Sjukstuga

Haft en mys dag med kompisarna, när Noel vaknade efter lunch vilan va han jätte grinig och klängig, ville va i famnen, på golvet, i famnen osv. Ingenting var bra, jag började kallsvettas, fick migrän och så den där jäkla hostan. När tjejerna åkt hem gick jag och la mig, fabian la Noel och lagom till han åkte till matchen vaknar Noel och gallskriker i nästan 1 timme, tills hans somnar i min famn.. Sjuk ledsen liten kille, gör så ont att se den man älskar mest av allt ha ont någonstans man inte vet vart. Tänk om dom kunde säga vad som är fel.. Samtidigt mår man själv skit. 
 
Tanken var såklart att vi skulle se matchen, tänkte att Noel skulle vakna och vi kunde komma dit lagom till andra perioden, men han sover som en stock i soffan fortfarande.. Lite tråkigt såklart men egentligen det bästa.. 
 
Så här sitter jag framför Alla är fotografer, så grymt program.. Jag vill jobba med foto, jag vill utvecklas, utbilda mig och bli så bra jag vet att jag kan bli.. I vårt blivande hus ska fabian bygga en fotostudio till mig, inget stort och märkvärdigt men en bra studio.. Och i början av det nya året kommer jag starta en enskild firma, F-skatt sedel och ta tag i mina drömmar.. Man måste börja någonstans någon gång och det är nu känner jag! Ska bara klura på ett företags namn, det ska passa kommande utvecklingar alltså inte bara foto.. Idéer? Let me know.
 
Nä blä vad tråkigt det blev utan hockeyn idag, skulle nästan vilja väcka Noel för att få se sista perioden, sån hockeyfru nörd har jag blivit!! pappan gjorde mål iaf. Nu vill jag bara att han kommer hem och myser. Imorgon är en stor dag.
 
Min sjuka lilla sovandes bebis, har glömt hur ljuvligt det är att fota små sovande bebisar.
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0