Familjefotografering.

Bilder på en familj jag fotade i söndgs.

♥    ♥    ♥Har varit ledig mån&tisdag, i söndags efte...

img_3783 (MMS)

Har varit ledig mån&tisdag, i söndags efter jobbet fotade jag en barn familj + farmorn.. Idag har jag varit på pw med jossan, upp till rånäs, plockat blåbär med madde & barnen och gått promenad, klippt farfar, hämtat lillebror från skolan, gudbarnet från fritids och sen klippt dom och otis.. Ner på stan och köpte biljetter till sällskapet !! Nu har jag ätit och kollar på färjan, var ju på tok för många premiärer igår så hann inte med! Imorgon väntar jobb 10-19:15, och tors,fre & lördag också!! Love it, not! Men nästa vecka är jag leeeedig!! Nästan! Ha en fin kväll!


Ledig igår och hängde i princip i soffan h...

img_0401 (MMS)

Ledig igår och hängde i princip i soffan hela dagen, när fab kom åkte vi och kikade på tomter och sen till nånö.. Sen styrde vi kosan mot Stockholm för bio med fins vänner, god mat, god fika och en hyfsad bra snabba cash 2!! Aningen besviken men en mysig kväll vägde upp.. Fick min försenade födelsedags present av Micki och Becca, fina fina bruka saker.. Så lycklig tjej! Kom väl hem vid halv två tiden inatt.. Nu har jag rast på jobbet och stänger idag.. Så två timmar kvar, kämpa.. Kvällen blir lugn och skön och morgondagen består av jobb igen! Puss&Kram


Känns skönt att komma Igång med träningen ...

img_6872 (MMS)

Känns skönt att komma Igång med träningen igen, har jobbat och skulle ha jobbat stängning idag, men var fel schema lagd & får sluta två timmar tidigare.. Lycklig tjej! Imorgon är jag ledig och på kvällen ska vi in till stan, käka middag ute och gå på premiären av snabba cash 2 med Mikaela & David! Mys pys!! Sen jobbar jag helgen lång och börjar sen nästa vecka på ett nytt jobb! Puss&kram


Höst, du är välkommen nu.. Vill använda hö...

img_9636 (MMS)

Höst, du är välkommen nu.. Vill använda höstjackan, stora lurviga halsdukar, mössa, promenera i rånäs skogarna ner till finaste platsen, vill hänga i ishockey hallen och hejja! Vill springa spåret och andas in höstens kalla kyla! Nej sätt fart nu!


punkt.


Frustation.

Kan vara bland det jobbigaste jag vet, man vet
inte om man kan vara glad i några minuter eller
om allt blir ett tomt hål igen. Man vet inte om man
gör rätt val eller fel, om man gör dom för sin egen
eller för någon annans skull. Önskar så innerligt
att jag hade svaren på allt, att allt kunde få kännas
fint och att allt inte vore så svårt hela tiden. Försöker
göra allt aningen lättare, men jämnt o ständigt dyker
nya saker upp som får frustationen att explodera på
nytt.. behöver svar, behöver trygghet.

Behöver dig, som du var förut.


.

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej.
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din.


rätt tom på ord idag.alla vägar har sitt slut.


Ännu en jobb dag, har ett väldigt krävande...

img_1191 (MMS)

Ännu en jobb dag, har ett väldigt krävande jobb.. Har pratat så mycket om hur fort tiden går, hur kul det är osv.. Lätt att tänka possessivt när man varit borta ett tag, har lyssnat på skrik & slag hela dagen.. Rätt mör! Efter jobbet åkte jag till mam & pap, tiggde Tacos och sen åkt mamma och jag och tjuvade hallon hos farbror, sen till faster efter otis övertalande som inte går att säga nej till.. Fika och bus med kusinerna! Nu är jag på väg hem och ska fixa morötter & dipp tills love kommer hem.. Ha en fin kväll!
We♥it.


Regnet öser ner utanför, det doftar Nybakt...

img_2340 (MMS)

Regnet öser ner utanför, det doftar Nybakta bullar i hela lägenheten, hockeyn har börjat och fab är alltså borta större delen av kvällarna.. Har så mycket att se fram emot och vill inget hellre än att hösten kommer med sin fantastiska charm, får gåshud när jag tänker på det.. Det räcker med kvava dagar som ändå slutar i regn. vill gå hem i höst kvällen hand i hand med den jag älskar mest, ta på mig stövlar, mössa och vantar och spendera kvällarna i ishockey rinken.. Love My life. Men den sista sommar kvällen får bli på lördag, halv åtta hos Linda och det kommer bli grymt, om jag känner Linda rätt!! Pöss


Semestern är slut & 8 dagars arbete i rad ...

img_5519 (MMS)

Semestern är slut & 8 dagars arbete i rad väntar.. Undrar ibland varför jag ska vara den snälla & inte få det där lilla tillbaka nångång! Jobbar alltså extra imorgon på min sista semester dag, efter det är det kräftpipa i rånäs som gäller, jag styr och mam&pap håller med hus mm.. Rätt bra deal.. Har egentligen ingenting att skriva här, har mått rätt dåligt under sommaren och önskar helt enkelt bara att en fin höst väntar.. Sleep tight.


Känslan man får av längtan till hösten är ...

img_2457 (MMS)

Känslan man får av längtan till hösten är helt obeskrivlig.. Det liksom gör ont och pirrar i magen på samma gång, kvällarna är mörka och man får tända ljus i hela rummet, löven täcker den fula leriga marken i underbara färger, det luktar svamp, mossa och kyligt.. Man får dra på sig höst stövlarna, mina i mocka är favoriter.. Man tar på sig mössan när det börjar kyla lite.. Andas in kall och frisk luft och känner sig levande.. Har hela tiden kännt mig som en sommar människa, men hallå hösten sviker aldrig, den kommer alltid med samma mysighet & vackerhet! Kom nu hösten, jag väntar!