Lördag.

Igår fick vi komma hem. ❤ 
 
Vi började dagen halv fem med blöjbyte, amning osv.. Sen var det lite prover, att se sin redan sönder stuckna bebis bli ännu mer stucken gör ont i mamma hjärtat.. ❤ Sen fick vi några timmars sömn och sen fick vi beskedet om att vi får åka hem för att på söndag komma tillbaka för en sista koll, ( om allt ser bra ut såklart) glädjen jag kände när dom orden kom går inte att beskriva och gårdagen är helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv, vi var en familj som stod på egna ben, utanför sjukhus väggar och vita rockar. ❤ När vi kom hem kändes det helt overkligt. Efter några timmar själva kom första besöken, mormor, morbror, farmor och gammel mormor&morfar.. Bebis fick såklart en massa fina presenter, ska visa sen.. ❤ Mormor ( min mamma alltså) kommer bli lätt förrvirrande i början det här.. Hade med helt sjukt god tårta och sen käkade vi middag tillsammans alla. Sen hade vi en fin perfekt kväll bara vi tre.❤ 
 
Visst är det skönt med egen tid men jag är så glad över att äntligen få visa honom och det är bara för mysigt.. så det gör mig ingenting. 
 
Har precis klarat av amningen och väntar på att blöjan ska bli redo.. I förrgår började amningen komna igång bra, och igårkväll förvandlades mina redan stora jobbiga bröst till jäkla stenhårda bowling klot som läcker och läcker.. För att inte tala om smärtan? hur ska man sova, att ha en BH är ju inte att tänka på då det spänner och trycker rätt bra på egen hand, men behöver ju amningsinlägg för att inte vakna i en sjö av mjölk, någon med bra tips? ❤ 
 
Idag står första promenaden med vagnen på schemat, vi ska ner stan och köpa nya amnings bhar, dom jag köpte ät ju ganska för små.. Och Fabian ska köpa en dyr whiskey för att fira att vi fått världens finaste lilla kille.. ❤ Sen kommer farfar på besök... Och kanske morbror nummer 2 och min faster & kusin.. Myspys. 
 
Ska försöka ta en dusch och skrubba bort tejp resterna från allt vad man nu hade kopplat till sig på förlossningen.. Ha en jätte fin dag. ❤ 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir så glad att läsa det du skriver, ni är så värda det här! Finaste lilla familjen! Ta den dyraste whiskeyn, det finns inget större att fira :) <3

Svar: Fina fina du. ❤
izabella Åkerlund

2013-03-09 @ 08:47:00
URL: http://louisebj.blogg.se
Postat av: Sara

Han är så sjukt söt!! Väntar spänt på att få veta namnet :)

Svar: Snart kommer det :)
izabella Åkerlund

2013-03-09 @ 09:55:35
Postat av: Josefin

Va mysigt Bella! Det där med stora läckande bröst är lite bökigt i början...men det lägger sig efter någon vecka. Så mitt tips är att inte köpa på dig för många bhar nu...kanske blir för stora sen. Och att åka till Change i Täby C, mycket bra stora storlekar! Jag lade över en handduk i början....men det är svårt att hålla helt torrt!

Stort grattis och lycka till!

Svar: Tusen tack för bra tips!! Kände lite det, att det blir mycket bhar hit och dit.. Tack :)
izabella Åkerlund

2013-03-09 @ 10:14:30
Postat av: Monica-Gravid med nr 1

Åh, vad skönt att ni har fått komma hem! Nu kan ni njuta av att vara en familj :) Ha nu en riktigt skön helg tillsammans. Kramar!

2013-03-09 @ 10:47:11
URL: http://mookpersson.blogg.se
Postat av: Therese

Gud så mysigt!! :)

Jag sov och sover fortfarande med en topp som jag köpte på Kappahl. Ser ut som en sporttopp men är nog mer till tanter.. men hur skön som helst! Drar upp den över bröstet bara när jag ska amma på natten. Bhtoppen heter "Soft BH". Skönt att amningen är igång! Vet hur jobbigt det är med stora bröst. Mina ska bort en vacker dag!

2013-03-09 @ 10:53:46
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Emma

Grattis! Va skönt att vara hemma och vad fin han är :)
När det gäller amningen så hade jag samma problem med läckage. Sov med bh till en början tills jag köpte amningslinne. Vilken frihetskänsla jag fick! Så det är mitt tips. Inget som trycker i kanterna eller skär in. Lycka till!

2013-03-09 @ 14:28:17
URL: http://esegerstrom.blogg.se
Postat av: jennifer, ung mamma till emilia

åååh vilken liten plutt!
STORT grattis igen!

2013-03-09 @ 23:00:57
URL: http://jennifermedj.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0