I remember every sunset.


Ledig dag idag så tog med mamma & lillebro...

img_9042 (MMS)

Ledig dag idag så tog med mamma & lillebror till Täby c! Shoppade för mycket men min kille kommer bli glad, köpt världens snyggaste skjorta.. Love it! Har så mycket fina framtids planer nu att jag nästan spricker av glädje, tänker inte avslöja något utan allt visar sig med tiden.. Helgerna är fullspäckade nu framöver och jag älskar det!! Ha det fint!Har haft världens finaste och bästa midsommar, med finaste
människorna på finaste platsen.. Lördagen och söndagen har
bestått av degande, nu återstår fyra långa arbets dagar med
inventering.. puh. Men i helgen ska jag fira att jag fyller 21 på
nästa tisdag, och helgen efter det firas jag igen.. Så här
kommer min önskelista för den som vill se, blir liksom enklast så.
pussochkram skumbanan. ♥
Går inte att förklara känslan eller pirret...

img_9688 (MMS)

Går inte att förklara känslan eller pirret som rusade igenom mig igår minutrarna innan och när Fabian kom, som att vara nykär, att bara få ligga på hans bröst igen och somna där, att känna hans hjärtslag och andetag tätt intill mina, höra han säga dom finaste orden och känna den bästa tryggheten igen! dom få timmarna vi hade innan vi somnade var dom bästa på flera år.. Älskade fab, kommer aldrig kunna släppa taget! Jag älskar dig föralltid!


Går inte att förklara känslan eller pirret...

img_8036 (MMS)

Går inte att förklara känslan eller pirret som rusade igenom mig igår minutrarna innan och när Fabian kom, som att vara nykär, att bara få ligga på hans bröst igen och somna där, att känna hans hjärtslag och andetag tätt intill mina, höra han säga dom finaste orden och känna den bästa tryggheten igen! dom få timmarna vi hade innan vi somnade var dom bästa på flera år.. Älskade fab, kommer aldrig kunna släppa taget! Jag älskar dig föralltid!


Vilken helg, först tapas kväll och fotboll...

img_1573 (MMS)

Vilken helg, först tapas kväll och fotboll med bästa brudarna som avslutades på ett dans golv med as mycket ös!! På lördagen åkte den ena bästisen hem och den andra kom, båda däckade i soffan, lagade sen grym middag, gjorde ansiktsmask och såg på film! I filmen ringer Becca och säger åt oss att slå på tvåan, väl där blev den lugna lördagen en tripp till summerburst och sen hem till Norrtälje för utgång, efterfest som slutade med att grannarna kom över.. Igår hängde vi även i soffan, plus Becca! Käkade god välförtjänt middag på kina, bjöd över Jossan och hade skräck kväll, mysigt värre! När klockan slog två låg vi i sängen alla tre, skrattade så magarna värkte och tårarna rann.. Tusen miljoner tack för den här underbara helgen, har världens bästa vänner!!! "Semestern" är slut, och veckan består av tre arbetsdagar! So long!


Somnade 3 inatt och vaknade 6, orkar likso...

img_0729 (MMS)

Somnade 3 inatt och vaknade 6, orkar liksom inte 3 nätter till! Idag har jag och Emma varit effektiva, var upp till Bilprovningen för att avregistrera bilen som taxi, så körde in och BACKADE UT helt själv, grym tjej!! Sen åkte vi o käkade, sen till rimbo och sen ner på stan i Norrtälje.. Hela jag luktat Fabian och jag klarar ju saker om jag bara vill, så nu laddar jag för tjej kväll!! Ska inte sova många timmar inatt inte! Ha en fin dag & kväll!


Livet som ensam är inte min grej, hur skul...

img_7929 (MMS)

Livet som ensam är inte min grej, hur skulle jag kunna leva utan Fabian? Han är mer än halva mig, utan honom är jag ingen!! En natt har gått, fyra kvar! Räknar ner timmarna hela tiden och sover oroligt, ganska otroligt kan jag tycka! Hur som helst är det en väldigt nyttig erfarenhet för mig, även om det inte känns så nu! Efter jobbet gick jag och mamma ner till glaset, drack och åt alldeles för gott och traskade sen hem för en cider vid vattnet, hem och kikade på film och sov sen.. Imorse var vi till tippen, sen ner på stan och sen på invigningen vid nya köp centret, till rånäs för att hämta min gamla bil och sen tillbaka till Norrtälje för att möta Emma, lagade god middag, dricker gott på balkongen och ska pressa serier ikväll! Med undantag för drink pauser på ballen, sommar värmen försvann på några timmar och jag mår rätt bra ändå! Puss


Ännu en jobb dag på blomster, när jag bara...

img_9807 (MMS)

Ännu en jobb dag på blomster, när jag bara vill vara hemma, vänta på att min man kommer hem, laga en fantastisk middag och ha världens bästa kväll ihop.. Imorgon åker alltså mitt hjärta till Italien, som jag mått över den här dagen, och som jag kommer må.. Kommer sakna ihjäl mig, inte kunna sova, vara ledsen men också glad!  Kommer varje dag längta tills måndag! Men såklart är jag glad för hans skull..nog om det, upp och hoppa!


Har bästis kväll med Emma, Kina mat och fi...

img_3214 (MMS)

Har bästis kväll med Emma, Kina mat och filmer!! Bästa!! Har idag avverkat tredje arbetsdagen av sjunde i rad så känner mig lagom pigg.. Men men!! Nä en ny film väntar, pöss!!


Fantastiska Carolina Gynning har fått sin ...

img_8939 (MMS)

Fantastiska Carolina Gynning har fått sin dotter Alicia, Åhhhh.. Vilken fantastisk kvinna hon är!!


mamma ♥


Grattis på födelsdagen, världens finaste bästa &
underbaraste mamma. Du är fantastisk. ♥


lovely.


Går inte att beskriva vilken energi och glädje man har
när allting runt om är så fantastiskt? Idag har jag ett fullspäckat
schema, efter jobbet ska jag ner på stan & göra ärenden,
hämta en cykel jag ska få köpa av Emma, lämna lampan
som jag ska sälja, klippa Johnny & Andreas och sen pusta ut.
Ha en fin dag. ♥


snart är du min, lycka.Mitt fina rånäs.


Fantastiska Rånäs, åh. trivs som fisken i vattnet där.
Vädret var skit men sken upp till en fantastisk varm &
fin kväll. Se själva.. åh.


Har ingen lust alls att skriva, har iaf ha...

img_0155 (MMS)

Har ingen lust alls att skriva, har iaf haft musfrön kväll med massa mys.. Varit i thuns och gjort av med pengar,  jobbat, haft kompisar här och firar nationaldagen i förskott och hejat på Sverige.. Idag är vi lediga, varit varit upp till jobbet för att träffa chefen men hon var inte där, Fab kommer hem från träningen snart och ikväll åker vi o äter i rånäs, ska förövrigt köpa ny bil om typ en vecka.. Wiii! Jobbar tors-söndag och på fredag fyller fina mamma år så då ska vi dit igen! Ha det bra!


Sen sist har jag haft tjejerna på te mys, ...

img_8523 (MMS)

Sen sist har jag haft tjejerna på te mys, umgåtts med fina Emma som jag inte träffat på länge, ätit på resturang och gått på bio med min älskling.. Jobbat och lagat middag till min vän Mikaela, druckit goda drinkar och gott vin, jobbat mer än halva arbetsdagen och ikväll åker vi ut till Elin för tacos, vin och big brother finalen! Dessutom har jag en ledig dag imorgon & då ska mamma och jag fara till thuns!! Livet är skönt!!!


Tanken på att det faktiskt är 1 Juni idag....

img_3347 (MMS)

Tanken på att det faktiskt är 1 Juni idag.. Jag älskar dessa månader, jag längtar efter många saker, vill så många saker.. Samtidigt som jag vill att vissa dagar bara ska passera.. Jag är världens lyckligaste tjej, men mitt allt kan inte jämt vara bra & allt måste inte vara bra, har sån himla tur som har fina vänner.. Idag börjar en ny start.