Godmorgon!! Ska visa bilder på min blomupp...

img_7176 (MMS)

Godmorgon!! Ska visa bilder på min blomuppsättning ikväll, blir så svårt o se med mms inlägg.. Jäklar vad jag pulade med o göra en hjärtkrans av björkris.. Men fint blev det! Börjar jobba en halv timme tidigare idag, så ska snart åka! Hemma till klockan fyra, och ikväll ska jag bara få ligga hemma med den jag älskar mest!! Dom förlorade matchen igår, hårt och tråkigt.. Önskar att jag fått sett sista.. Oj, klockan tickar! Puss&Kram!


Big Brother, är det jag son blivit vuxen e...

Big Brother, är det jag son blivit vuxen eller programmet som spårat? Sluta visa Hanna J i string, blir så jävla äcklad.. Bland det vidrigaste arslet jag sett!! Och vem fan vill ens va på fest iklädd stringtrosa? Nä, ska ge det hela nån vecka till.. Men Jessica & Hanna J måste ut, blir helt jävla rabiat!


Monday.

Idag har jag gått Intro på ett nytt jobb. som timmis men ändå.
Daglig verksamhet på omsorgen. Har kännts bra och med
trevliga kollegor blir ju allt bättre, tis och ons blir också introdagar
och jag laddar.. känns inte som att jag jobbat idag, men har varit
en lugn dag tydligen.. Så vi får se hur det går imorgon. Efter jobbet
var jag förbi mormor och hjälpte henne, tog med henne upp till
rånäs och där sitter jag nu, ska fira lilla pappa idag några dagar
försent.. hand fyllde i torsdags den gamlingen.. Sen hem till norrtälje.
Lite BB och sen sängen. Igår var jag på hockey med Teresia, mötte
även Jessica där en sväng.. Blev förlust, men vi håller tummarna för
morgondagen..  Skulle ha åkt med på matchen då, men mamma
påminde mig precis om att det är floristkurs då, så sugigt.. menmen
har ju betalt för det så känns ju inte okej att missa, hoppas på vinst
imorgon och att vi kan åka med på onsdag istället. Nä, maaaaaaat.
puss på er & ha en trevlig måndags kväll! ♥


Prinsessan ♥


Min bästa vän kom igår, färgade mitt hår o...

img_6578 (MMS)

Min bästa vän kom igår, färgade mitt hår och klippte det.. Blir bara kortare & kortare och det är ju mitt eget fel, måste sluta dra av håret! Hade världens mysigaste kväll, med framtidsplaner, vin, dans, god mat, skratt & tårar! Älskade Mikaela! Varför ska vi bo 1 timmes bil väg ifrån varandra för? Vill ses varje dag!! Finare vän är svårt att hitta! Har degat idag kan man säga, skulle ha mött Fabian från bussen inatt men tok däckade.. Men vi har hunnit med att storhandla iaf, och nu stack fab upp till spc och jag tar en promenad upp dit lite senare.. Viktig match idag!! Ha en fin söndag!


Nu är vi på väg hem, har köpt en hel del g...

img_3434 (MMS)

Nu är vi på väg hem, har köpt en hel del grejer till rätt okej priser.. Haft 20 % rabbat i nästan alla butiker och på Ikea gick det bra, känns äntligen som att Fabian är inställd på att vi gör om köket nu! Så jag är glad! Är dessvärre lite tidspressat då erbjudandet går ut den 11 Mars, hem o rita med andra ord!! Ha en fin kväll hörni, själv ska jag hugga in i en pizza och förhoppningsvis ett par kalla öl senare ikväll!!


Estelle Silvia Ewa Mary. Prinsessans namn...

Estelle Silvia Ewa Mary. Prinsessans namn är nu bestämt, jag har suttit som en galning framför tv på morgonen & väntat på att få höra namnet.. Fick rysningar & började fundera på vilket freak jag är.. Det ät ju stort, inget konstigt med det!


Fredag, ska åka till rimbo om en stund.. H...

img_0057 (MMS)

Fredag, ska åka till rimbo om en stund.. Hem till Linda & lämna kläder och sen till Uppsala med Mammi.. Får se om Fabian joinar! Han kommer ju hem så sent! Annars blir det en lugn kväll idag, imorgon kommer min saknade bästa vän och umgås, ska ladda med vin och andra festligheter! Vi hörs senare.


Hockey kväll, har ju som sagt varit ledig ...

img_6821 (MMS)

Hockey kväll, har ju som sagt varit ledig idag & fab har varit sjuk så vi har fikat med Liz en sväng o sen bott i soffan.. Myspys!! Nu hockey som sagt, troget NIK fan som man är så kollar man fast sitt hjärta inte spelar.. Såklart!! Ha en fin kväll!


Redy..




Känner mig taggad får våååååår och sommar, har äntligen hittat
min klänning.. kommer bli galet snyggt!!


Solen är på väg upp, fåglarna kvittrade nä...

img_3957 (MMS)

Solen är på väg upp, fåglarna kvittrade när jag klev utanför dörren, det är ljust ute, som om klockan vore tio på fm.. Snälla Gud, vi kan hoppa direkt till vår nu, vi är ju redan en bit på vägen, mindre arbete för dig och gladare människor i Sverige..  Känner för att snöra på mig converse idag, men avvaktade! Är på jobbet, startar med en kopp kaffe och sen slutar jag två, och sen tar jag HELG!! Love it!!


Du är drömmarna jag drömmer ibland.


Brinn hjärtat brinn
Jag lovar du betyder nånting.

♥   ♥   ♥


Godmorgon! Hatar att vakna pigg klockan 9 ...

img_6704 (MMS)

Godmorgon! Hatar att vakna pigg klockan 9 och min man är okontaktbar, han kollade ju iofs på NHL natten lång men hallå, då får man ju skylla sig själv!  Ska gå göra lite pannkakor så vi har låda till imorgon, jobbar kväll idag och fab har ju match! Hoppas ni får en fin söndag!


Bilen gick igenom, blev helt snopen!! Bara...

img_9191 (MMS)

Bilen gick igenom, blev helt snopen!! Bara tacka och se glad ut! Har spenderat kvällen själv, fab ser på hockey och jag kämpar med mina tänder.. Hade så höga förväntningar på Melodifestivalen ikväll, massa bra artister men bara skit låtar.. Molly var helt klart bäst tycker jag, och Björn Ranelid såklart? Magiskt, eller inte! Trodde jag skulle avlida! Hoppas fab kommer snart, lär somna innan röstningen annars! Puss!!


Damon.

Alltså, jag finns inte när jag ser på det här.. Jag försvinner
någon annanstans och vet inte vart, gråter, skrattar, ler och
blir ledsen. Under dem timmarna jag sitter framför vampires
så känner jag en lycka, en lycka som är svår att jämnföra med
någonting annat, helt sjukt att man kan känna så va? och jag
vill bara sätta tänderna i damon nu. Väntar ihärdigt på att
nästa avsnitt ska släppas, ska under tiden klicka hem dom
två boxarna som finns, vill börja om från början!! mihihih.




Lördag, har duschat och ska snart klä på m...

img_2474 (MMS)

Lördag, har duschat och ska snart klä på mig osv. Ska besiktiga bilen för första gången idag, fab följer med men ändå.. Så jävla nervös, vet redan att den inte går igenom men själva grejen.. Köra in åh Nää. Vill inte! Vi såg en skit bra film Igår, " what's your number?" se den!! Idag vill jag åka skridskor men fab va inte sugen på att åka till rånäs.. Så vi får väl se! Nä, måste lugna ner mig lite nu!


Godmorgon fredag!! Är helt sjukt trött och...

img_6012 (MMS)

Godmorgon fredag!! Är helt sjukt trött och drömde en jätte jobbig dröm inatt, menmen! Sitter på jobbet iaf och det är ju huvudsaken ! Slutar fyra och kommer förmodligen bara orka ligga i soffan ikväll.. Love life!


Då var den här torsdagen snart gjord.. Är ...

img_8145 (MMS)

Då var den här torsdagen snart gjord.. Är på väg hem från enebyberg med hockey bussen och segertåget, vinst ikväll igen och jag och Teresia agerade hockey fruar.. Upp och hoppa 6 imorgon.. Är väl hemma till halv ett om Fab är snabb! :) sov gott ni som får! Snygg man jag har va? Love


Vilken fantastisk fin dag, såklart. Jag jo...

img_0128 (MMS)

Vilken fantastisk fin dag, såklart. Jag jobbar ju? Vill hänga på skridsko banan idag.. Hoppas att fab vill åka till rånäs på lördag och åka :) ikväll ska jag på hockey och missar alla mina favorit program, men som tur är kan jag ju spela in dom :) lycklig tjej! Snart lunch, låt dagen gå fort! Ha en fin dag!


Men hallå, vilka är det här? Åhhhh, får fl...

img_3054 (MMS)

Men hallå, vilka är det här? Åhhhh, får flashbacks pirr!! Snart 3 år sedan, mitt fina fina hjärta! Du är allt!


Ledig idag och dör typ av tristess, har se...

img_7037 (MMS)

Ledig idag och dör typ av tristess, har sett dem tre nya avsnitten av vampire diaries, duschat och gått till kryddan för att hämta ut ett paket och så hem igen, trodde de skulle var skönt men nä, skit väder! Kollar på en film nu och sen kommer väl fab hem.. Ha en bra dag !


Alla ♥ Dag.


Hade en sån hilma fin kväll igår, fab kom hem. Jag hade
gjort iordning mys, fick en stor ros bukett och en ring från
Edblad jag tänkt köpa hur länge som helst, bästa fina älskade
Fabian. Skålade med bubbel och tog hand om varandra hela
kvällen. Mitt hjärta, kan inte förstå att vi varit varandras i
snart fyra år, och att våra framtida planer delas, att vi vill
detsamma med varandra. Jag älskar dig av hela mitt hjärta
älskling, och ser fram emot att dela resten av mitt liv med dig. ♥




Glad alla hjärtans dag fina ni! Ska snart ...

img_8838 (MMS)

Glad alla hjärtans dag fina ni! Ska snart ner på stan och köpa en grej, sen träffa Caroline för lunch date, och sen hem o laga middag och under tiden fab är på träning, ska jag fixa & dona inför en perfekt alla hjärtans kväll. Älskar att få ge överraskningar.. Hoppas eran dag blir bäst!!


Har ikväll ätit en helt sjukt god middag, ...

img_5433 (MMS)

Har ikväll ätit en helt sjukt god middag, diskat med mitt hjärta, älskar när vi hjälps åt.. Sett på Sofias Änglar och haft hjärtat i halsgropen.. Fy vad hemskt avsnitt!! Nu har jag ont i tänder, tunga och rumpa.. Behöver inte gå in på närmare detaljer.. Så avslutar kvällen med att tycka lite synd om mig själv.. Helt tillåtet! Sov gott!


Hejhej, det här är jag för några år sedan....

img_2650 (MMS)

Hejhej, det här är jag för några år sedan.. Brukar inte yttra mig offentligt, men jag ska ha min kropp & mitt hår tillbaka, snart! Som en liten push till mig själv inlägg!


Måndag igen, herregud vad tiden går fort! ...

img_8773 (MMS)

Måndag igen, herregud vad tiden går fort! Jobbar till fyra och ikväll är fab ledig från hockeyn så hoppas han spenderar kvällen med mig.. Har så jäkla ont i tänderna igen, så irriterande! Killarna vann igår igen, så kul!! Hoppas ni får en fin dag!


Åt en god middag i rånäs igår och sen hem....

img_2842 (MMS)

Åt en god middag i rånäs igår och sen hem.. Idag har vi firat fabians mormor och snart kommer Mammi så ska vi på hockey. Ikväll blir det god middag och myspys.. Love life. Har sån j.vla träningsvärk från skridsko åkningen haha, vill åka meeeeer.. Kanske imorgon kväll, annars i helgen som kommer! Ha en fin söndag!


En hel dag i rånäs, först kalas för Joakim...

img_7517 (MMS)

En hel dag i rånäs, först kalas för Joakim, sen fyrhjuling, skoter och korv grillning med kusinerna, och sen snörade jag på mig grillorna med Fabian och åkte skridskor i En och en halv timme, jag kunde efter 2 års frånvaro! Och jag tror Fabian tyckte jag va duktig på riktigt!! Sååååå kul, vill ut igen!!  Nu tjuvar vi middag i rånäs och sen hem o ta det lungt! Puss


You're killing me.

img_9337 (MMS)

You're killing me.


Färdig jobbat för idag, helt okej dag. Har...

img_6844 (MMS)

Färdig jobbat för idag, helt okej dag. Har längtat efter min powernap hela dagen! Så det är vad som står på schemat, sen duscha och laga middag! Och så tar jag helg idag, kan inte bli en mycket bättre torsdag än  såhär!


Torsdag, var ju på hockey igår.. Låg väl i...

img_3383 (MMS)

Torsdag, var ju på hockey igår.. Låg väl i sängen halv två.. Seeeeent och Lite sömn, Men killarna kämpade hem ännu en vinst och det var helt sjukt spännande.. Är ganska stolt över mig själv som blivit intresserad på riktigt, förr kollade jag mest för att en flickvän ska, nu kollar jag för att det är kul! Slutar fyra idag och ska nog ta en liten powernap när jag kommer hem! Efter fabs träning ikväll kommer Johnny och käkar tacos med oss, killarna tar nog nån öl också! Och jag får vara chaffis! Trevligt ! Nä 1 timme kvar till lunch, sen några timmar kvar bara! Trodde jag skulle vara tröttare! Miss My hair so fucking much! Appråpå bilden! Ha en toppen dag!


Fotobok ENJOY.

Jag är en såkallad testpilot för Smartphoto, som är det nya namnet
för ExtraFilm. Smartphoto är en fotobutik på nätet där du kan beställa
bla. Fotoböcker, förstorningar, vanliga fotokopior, canvastavlor och mycket mer.

Jag har testat att göra fotoboken ENJOY.

I den här fotoboken väljer du själv hur många sidor du vill att den
ska bestå av, från 20 till 60 sidor. Boken är av mjuk pärm med laminerad yta.
Du väljer själv design på boken, hur den ska se ut, vad som ska stå var och
vart varje bild ska sitta. Hur många bilder som ska vara på varje sida bestämmer
du själv, och det går att klippa och klistra enkelt och smidigt.

Finns massvis av olika fotoböcker, hårda som mjuka.

Fotoboken var lätt och smidig att göra, men kräver lite tid. Ta en kopp kaffe
och sitt i lugn och ro och fixa ihop den, det finns så mycket pill man kan göra
så man känner sig inte nöjd i första taget. Jag valde att rotera bilderna på en
del sidor vilket blev ett snyggt resultat, se bild nedan. Jag valde en bröllops
design, blev snygg kontrast till bilderna och innehöll fina mönster som bakgrund.

Vill du göra en fotobok ENJOY eller någon av smartphotos andra produkter
besök deras hemsida här: www.smartphoto.se

Jag ska andvända min fotobok som en mini portfolio och jag är mer än nöjd
med resultatet. Enkel och stilren och går lätt att bläddra igenom. ♥ Fina klara
och starka färger.







Godmorgon! Ledig idag också, eller hur man...

img_9324 (MMS)

Godmorgon! Ledig idag också, eller hur man nu ser på det! Ska lägga mig igen och försöka sova, på mina lediga dagar går jag upp och gör frukost åt min kära man.. Känns som att det är det minsta jag kan göra, skulle aldrig orka jobba som han gör.. Idag ska jag på hockey, borta match.. Är så himla Otaggad, inte på match men på själva grejen.. Får se hur det blir! Köpte en vit likadan blus som den blå jag visade förut.. Älskar dom! Nä, 2 timmars sömn till! Puss


Tusen kronor fattigare, men fina kläder ri...

img_4814 (MMS)

Tusen kronor fattigare, men fina kläder rikare.. Bl.a. Den här fina vår jackan, är nästan identisk med min beiga vårjacka, samma märke.. Men enligt mig snyggare. Så nöjd, två blusar, sloggi trosor och nålar & tråd. Nu tillbaka till rånäs och skriva CV. Wish me luck.


Är på väg till rånäs, ska åka till thuns m...

img_2471 (MMS)

Är på väg till rånäs, ska åka till thuns med mamma och köpa en vårjacka, haha.. Ute i god tid! Sen ska jag stanna i rånäs ett tag och skriva ett cv.. Måste söka jobb! Tror även jag ska söka till florist skolan , ett års utbildning.. Känns så mycket, men det är det ju inte.. Hmm. Livet är svårt ibland. Hoppas dagen blir bäst!!


Vaknar varje morgon med huvudvärk, antar a...

img_0118 (MMS)

Vaknar varje morgon med huvudvärk, antar att det är tändernas förtjänst & hoppas varje dag att dom ska höra av sig från bettspecialisterna! Behöver en ny bettskena  NU!! Åh, vill få må bra nu! Orättvisa jävla liv!! Puss


Godmorgon! Jobbar kväll idag, och på dagen...

img_6376 (MMS)

Godmorgon! Jobbar kväll idag, och på dagen ska jag fota.. Så ska åka iväg runt 11. Så hinner inte mycket mer än att slappa idag.. Lång god frukost framför tv! Hoppas ni får en toppen dag!


Här är utsikten från Mikaela & Davids läge...

img_1482 (MMS)

Här är utsikten från Mikaela & Davids lägenhet.. I like! Hänger på spc nu, killarna leder med 1-0 efter första perioden! Håll i! Ha en skön söndag kväll !


Jag kom hem inatt, körde fel en gång! Åkte...

img_4301 (MMS)

Jag kom hem inatt, körde fel en gång! Åkte alltså till Kallhäll igår, till Mikaela där Becca va! Lagade tacos och sen kom resten av pinglorna, super mysig och fin kväll! Idag är det hockey, så kommer befinna mig där! Hörs ikväll!


Godmorgon! Varit uppe sen nio när fab åkte...

img_5852 (MMS)

Godmorgon! Varit uppe sen nio när fab åkte på träning! Ska bara ta det lungt idag, ikväll ska jag till Mikaela på mys kväll med tjejer från klassen! Om vädret håller sig vill säga, kör inte bil i över en timme enkel resa i snö kaos! Så håll tummarna! Ha en fin lördag!!


Äntligen är jag på väg hem, den här dagen ...

img_3944 (MMS)

Äntligen är jag på väg hem, den här dagen har inte varit kul.. Jag har frusit, varit blöt, kört på äckliga vägar och kört fast ett antal gånger! Men inte fan ligger jag och puttrar i 40-50 km/h för det.. Skärpning! Ska in snabbt på flygis och köpa god mat till kvällen, ska laga 3 rätters till min allra käraste och hoppas på att han umgås med mig istället för fm ikväll!  Helgen kommer bli bäst!! Kyss & Kläm trevlig kväll.


Känner mig död, små ont i huvudet och allm...

img_3239 (MMS)

Känner mig död, små ont i huvudet och allmänt segig.. Och hela eftermiddagen är kvar att jobba, Puh! Dessutom finns det inte mycket jobb nu, så måste söka nytt jobb? Blir små frustrerad! Orkar inte..


Helvete, vad folk kör illa! Tur för mig at...

img_6871 (MMS)

Helvete, vad folk kör illa! Tur för mig att jag tänkte tanka imorse så att jag åkte tidigare.. Inte okej att åka i 40-50 km på 70 väg! Kan man inte köra i det här väglaget får man helt enkelt hålla sig inne! Bra start på morgonen, javisst! Ha en fin fredag!


Har powerwalkat i detta underbara väder, l...

img_4075 (MMS)

Har powerwalkat i detta underbara väder, lagom kall nu.. Gjort fruktsallad till mig och bästa fast han vägrar umgås med mig ikväll, blä! Jobbar imorgon och fast jag inte tycker om att bara gå hemma är det inte kul att jobba, framför allt inte just nu! Hoppas morgon dagen blir bäst för eran del!


SMS-inlägg

img_2939 (MMS)


Okej, tror knappt själv att jag sitter på ...

img_7096 (MMS)

Okej, tror knappt själv att jag sitter på en buss till Kista just nu! Har inte suttit på en buss på 2 år? Sen jag tog studenten närmare bestämt. Väldigt glad över det, för ack så dyrt det är.. Men känns skönt ändå och så fick jag ju äntligen åka dubbeldäckaren! Kom hem från jobbet 17:07 och "sprang" till bussen 17:21 ! Då hann jag byta äckel kläder, ta en raggardusch och klä på mig igen och dra. Puh! Ska dessutom åka bussen med laget hem, känns lagom lustigt.. Så är inte det här plus poäng som flickvän och hockey fru, då vet jag inte vad! Och kommer förmodligen avverka hockeyn från mitt liv, skämt o Sido. Ledig imorgon så kan tänka på att stressa ner då istället!  Hoppas eran kväll blir bäst!!


Vilka är dom här små liven? Varför växer n...

img_0575 (MMS)

Vilka är dom här små liven? Varför växer ni så fort? Finaste!


shhhhhh.


onsdag.

Onsdag, börjar jobba tio och älskar att kunna sova till kvart i åtta.
Extra sovis, gå upp äta frukost i lungo och ro framför vakna med
the voice.. Dricka Kaffe och fixa mig i lugn och ro. mm.
Fab har match idag vilket betyder att jag är ensam hela kvällen,
funderar på att gå spåret ikväll, sådär lagom jobbigt i snön,
om jag törs vill säga, annars får det bli gångvägar. Nä ska börja
fixa mig lite nu. Ha en fin dag! ♥

Det är får bli dagens diss, så besviken. Klickade dessutom hem 2
stcken. Lykos egna hår spray, ska alltså dofta ljuvliga jordgubbar.
och fy, kändes som jag hade övermogna ruttna jordgubbar
i håret och själva sprayen var inte heller den bästa. SUCK.