Gifts.

Påskpresenter till mamma & bebis.❤
❤ Pappan fick godis och whiskey. 
 
vill börja träna nuuuuuu. Har gått ner två kilo under min inskrivningsvikt så vill bara köra på nu.. Men får hålla mig till promenader tills jag varit på återkontrollen. ❤ 
 

Mitt liv.

 
 
Mina killar, mitt liv, min kärlek.
 
 

Glad Påsk.

Äntligen får jag börja med mina kort, första blev ett påskkort som såg ut såhär ❤ uppskattat.. Har längtat och längtar till vintern då julkort och almanackor ska göras. 
 

Påskfirande.

Igår åkte vi till rånäs för att fika hos Madde och john, sen blev vi kvar bjudna på påsk middag.. Himla trevligt! Åkte hem vid halv elva tiden tror jag. Lilleman är helt klart inne i fel fas, sover på dagarna och vill va vaken på nätterna, lagom glada föräldrar. ❤ Så imorse när vi inte orkade kämpa med honom mer gick vi upp och badade, sist tyckte han inte riktigt om det men idag verkade det jätte skönt. ❤ Nu är vi på väg till rånäs för påskfirande hos min mamma och pappa.. Mys. Tror påskharen varit där med påsk ägg.. ❤ Vill aldrig växa upp hihi. 
 
Såhär ser Noel ut idag. ❤
 

Påsk.

Noels ena påskpresent. ❤ 
Är liksom lite fast i geggamoja träsket. 

Mammas hjärta.

Jag vill äta upp dig. ❤
 

Livets mening.

   
 

Goodnight sweetheart.

Underbar dag, haft en nöjd bebis ❤ och så kom pappan hem tidigt från jobbet. Nu sover lilleman och vi ligger i sängen och ser på tv, så länge sen känns det som.. Tror fabian tar första mat och sov passet inatt, sjukt behövligt för min del.. ❤ Imorgon är det långfredag och för ett år sen hängde vi på krogen, oj vad jag inte saknar sånt.. Blä. Men lite goda cider ska jag unna mig, har faktiskt druckit två cider redan men ganska sjukt att man varit utan något så gott så länge.. Så det är man värd. ❤ Sov gott! 
 

Jag kommer aldrig kunna sluta fota den här
lilla korven.. Ni får stå ut. Våran egna lilla lilla bebis.
 
 

BVC torsdag.

BVC besök idag, korven har gått upp jätte bra sen i måndags trotts att han ätit lite dåligt. Väger nu 4230 gram. ❤ Fanns en barn läkare på plats idag så han lyssnade på hjärta och andning och konstaterade att Noel är på bättrings vägen. ❤ Sen åkte vi till flygis, handlade med barn vagnen herregud vad skönt och lätt det gick.. Vi var dock inte själva, herregud.. Fab kommer hem snart och då ska jag lura med honom på promenad. Och nu är han ledig i fyra dagar. ❤ 
Ha en fin dag i underbara vädret. 
 


Noel 24 dagar.

   
 
 
    
 

Att minnas.

helt otroligt vilka nya känslor som landat i mig sen Noel kom.. När jag ser bilder på ultraljud, gravid magar och nyfödda bebisar så gör det ont i mig, jag saknar att få se våran bebis för första gången, höra hans hjärtslag, känna hans första sparkar, se magen växa och växa och inte ha en aning om vem som döljer sig där inne. ❤ Tiden i magen gick verkligen sakta, och tiden utanför har sprungit iväg, jag är världens lyckligaste som har min son på utsidan nu, men just dom där känslorna som är svåra att sätta ord på, dom känslorna kommer jag nog alltid sakna.. ❤ Och nästa gång är det ju inte första gången så det blir en helt annan sak.. Det är verkligen svårt att förstå att han växt i min mage och blivit såhär stor, att det nu är våran lilla bebis i hela vårat liv. Jag älskar dig oändligt. ❤ 
 

Älskade barn.

Så kom du då till oss du älskade barn
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening
långt mer än det någonsin haft.
 

Lilla korv.

mitt lilla hjärta ❤ han tror att han inte alls är sjuk och vill absolut inte sova. ❤ Mammas prins. 
 

Sjukstuga.

 
Det går ju en del förskylningar och Fabian har blivit väldigt förkyld men jobbar ändå eftersom han varit hemma 3 veckor. i söndags natt tyckte jag att Noel började låta täppt i näsan.. och även igår hos mamma & pappa.. Helt klart, igår kväll började det.. Noel kunde inte komma till ro och somna och när han väl gjorde det sov han i Max 50 minuter, och under dom 50 minuterna vaknade han och grinade, hostade, snorade och försökte bajsa ett flertal gånger..❤ Stackars lilla hjärtat! natten har varit likadan och vid mat tillfällena har han gjort riktiga kastspyor.. Så när F åkte till jobbet tog jag tempen och den visade 38,1.. Åh vad jag känner att vårt lilla hjärta inte borde fått det här också.. ❤ Ger man Alvedon tro? 
 

You.

Vi har tänkt sätta upp ett fint väggord hemma som ska sitta vid canvas tavlor av Noel. ❤ & det blir troligtvis det här, men är så kluven till hur det ska se ut.. Finns ju så många olika.. 

 

Påsklilja.

 
Fick blommor av mamma som piggar upp idag.. ❤ Så nu är det fint här hemma! När fabian kom hem har vi legat och myst i sängen, Noel kan nu ligga i nästan en timme och bara titta och mysa. ❤ Så himla glad för det.. kanske är det på väg åt rätt håll? Vi låg och lyssnade igenom massa dop låtar, datum för dopet är nämligen preliminär bokat nu. ❤ Och jag hade egentligen bestämt mig för låtar men nu har vi hittat fler bra.. Vill ändå bestämma i tid så Becca som ska sjunga ska få hinna öva ordentligt så hon inte behöver stressa.. Längtar ihjäl mig, har så mycket idéer till dop inbjudningarna, kyrkprogrammen och tack korten att jag blir galen. ❤ Vill börja pyssla nu helst. Älskar sånt. 
 

Bvc

Igår va vi på BVC, var där i 50 minuter.. Hade ju väldigt mycket att prata om och försöka komma fram till hur vi ska göra med ersättning hit, amning dit och mjökfritt.. När vi var på barn akuten tyckte dom att han gått upp för mycket i vikt och ordinerade 60 ml mat, nu hos BVC tyckte hon att han gått upp för lite på en vecka och ska nu ge 80 ml och sen 100ml.  ska dit på torsdag igen och väga.. Prinsen väger nu 4010 gram.. Känns faktiskt att det är ett halvt kilo mer att bära på.. ❤ Lilla korv. 
 
Har varit i rånäs sen tio imorse, Noel har sovit och varit snäll med mormor & morfar.. Sen blev det mat och sen tog jag och mamma en promenad, Noel somnade direkt i vagnen så vi kunde gå 4 kilometer i rask takt.. Kändes att man inte tränat på ett tag.. Och lär väl kännas imorgon.. 
 

Idag är vår lilla bebis med i tidningen. ❤ 

Tisdag.

Kom in i helt fel rutiner igår, Noel slocknade i soffan vid kvart över sex och sov tills tio.. Tänkte att jag skulle få va vaken flera timmar men efter blöjbyte och mat somnade han igen vid elva och sov till två. En dålig vana är att ha honom ligga på armen i sängen tätt intill mig, för armen somnar och han vaknar när jag ska flytta honom, lite sömn för mamma alltså. ❤ När Fabian åkte till jobbet imorse vaknade Noel och fick mat i sängen och sen myste vi tills han somnade.. Nu är vi uppe och på klädda för att åka till mormor, dom har stängt av vattnet här idag nämligen och det glömde jag fast vi sa det imorse och startar en maskin tvätt med en nerspydd snuttefilt som Noel jämnt har så den skulle vara torr i kväll.. Tji fick jag när maskinen stannade efter halva.. Tur att jag han kissa osv iaf.  
 

Grönt är skönt.

Jag är totalt såld på den här gröna färgen, jag vet jag har sagt det förut men åh så fint våran lilla groda.
 

Mini.

Tjuvstartade med 1 månads presenten till lilleman så han fick det idag istället! ❤ 
 

svartvitt.

Älskade lilla
 
 

3 veckor.

Idag blir lilla bebis 3 veckor  Tiden har gått så
himla himla fort & idag började pappa att jobba.
Väldigt konstig känsla att vakna av Noel vid 6 och
Fabian inte längre var här. Noel fick mat vid 6 och
sen somnade han bredvid mig i sängen till åtta..
 
Nu har han somnat igen och jag passar på att
ordna med bilder.. Måste ringa till jobbiga försäkringskassan
också, så drygt system att jag blir galen.
 

Söndag.

En bra natt inatt, lät fabian sova då han börjar jobba imorgon så är tvungen att klara mig själv ju. Men det gick bra, när Noel väl är hungrig ska han ha maten mega fort så det är det som är lite klurigt. Nu sover han äntligen, så skönt för honom.. Han har lite svårt att komma till ro nu för tiden.. ❤ Snart kommer Sofie & Jessica hit på fika & bebis mys. Och senare kommer min morbror. Sen måste vi åka och handla.. Passar bra till kvälls sovandet eftersom Noel somnar direkt i bilen. Och imorgon är jag alltså själv med Noel, helt sjukt läskigt och konstigt.. Men ska bli skönt att få lite rutiner.. 
 

Love of my life.

❤  ❤  ❤
 

Object

Den här underbara tröjan från object fick jag av min kära när vi var på thuns, för dyr för mamma lediga jag. Tur att man har en man som försörjer en då. ❤ ikväll åker vi till rånäs igen och blir bjudna på middag & får lite avlastning från bebis skrik. Idag hade vi så mysigt med bebis, våran glada lugna lilla fis låg hur länge som helst och bara tittade och njöt.. åh vad jag saknat det.. underbara älskade. ❤ 
 Appråpå kläder, blir lika chockas varje gång jag klär på mig och tittar i spegeln, magen är verkligen borta.. Väldigt läskigt egentligen! 
 

Friday.

Ikväll blir vi bjudna på middag av morfar & morbror.. Fotboll & gladiatorerna final. ❤ 
 

Family.

Fina älskade lilla familj. 
 
 

So many ways to say I love you.

 

Att ta en paus här ifrån var bara dumt, jag har ingenstans att skriva av mig och får inga bra tips.. Så jag kan inte hålla mig längre, vill ju såklart dela med mig av våran vardag fast den inte ser ut som vi tänkt oss. 
 
Vi har nu gett minifom droppar sen i tisdags kväll, semper magdroppar sen tisdag förra veckan, och bifidus ersättning två mål om dagen sen i onsdags kväll.. På ett sätt känns det bättre,  igår sov han riktigt bra och bara mellan 19-21 och 06:45-08:30 när han va vaken skrek han, alltså inte under dagen.. och skrikandet ät ju inte konstant utan bara nät han tar i för att bajsa? vet inte om det är lindrig kolik eller om det bara är förstoppning? Nu har han inte bajsat sen onsdags morse igen och han tar i för allt i världen men ut kommer bara gaser.. Lilla hjärtat. Mitt i allt så mår jag skit, vi känner inte att vi kan göra något för att inte störa människor, fika tex. Gå ut och gå osv. Vilket leder till att man blir instängd, jag försöker tänka bort sånna tankar men sen kommer dom, som att hela hans nyfödd tid ska vara såhär? Att barnvagns promenaderna inte kommer bli av? Och att träffa andra mammor och bebisar blir när han är bättre? Bara som att fota honom, foto tokiga jag.. Det känns liksom inte aktuellt och hur tråkigt är det? Nä håller tummarna för att det inte är värsta koliken och att den SNART är över. 
 
Jag älskar dig mitt lilla hjärta. ❤ Det gör så ont att inte kunna hjälpa. 
 

Bye for a while.

Jag saknar min fina glada lilla bebis, jag saknar mig själv och jag saknar att känna lycka.  Det kommer bli tomt här ett tag, förmodligen kommer jag inte svara på sms eller liknande heller.. Thats life. Håll ut, hoppas på att få allting att bli bra. & Då kommer jag tillbaka. 
 

Älskade lilla.

Om att känna sig otillräcklig. 
 
Vår lilla son har sen födseln haft sina vakna perioder på natten och haft tendens till lite magont.. Vi har ju sen födseln gett baby semp på ordination från personalen på neo plus bröstmjölk och fortsatt med det sen vi kom hem.. Sen började vi avvänja ersättningen och sen blev amningen bara ett jobbigt projekt då jag måste använda amningsnapp och sen fick såriga bröstvårtor.. Dessutom har jag aldrig upplevt att Noel haft ro under amningen, kanske för att jag själv tycker att det är ett så jobbigt projekt.. Så nu har vi bara kört på ersättning och jag har pumpat några gånger per dygn.. Och nu sen två dagar tillbaka har han inte bajsat och skrikit helt hysteriskt.. jag har gråtit så mycket att krafterna tagit slut, och att kämpa sig igenom nätterna gråtandes har verkligen inte varit lätt.. Inatt vaggade fabian och jag fick sova, så himla behövligt.. Vart hittar man orken sen när Fabian börjar jobba? 
 
Idag började skrikandet och kämpandet efter att få bajsa redan på dagen, han tar i med all sin kraft som finns i den här lilla kroppen, drar benen mot magen och får ingen luft. Så efter ett samtal med sjukrådgivningen beslutade vi att vi skulle åka till barn akuten då dom trodde att han är förstoppad.. Så ikväll har vi varit på DS barnakut, där har det konstaterats att han har lite kolik.. Han har också stora problem med gaser. Det gör verkligen så ont i mig att vara i den här situationen, att se sitt barn ha så ont och inte kunna göra något.. Nu ska vi börja med minifom, och även med bifidus. jag hoppas så innerligt att det här ska hjälpa nu.. ❤ 
 
Mitt i allt det här känner jag mig tvungen att fokusera på amningen också, det är inte lätt att pumpa när man har en bebis som är jätte ledsen och har jätte ont när han är vaken och när han sover vill han ha närhet och samtidigt ska jag få sova också. Hur mycket jag än vill sluta amma och bara fokusera på vårt lilla barn så känner jag mig tvingad att fortsätta försöka, och för vems skull vet jag egentligen inte.. får se hur allting går med Noel nu & om det är prio 1 att åka till amningshjälpen på fredag.. Såren är bättre och eftersom jag inte vet om vi ska försöka amma känns det inte bra, måste verkligen gå in med 100 % för att få det att funka.. Och i mitt mående nu, med noll sömn och hjärtkrossande bebis skrik och gråt skulle 1 timmes amning aldrig funka.. Har verkligen somnat när jag ammat tidigare och nu då? Och med en amningsnapp måste man liksom hålla i den lite och när han tappar sug greppet måste jag hjälpa honom så det funkar helt enkelt inte.. 
 
Jag har såklart varit inställd på att saker kan hända med små barn, att det är långt ifrån en dans på rosor och att sömn är ett minne blott.. Men det här, det har jag inte ens tänkt tanken på.. Vår resa började med gulsot och även det var en tung tid. Att när ens fina lilla bebis öppnar ögonen och man bara vill ligga och stirra på varandra precis som första gången vi sågs så har han ont och är ledsen och all tid läggs på att försöka få honom att sova bara för att han slipper ha ont då.. Jag längtar efter att få se min son må bra och bara få känna lycka och kunna dela den med honom. ❤ Jag känner mig som världens sämsta mamma som inte kan hjälpa honom och straffar mig själv för att amningen inte funkat fast jag vet att det inte handlar om det. Älskar min familj så mycket och undrar verkligen vad jag vore utan dem. ❤ 
 

Vill säga tack för alla pushande kommentarer om amning..❤ Hur man än vrider och vänder så känner man sig dålig och det tar på krafterna. 
Igår kom Marika, Erik & Thyra. Så himla mysigt även om Noel inte var särskilt glad, dumma mage. Men det får vi ta igen ❤ fick presentkort på lilla blå i Norrtälje till en geggamoja filt, så var där idag och valde ut en.. Så underbara, tusen tack ❤ passade på att köpa en mössa också. Får inte nog av deras saker. Det har verkligen gått i vågor med märken för mig, i magen var det Lundmyr och newbie som gällde och nu är det geggamoja. Men det blir väl så kanske.. Ha en fin kväll. 
 

2 veckor.

BVC besök idag, pratade lite om amning osv.. Och ska ringa amningshjälpen så får vi se.. Vill helst bara sluta amma nu, men vi får se hur det går om jag får komma dit. Orkar inte må dåligt över det längre och det går ut över både Fabian & Noel och det känns inte kul.. Har alltid kännt att det inte spelar någon roll om amning inte funkar och hel amma har jag aldrig tänkt göra men nu när det varit jobbigt, haft sjukt ont när han sugit, varit tvungen att använda amningsnapp och nu fått såriga vårtor så känns det inte kul, har haft feber två dagar också.. Men nu när det inte funkar så känner jag mig jävligt dålig, eftersom att alla människor i princip tycker att det är sjukt konstigt att man inte ammar, så ni som tycker så behöver inte yttra er, det är er det är fel på som ens kan tycka så och våga yttra er om det.. jag vet vad som är bäst för vår familj och våran son. 
 
Prinsen har gått upp ännu mer i vikt, väger nu 3890 gram. Lilla tjockis ❤ sen hämtade vi upp Emma som hade med tårta & bubbel för att fira.. Bästa. Och på 2 veckors dagen fick prinsen en ny tröja. ❤ Så fin. Ikväll kommer Marika, Erik & Thyra på besök. Mys! Mamma kanske också kommer senare. 
 

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

 
 
Idag blir våran bebis 14 dagar I två hela veckor har du varit våran.
Jag älskar dig Mer än jag någonsin kommer kunna förklara.

Förlossningsberättelse.

 
Söndagen den 3 Mars.
Vaknade på söndagen vid nio tiden, allt i sin ordning inget
konstigt och med andra ord inga känningar. Magen hade dock
en helt ny form, och jag och fabian undrade verkligen vad det
kunde vara, om det var ett tecken på att det snart skulle vara på G?
Tiden gick och vi bestämde oss för att åka till rånäs och mina
föräldrar för att njuta av det underbara vädret och grilla korv.
jag kände att det var nödvändigt att packa med BB väskorna, trotts
att jag inte hade några värkar, men det kändes mest rätt.
 
Sagt och gjort, kom dit vid 12-1 tiden, grillade korv och bänkade
oss sen i soffan. Mormor och Morbror skulle komma dit på middag
på kvällen och mamma tyckte vi kunde stanna, vi avvaktade lite
och vid två tiden började jag känna helt nya värkar, men än var det
ju inte dax tänkte jag.. Värkarna gjorde ondare och jag började
klocka, 2 värkar på tio minuter, så fortsatte det till ungefär 3 tiden..
Därefter kom dom mycket tätare, och vid fyra halv fem tiden bestämde
vi oss för att åka hem. Jag kunde inte sitta ner när jag fick en värk
utan ville ha något att hålla mig emot, fönsterbrädan var perfekt.
 
17:00
Ungefär vid 17 tiden åkte vi igenom norrtälje och vi bestämde att
köpa med mat hem från donken, någon ork till att laga fanns inte.
Köpte med från driven och skulle äta när vi kom hem, lämnade kvar
alla bb väskor i bilen och gick upp för att äta.. Fabian tog en tugga
av sin hamburgare ( han skyllde på att den var äcklig, jag tror att han
var väldigt nervös) hihi. Och jag fick inte i mig en enda tugga av min
mat, stod och hängde på fönsterbrädan eller vid handfatet.. Fabian
tjatade om att jag skulle ringa in, men jag hade bestämt sen långt innan
att jag skulle stanna hemma länge länge, tjena.. Tillslut tänkte jag att
hur ska jag kunna klara det här? Är väldigt känslig för smärta.
 
17:45
Fabian övertalar mig att ringa in, och jag i mitt tillstånd vill att han ska
googla vad man ska säga när man ringer, typiskt mig.. Väl i telefonen
så blir jag placerad i kö och jag hinner tänka tio gånger att jag ska
lägga på.. Vet inte hur länge jag står i kö men länge kändes det som.
När jag kommer fram får jag förklara hur värkarna är osv och då kommer
dom med två minuters mellanrum.. Kvinnan i telefonen tycker att dom är
väldigt täta och hon hör att jag har ont, men förbereder oss på att vi kan
få åka hem om jag inte är öppen..
 
18:00
Vi klär på oss och börjar göra oss redo för att åka, innan vi går till bilen
ser jag ett kissskydd till lillemans vagga ligga, säger att vi borde ta med
det och lägga i bilen ifall att.. Fabian hjälper mig in i bilen och så rullar vi
mot danderyd, när vi åker förbi donken i norrtälje visar klockan 18:07 och
vattnet går, herregud. Det är inte lite sipprande, utan floder av vatten och
som en liten fontän som sprutar rakt upp. Försöker lugna Fabian och säga
att han inte behöver köra fort för det utan vi tar det lungt.. Inte det lättaste
när man är den som sitter bredvid kanske. Resan till danderyd kändes som
en hel evighet när det tog 25 minuter.
 
18:30
vid halv sju parker vi bilen på förlossningen och trampar in.
18:35 är jag inskriven. Blir undersökt en halvtimme efter och är då öppen 3
centimeter.. Bebis hjärtslag ligger på 135.
 
20:00
klockan åtta börjar jag få ännu ondare, får 2 citodon och ställer mig i duschen.
Det gör ont att sitta och det gör ont att stå, försöker vara i duschen så länge jag
orkar och har ingen aning om hur länge jag står där..
 
 
20:35
Får ondare och ber att få lustgas, tack och bock. min nya bästa vän.
 
21:15
Kvälls personalen går hem & natt personalen kommer. Så himla himla nöjd
med natt personalen och håller tummarna vid varje undersökning  för att det
ska vara dax och för att dom ska vara med vid förlösningen.
 
22:42
Börjar må illa och kräks.
 
23:31
Här har dom svårt att läsa av bebis hjärtljud med CTG och en skalp sätts.
 
 
23:42
Hade sedan lång tid bestämt mig för att EDA inte skulle sättas i min rygg,
men vid det här laget hade jag så jävla ont och var så himla trött att det inte
finns något annat att välja på.. Ber om alltså om EDA.
 
00:22
Tiden fram tills att ryggbedövningen sätts, är nog den tiden som kändes
längst under hela förlossningen.. Det kändes som en evighet och det gjorde
ondare och ondare. När läkaren kommer in minna jag att herregud vilken snygg
doktor och sen tittar jag inte upp mer.. Känner inte av när ryggbedövningen
sätts och det var ju just den smärtan jag var så himla nervös för, en bra läkare
med andra ord.. När EDAN börjat värka hamnar jag i himmelriket, vilken
lättnad.. Alla värkar försvinner och endast ett rejält tryck neråt återstår, åh vad
skönt det var, tror inte jag kan beskriva hur skönt..
 
Under natten händer inte så mycket,  Fabian får sova lite och jag försöker vila.
Emellan åt fylls EDAN på och och jag töms på urin då det inte kommer något
när jag försöker kissa.. Nya skalpel sätts i bebis huvud och tiden går för mig
väldigt fort konstigt nog.
 
06:01
Blir undersökt och är öppen 10 centimeter, barnmorskan som varit med hela natten
tror att hon ska hinna få se bebis innan hon slutar 07:00 och jag får ett väldigt hopp
om att  snart kommer vi få se våran lilla son.
 
06:49
Krystvärkar. och jag får för första gången pröva krysta.
utan resultat och när morgonen personalen kommer och jag undersöks
igen har livmoder tappen svullnat igen, är fortfarande öppen 10 cm men
kanterna är svullna och jag får inte krysta mer.
 
07:30
Får värkförstärkande dropp.
 
09:30
Endast en tunn tunn kant kvar runt om och personalen försöker utplåna den
genom att trycka bort den men det går inte..
 
10:20
Tappas på urin igen.
 
 
12:05
Droppet ökas då det gått 18 timmar sedan vatten avgång.
Känner hur trycket ökar neråt och ber om mer EDA.
Vid det här laget är jag väldigt ledsen och uppgiven för att inte tala om trött.
Funderar mycket på hur jag ska ha någon ork kvar till att krysta ut honom.
 
14:15 
Nya personal igen, och vi får använda oss av förlossningspallen för att få
huvudet att tränga längre ner.. Ingen skön ställning alls och det trycker verkligen
på helt för jävligt mycket..
 
14:45
Börjar krysta. Smärtan går inte med ord att förklara, jag trodde helt klart att jag
skulle avlida, inte bokstavligt dö men att något skulle gå sönder så sjukt mycket
där nere av smärtan av döma. Jag skrek flera gånger att han måste ut, NU.
Attt jag inte orkar mer.. Blir erbjuden sugklocka och konstaterar att jag kommer
spricka enda till haparanda och att han kommer få ett fult huvud.. Nä tack.
 
15:10
Här börjar vi med handdukstricket, jag och en av barnmorskorna har dragkamp
och tro mig, det kändes i armarna dagen efter.. Ett väldigt väldigt bra hjälpmedel
fick sån energi och kraft från handduken..
 
15:32
Våran fina underbara vackra son föds.
 
 
Känslan när han läggs på mitt bröst, Fabian tätt intill och världens vackraste
ögon stirrandes mot oss kommer aldrig gå att förklara så jag kommer inte ens
försöka.. En helt underbar fantastiskt liten pojke som vi skapat och som jag fött
fram. Livet fick en helt ny mening och jag vet ärligt talat inte var livet var innan du kom.
 
21 långa  timmar tog det för våran prins att titta ut.
Vad skulle jag gjort utan Fabian? Älskar er mest av allt.
 

Fin lördag.

Igår kom Louise & Daniel, grabbarna åkte iväg och handlade massa gott och Kina mat.. Avnjöt en god middag och tog igen tid.. Kikade på film och bara tog det lungt. Bebis sov så fint hela tiden så blev inte lika mycket inatt. ❤ Lilla bebis fick finaste geggamoja, glad mamma och bebis blir nog även han glad av att få mysa i sina nya saker! Så snälla! ❤ Ikväll kommer det förbi några  ändå, får bli lugnt en annan kväll.. Noel har börjat med att han helst sover i famnen, så fort jag lägger ner honom gnyr han och vaknar sen.. mysigt såklart men inte så bra när man har saker att göra.. Får se om jag får tid att sätta mig vid datorn.. ha en fin dag. ❤ 
 

Lördag.

Helgen har börjat och jag är så tacksam för att Fabian är hemma en vecka till. När vi låg på neo fick vi nämligen vab intyg så han blev ledig 3 veckor totalt, så himla skönt.. igår när vi kom hem från rånäs, vid elva nån gång bestämde sig vår kära son för att ha en vaken natt så är lagom pigg idag.. Ikväll kommer Louise & Daniel hit, himla mysigt. ❤ Imorgon ska vi bara vara hemma utan besök & det ska bli så skönt.. Ska försöka ta tag i en förlossningsberättelse då, för det har verkligen inte funnits någon tid över. Hoppas ni får en fin lördag i underbart väder. ❤ 
 

Nu åker vi till mormor & morfar & morbror.❤
 

Johnny skater.

Hur underbara strumpor?  ❤ Säljs i 6 pack. 
Dom här ska jag klicka hem direkt till prinsen. 
 

Friday

Jag har haft migrän i ett par dagar, tror det beror på amningen då det gör så sjukt ont och aldrig går över.. Så igår efter att fabians farfar och farmor varit här somnade lilleman och jag la han i vaggan, då kröp jag själv ner i hopp om att äntligen få bli bra.. Tror vår kära son kände det på sig, han sov från kvart i nio till två, mat och sov sen till fem och nu sover han igen.. ❤ Huvudet börjar kännas bättre & idag ska vi vara hos mormor & morfar hela dagen & kvällen.
Hoppas ni får en fin fredag. 
 

Det vackraste vi gjort. ❤
 

Gravidkilon.

Idag visade vågen att jag är nere på inskrivningsvikten.. Har gått ner alla kilon jag gick upp under graviditeten, dvs 11 kilo. Gick upp två kilo på slutet pga av allt vatten.. Lycklig tjej. Nu ska jag bara gå ner mer, längtar tills jag får börja träna.. Önskar mig " träning för nyblivna mammor" av Olga Rönnberg om någon vill göra mig glad..  ❤ 
 
Här är sista magbilden, tagen på söndagen när vi åkte in till bb.. Den andra bilden är från idag, Lite deg mage kvar men inga kilon.. 
Herregud vad jag saknar min bebis mage. ❤ Åh. 
 

Torsdag.

Vilken bra natt, Noel somnade tio och vaknade vid 2 för mat, somnade om direkt efter och sov till 5, mat och sen sov han till åtta.. ❤ Lite surig nu däremot men man kan ju inte få allt.. har fryst ihjäl inatt och nu svettas jag som
bara den, får inte bli sjuk!!! Petra kommer idag och sen Bvc.. Nä dax för amning.. Här är lite nya kläder vi köpt till Noel i storlek 50, trodde ju inte han skulle kunna ha det så länge så har mest i 56 men det behövdes.. ❤ 
 

Skridsko.

Idag har jag mått jätte dåligt, fick en väldig migrän och låg och sov på soffan med lilleman.. Sen började jag frysa helt hysteriskt och kände mig febrig.. Inte trevligt alls. Vi fick upp leandervaggan idag, och Noel verkar trivas så bra där.. Just nu sover han där så får se hur natten blir.. ❤ Tidigare ikväll kom Robin och Dennis hit, fabians kompisar.. & Noel fick sina första skridskor & handskar. Hur söta som helst, himla snälla killar. Sen kom mormor och morfar förbi en sväng.. ❤ Nä ska passa på att sova när jag kan, godnatt & sov gott. 
 

Onsdag.

Noel har helt klart magknip, han tar i så svetten rinner och gråter helt hysteriskt.. & när det väl kommer något blir allt bra..  Nu har vi köpt magdroppar och ska pröva med det.. Lilla korven.. Att bara amma har resulterat i att han vaknar och vill ha mat varannan timme istället för var tredje.. Och eftersom han äter i typ en timme, och sen tar det 30 minuter att få hobom att sova så hinner han knappt sova något? Åh vad jag önskar att jag tyckte amning var något bra.. Hoppas jag kan ändra mig.. 
 
Bvc kommer imorgon istället och idag ska vi bara och handla mat och annars bara vara hemma och mysa.. Samma imorgon.. Så behövligt. Igår kom G-Mormor, morfar och Monika & Felix och hälsade på.. Fler fina presenter.❤ Nä, passa på att fixa sig medans bebis sover vore smart. 
 
 

önskar att jag visste vad du vill. ❤ 
 
 
 

Jacket

Unnade mig en ny vår jacka igår för att jag är grym som både skapat & fött ut den här vackra lilla skapelsen. ❤ Har en blå och beige och svart höst/vår jacka så nu blev det militär grönt. 
 

Lilla hjärtat.

Noel har sen första natten han kom till oss vägrat sova en period.. Ingenting gör honom nöjd. ❤ igår började det vi åtta, sen lyckades han somna och sov helà våran film.. När den var slut började det igen.. Trodde kroppen skulle vika sig av trötthet. Inte sovit mer än 3 timmar i sträck sen han kom så inte så konstigt kanske.. Det här med att nyfödda sover mest hela tiden har vi inte märkt av.. Men idag kommer BVC på hembesök så ska höra om hon tror att de kan vara magknip.. ❤ igår ramlade lilla naveln bort, en vecka precis efter födsel. Amning står på schemat så får vi väl se om han tänker sova igen. Roligt med en vaken bebis om han vore nöjd och inte gallskrek. stackars liten. ❤ 
 

Noel Wilhelm Fabian Stigberg

Idag fyller bebis redan 1 vecka Helt galet att vi för en vecka
sen låg på BB för att föda fram en fantastisk fin liten son.
Ingen är lyckligare än vi.
 
 
Vi har verkligen velat, och på ett sätt känner jag mig inte
säker än på att det är rätt namn vi valt.. Men vi blir inte klokare
och Noel är det vi från första början fastnade för & vi vill
att han ska få ett namn nu. och på 1 veckas dagen
tyckte vi att det passade bra. Vi valde mellan
Noel, Wincent & Texas. & nu blev det en NOEL.

Geggamoja.

Det här står högt upp på min önskelista. ♥
 

Grön.

Att vänja bort ersättning har inte varit lätt det senaste
dygnet, ingen glad kille och vägrar att sova. Får verkligen ont i
mamma hjärtat när ingenting hjälper. Men vi kämpar på.
Igår kom som sagt Morfar, Mormor och Morbror. Dom hade
med sig middag och ännu mer presenter, bla en iBaby Monitor.
Sjukt häftig grej men värkar krångligt och inte riktigt till de
syftet de tänkt, och med tanke på hur sjukt dyr den är ska vi
nog byta till något som passar bättre Mina fina föräldrar.
 
Sen fick prinsen kläder i underbara färgen grön, alltså
den här gröna färgen. Är totalt såld på den.
 
 
 

Besiktning.

Bebis gick igenom besiktningen. ❤ 
Bilirubin värdet hade sjunkit jätte mycket och prinsen hade gått upp 100 gram på två dagar.. liiiiiite för mycket mat så ska börja avvänja ersättning nu, han har fått den sen början för att mat & avföring är A&O för att bili värdet ska sjunka.. Sjukt jobbigt då jag inte upplever att han är tillräckligt mätt efter bröstet.. men bara kämpa på, ska försöka amma två månader iaf.. Och vem vet sen kanske jag tycker det är super bra med amning.. 
 
Efter återbesöket mötte vi upp Mikey & hon fick äntligen träffa prinsen.. Åt lite "middag" och myste. Nu är vi snart hemma och ikväll kommer äntligen morfar & hälsar på. ❤ Mormor också såklart, men hon har redan träffat honom. 
 
 

Mitt hjärta.

Det är redan söndag, och imorgon blir våran lilla bebis 1 vecka? ❤ Herregud. Stanna tiden. Känns som han gått upp i vikt, ser lite rundare ut i ansiktet. Idag ska vi tillbaka till bb, ett test för gulsot så håll tummarna. ❤ Sen ska vi träffa Mikaela så hon får träffa lilla prinsen. Sen ska vi bara ligga och mysa hela kvällen. Igår hade vi en massa besök så ska bli skönt! Snacka om att man inte hinner med mycket saker nu. Så gled över att Fabian är hemma ytterligare två veckor! ❤  Juste, varför all denna snö? jäklvar vad ledsen man blir.
 
 

Lördag.

Igår fick vi komma hem. ❤ 
 
Vi började dagen halv fem med blöjbyte, amning osv.. Sen var det lite prover, att se sin redan sönder stuckna bebis bli ännu mer stucken gör ont i mamma hjärtat.. ❤ Sen fick vi några timmars sömn och sen fick vi beskedet om att vi får åka hem för att på söndag komma tillbaka för en sista koll, ( om allt ser bra ut såklart) glädjen jag kände när dom orden kom går inte att beskriva och gårdagen är helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv, vi var en familj som stod på egna ben, utanför sjukhus väggar och vita rockar. ❤ När vi kom hem kändes det helt overkligt. Efter några timmar själva kom första besöken, mormor, morbror, farmor och gammel mormor&morfar.. Bebis fick såklart en massa fina presenter, ska visa sen.. ❤ Mormor ( min mamma alltså) kommer bli lätt förrvirrande i början det här.. Hade med helt sjukt god tårta och sen käkade vi middag tillsammans alla. Sen hade vi en fin perfekt kväll bara vi tre.❤ 
 
Visst är det skönt med egen tid men jag är så glad över att äntligen få visa honom och det är bara för mysigt.. så det gör mig ingenting. 
 
Har precis klarat av amningen och väntar på att blöjan ska bli redo.. I förrgår började amningen komna igång bra, och igårkväll förvandlades mina redan stora jobbiga bröst till jäkla stenhårda bowling klot som läcker och läcker.. För att inte tala om smärtan? hur ska man sova, att ha en BH är ju inte att tänka på då det spänner och trycker rätt bra på egen hand, men behöver ju amningsinlägg för att inte vakna i en sjö av mjölk, någon med bra tips? ❤ 
 
Idag står första promenaden med vagnen på schemat, vi ska ner stan och köpa nya amnings bhar, dom jag köpte ät ju ganska för små.. Och Fabian ska köpa en dyr whiskey för att fira att vi fått världens finaste lilla kille.. ❤ Sen kommer farfar på besök... Och kanske morbror nummer 2 och min faster & kusin.. Myspys. 
 
Ska försöka ta en dusch och skrubba bort tejp resterna från allt vad man nu hade kopplat till sig på förlossningen.. Ha en jätte fin dag. ❤ 
 

Torsdag.

Jäkla hormoner, sitter och gråter till era fina kommentarer.. Så himla skönt att höra att någon  kännt samma.. Fortsätt gärna, det ger mig så mycket styrka och mitt i allt gråt får jag skina upp. ❤ Jag lovar att svara när vi landat hemma.
 
 Idag trodde vi att vi skulle få åka hem, allt var nästan klart men tillslut blev det ändrat.. Nu håller jag allt jag kan hålla för att provet imorgon är bra och vi får åka hem.. Efter besvikelsen som lös i våra ögon idag vid beskedet så fick vi låna en vagn och ta vår första promenad med våran son.. Solen sken och efter 5 dagar utan frisk luft blev vi som nya människor.. Vi har även klarat av hörseltest & PKU test idag. så skönt. Tanken på att pressbyrån tjänat över 1000 kronor på oss gör mig arg, finns inget att äta här direkt och vi får ju inte ta med bebis ut, så skit mat för 1000 kr, jippi. Tur att vi fått världens finaste son, det är ju det enda viktiga! ❤
 
 
 

Så många känslor.

 
Vi har det bra efter alla omständigheter, jag vill skriva och uttrycka mig om hur bra saker varit och om hur skit mycket varit.. Med blandade känslor och helt slut på tålamod vill jag bara hem. Vi är alltså kvar på Danderyd, vi har sen igår morse varit på Neonatalavdelningen.. Vår lilla kille fick gulsot och har behandlas på heltid. Helt isolerade och får bara använda mobiler utanför avdelningen.. saker har verkligen inte blivit som vi tänkt och jag saknar min fina familj som jag bara vill ska få träffa våran son.. det känns inte rättvist. och en sekund känns som en minut.
 
Jag har varken lust eller ork att skriva, men ska verkligen göra det så fort vi fått komma hem.. Och jag ska verkligen skriva om hur jävla ont man har efteråt, för såklart visste jag att man skulle ha ont.. Men alla skriver verkligen bara om förlossnings smärtan och jag har haft ondare än vissa värkar under min förlossning.. Och det önskar jag att någon gjort mig beredd på. 
 
Vi har iaf fått den finaste lilla killen i världen. Att ha en liten mini vi på våra bröst, att trösta och mysa med. Går inte att förklara med ord vad han efter 2 dagar betyder för oss. ❤ självklart är jag glad för det.. Men mår man inte bra vill man bara hem till dom som står en närmast. Deffenetivt inte vara på en avdelning med besöks och mobil förbud. Allting är verkligen upp och ner och att börja amma har liksom gjort att jag i ens sekunden gråter och är jätte ledsen, och nästa jätte lycklig och allt känns lätt. 
 
 

040313 ❤

 
 
Vårt Mirakel. 
 
Den 4 Mars 2013, 15:32 kom äntligen våran
älskade fina lilla son till världen. ❤ 
49 cm lång & 3630 gram. 
 
Det finaste vi gjort. ❤

Söndag.

 
Vi åkte till rånäs idag istället, vädret var ju helt fantastiskt och jag kände för att få röra på mig där & grilla korv. Så det har vi gjort och nu får vi se om vi stannar på mat eller inte, när vi kommer hem ska vi borra upp leandervaggan iaf.. ❤ Känns som att det är på tiden. 
 

030313

Då var den 2:a Mars förbi & jag kände mig rätt säker på att inatt kommer vi få åka, även om värkarna inte blivit så starka men det kändes så men nä.. Ligger här och allt är så lungt, trodde inte jag skulle reagera såhär, okej vi har fortfarande hela söndagen på oss men nä det känns inte kul, jobbigt att vilja ha ett datum så mycket och att vi båda kännt att det kommer bli, idag tänker jag dra med Fabian och gå i affärer, ska gå så mycket jag orkar & göra allt för att vår prins vill komma ut. ❤ 
 

Vår lilla brynäsare.

 
Vår lilla prins  har varit en brynäs kille redan
från första gången vi såg honom på ultraljudet.
Idag spelar AIK-BRYNÄS på hans beräknade dag
så tyckte dessa bilder var passande.  Brynäs
vinner & våran bebis ploppar ut? hur bra som helst
tycker jag.  
 
Snälla, kom till oss. 
 
 
Magen i vecka 40 (39+6)

2 Mars 2013.

 
Vårt lilla fina älskade mirakel
Idag är det dax att komma ut till oss.
 
 
Magen i vecka 40 (39+4)
     
 

Dagen med stort D.

 
Inatt på vägen hem från rånäs konstaterade vi att
fredagen den första mars hade slagit över till lördagen
den andra mars Den andra mars, som vi väntat en
hel evighet på? Det är verkligen med blandade
känslor vi befinner oss på den här dagen, jag vill så
långt in i mitt hjärta att han kommer idag eller imorgon.
Lugnet över att ha Fabian hemma & att det faktiskt är hans
beräknade dag. vår lilla prins. Att han legat i min mage i
280 dagar, att % blivit till 100% och att det återstår 0
dagar av min graviditet på appen känns liksom
skrämmande samtidigt som det känns underbart.
 
Vi låg långt in på natten och pratade om honom,
och jag tror att äntligen börjar Fabian faktiskt bli
nervös, har varit en liten konstig känsla över
att han varit så lugn, men det börjar avta och jag
ser det som att vår lilla prins vill titta ut.
 
Jag håller alla tummar och tår & ska ut och gå idag. långt.
 

 
 
 
 
♥   ♥   ♥
 
Denise ♥ 26  Februari, 48 cm lång & 3220 gram.
Carro ♥ 28 Februari, 51 cm lång & 3150 gram.
Sofie Andersson ♥ 28 Februari, 48 cm lång & 3204 gram.
Monica1 Mars, 51 lång & 3362 gram.
Mikaela Andersson ♥ 2 Mars, 51 cm lång & 3840 gram.
Jag (Mamman) ♥ 3 Mars, 51 cm lång & 3341 gram.
Fabian (Pappan) ♥ 3 Mars, 50 lång & 3179 gram.
Elin Ahlström ♥ 3 mars, 48 cm lång & 3430 gram.
Isabelle ♥ 3 Mars, 50 cm lång & 3320 gram.
Marika Wingerud ♥ 4 Mars, 50 lång & 3520 gram.
Jenny Brewitz ♥ 4 Mars, 50 cm lång & 3480 gram.
Ida Kronqvist ♥ 4 Mars, 47 cm lång & 3131 gram.
Amanda Liljegren ♥ 4 Mars, 49 cm lång & 3220 gram.
Nathalie Sundin 5 Mars, 50 cm lång & 3150 gram.
Linda Clefberg 5 Mars, 49 cm lång & 3230 gram.
Petra Liljegren 5 Mars, 50 cm lång & 3400 gram.
Sara Hellsved ♥ 5 Mars, 51 cm lång & 3262 gram.
Sofia Hagelin  ♥ 5 Mars, 50 lång &  3482 gram.
Min mamma ♥  6 Mars, 49 cm lång & 3430 gram.
Emma Nilsson ♥ 7 mars, 47cm lång & 2865 gram.
Sofia Solder ♥ 8 Mars, 50 cm lång & 3680 gram.
Madeleine Blom ♥ 8 Mars, 51 cm lång & 3940 gram.
Tess bf 28/2  ♥ 8 Mars, 49 cm lång & 3095 gram.
Louise ♥ 8 Mars, 53 cm lång & 3650 gram.
Trees ♥ 9 Mars.
 
 
♥   ♥   ♥
 
 Nu stryks det sakta men säkert på listan.
 
Kommentera här, kommer uppdatera listan hela tiden & den som gissar rätt eller
är närmast rätt datum får en bio biljett, bra va? Är det fler med samma datum kommer
vinnaren utses efter närmast med vikt & längd. Så när ni gissar om ni inte har en
blogg, lämna mail adress så jag kan komma i kontakt med dig sen.
 
Om ditt datum passerar får du självklart gissa igen.
 

Faderskap.

Idag var vi och skrev på faderskaps papper. Skumt när våran bebis inte kommit än & därmed en väldigt overklig känsla. Mycket påskrifter och vittnanden, men nu är Fabian biologisk pappa på papper och nu väntar vi bara på vår kille och hans person nummer. ❤ Sen är allt klart. Och sen ska vi bara lyckas bestämma oss för det perfekta namnet, inte alls lika lätt som jag trodde och har nu helt plötsligt fyra namn att vela mellan. ❤ Det får visa sig när han tittar ut hoppas jag.. Ikväll ska vi till rånäs så ska vila nu, 2 timmars sömn och små värkar är ingen bra kombination. Ha en fin helg. 
 

dresses.

Klänningar, är lite av min grej. Äger så många "fin" klänningar som jag aldrig använt, men ändå får jag inte nog.. I sommar är det ju midsommar, min 22 års dag och lillemans dop och då behövs nya fina klänningar. ❤ Idag klickade jag hem den vita med lite röda blommor, och jag tror att den vita maxi klänningen får bli till dopet. Ska ha is i magen och vänta, men hur underbar är den inte? 
 

Första Mars.

Har inte somnat än & därmed varit vaken i 20 timmar.. Inte en tendens till trötthet och ryggvärken gör ju inte saken bättre. spenderar natten i soffan med Mr Grey istället. 
 
Idag är det försts mars, en månad vi väntat så länge på och som alltid känts så långt bort. ❤ Nu är verkligen månaden här och imorgon beräknas vårat lilla mirakel komma.. Jag vill så innerligt att han kommer i helgen, och är inte så säker på att jag kan ha såhär ont så mycket längre till.. Kvällarna är hemska, kan inte gå eller resa mig upp själv och det gör så ont att jag inte vet vad. Älskade fina i magen, kom ut till oss i helgen. ❤ Vi vill inte vänta mer.