline och resten. och så avslutar jag det hela med ett förlåt.
ett förlåt för allting, för allt jag inte sa och allt jag sa. break me down.

saturday night.

lina räddade min helg, slapp morgondagens jobb vilket gjorde en stor lättnad. Gårdagens långhårsprov gick sådär, hade världens sämsta morgon inte ens värt att berätta, så kunde nog gått bättre. det åter står att se helt enkelt. sen jobbade jag o slet, sen var jag uppe sent igår & sen jobbade jag idag igen, träffade Fruddie och andreas på bussen, kändes grymt bra o bara titta på min fruddie, så jävla länge sen. ikväll återstår att se vad som händer har en del planer faktiskt. caroline ingår i alla, vilket gör att det inte blir tråkigt tack o lov för det. Vi får se vad vi känner oss taggade för helt enkelt, igår passade jag på o göra upp lite sommarplaner med markus också. festival är spikat, så jävla dönice. är grymt taggad på sommar nu faktiskt. och juste, igår fick jag min första lön & det var betdyligt flera kronor än vad jag räknat med så bra gjort izabella, så på fredag är det löning och då ska jag o fny shoppa helt galet mycketo sen gå på bio och sen får vi se, shalalala.
Ha en underbar lördagskväll gott folk.



Tre år har snart gått, känns helt overkligt.

your not alone.

Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Jag försöker fortfarande förstå varför våran tid inte räckte till, varför nätterna inte ville vara för evigt, varför våra kyssar kändes som en dröm, eller varför du lämnade kvar mig helt ensam. Jag önskar verkligen att jag visste varför det blev sådär i somras, varför allt jag trodde och hoppades på bara kunde försvinna på några dagar, men det börjar kännas ganska meningslöst nu mera, nästan allting faktiskt & det har gått så lång tid nu men jag vet fortfarande inte, det kanske är det som gör att det inte går att släppa, kanske det som gör det så tungt & svart. ett tag trodde jag att jag skulle komma över det här, men du finns överallt i varje andetag jag tar och i varje människa jag ser, hur kunde jag inte veta vem du var då och nu helt plötsligt finns du överallt? "det var iaf kul att vara ditt tidsfördriv" fan också. Idag blev det sängen, not mine but still. vilket jag nog inte gjorde rätt i, för imorn är det prov i långhår och min dockjävel är i skolan så vet inte hur jag ska lösa det, blir en tung tidiig morgon imorn after that work al holiday long. så jävla ruttet tråkigt fan. Första salsakursen får dissen ändå, röstar för romme så får min kära mor, camilla o becc utbilda mig lite privat. känns rätt okej ändå, - du har det där i dig din prutt, jag ser det på långa vägar. Ja kanske att det är så, nej det känns inte ens lite men det ska bli dåligt roligt faktiskt. lyyyyyyyyyyyckat.

image785


flashbacks, warm nights in Agust 2007.



image784
jag minns precis, när vi precis lagt på telefonen & allting kändes mycket tryggare.
efter att du sagt att du älskade mig och att ingenting annat skulle spela någon roll, någonsin.

det ordnar sig med lite socker på.

Det här är  bit ihop & sparka!

plugg plugg plugg, friskis friskis friskis, jobb jobb jobb. nej det är inte så jävla ljust, och allting känns ganska meningslöst men för förstå gången på två veckor, känner jag mig en aning lyckligare, och det känns verkligen. idag hade vi bara teori på gymnastiken vilket ledde till att vi slutade tidigare, vilket ledde till att jag o fny åkte in till stan och köpte lite smågrejer, lyckat osv. nu ska jag få i mig lite käk & sen ner på frille, veckan är ganska full- späckad med det & på fredag är det prov o långhår, igen. har inte övat én enda  gång och finns inte ens någon motivation till det för det andra, hursom helst får det bli som det bli faktiskt orkar inte lägga ner energin just nu. tyvär. sen består hela min helg av jobb, ingen motivation där heller men är bara att bita ihop nu, som med allting annat. Romme resan med skolan blev bestämd också, såklart den dagen då salsan börjar, så grymt typiskt känns ritkgit ruttet faktiskt, men hoppas Mikaelas ide om v-tuna resan håller, skulle sitta fint det också.
fångade några sköningar idag.


Dagens Ass:


Dagens dick:

det bara är så.

1. Den person som känner dig bäst.



2. Bästa minne av sommaren 07



3. Den som var där för dig när du hade det svårt



4. Den senaste du fick sms av



5. Du själv



6. Dig själv för länge sen



7. Dig själv som lyckligast



8. Någon du litar på till 100%



9. Någon du tycker om



10. Någon du vill träffa nu




11. Någon du saknar



12. Den som senast ringde dig



13. Den du alltid har roligt med



14. En plats du skulle vilja vara på nu



15. Den tiden du saknar mest


om du vill ha mig

nu kan du få mig så lätt.image757

fyndade lite extra i norrtälje igår, strålande skulle jag säga.
sen jobbade jag & slet, nej det var rätt lungt faktiskt så det
gick fint. sen blev inte  fredagskvällen som tänkt, vilket ledde
till att lördagskvällen inte heller kommer bli som det var tänkt
för ikväll kommer min kära fruga hit, och vi ska myspysa som
bara vi kan, känns som en evighet sen sist nu, det är ju inte
riktigt sant men ändå. Jag var  handlade mat med pap för ett
tag sen, när han berättade att jag har en lägenhet i rimbo nu,
kändes som en klump jag gått o bärt på plötsligt försvann,
det är åandrasidan bara tillfälligt men om jag styr upp det där
får jag bo där gratis iaf, vet inte ritkgit om jag har orken o flytta
en massa prylar iofs men skulle sitta fint nu faktiskt.
Den fjortonde börjar salsa kursen, jag är grymt jävla
taggad.
Ja det ska bli grymt kul faktiskt. Igår kom mina glasögon
också, säg vad ni vill om det. Nu ska jag prata i telefon tills
maten blir serverad. Jag hatar att jag älsar dig & jag älskar dig
så mycket att jag hatar mig
& ändå får jag inte nog av dig.


pictures of you

image755
säg mig, kommer saker någonsin bli desamma?

nej det fick bli sängen idag också, lite typiskt men
så är läget. Nu ska jag dra in till norrtälje, köpa
strumpbyxor & sen jobba, har beslutsångest inför
kvällen, vet inte alls vad jag ska göra av den, för har
en del erbjudanden jag som brukar stå helt still
i vanliga fall, men not this time. får se hur det slutar
iaf. Jag ser dessvärre inte fram imot morgondagen,
orkar inte förklara men kommer sluta i kras.
det har gått så lång tid nu, borde vi inte ha kommit
en bit på vägen, borde vi inte kommit varandra
närmare på något sätt? nej. och jag är nog inte
redo än, redo för att öppna armarna & förlora mig.

how could I let you go?

 ikväll bestämde jag mig för o ta en riktig varm dusch men chockades av en iskall, helt galet kallt. Mathilda bakade en massa gott idag, lyckos mig som har henne här, vi käkade det goda och kollade på Las Vegas, nu måste jag försöka sova för måste gå till skolan imorn hur tungt det än kommer bli, för har tydligen missat grymt mycket. jag som behöver tid för mig själv. efter plugget imorn blir det jobb, sen ska nog sofie o jag dra på äventyr om inte annat. det blir säkert lyckat. Godnatt!

här är din drottning utan krona.

Fick bli sängen idag igen, ursch. känns ritkgit värdelöst faktiskt. image752
för er som undrar så gick A-lagsträningen susen, haha vadå
träning nejmen friskis & svettisen för A-lagarna då, jag som var
dåligt nervös behövde inte oroa mig det minsta, pust pust.
Jaqueline har kommit hem nu & det fick mig att börja sakna
Thailand ännu mer, känns nästan överdrivet jobbigt nu dessutom.
Jag satte mig ner o kollade tsunami filmen pingpong köpte med
sig därifrån, har inte velat titta på den förns nu & det har jag nog
gjort rätt i, känns helt obeskrivligt. Jag o jaqiz har bestämt oss
för att åka till thailand tillsammans, så Mauritius kanske får vänta
tills jag skaffat mig en rik snygg man, ja det låter mest trovärdigt
just nu. Idag/ikväll ska jag inte göra någonting alls njuta framför
Las Vegas och äta en massa frukt & russin. ska nog hinna med
o kolla på Stockholm boogie, kan vara en av sveriges skönaste
filmer. Just nu är mitt liv inte i top precis och därför måste jag
tilllägga hur mycket jag saknar anna o caroline, eller oss.
alla mysiga stunder vi hade förut, alla tråkiga stunder som blev
helt galet roliga, bara för att det var vi som satt där och inga
andra, bara för att vad vi än gör blir det alltid lika lyckat.
vi lovade varandra att aldrig bli som dom, det var ett år sen &
fast jag vägrar inse det så känns det som att vi börjar hamna
där, jag är ledsen för att jag är tvungen o säga så, men ni håller
säkert med mig. lova mig att vi tar tagi det här nu, ni ärdet finaste jag vet.

Mauritius.


det fick bli sängen idag för min del, jag själv & min mageimage744
orkar inte längre. önskar jag hade en lösning på allting
så vi båda slapp det här, men det har jag inte. Mamma
gav mig maximal njutning imorse, almost och sen hyrde
hon nya beck och köpte en massa frukt. all bortskämnad
fick mig att påminnas om hur förbannat mycket jag saknar
thailand, finns inte ens ord längre, vill tillbaka grymt mycket.
hur som helst gick jag in o kollade lite resor, det får allltid
än på toppen humör, och om ett år & fem månader ska jag
vara i  Mauritius, vad som än händer i mitt liv undet tiden, 
 för jag vet hur mycket jag behöver det, och hur mycket jag vill.
Nu ska jag få i mig lite mat, sen ska jag byta om & bege mig
ner till rimbo och "träna" A-lagarna, pust. varför jag.
efter det blir det nog fotbollsträning om min hals inte säger
ifrån, mamma tror att jag håller på att få halsfluss vilket
inte skulle göra min kropp särskilt gladare, fan också.
anyway, wish me good luck and good luck to you today,
för vi vet båda två att även om det inte är vi två som står där
tillsammans idag, så kommer AIK vinna ändå. och jag vet
att vi kan klara det här, vi kan verkligen det. jag lovar dig.

image745


hooooooockeyfrilla.

ho-ho-ho-ho-ho hockey frilla!

jajjemen idag var det plugg som gällde, känns så jävla ruttet allting.
vet inte längre vad jag ska göra av allt det här, förlåt för att det ska behöva
gå ut över dig min kära mor, helt jävla fel. Finns alltid någon som får
mig att må lite extra på topp, någon som alltid lyssnar och alltid föröker
åtminstonde att förstå, helt underbart skönt. - "& du ska ju förfan träna
A-lagaren imorgon, tänk framåt nu istället." Ja, jag har ju faktiskt lovat
mig själv, lovat o lämna all den här skiten bakom nu. fan ta det här.
så som sagt, imorn skulle man väl kunna säga att jag ska träna en
massa A-lagare, och A-lagaren, weeeiiho känns överdrivet pirrigt allting
även om jag nog mest kommer hjälpa matte, kanske. är nog mest det
här med dom tajta kläderna som känns jobbigt, ja överdrivt jobbigt
det också. hur som helst vare ju derby ikväll, Rimbo- NIK, massa
trevligt folk och 5-5 till slut. kvällen slutade i tårar och nu vet jag inte om
skoldagen lockar särskilt mycket, får se hur det slutar faktiskt.
dessutom är min mage inte helt sams med mig, nånting är verkligen
fel och jag är nog för rädd för att inse vad, men det löse sig
det gör det alltid. förlåt, för  allting jag har sagt o gjort fel senaste tiden.
jag har aldrig varit värd all den kärlek du givit mig, jag har aldrig varit
värd alla ord. om ett år är jag tillbaka, om ett år och då jävlar.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

hjärtesorg.

hur mycket man än vill, och hur mycket man än försöker så blir det inte alltid som man vill. och jag önskar det fanns svar på mina frågar, och att någon hade svaren att ge dig, för det är du värd, men jag kan inte ge dig dom svaren, jag är verkligen ledsen för det. man tror man vet allting om sig själv om hur ens liv ska bli och se ut, men helt plötsligt är ingenting längre som man trott och helt plötsligt står man kvar helt ensam. " Jag trodde 08 skulle bli det bästa året hittils & att jag skulle få vakna upp 09 med dig också. Förstår inte hur jag ska kunna somna utan att din röst ska vara det sista jag hör, eller vakna och ditt ansikte det första jag ser." och vem ska nu hålla om mig till sömns, och vem ska viska små ord i mina öron som klistras runt mitt hjärta, och vem ska älska att bara sitta helt stilla och stirra. jag vet inte ritkgit vad jag ska ta mig till, vad jag ska göra för att klara av det här, för just nu klarar jag inte det här längre, det är ändå jag som har valt och det är jag som antagligen har gjort fel nu, för jag har aldrig i hela mitt liv kännt mig så ensam som just igårkväll. tanken var inte denhär när jag vaknade igårmorse av att dina läppar fick fram jag älskar dig, jag hoppas verkligen att du vet det. nej tanken var att jag var världens lyckligaste och att jag ville ligga kvar i sängen hela dagen bara för att försöka visa dig desamma, och tanken var inte att det skulle ta slut här, men jag har redan vänt och nu är det försent för att börja springa tillbaka. Jag älskar dig N, finns inte ord.


jag visste nog aldrig hur det skulle kännas utan, det här har liksom växt i mig.


goodbye old times

nej rånäs kom inte dit jag ville, men jag kom så mycket längre.
Jag har äntligen tagit det första riktiga stora klivet i mitt liv, okej
så stort är det inte, men för mig är det faktiskt sjukt stort och
förhoppningsvis har jag valt helt rätt. Kommer alltid älska dig sådär
mycket att det gör ont, men vi visste nog ändå båda två hur allting
skulle bli. och nya dagar väntar med nya tidsfördriv, det är galet
tråkigt men jag är fångad, det är nånting som inte kan få mina
ögon att slita sig, inte en enda sekund & nu hoppas jag på o hitta
en lösning i allting, för just idag kan jag nog komma dit jag vill.
Imorn ska jag in till nt, förhoppningsvis få ett par nya träningsbrallor,
för på onsdag är det frille för RIF som gäller, så jävla underbart.
inte, känns tok jobbigt. inget o göra åt, sen ska jag tjacka strump-
byxor eftersom mina två nya idag gick sönder, sen ska jag o sandra
fiiiiiika eller luncha, sett fram imot den lunchen i säkert tre månader
nu, så överdrivet mycket. blame it on me, blame it on you.

tusen

you are my african queen.

jobbet tar all tid o lite till. grymt men så förbannat sant.
Fredagskvällen blev iaf inte alls som det var tänkt, drog mig
ner till sporthallen kollade gottröra o hejjade fram rånäs till
vidare. träffade grymt mycket människor jag inte sett på länge,
och så kom fanny & massa mer sen blev hon o jag medbjudna
hem till en trevlig man i frack, och sen va vi hemma helt plötsligt
och sen var det jobb som gällde. Jag vet inte vad det är, men
det går inte längre. and I found this boy johnny agian, he told me
im to young be cryin like this, he's right. lycka till nästa gång
du vill få mig dit jag inte alls kan gå, vi borde inte göra det här du
och jag, fan ta dig och fan ta oss. jag ger upp nu.
Imorn sitter man bänkad i sporthallen igen givetvis, tummen
upp för rååååååååååååååååååååånäs, det är så självklart.

pengar rullar in som det ska.

jag vet inte om ni sett det, men det liknar mitt shit.

det här kan ha varit det bästa nyåret på länge & det sämsta.
jag lämnar det så, för ord skulle inte kunna beskriva. hur som
helst har tusen saker hänt dom senaste dagarna, tusen saker
som inte heller går att förklara med ord, igentligen jag klarar
hur som helst inte av det iaf. jag har iaf lovat mig själv att lämna
allt gamal bakom mig, vilket innebär dig p. eftersom jag inte
klarat av att göra det ännu, och nu är så jag så himla tvungen.
sen har jag lovat mig själv att sluta med det jag håller på med,
vilket innebär saker som jag inte vill uttrycka här. hur som helst,
nyårsafton var trevlig till viss del, och det var deffentivt tack vare
mina älskade pullor. Någon som sett min halsduk, som senast
befanns sig i teos lägenhet, skulle mer än gärna vilja ha den
tillbaka. tack!
Morgondagen består givetvis av jobb igen, sen
ska jag tillbringa min kväll med min kära nichlas & på
fredag är jag råtaggad på fäst och på lördag är det jobb som
gäller igen, och efter det bio med empo, wonderful. snart är
 det dax för verkligheten igen, hade nästan glömt bort det.
låt oss stanna, för mina ben orkar inte bära mig längre.

Five days can change your world
Five nights can really make it turn