Nov. 30, 2012

Ligger i sängen & tittar på nya Apornas planet, så jäkla bra! Väntar mest på att få åka och hämta fab, inte väldigt lockande att gå ut i kylan men vad gör man inte? Bebis vägrar sova när jag vill så kommer förmodligen inte kunna somna ändå. Imorgon är det 1:a December, det är lördag, julkalendern börjar, vi ska till fina människor på middag på kvällen & jag jobbar.. Så synd på min fina dag, menmen..

Har äntligen fått ordning här hemma, tror min kära sambo kommer älska mig lite extra när han ser det.. Tog på bådas krafter att bo i ett kaos.. Inte den bästa månaden att renovera med tanke p julklappar, kommer få leva väldigt snålt fram tills jul lönen kommer.. Jobbar dessutom hela veckan innan jul och helgen så kan inte shoppa julklapparna i sista stund heller.. Men thats life!
Nä, trevlig fredag på er! ❤


Fredag sista november!

Är helt slut efter dom här dagarna hemma, har lyft och haft mig alldeles för mycket.. Och än är vi inte klara, rummet blev så fint, hade inte velat hängt in några kläder i garderoben! Nu ska det bäras ner saker i källaren och sen ska jag städa!! Har tvättat tre maskiner bebis kläder, 2 kvar.. Eftersom även lillemans garderob står redo kändes det bara onödigt att låta kläderna ligga nerpackade.. ❤ Fabian ska på julbord ikväll med hockeyn och jag ska julpynta och städa, jobbar hela helgen och efter jobbet imorgon ska vi på middag hos Louise & Daniel, så himla mysigt.. Så någon tid för julpynt finns inte i helgen.. ❤ och på söndag kväll tänkte jag försöka baka lite kavring, får se hur mycket jag orkar..

Dom där mysiga sparkarna är nu inte lika vänliga längre, stenhårda och ofta rätt på revbenen.. Sjuk känsla att något trycker på undersidan av revbenet.. ❤ Ha en fin fredag !


Nov. 29, 2012

Älskar att marken är täckt att snö, låt det vara såhär fint nu tack! Norrtälje vann över hallsta, väl värda efter alla orättvisa förluster.. Saknar att titta på min man, men efter jul kanske! Vi kollade på filmen TED ikväll, så himla himla bra! Skulle se cockpit också men lägger oss och myser till den imorgon bitti istället.. Älskar lediga dagar!! ❤


Onsdag

Idag har vi tapetserat klart, blev så himla himla fint!! Vill inte ha någon tråkig garderob där inne.. Vill flytta in sängen och sova där!! Älskar det!

Men så blir inte fallet, bjuder på några Sneak Peak bilder, utan golv & tak lister.. Ska lägga upp före och under och efter bilder senare!! :) när allt är klart vill säga, är en del kvar.. Ska vila lite nu och sen upp på hockey! ❤

Kom förresten på att jag önskar mig presentkort på Ikea i julklapp, typ mest av allt eftersom vi ska köpa nytt bord, säng, spjälsäng, och barn matstolar där., vad passar då bättre än ett presentkort tomten? ❤ Ha en fin onsdags kväll.


Sänghimmel.

Så glad tjej, har letat länge efter den perfekta sänghimmeln till Prinsen utan resultat!! Men skam den som ger sig, hittade den här underbara sänghimmeln, visar bild på både blå och vit för att det inte syns bra på den vita.. Skulle vilja ha en blå, men eftersom tapeten blir blårandig i rummet nu så får nog en vit passa bättre! ❤ Helt under att eller hur? Finns även i rosa och gult!


Vecka 27. 26+1

En ny vecka igen, jobbar bara idag sen är jag ledig tills fredag.
Ska ju göra om hemma, så hinner inte mycket mer än det ändå.
Jobbar helgen sen, ser inte sådär jätte mycket fram emot det,
det gör man aldrig.. sen flyter det ändå på bra, så det är skönt!
Ska göra naglar på torsdag i hallsta, men måste nog skjuta på det
tyvär.. hinner inte med! All lön är på kontot, och lika  fort så ska den
bort.. Ska köpa tapeter efter jobbet, och sen ska jag ju köpa julklappar
också? fattiga måndaden december.. och sen kommer fattiga Januari.
puh.. Men vet ni vad? Jag är glad för det ändå, har en liten prins i min
mage som sprattlar och vägrar sova när jag vill, fantastisk och obeskrivlig
känsla.. Så glad över att jag och fab fått den gåvan, att vi ska bli tre. ♥
Det finaste någon kan  få, ska vi få.. Helt makalöst.
Och allting kommer kännas så mycket mer verkligt, när jag äntligen får
bädda lillens säng, vika kläderna och lägga i hans byrå, sätta upp ljuslyktan
som ligger och väntar osv.. Nej, jag är så förbannat lycklig. Det kan ingen
ta ifrån mig, oavsett vad. ♥ Ha en fin måndag kära ni!
 
Här bor vi, lite kaosigt sådär.. Allt det här fanns i våran dubbel
garderob? hur sinnesjukt är inte det? Har lovat oss själva att rensa
innan vi flyttar in det i den nya garderoben.. Någon måtta  måste det vara.
 
 

Helgen !

Åh vilken fin helg, låg mest och vilade igår fm pga mina äckliga sår i munnen, tänk att råka bita sig kan ge så många förjäkliga dagar.. Men sen styrde jag kvällens middag och sen kom våra fina gäster, Louise, Daniel, Sofie & Dennis.. Så himla mysigt och trevligt att jag skulle kunna göra om det ikväll. ❤
Åt gott, drack gott, massa tjej snack och ett gäng glada killar med gamla goda låtar.. Somnade runt 2 tiden och gick upp nio imorse, Fabian fick sova vidare.. Plockade bort alla smycken och det andra jag kunde göra själv innan vi åkte till rånäs.. Sen vidare mot Uppsala och köpte allt till nya garderoben.. Tjänade dessutom 1000 kronor på Bauhaus för att kassörskan glömde slå in trådbackarna, rätt nöjda med andra ord! Så nu ska vi hem och röja osv.. Så skönt ! Håller tummarna för att inget oväntat tråkigt händer nu bara!

Fick en fråga om hur det gick med lilla magen i torsdags, och bebis sparkar för fullt, känner inte av nånting så avvaktar tills vi ska till bm om 2 veckor! ❤


99 dagar kvar till BF! 2 siffrigt och jag längtar ihjäl mig! Köpte den här nya toppen idag, helt underbar! ❤


Swedish House Mafia ❤

Vet inte vart jag ska börja, helt sinnessjuk kväll.. Bara att se alla människor stå och hoppa, och dom tre små underverken mitt i allt! Sjuk känsla, och när första låten börjar.. Så herregud, helt jävla otroligt! Det var underbart, fyfan så fint!! Underbara SHM.

Dock måste jag klaga på VIP, visst vi hade tillgång till lugn resturang och bar, käkade god mat drack gott, sen kunde vi stå vart vi ville i hela arenan men ändå,, nä.. För dom pengarna borde det varit mer! Och när vi ska ut, puttas fram och tillbaka slag hit och dit.. Och i garderobs kön, efter typ en timme.. Står en tjej och gråter, och skriker att min pappa är tjock osv.. Tänkte vara snäll och släppa in henne i kön men efter det nej tack, och då får jag en loska i håret och ett slag rätt på lilla bebis.. Herregud., kan inte förstå att det här har hänt.. Kände mig "hotad" i kön, men vakten försäkrade mig om att hon var långt bak och andra snälla personer i kön ställde upp som eventuella vittnen..

Har försökt läsa lite om slag mot magen, men verkar som att dom ska vara väldigt skyddade där inne? Så länge man inte får ont eller så.. Jag har dock inte känt en enda spark nu, han som sparkar för fullt,, kanske bäst att ringa bm ändå.

Ni som ska dit!!! ÖS PÅ!!' Helt jävla amazing!! ❤


SHM.

 
Några få timmar kvar tills vi rullar mot Solna, Friends Arena &
SWEDISH HOUSE MAFIA!! ♥ ♥ ♥ ♥ Dör lite smått.
Lilla bebis ska få rocka till grymmaste mysiken, håller tummarna
för att han diggar det. ♥
 

100 DAGAR !

Har verkligen räknat ner till den här dagen, idag är det 100 DAGAR KVAR tills beräknad BF.❤ & imorgon är det under 100 dagar kvar.. Känns stort för mig, men kanske litet för dig.

Hur som helst, bilder på magen i Vecka 26, 25+4. ❤ På första bilden ser magen inte stor ut alls, vilket jag verkligen är glad över, att den går att dölja om man vill.. Men låt er inte luras, syns nog bättre på bild 2! Lilla hjärtat! ❤


Lycklig tjej

Så lycklig & lättad nu, på söndag börjar vi riva ut garderobsrummet.. Garderoben försvinner, byrån försvinner.. Nya tapeter, nytt golv. Ny inbyggd garderob och plats för bebis lilla säng & skötbord! Ska visa före och efter bilder såklart.. Är planerat att vara klara på onsdag / torsdag nästa vecka! ❤

Så nu säljer vi våran stora jätte fina garderob, kommer från Ikea! Är två stycken som står bredvid varandra! Nypris 1700:- styck! Säljer båda för 1500:- 1000:- styck! Eller bud!
Måtten är: Höjd 236. Bredd: 100 cm. Djup: 60 cm!❤

& en MALM byrå från Ikea! 6 lådor + glasskiva ovanpå! Som ny! Nypris 1449:- säljer den för 600 kr!
Mårten är: Höjd:123 cm. Bredd:80 cm. Djup: 48 cm. ❤


Önskelista

Började göra en önskelista och så önskar jag mig 2 saker, men efter en timmes tänkande kom jag på en hel del.. Mest till min kära familj så dom vet vad dom ska köpa!! ❤ 
 
 
1. Ring Edblad, 249:-
2. Ring Edblad, 199:-
3. Armband Edblad, 399:- 
4. Clean Rain 60 ml. 
5. Hushålls maskin Elgiganten 499:-
6. Bruka djup stor tallrik, Lila 175:-
7. Mateus Fat med fjärilar 625:-
8. Carolina Gynning glas! 199:- 249:- 
9. Fotoskärm med ställning. 799:-
Finns på " www.fyndfirman.se " 
10. Canon EF 50/1,8 II objektiv. Ca: 900 
11. Bidrag till barnvagn! 
 
 

Onsdag idag.

Onsdag, jobb i sin ordning och ikväll ska jag ta det lugnt.. Somnade i soffan igår, fab & Johnny kollade på hockeyn.. Och sen somnade jag igen i sängen strax efter 10! Börjar känna att det är jobbigt att böja sig ner, trycker på när man främst ska ta upp nånting på golvet.. Och vissa ställningar i soffan är inte sköna.. Har liksom inte tänkt på besvären egentligen, får nog vara väldigt glad som klarar mig från foglossning och diverse..

I helgen ska vi försöka åka till Ikea, köpa grejer till garderoben, spjälsäng kanske? Och lite mer! Ska försöka göra iordning nästa vecka när både jag och Fabian är hemma, och mamma ska hjälpa till också.. Måste nog dock tapetsera 2 väggar, men det går ju på ett kick.. Vill verkligen få ordning på allt så bebisen bara kan komma sen! Medans jag orkar också, är ju mycket lyfta och ha sig! ❤

Ha en fin kväll!!


Ordnade en sån fin Baby Widget på WidgetBox men den syns såklart
inte på mobiler, så tänkte visa er hur fint det blev med en bild istället.
Eller så får ni helt enkelt sätta er vid en dator för att se.. Är helt slut
efter jobbet, av diverse olika anledningar.. Nu ska jag duscha, laga
middag & ikväll är det hockey på schemat.. AIK- BRYNÄS.
Ha en fin kväll fina ni. ♥
 

mexikansk bola. ♥

 
Funderar på att införskaffa ett sånt här halsband.. Någon som har prövat? Så fint
& eftersom det ska vara bra  för bebis också så kan det ju vara värt att pröva..
 
om halsbandet ♥
Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.

Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.
 

Våran lilla bebis.

Igår efter jobbet hade vi första besöket sen inskrivningen hos BM, allt såg jätte bra ut och har nu gått upp 5 kilo.. Puh!

Vi fick lyssna på lillens hjärtslag för första gången, en fantastisk känsla. Fina lilla bebis, vill gärna att han ska komma ut nu.. ❤ Inga åkommor, men någonting hände igår.. Första råmjölken kom, inte okej.. Utan bara väldigt jobbigt , var liksom blött lite här och var.. Tror inte Fabian uppskattade det haha.. Så får försöka köpa mina första amningskupor idag helt enkelt..

Ha en fin tisdag!


Till bebi.

 
 
 
 
 
Till lilla bebis.. Allt är från hm.com! ♥

Vagn.

Nu har vi ett nytt barnvagns dilemma, hade tänkt att vagnen kanske skulle komma in till butik lite tidgAre än mitten på januari.. Så vi kunde se hur färgerna faktiskt ser ut, men efter ett par samtal kommer ingen få in vagnen förens början av januari.. Och vi måste reservera vagnen i veckan utan att ha sett färgerna, jobbigt läge!! Eftersom vi vill ha lila men den lika gärna kan vara tråkigt lila på riktigt, så det kanske får bli en svart ändå! Riktigt frustrerad tjej just nu!

Ida tipsade om filmen Call Girl, vet inte varför jag missat den eftersom till och med Fabian visste vilken det var, men hoppas att vi går och ser den i veckan nu.. Ha en fin måndag! ❤


Helgen

Helgen är snart över & jag tackar verkligen för det.. Nog för att jobb helgen flytit på hur bra som helst men jag vill bara bocka av dom här 14 jobb dagarna.. Igår efter jobbet firade vi som sagt kusinerna, en massa paket och massa folk, himmelsk god mat mm! Fick en påse med massa fina kläder från Linda.. Vill bara att plutten ska titta ut, det börjar bli jobbigt att böja sig, bh trycker, och alla kläder sitter fult på.. Blä! Ingen dans på rosor att vara gravid precis! Appråpå lilla bebis så går jag in i vecka 26 idag! ❤ Och imorgon ska vi äntligen få lyssna på bebis lilla hjärta! Som jag längtat.

Ha en fin söndags kväll!


Friday.

Fredag idag men jag jobbar vidare hela helgen så tänker inte yttra mig om någon skön helg osv.. Blä!! Men Johnny kommer ikväll & spelar spel, super trevligt! Ska nog föreslå en film för jag är mega trött! Imorgon efter jobbet ska vi fira mina underbara kusiner som fyller år.. Och på söndag efter jobbet ska jag bara hänga i soffan!!

Nu vill jag att dom här 3 timmarna går liiiiite fortare så jag får komma hem.. Ha en fin helg! ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/241192/images/2012/pic_50a62585ddf2b31d09003d3b.jpg" class="image">


Pepparkakshus.

Idag har vi gjort pepparkakshus på jobbet & druckit glögg.. Sjukt mysigt!! Jag ska verkligen göra ett sjukt fint pepparkakshus i år, ska beställa spritsar och massa annat.. Hemma nu och lagar middag, väntar bara på fab och sen ska vi på hockey i Rimbo! Om en vecka står vi och hoppar till SHM på VIP platser! Helt jävla sjukt!! Längtar!!

Ha en fin kväll. ❤


Part 2.

Herregud, som ett litet barn på julafton!! Och så tar ännu en bra film serie slut.. Är lite i extas och tror inte jag kommer känna somna, kryper ner bredvid en varm famn och drömmer om vad som komma skall.. Kära ni, se filmen.. Ni kommer inte bli besvikna! ❤


Part 1

Part 1 är avklarad och jag är så glad över att vi såg den med.. Var ju typ precis ett år sen.. Nu väntar 30 minuters paus och sen jäklar.. Så pirrig!!

Kommer dock aldrig förstå mig på människor som går på bio, okej att man är jävligt ohyfsad och ouppfostrad som smackar som jävla äcklen, sparkar i stolar & skrattar när man ska gråta Hemma? Men fan inte på en bio Idioter! Och nä inga jävla gravid hormoner här inte!!

Nu måste jag tagga!

❤❤


Ljus.

Hur underbart är det inte att få tända lägenheten full av ljus redan när klockan slår fyra på em.. Älskar vintern, lite snö bara så vore det fulländat. Ikväll ska vi äta julmat, potatisen står & puttrar och jag sitter framför bröderna Lejonhjärta och inväntar fab. Sen kommer Johnny & Andreas & klipper sig.. Och sen hinner jag mysa lite med min kära & sen väntar kvällen i bio stolen, laddar!! ❤


Tummen ner.

På senare dagar har jag blivit sån som faktiskt prov smakar det mesta.. Har varit en väldigt kräsen tjej.. Och nu tänkte jag Risifrutti med saffran, herregud vad gott? Fyra skedar senare fick den hamna i sopptunnan, inte värt att pröva.. Blä!


Twinight.

Fabian åkte som sagt på kurs vid halv sju imorse & jag kunde inte somna om.. Är liksom han som ska ligga kvar i sängen.. Ska bli skönt med vanliga rutiner när han börjar jobba igen.. Om han kan börja sen vill säga.. Bästa pappa har beställt nya vinterdäck till mig så förbi gummiverkstaden imorgon och få dom påsatta.. Det där med att bli vuxen från sina föräldrar tänker jag vänta med, länge!

Idag ska jag passa på att städa då fab inte är hemma, och ikväll (får rysningar) är det twinight på schemat.. Halv tio börjar part 1 på bio duken och 23:59 part 2.. Är så full av energi och tagg.. Som man väntat, som man längtat..
Ha en fin tisdag! ❤


Måndag!

Måndag igen, ska njuta av ledighet i två dagar till.. På torsdag jobbar jag i 12 dagar i sträck känns lagom kul, men får stå ut.. Fabian ska på kurs tis-tors så han får nog lägga sig tidigt ikväll.. Tråkigt, vi har liksom plöjt filmer sent in på natten nu.. Känns som när man gick i skolan igen.. ❤ Var med Madde, Petra & barnen på stan idag.. Madde skulle tatuera sig och Petra vad barnvakt, så sällskapade.. Jätte fin tatuering.. Sen åkte jag och fab & fikade hos Liz.. Nu har vi ätit en sjukt god pasta & sås och inväntar fotbollsgalan..

Håller på & planerar nyår, har våra små idéer så hoppas några av dem funkar iaf.. Längtar!! ❤ Ha en fin kväll.


Idag går jag in i vecka 25! 24+0.
Bebis sparkar för fullt och mitt hjärta slår mycket fortare.. Rätt läskigt men underbart.. Är så glad för att jag inte har några problem än så länge, vill verkligen klara mig ifrån det och kunna jobba tiden ut.. Ska snart göra mig iordning för hockey söndag.. Ha en fin sista dag på veckan! ❤


Världens mest långsamma kollaps

Vill skriva världens skit inlägg, om hur deppig jag är, om hur jävla sur jag är och mycket mer.. Men det är fredag, hur kul vore det? Så önskar er en trevlig helg istället! ❤❤


We❤it



Kvällsmys.



Onsdag

Ledig idag och har roat mig med att städa, helt slut efter 1 timme så märks att kroppen inte är den samma.. Sen åkte vi ut till nånö och fikade, super mysigt!! Imorgon har jag fullspäckat schema, jobbar till halv fyra och ska vara i Rimbo klockan fyra.. Sen där ifrån åker vi till Kallhäll för hockey, bästa fina Mikaela följer med och tittar.. Ska bli så kul att ses !! Kikar på en hockey film nu, och ikväll bänkar jag mig framför New Moon, underbart att dom går på tv nu.. Inväntar bara att boka biljetter till premiären av part 2.. Pirrar liksom!! Vampyr...


Tisdag!

Godmorgon!

Gud vad jag ogillar tiden mellan höst & vinter, det är för kallt för höst jackan men för varmt för vinter jackan? Sjukt jobbigt, för jag väljer höst jackan eftersom magen inte får plats i vinterjackan.. Och jag fryser ihjäl, nästan.. Jobbar till ett idag bara, himla skönt.. Ska iväg & fixa en julklapp och två presenter efter jobbet, så hoppas min sjukskrivna Karl är vaken då, ni vet dygnet vänds liksom när man går hemma.. Ha en fin dag! ❤


Du + Du + Jag = ❤


Lördag!

Jätte trevlig kväll & god mat hos Madde & John igår!! Idag har jag klippt och varit upp till morfar med alla.. Väntar på brudarna som jag ska hämta i Rimbo nu och ikväll är det halv åtta hos Fia som gäller!! Så mys!! ❤


Vagn!

Tack för alla tips & råd angående vagn val! Vi har äntligen bestämt oss, kommer däremot ha tid att hinna ändra oss ett tag till men det blir Brios nya Smile som släpps vecka 3! Måste se till att bli garanterade leverans då bara.. Blir troligtvis lila liggdelen och så svart sitt del.. Med vitt/aluminium chassi!! Så fin och lättkörd.. Och med nya däck pch bättre dämpning! ❤❤❤


J&J Fotografering.

 
♥    ♥    ♥
 

1 November.

Jaha, skulle ha suttit i bilen på väg till hallsta nu för att få fina naglar.. Men magsjukan härjade hos nagel tjejen, och det känns mindre lockande.. Så istället får jag ha en lugn morgon, ska ju till hallsta ikväll igen då det är match! Så klarar mig bra med en vända..

Idag är det en ny månad igen, november månad.. Helt sjukt hur fort det gått och det får mer än gärna gå fortfare.. Ha en fin dag & en bra start på en ny månad. ❤