Mörkt.

Får lite små panik när jag tänker på att Augusti faktiskt snart är här! Jag sitter framför alltsång, tända ljus och en stor bebis i famnen som om några dagar blir 5 månader? Hur kan tiden möjligen gått så fort? Jag vill skrika STOPP, många tårar rinner för min kind när man ser bilder på hur liten våran kille varit, så hjälplös.. Idag är han en kille med en väldigt stark vilja, allt på hans villkor, han vill ha allt som han ser och älskar att riva mamma i håret.. Lilla pyret.. Så svårt att förstå att du är vårt barn. ❤ Det finaste vi har. Tiden går med andra ord för fort både här & där, ikväll är fabian tillbaka på is och i vinter ska jag titta på matcher med min fina lillla kille som ska heja på pappa & förhoppningsvis farbror Daniel, mm det hoppas jag och Noel och med det sagt även tant Louise som sällskap på läktaren. ❤ Hålla tummarna går ju alltid. 
 
Jag undrar verkligen över hur nästa år kommer se ut, om vi kommer hitta ett hus, bygga ett hus,bo kvar här och göra om, bo i en större lägenhet, lite läskigt är det att inget veta..  åh jag vet precis hur jag vill ha det i mitt hus, om ändå ändå vore dax att planera det nu i höst rusket. 
 
 

Tisdag.

Köpte en massa fint igår i Uppsala, mest till Noel som vanligt men både mamman och pappan fick med sig lite. Jag en tröja, ett linne & en klänning.  Visar på bilderna nedan.. Vi va hemma till halv sex tror jag, sen va vi kvar i rånäs ett tag och sen åkte vi hem och hade mys kväll. Idag är vädret dåligt igen, så återstår att se vad som händer, fabian ska träna ikväll iaf, så jag & Noel blir helt solo.. Är värsting förskyld så hoppas på att orka med dagen.. Imorgon ska vi till sjukgymnasten med Noel igen och sen bosätter vi oss på singö några dagar med våra fina vänner.. ❤ Vädret ska ju bli helt sjukt bra i helgen och i början på nästa vecka, hoppas det håller i sig. Ha en fin dag! 
 
 

Måndag igen.

vi kollade på nya Wallander-sveket igår kväll.. Väldigt bra faktiskt.. Noel sover bättre nu, han vaknar kanske tre gånger men somnar om med lite vaggande eller buffande. Tror ändå det är tänder som spökar, spyr, bajsar LÖST flera gånger per dag, har haft feber och blir alldeles lugn och njuter när jag "drar" på tandköttet. Rätt vad det är så ploppar den väl upp. ❤ Noel börjar sitta själv nu, nån minut funkar det tills han tippar.. Så kul att se, längtar tills han sitter helt själv. Imorse tog jag och Fab en löp runda, 3 km och jag med min förskylning, mår rätt blä nu men måste träna! Sen fixade pappa underbar frukost, som om vi bott på hotell senaste dagarna.. nu är vi på väg till Uppsala allihopa, shopping it is! ❤ 
 
 

Dagen i bildform.

Bränt mig liiiiite idag. Helt sjuk varm dag.. Bäst man passar på eftersom dom lovar regn nu. 
❤   ❤   ❤ 
 
 

Har det så jäkla oförskämt bra hos mamma & pappa, Noel har sovit jätte bra under dagen och vi har solat & badat & njutit hela dagen.. Noel sover i min famn i skuggan, det behövs.. Ska lägga honom i vagnen och hoppa ner i poolen igen.. Igår efter middagen så tog lilleBror Noel i vagnen och jag & Fab tog en spring tur.. 3 km utan problem, fabian sprang längre dock. Sen hoppade vi ner i poolen och njöt av ett svalkande dopp medans Noel sov i vagnen. Nä måste fortsätta pressa sol! ❤ Älska livet som mamma ledig, vill aldrig börja jobba igen. 
 

Mat.

Den här lilla killen blir mer och mer förtjust i mat, så skönt tycker jag. Hoppas det håller i sig. ❤ Nu äter han 1 tredje del av en burk 1 gång per dag + gröt/yoghurt till frukost. Gröt är ingen favorit, men ska köra på och hoppas han vill ha det på kvällen så han sover bättre. En mycket bättre natt inatt tack & lov, ❤ 
 
 

Världens finaste små ögon. ❤
 
 

Blått!

Blåa & redo för kalas. Matcha it is! 
 
 

Gröna Lund.

Så bra dag igår, badade och hade det ljuvligt skönt tills vi åkte hemåt, sen vidare mot grönan med Stina & Johnny. Himla trevligt & jag vann fem kampen, tror killarna surade lite över det haha. Åkte Insane & Eclipse, stod 30 minuters kö till Eclipse men jag och Stina stod i 1 timme, sjukt irriterande med all kö tid.. Men så härlig den var, i början rätt obehagligt helt sjukt va högt upp man var, såg ut över Stockholm som lös så fint i kvällen. Wow! 
 
Noel visade sig vara sjuk, 38,2 graders feber och jätte snorig. Lilla skrutt, inte för att han lider det minsta av det såklart men ändå. ❤ Vädret är underbart idag igen, & vi ska på kalas
 


 

rubrik torka.

Rubrikerna är så jobbiga tycker jag, förstår inte varför dom måste finnas.. Hur som helst, vilken skit natt. både jag och fabian orkar snart inte mer, kollade inte ens på klockan inatt men tror att Noel vaknade för morgon halv fyra, sov kanske 2 timmar? Så vid nio tog jag Noel i vagnen och körde ett pw pass, där han inte ville ligga.. Så i baby Björn i hettan körde jag 4 km.. Sen somnade Noel äntligen och sov i 15 minuter kanske? Då hade jag redan hoppat ner i poolen så han fick också bada, nu har han somnat igen och jag hoppas verkligen att han tänker sova en stund nu.. Han är helt slut men ska ändå vara vaken och hoppa och skratta! Mitt lilla hjärta. ❤
 

Your love is all I need.

 
 

Sun.

Har verkligen njutit max av den här dagen, solat och badat ända fram tills klockan sex.. Druckit drinkar i poolen och vid nya barbordet & stolarna i rotting som mamma & pappa köpte idag.. Så härligt & behövligt hoppas på lika fint väder imorgon.. Sen har vi ätit sådär perfekt grillad middag som bara pappa kan, verkligen ingen som kan få kyckling så perfekt grillad som han.. Ja av dom jag smakat såklart.. Sen har mamma och jag kvälls tränat och sen har vi ätit kräftor, nu har vi spelar kort och nu hoppade pappa och Fab i poolen, snart ska dom hoppa vidare till bubblet.. Lite sugen är jag men Noel vaknade precis för mat. Hans sömn är rent ut sagt skit just nu, han somnar runt halv åtta - halv nio tiden, sover i lite mer än en timme, vägrar somna om trotts vaggning, mat, napp.. är vaken i en timme drygt, somnar, vaknar till två gånger men somnar om direkt efter lite gung på vaggan eller vagnen eller rumpan, beroende på vart han ligger.. Vaknar igen vid halv två tiden för mat, somnar, vaknar vid tre fyller fyra tiden för mat, somnar om och vaknar sen vid fem och vill gå upp?? Sen vill han sova vid tio, sover jätte bra i min famn men utanför den, Max 30 minuter, sen är han vaken till typ 3-4 tiden, sover återigen Max 1 timme, vaknar och är JÄTTE trött, men kämpar på tills halv åtta.. 
 
Hjälp? Borde vara levande död men tack vare att Fab har semester är jag inte själv, hoppas det är över tills han börjar jobba igen.. Försöker få in rutiner, men det är nånting som är galet nu, han sover jätte bra i famn eller så länge vi pratat runt om.. Borde kanske ge " sova hela natten" boken en chans.. Lär väl gå framåt som en zombie annars. Hoppas hoppas det här bara är något kort tillfälligt. 
 
 

onsdag.

Vi är på väg till rånäs, sola & bada hela långa dagen.. Så skönt! Äntligen lite sol & värme. Vill åka bort, bo i en liten stuga nära vattnet, äta god mat, sitta ute sent på natten och njuta av allt annat än hemma. Vi sover nog kvar i rånäs, solar & badar imorgon innan vi ska till grönan! 
 
 

Little foot.


underbara, älskade du. ♡


Mörkt.

Haft en mys dag idag, jag och min lilla kille.. Igår började han spy onormalt mycket för att va han, och bajsade löst & grått ett x antal gånger, samma idag, ringde sjukvårdsupplysningen & bebisar kan ha magsjuka tydligen, får hålla koll på att han inte får vätskebrist och blir trött bara.. Han verkar inte lida av det iaf. ♡ Tog ett kvällsbad och sen somnade Noel, jag helt själv såg på allsång o hade det bra. rätt tomt här utan Fab. ♡ Jag tänker snart krypa till sängs, vore skönt att få sova länge för en gångs skull. 
 
hela dagen har varit grå, jag tände fönster lamporna redan vid fyra. Väldigt mysigt måste jag erkänna.. Vill inte ha regn & rusk och höst men det där mysiga mörkret är fint. 
 
 
 


Tisdag.

Glömde uppdatera er om hur det gick igår hos läkaren, INGEN MERA PÅSE, och allt såg jätte bra ut. Blev lite en ny människa igen, den lättnaden och glädjen jag kände va obeskrivlig. Tänk va en liten påse & dränering kan få en att känna.. Och vilken lättnad att en var knöl på 250 ml är borta.. En liten knöl återstår dock, men den kunde jag få ha kvar ett tag. Ska på mammografi i september för att kolla så det inte är något annat, obligatoriskt efter en knöl oavsett vad det är för typ av knöl, väldigt skönt & bra tycker jag. 
 
Vi hade en jätte mysig kväll igår, och bokade in grönan på torsdag och furuvik på lördag! Himlans trevligt. Fab är i blackeberg hos Daniel och Louise o hjälper till i deras lägenhet, sen ska dom på fotboll ikväll.. Min födelsedags present till honom. tanken var att jag och Noel skulle hänga i rånäs, bada och sola & träna.. men vädret svek rätt hårt, skit sommar. Så vi är helt solo nu, rätt skönt. Men tror att vi åker till rånäs en sväng iaf, måste träna och i den här hålan lockar det inte det minsta.. Noel har äntligen fått den här underbara mössan från geggamoja, som jag suktat på i en evighet typ. ❤
 
 

Fin kväll!

Har våra fina vänner på middag. ❤
 
 

Dress.

Ny fin klänning fyndade jag på rea idag. ❤ 
 
 
 
 
 
 

Måndag.

Måndag igen, tiden går för fort.. Vi åkte till drömkåken igår & käkade lunch och fikade. Sen hem och tog äntligen tag i städningen.. Inte klar än på långa vägar, men en bra bit på väg iaf. Sen hade vi mys kväll, god middag, vin och gott på balkongen. nu har vi obligatoriska morgon myset i sängen, ny duschade. Ska vara på sjukhuset halv tolv, håll tummarna för bra Nyheter. ❤ Vill inte ha någon mer dränering eller påse nu.. Sen ska vi till försäkringskassan & fixa med papper och dagar hit och dit. Hoppas ni får en fin dag. ❤ 
 
 

Sunday.

Söndag & vädret lovade underbart väder, men jag ser inget underbart väder så långt ögat kan nå. Vart tog sommaren vägen? I veckan har vi massa planer så hoppas verkligen att solen visar sig och sprider värme.. Vi stannar i rånäs ett tag idag, sen åker vi hem. Ska hinna med att ut och träna.. Sen måste jag hem och städa, ser ut som en leksaks butik typ. Ursch. Hoppas ni får en fin dag. ❤ 
 
Ingen som vill ha fina sommar bilder? Barn, djur, porträtt, gravid bilder eller ja vad som helst? ❤ 500 kr för ca 1 timmes fotografering, runt 200 bilder redigerade & högupplösta. ❤ På så sätt får man välja helt själv vilka bilder man tycker är bra.. Sin bästa sida vet man bara själv. 
 
 

jag älskar dig mitt barn.

 
 

Update.

Jag blev en ny människa idag, eller jag blev mig själv igen. Slangen åkte ut, vi satt på Gyn akuten i Danderyd 4 timmar en lördag och missade human table football. Men det gjorde inget, för dom satte inte i en ny påse och även om jag är tvungen att sätta in en ny på måndag så är jag utan nu och det känns helt underbart. ♡ För en stund. Det firade jag med nya träningskläder och träning såhär en lördag kväll.. På måndag är det skärpning, min mage mår inte bra av alla onyttig heter.. GI it is. ♡ Noel sover i min famn, våran underbara son som bara skrattar hela dagarna. Världens finaste. 
 
 

Lördag.

Tanken var att vi skulle kolla på fotboll idag i rånäs, men imorse åkte dränet ut från bröstet.. Så jag och mamma sitter på Gyn akuten i Danderyd och väntar och väntar.. Sjukt segt. Och tråkigt på en fin dag. Men men,  så jäkla less på den här påsen nu. 5 dagar känns som 50 typ. Hoppas på att den ryker. Hoppas ni får en fin dag iaf. ☆ mammas lilla kille börjar få tillbaka tuppkammen, men nu alldeles perfekt ljust/vitt precis som mig. ❤ Ja innan jag blev brunett/redhead såklart. 
 
 

Min stjärna! ❤ 
 
 

Fredagen.

Spenderade dagen igår på akuten då slangen till dränet hade vikt sig och det gick inte att spola eller runna ut.. Sen åkte vi & handlade några nya fina saker till Noel från Newbie, älskar nya uggle sakerna.. Väntar ivrigt på att mössorna ska komma. ❥ Och dregglisarna. Sen åkte vi tillbaka till rånäs, åt god middag såg på film och gick kvällspromenad. 
 
 

Torsdag

Redan torsdag, en vecka av Fabs semester har då gått. Ursch stanna tiden, vi åkte till rånäs imorse, har solat, badat benen och tittat på när Noel badat med pappa, lagom avundsjuk. Men dom ringde från kirurgen idag och på måndag ska jag få komma & ta bort dränet om det ser bra ut. Håll tummarna! Får se om vi sover kvar ikväll eller inte, beror på om vädret ska bli bra imorgon eller inte.. Håller mig helst här eller inne just nu. Fyyyyyy!!! 
 

Bloppis baby.

Det är tungt att rensa bort kläder, och så tänker jag att nästa bebis kanske blir en pojke och då vill jag ha kvar kläderna.. Men det funkar inte riktigt. Så jag börjar lägga ut lite här, finns intresset kommer det ut mer när han växer ut mer. ❤ 
 
❤ Åkpåse från Newbie. Storlek 62. Underbart mysig och varm, perfekt till sen hösten. Går att ha i bilstolen. Använd ett fåtal gånger. Hel & Ren. 100 Kr. 
 
 
❤ Jätte söt body från Lindex i ljuvligt material. Storlek 56. Hel & Ren. 30 kr. 
 
 
❤ söt body från Lindex, samma ljuvliga material som ovanstående. Storlek 56. Använd 1 gång. 30 kr. 
 
 
❤ Underbara byxor från Newbie. Storlek 62. Använda fåtal gånger. Hela och rena. 70 kr. 
 
 
❤ Mysig mössa från Newbie. Aldrig använd. Bara tvättad. 30 kr. 0-2 månader. 
 
 
❤ Mössor från H&M! Storlek 56 0-2 månader. Aldrig använda! Bara tvättade. 30 kr för alla 3! 
 
 
❤ Coola byxor med dragkedja & dödskalle från Åhlens. Använda 2 gånger. Hela & rena.
storlek 50-56! 40 kr. 
 
 
❤ Super mysiga byxor från H&M. Storlek 50. Vita & bruna! 30 kr styck, båda för 50 kr. 
 
 
❤ En favorit body från Newbie. Storlek 56. Hel och Ren. 40 kr. 
 
 
❤ Två Bodys från H&M. storlek 50. Den vita har en liten fläck. Båda för 40 kr. 
 
 
❤ Helt underbar kofta från Cubus. Storlek 56. Aldrig använd. 100 kr. 
 
 
 
 
Alla kläder går att få skickade mot frakt kostnad. Finns annars att hämta i Norrtälje! ❤

Doptårtorna.

Här kommer bilder på dom fantastiska doptårtorna, en tjej från Rimbo som gjort dom. så himla himla fina & precis så som jag la in beställning på. ❤ Får inte nog av den här underbara gröna färgen, så perfekt till sommar dop. ❤
 
 

Namngirlang.

Bestämde mig tidigt för att vi skulle ha en namn girlang på Noels dop, och tillslut tog jag tag i det.. Bestämde fint papper, skrev ut snygga konturer till bokstäver på datorn och skärde ut bokstäverna! Gjorde hål i varje hörn och trädde igenom en tråd sicksack typ, den hängde så fint i församlingshemmet ovanför presentbordet och bakom oss. ❤ så himla nöjd. Syns dåligt på kort när den är upphängd eftersom ljuset lyser igenom, men ni ser ju på dom innan. ❤ inte alls svårt, men tar lång tid! 
 
 

Kyrkoprogrammen.

Såhär blev kyrkoprogrammen, 70 stycken vikta, stansade & knutna program. Helt okej nöjd i slutändan. ❤ 
 

onsdag.

Saker och ting underlättar ju när man är hemma med barn o visst är det skönast, men att nu sitta i en lägenhet när solen skiner i flera dagar? Tror jag redan nått max gräns av deprission.. I rånäs känns allt lite bättre även om det inte är det, där kan man gå ute utan att folk stirrar sig blå, jag kan sitta och sola på baksidan helt ostört, doppa benen i poolen och veta att Noel får må bra och slippa vara instängd i en lägenhet. Men som sagt, det underlättar ju att vara hemma.. 
 
Är på väg till sjukhuset för att spola, ska försöka prata till mig en mindre påse och slang, helt orimligt att gå runt såhär. Hoppas även på att få kunna spola själv, då jag tror det behövs göras 3 gånger per dag och folk jag pratat med säger att man ska göra det. Hoppas på lite tur i oturen nu. Återkommer. Om jag inte gått under jorden innan. Okej det finns värre saker i livet, men det här är långt ifrån lindrigt. 
 
 

Så blev det.

Redan tisdag, igår åkte vi till rånäs efter att jag åter igen besökt läkaren, blev äntligen skickad vidare, och fick en tid hos Gyn till idag. Vi åkte till thuns igår, jag hittade ingenting men fabian hittade shorts, och till Noel hittade vi äntligen en uv dräkt. Sen åkte vi hem och badade, åt middag spelade Kubb och massa annat o sen gick jag och sov. Fabian va kvar med pappa och spelade biljard, drack öl pch badade. sen vaknade jag upp vid tre tiden av att en jävla groda hoppar i mitt ansikte, så vi jagade groda o jag dog typ.
 
Sen imorse åkte vi till Gyn, gjorde ultraljud på bröstet, en hel sjukt stor knöl.. Och först blev det tal om operation och jag ville verkligen inte läggas in.. Men tillslut blev det ett mindre ingrepp på röntgen. Vi åkte hem och vilade och sen tillbaka till röntgen, där hoppades dom på att dom kunde tappa ut hela vätskan i knölen men efter 150 ml var/vätska/blod/mjölk så blev det väldigt trögflytande, så en kateter som ska dränera ut det sista sitter nu i mitt bröst, måste spola varje dag för att få ut det sista och troligtvis gå runt med den här påsen i en och en halv vecka. Jag har väldigt ont, känner mig väldigt deppig och kan inte ta hand om min underbara son. ❤ Eftersom jag måste bära runt på den här påsen och bröstet är jätte ömt och slangen lätt kan ramla bort om man kommer åt så är det inte ultimat att bära på Noel, vilket gör att Fabian får ha honom hela tiden, vilket är jobbigt.. Man behöver vara två, därför är vi kvar hos mormor och morfar som hjälper lite! 
 
Jag är så ledsen, för att jag har så ont, för att jag borde ha fått den här hjälpen när jag första gången sökte hjälp, för att jag får hålla mig inne såhär länge, för att fabians semester går ut över det, att vi inte kan hitta på saker. För att vi skulle mysa på skansen hela dagen och se på allsång. Listan kan göras lång. 
 
Nästa graviditet kommer jag be om tabletter som stoppar mjölkproduktionen. Aldrig mer amning! varning för äcklig bild. 
 
 

Vårt älskade barn. ♡

Nu är han äntligen döpt, vår älskade son. Världens finaste dag, med så mycket presenter jag aldrig sett eller öppnat, med så fina människor och världens snällaste son. Inte en droppe gråt eller gnäll på hela dagen och kvällen. ♡ Jag kommer visa bilder på det mesta såklart, förutom en del som är tänkta till kommande tack kort, men just nu går tiden till att hinna packa upp ALLA presenter. 
 
Efter dopet firades jag av släkt och vänner hos mamma och pappa, så lyckad kväll som alltid. Underbara människor jag har i mitt liv. 
 
 
 

Dagen med stort D.

Noel vaknade kvart över sju igår, vi myste i sängen tills kvart i åtta och sen gick jag upp och bakade, 60 cupcakes.. Dock blev dom typ kladdiga, men man får äta med sked. Sen åkte vi och köpte blommor, sen vidare till rimbo och sen fixade vi det sista i församlingshemmet. Det tär på alla hormoner jag har kan jag säga, jag hade räknat fel så det fattades två platser o det gick inte att klämma in.. Så ja behöver inte säga mer.. Sen blev klockan tre, och vi åkte hem o började med kvällens mat ock cupcakesen.. Rätt nöjd ändå. Sen tog vi ett kvällsbad i poolen, och åkte och käkade. Noel somnade kvart över sju och vi fick se film, fast 6.. Helt galet bra! Nu har jag precis tagit en treo, hoppas på att ta bort lite smärta i mitt bröst som såklart började göra ont igårkväll.. Jag får aldrig må bra när det är något.. Sen sova en liten stund och sen börjar våran fullspäckade dag. Herregud. 
 
En av dom bästa dagarna i våra liv, vår älskade son ska bli döpt. ❤ Helt underbart. Ska bli en av dom varmaste dagarna idag med en stor sol hela dagen, jag är lycklig.. I 22 år har solen lyst som mest på mitt kalas firande, peppar peppar. Ha en fin dag för det ska vi banne mig ha. ❤ 
 
 

Dagarna går.

Något jag förhoppningsvis kommer lära mig efter dopet är att saker tar tid med barn, det är typ 5 gånger värre än att jobba, tiden finns inte någonstans.. Ändå är det de bästa som finns. ❤ Men jag menar iaf att jag förhoppningsvis inte behöver göra så sjukt mycket projekt till allting, för man får stressa ihjäl sig.. Jag, mamma och Noel var i församlingshemmet i 3 timmar idag och bara försöker få ihop sittplatser, inte det lättaste! Imorgon ska jag upp och baka cupcakes till alla gäster, jäklar om dom blir misslyckade, vad gör jag då? köpte färdig smet att ha på, som man bara tillsätter vatten och smör i så jag hoppas att dom inte kan bli misslyckade då? Sen ska vi köpa blommor, sen handla sista maten till kvällen, sen hämta en blomgrej på blomhandeln som ska sitta på Noels klänning. Sen fixa det sista i församlingshemmet och sen hem till mamma och pappa och ordna ALL mat till kvällen på lördag. Ja dagarna rullar på, med en liten bebis som vill bli underhållen hela tidén har vi hunnit väldigt mycket! Han har varit en guldklimp idag. Nu har jag fått fina naglar och pappan varit ensam med Noel.. Tror tyvärr han börjar bli sjuk, så hoppas han klarar lördagen. ❤ Jag har till och med hunnit träna, färga mitt och mammas hår, klippt nick och fabian? Ibland känner jag mig som en duracell kanin.  Ha en fin sen kväll. 
 
själv hoppas jag på att få se på film med min kära, han gick nämligen på semester idag, nu är han hemma ända tills vecka 34. Helt fantastiskt. 
 
 

Torsdag!

Blev klar med alla kyrkoprogrammen igår kväll, lite overkill & en massa extra jobb som min faster sa men dom blev så mycket finare då. ❤ Noel sov med oss inatt och han sover mycket bättre då, vi ligger fortfarande i sängen och myser, Noel rullar runt och ålar sig och jag tittar på. ❤ ska åka pch köpa blommor, några saker på panduro och sen till rånäs för att hämta nyckeln till församlingshemmet och börja duka, vill ha allting klart imorgon. Kanske att jag ska fota Noel på fredag redan för att slippa stressa med det. Vi får se. ikväll ska jag få nya fina naglar, vet exakt hur dom ska se ut. ❤ Hoppas ni får en fin dag!
 
 

Stress.

Såklart så måste saker gå fel när jag ska hålla på, vädret sög ju idag så jag åkte till Rimbo för att skicka ut kyrko programmen. Som va helt perfekt fina på datorn hemma, men nä då finns inte typsnitten på datorn och den fina gröna färgen blir ful mörk, och på två ställen va det fel typsnitt.. Brann av. Men det va inte mycket att göra åt, ska försöka fixa lite annat så dom blir fina.. Efter 3 timmar när man har massa annat att
göra får det va nog. Sen åkte vi till rånäs, ville verkligen träna så tog min lilla klump på magen och powerwalkade 4 km.. Så behövligt med träning när man stressar såhär.. Ska åka hem och laga middag och sen kommer mamma så ska vi handla.  ❤ 
 
kommer visa allt som har med dopet att göra efter lördag, vill ju att det ska bli en överraskning för alla gäster.. 62 stycken har jag räknat att det blir. Många kakor och cupcakes att baka, som tur är står mamma för kakorna!
 
någon som har ett bra recept på cupcakes Glasyr/frosting? Den ska vara hård så den går att spritsa ut ganska högt och sen ska den hålla för dekoration, står i valet och kvalet om jag ska köpa färdig på panduro, har inte tid för att misslyckas.. Men om någon har ett bra recept eller tips tar jag gärna emot! ❤ 
 

Warm day.

Vi startade den här underbara dagen med powerwalk med Sandra & Nelli, svettigt men åh så skönt!! Sen åkte vi hem och Noel fick bada i ett svalt bad. Så skönt för honom. Sen har vi bara myst! När pappan kom hem gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan, köpte det sista inför dopet, och åt en god middag ute ! Sen har vi suttit på balkongen och myst, dreglat framför allsång och fina håkan. Fixat med dop saker och kännt mig väldigt stressad! men det ska nog gå bra.. Imorgon ska vi nog hänga med Sandra, Nelli, Paulina & Nova.. Om vädret tillåter. Annars ska jag åka iväg och skriva ut och vika ALLA kyrkoprogrammen.. och på kvällen ska vi handla allt till dopet och till kvällen då jag ska firas av min släkt, en väldigt fullspäckad lördag.. Ska hinna klippa nick också, och fabian & lära lillebror allt om min kamera och hur bilderna ska tas, i vilka vinklar mm.. Grupp fotona tar jag själv med utlösare och såklart porträtt bilderna på Noel. ❤ Nää nog om dopet nu, kan inte stressa mindre.   puss 
 
 

Dop vecka!

Noel och jag somnade om imorse och vaknade halv tio, lagom stressigt då vi skulle åka och handla & lämna matlåda till pappa på jobbet i hårnacka & sen va på BVC halv elva, men vi hann. ❤ våran lilla korv har äntligen passerat 60 cm sträcket, han är nu 61 cm och väger 7430 gram. Så mycket vägde jag när jag var elva månader och va 68 lång.. stora killen. ❤ dock va jag onormalt liten, vilket mina föräldrar fick höra väldigt ofta.. Och sedär, jag blev inte så lång.
 
Sen åkte vi till rimbo, skrev ut massa bokstäver och åt lunch med mamma, grekis sallad. sem åkte vi till rånäs, badade äntligen i nya poolen.. Det är inte klart helt än och värmen är inte färdig kopplad, så kallt var det men åh så härligt ! ❤ Sommaren är räddad. Sen tog vi en powerwalk mamma, jag och Noel och på vägen hem plockade vi massa smultron till en kvälls paj! Sen solade & badade jag ännu mer. Sen kom Fab med papper till ett dop projekt, det är mycket den här veckan.. Men nu är det klart iaf, så jäkla nöjd.. visar senare vad. ❤ 
 
sen åt vi ljuvligt god grillad middag! En fantastisk dag på bästa platsen. 
 
 

Måndag.

Att komma hem är alltid skönt, men jag hade gärna stannat borta längre. Det är en speciell känsla att vara bort rest. Och bara njuta av varandra och semestern. ❤ Men Noel blev nog glad, sov sjukt bra inatt, och vaknade halv åtta.. Väldigt behövligt. Idag står BVC på schemat, sen hade ju jag tänkt åka till rånäs och sola och bada men vädret är ju inte kul? Blir så ledsen. Men men, det kanske kommer. Idag börjar hård körning med både träning och kost, inga dumma kolhydrater. Ska sluta med mina p-piller från och med idag också, får se hur jag ska göra sen men mina piller som jag älskat har ju visat sig inte vara så bra, finns att läsa masa om cerazette men några biverkningar som finns och som jag märkt är, huvudvärk, vikt ökning & svårt att gå ner i vikt, ökad aptit, mellan blödningar! 
 
har varit inne på det här förut, men innan graviditeten hade jag aldrig mens och aldrig mellan blödningar, och först nu har jag fått veta det här om huvudvärken och vikten.. så jag prövar, och hoppas att det är dom som är problemet. Och då får jag ta tag i att hitta ett nytt preventivmedel. Någon som har ett bra tips? Utan en jäkla massa biverkningar? ❤ 
 
 

always you.

DU ÄR MENINGEN MED LIVET. ❤
 
 

Shopping.

Lite av det vi handlade på gekås! ❤ 
 
 

Ullared

Startade lördagen med att gå in på gekås klockan 7, så lungt med folk ända fram till typ 12, helt sjukt skönt!! Brände några lappar, men Noel fick mest såklart.. har fotat lite saker som kommer upp i nästa inlägg. ;) efter shoppingen gick vi hem till stugan, packade iordning allt och sen njöt vi i solens hetta med varsitt drickbart, sen tog vi en dusch och sen gick vi och spelade mini golf! Jag och Daniel vann hoho!! Ola-Conny jobbade också, så vi va ju tvugna att gå fram att prata och ta kort. 
 
Sen fixade vi middag & på kvällen tog vi en promenad till en badplats, sen hem och spelade spel! Noel sov skit inatt, märks att jag sovit typ 8 timmar osammanhängande sömn på 3 nätter.. Mer död än levande.  imorse tog vi de lungt, checkade ut vid elva och åkte ner till gekås igen, lite mer shopping, en gåstol till Noel bl.a.! 
Sen kikade vi i affärer utanför, köpte en färgbomb & hårspray. nu är vi på väg hem, har stannat för att Noel är väldigt trött på bilen.. 
 
Världens bästa helg med finaste vännerna, bästa musiken, bästa shoppingen, och bästa vädret! ❤ Skulle kunnat stanna länge till, men längtar hem till mamma och pappas pool!! Fantastiskt! Ska flytta dit tror jag! Sommaren är räddad! 
 

Halmstad, Tylösand, Gyllene Tider.

Vi har haft en helt sjukt bra helg, har inte hunnit eller orkat blogga.. Så sammanfattar det nu, bilderna talar för det mesta. ❤ 
 
I fredags kom vi fram till Halmstad vid tolv tiden, åkte vidare till Tylösand, hängde på den mysiga stranden, åt god mat och njöt av semester och vänner. ❤ Senare rullade vi mot Halmstad igen, strosade runt där, handlade och njöt av det underbara vädret och väntade in gyllene tider!! 
 
Och det var GRYMT, så jäkla bra! låtarna betyder så mycket. publiken va däremot lame, bara vi som va taggade och sjöng och hoppa kändes det som. Sen efter vid halv tolv någon gång rullade vi mot Ullared.. 
 
 

Godmorgon!

Kunde inte somna inatt och vaknade klar vaken halv fyra, jaja. jag får ju sova i bilen iaf. Ska packa det sista och fixa matsäck. Sen åker vi! ❤ 
 
 

Mini semester.

Idag har jag försökt packa mellan Noels sov stunder, sen skulle vi åkt hela familjen till rånäs men fabian fick migrän.. Så jag o Noel åkte, kunde därför inte springa spåret med mamma och jim men tog en vända på 3 km med barnvagnen, inte så lätt att springa med den men det gick. Sen fixade pappa på tak boxen och tvättade av bilen, och sen for vi hem och hämtade fabian och åkte och handlade matsäck, nu är packningen klar tror jag, och vi ska sova.. Klockan ringer 04:00!! Mini semester står på schemat!! ❤ 
 
 

4 månader.

Idag blir vårt älskade hjärta 4 månader. Tiden bara
rusar iväg & för varje dag som går, för varje ny sak Noel
lär sig älskar vi honom bara mer och mer. Förstår inte
hur livet kunde vara meningsfullt innan han kom. Världens
finaste lilla kille. Våran kille.
 
 Har börjat med smakportioner & det går bättre för varje
   dag som går. Majspure, banan, morotspure, majskrok.
 
 Vill sitta mest hela tiden och börjar kunna hålla balansen själv.
 
  Börjar ta sig framåt, ålande.
 
 Vänder sig från mage till rygg, nästan från rygg till mage.
 
  Händerna är det godaste som finns, och dreggel finns det gott om.
 
  Har storlek 62 i kläder.
 
 Storlek 3 i blöjor.
 
  Greppar saker jätte bra och vill hålla och bita på allt.
 
  Vill vara med HELA tiden, ligga ensam på golvet är dötrist.
 
 
Vi älskar dig underbara älskade lilla liv.
 

Min dag.

Hade en väldigt fin födelsedag. Frukost på sängen, paket och sen mys med min minsta kille länge. Städade och gjorde tårta och sen på kvällen kom familjen, fick så fina presenter. ❤ Sen satt jag och Fabian på balkongen och bara njöt. En perfekt dag! ❤ 
 
Jag fick bruka servis, åtta turkosa tallrikar, åtta vita assietter, en turkos skål från bruka, ett vitt vitrinskåp, och presentkort på Nelly! ❤
 
 

Idag är det ingen vanlig dag

för idag är det min födelsedag! Hurra hurra hurra till mig själv. ❤ 22 år, känns som jag är minst 25, men det är ju bra att jag inte är det kan jag känna.. Har ju så mycket jag vill hinna innan jag blir det. Hemlisar.. Ska hoppa i säng nu och vakna till en fin dag, hoppas Noel bjuder på sovmorgon. ❤ Han borde ju känna på sig att det är mammas födelsedag! ❤ 
 
 

Tisdag.

Bilen blev tvättad, både ute och inne, hann gå ut och gå med Madde barnen och Amamda, mysa o sen äta middag.. Nu har jag mamma & jim precis kommit hem från en springtur i spåret.. 2 minuter snabbare än i söndags! Så skönt nu efter, lite plankan & situps.. En hallon & citron smoothie och nu lite streching. Klarade plankan 1,20 x 3 idag, brukar vanligtvis köra 50
X 3. Det tar sig. ❤ börjar få lite födelsedags feber, kommer säkert inte kunna somna inatt hihi. ❤ ha en fin kväll! 
 
 

2 Juli.

Det blev en familj dag igår, väldigt skönt. Noel somnade vid åtta och vi kunde få njuta av en film i lugn och ro, små citroner gula. Helt okej, mysig film. Idag ska vi till rånäs, jag ska städa hela bilen och tvätta den inför resan på fredag, sen träna med Madde.. Springa får jag skjuta upp, har jordens träningsvärk i rumpan. Tänkte iaf att vi skulle komma iväg i tid, men vi sov till halv nio och sen har Noel vägrat bli nersläppt, nu somnade han precis så ska göra mig iordning och vänta på att han vaknar Igen. ❤ Ha en fin dag. 
 
 

Det kommer alltid vara du.


1 år.

För ett år sedan fick vi ett plus på Stickan, för ett år sedan fick vi veta att vi skulle bli föräldrar, då hade du legat där inne och grott i fyra veckor , tänk att vi väntade just dig, att det hela tiden var du som låg där inne i min mage. 
 
Jag undrar verkligen var livet var innan dig, du är det finaste jag har. Jag kan inte förstå att du kan sprida en så stor kärlek och göra mig så himla lycklig varje dag. Livet vore meningslöst utan dig, och jag är så tacksam för att Fab gett mig dig. Den vackraste stunden i livet var den när du kom, våran älskade Noel. ❤ 
 

1 juli.

Noel sa Godmorgom halv åtta idag, säg att det har vänt och att han tänker sova såhär bra nu.. ❤ Idag är det första juli, den bästa månaden på hela året, inte bara för att det är min födelsedag på onsdag utan för att det också nästan alltid är den månaden som bjuder på bäst väder!! ❤ Juli bjuder på en massa roligt och den här veckan är verkligen fullspäckad. Kan inte förstå att jag ska bli 22 år om två dagar eller att vi åker till Halmstad på fredag för att se gyllene tider rocka på hemmaplan med våra vänner som vi bokat sen länge. ❤ Eller att vår älskade son ska döpas , jag har så mycket kvar att ordna men åh så kul det ska bli. ❤ Hoppas ni får en fin första dag på juli månad.