Tid.

Dagen flög förbi på jobbet, sjukt mycket kunder så det var kul.. sen åkte jag fort hem, böt om, slängde ihop en plantering, packade och så åkte vi och firade Jonna som blir 2 år snart.. Sen vidare till mina kusiner som fyllt & fyller år.. Det blir väldigt livat med 6 små barn, men det är så kul.. Även om jag är helt slut nu!! Noel va också helt slut och slocknade direkt i bilen.. 
Har skrivit alla adresser till julkorten och det blev ju väldigt många fler eftersom det blev dubbelt med kort.. Ska visa hur dom blev sen när dom landat i våra nära och käras brevlådor.
 
Imorgon ska vi ha första adventsmys tills Fab har samling, sen kommer mamma så ska vi träna.. Och sen är det hockey! Som sagt, det finns inte mycket tid över på helgerna, men jag skulle nog ändå inte ha ro att bara ligga i soffan! 
Hoppas ni får en fin första advent. 
 
 

Lördag.

Vi har haft en lugn och skön morgon, Noel vaknade halv nio och nu är jag på jobbet.. Våra grannar höll på att flytta idag så inget kan nog få den här dagen att bli dålig.. Som jag Längtat! Hoppas vi får nya bra skötsamma grannar bara! 
 
Efter jobbet ska jag fort hem och hämta killarna, åka och fira Jonna & sen Inez & Otis..  
Treblig lördag! 
 
 

Saturday.

Noel vaknade kvart över tre och ville inte somna mer sen, så vid tio åkte vi hem och han somnade direkt i bilen.. somnade om direkt i sängen och här ligger jag nu, är sjukt trött så kommer somna bums.. Lämnade lägenheten skinande ren och kommer hem till en skinande ren, vuxet Grabbgäng ikväll.. Va så nära på att lägga Noel i vår säng, för att det var så sjukt länge sen och för att jag hatar att somna ensam. Men han och jag sover bättre i varsin säng. 
 
Har pysslat lite med julkorten, så på måndag hamnar dom på lådan.. Det är väl inte för tidigt va? Om kvällens idol då, Kevins första låt var helt fantastisk, en av mina absoluta favoriter och han gjorde den så bra.. Eriks båda låtar var grymma och Elins första var bra, jag tucker att Kevin & Erik borde stått i final menmen.. 
 
När blev du så stor? Älskade du. 
Noel har sagt bababababa (pappa) flera gånger idag, dör varje gång.. Även om det hade varit kul med mamamama först. Han kan vinka också.. Det går fort nu, för fort. 
 

Julkort.

Dom första julkorten kom idag igen och såklart ser dom bättre ut, så ja nu har vi 45 julkort att skicka.. Får bli lite blandat, lagom irriterande men så lagom att tänka på nu.. Lite irriterande bara när det inte är ens egna fel.. 
Vi är i rånäs nu iaf, har bundit lite kranstommar till nästa helg då jag kommer sälja dom på julmarknaden i Rånäs.. Kom & köp! 
 Sen äta ljuvlig middag bestående av oxfilé med pappa och lillebror ! 
 
 

Fredag.

Noel vaknade tio över fem imorse, livet är underbart. har städat på morgonen och så kom Linda förbi på kaffe och myste ihjäl Noel, så länge sen så det var mys!!! Noel somnade direkt när hon åkte och sover fortfarande, det behövs nog många timmar Egentligen.. Sen blir vi iväg körda från hemmet, Fabian ska på julbord med firman ikväll och dom ska föra hos oss innan.. Så jag & noel åker till rånäs, måstw träna och sen får vi se vilken tid vi åker hem ikväll.. Fabuan är hemma jätte sent. imorgon jobbar jag i vanlig ordning.. Och sen ska vi på kalas!! 
 
 

Juligt.

 

Sov Gott.

Har hunnit med storhandling, gjort kransar, bytt ut alla fönster lampor mot stjärnor, pysslat ihop årets adventsstake, fixat hyacinter och bakat årets första julgodis, snickers! En maskin tvätt har jahmg avverkat också, sen kikade vi på SOA och nu ligger jag redo för att sova! Imorgon är det freeeeedag, även om det innebär dag innan jobb så känns det skönt! varje helg är fullproppad fram tills jul! Visar bättre bilder imorgon på allt fint juligt! 
 
 

Torsdag.

Noel vaknade halv tio idag, det har typ hänt 2 gånger sen han föddes, men sen vaknade han dunder förskyld också, hostat hela natten och snoret bokatavligen forsar ut.. Han sover igen nu i bilen, hoppas det är tänderna som spökar.. Blir en dag i Arlanda stad & sen rånäs.. ska ut och plocka mossa och lite annat.. Och hinna med en pw också, ikväll ska vi handla mat och sen träna!!  Ha en fin dag!
 
 

En sån kväll ikväll.

Tanken var att jag skulle träna ikväll, men min kropp total vägrar.. Är helt död, huvudet värker. Och så är jag sådär lagom arg på årets julkort.. Jag gjorde så fina kort, me. På framkallning bLev texten helt knäpp, mailade utan svar så beställde nya tråkiga kort från en annan sida Och fick såklart svar då, att dom skickar nya o är dom inte bra för jag göra en ny beställning.. Så 45 julkort, vem som helst kan vänta sig ett julkort i år med andra ord ;) 
 
 

Onsdag.

Igår åkte vi till bromma och hämtade Louise, sen till barkbaby och lite shopping.. Julbord på ikea och sen match i viggan, VINST! Idag hämtade vi upp Sandra & Nelli vid tio och åkte till Täby C, haft en hel dag där och är med andra ord helt slut just nu.. Fabian har åkt på träning och Noel sover, han vill inte somna speciellt tidigt längre men vi får se hur länge det fortsätter.. Imorgon ska vi till rånäs och sen till Arlanda stad! 
 
 

På Noels önskelista.

Noel berättade att han önskar sig det här i julklapp, särskilt Nallen.. 
 
 

Onepiece

Har bestämt att Noels sista julklapp blir en onepiece, men storlek är 6-12 månader.. Någon som vet hur dom är i storlekarna? 
 
 

Tisdag.

Noel vaknade åtta idag, men blev trött igen vid nio så somnade om då och sover nu.. Förmodligen eftersom han somnade alldeles för sent igår.. Jag ligger i sängen, solen skiner in på mig, en kopp te, kokta ägg och vampire diaries. Perfekt start på den här tisdagen! 
 
vid ett åker vi till barkbaby för lite shopping och sen hockey i viggan!! 
 
 

Alla olika faser..

Noel har varit inne i en vill inte sova period i två veckor, åtminstone på kvällen.. På dagarna går det jätte bra, och på kvällen somnar han men vaknar lika fort och vägrar sova..  Idag somnade han tjugo i åtta helt slut, vaknade igen kvart över åtta och somnade tillslut i min famn halv elva, det är så jobbigt för oss alla, vill inte att han ska behöva gråta sig till sömns.. Han är även väldigt klängig, vill bli buren och man får inte lämna honom ensam i ett rum, det är väl bara en av alla hundra olika utvecklingsfaser han är i, men som sagt, Ingen rolig fas alls, hoppas den snart är förbi. Lilla hjärtat. 
 
Jag har kikat ensam mamma söker & tycker bara att Madde gjorde rätt val, menmen haha.. Avverkat PH och ska väl krypa ner i sängen nu, imorgon är det hockey tisdag! 
 
 

 
Inga ord skulle någonsin bli tillräckliga för att beskriva vad du betyder för mig. Så perfekt skapad, varje liten bit av dig. 
 

Måndag!

idag har jag och Noel varit i Rimbo hela dagen, först fick vi bilen tvättad och tankad av Noels morfar, jag städade innutu.. Sen lämnade vi vagnen hos Morbror som lagade Punkan!! 
Och sen hem till G-Mormor.. Fick jätte god paj med sallad till lunch! Och sen hjälpte vi henne ordna med bilder.. Sen åkte vi i handlade och sen ville Noel sova och jag kunde göra kransar! 
Sen vaknade han men somnade om lika fort i min famn, inte hänt sen han va liten spädis så jag njöt för fullt tills pappan kom hem.. 
 
Nu nu har jag vart ute på 5,5 km intervall löpning + trappintervaller.. Och pappan har åkt på träning! Ska underhålla Noel tills läggdags och sen bänka mig framför ensam mamma!! Trevlig kväll! 
 
Förresten, har börjat med det här efter träning!! Så gott & perfekt återhämtning!! Testa! 
 
 

Lilla prinskorv.


Söndag.

Varje söndag känner jag, imorgon då jävlar! Men imorgon så jävlar haha, ska verkligen inte fuska med godsaker.. Det är fredagar & lördagar man får unna sig kolhydrater och Gottis.. Ska börja köra 5:2 dieten igen också.. Satsar på torsdag & söndag den här veckan.. Vågen står iaf kvar på senaste vägningen, brukar väga mig flera gånger i veckan men nu var det 1 vecka sen och trodde den skulle visa plus, speciellt nu på kvällen efter dagens måltider.. Men imorgon väger jag in igen !! Norrtälje vann matchen idag, så viktigt.. 
 
Imorgon hon ska vi hem till G-mormor! Sen tvätta bilen och laga punka på Noels vagn.. Upptäckte idag att det var punka, inte alls kul eftersom man behöver vagnen varje dag.. 
 
 

Söndag.

Pappa har bytit däck på bilen, mamma och jag har varit ut och plockat mossa.. Snart åker vi till Norrtälje igen, ska göra dom två sista kransbeställningarna & sen träna Innan hockeyn.. Måste vinna idag!!! 
 
 

S.

Är så lycklig just nu, har kännt ett lyckorus i flera dagar & bara längtar tills imorgon när jag får krama & pussa på min älskade lilla kille som lär sig nya saker varje dag.. Hela nyfödd tiden var så speciell men Gud så mycket roligare det är just nu, nu är det klappa händerna som gäller & han pratar på ett helt nytt sätt. Och jag är så glad över att aldrig mer behöva vara en ny oerfaren mamma, det var verkligen inte kul.. Känner mig så redo för en till liten bebis.. Att veta saker, och allt man " gjort fel " den här gången kan man göra rätt.. Vi har verkligen hela livet framför oss med det finaste man kan få.. Jag är väldigt syskon sjuk just nu, men lugnar mina föräldrar & morföräldrar som läsar att det inte är ett syskon på G.. Nu kan ni pusta ut. 
 
Jag har dom senaste dagarna fått så fina komplimanger, om hur underbart & perfekt mitt liv verkar.. Hur fin son vi har, hur snäll & glad vår son jämnt är, hur pysslig & duktig jag är & hur smal jag blivit.. Blir så glad, fina människor som faktiskt tar sig tiden att ge det där lilla extra.. puss på er. 
 
 

Dinner.

Ugnsstekt fläskfile, sparris, ugnsrostade grönsaker, beasås, halloumi, ugnsstekt gratinerad tomat & till det gratinerat potatismos! 
 
En riktig ugns middag, helt ljuvlig & perfekt! 
 
 

Lördag!

Noel bjöd på sovmorgon idag, när vi såklart var tvugna att gå upp tidigt.. Pappa & Noel iväg till ishallen, jag en pw och sen mot jobbet.. Gjort en massa fina små söta arr, dagen har sprungit iväg.. Sen hämtade fab mig, sen mötte jag upp Sanne för 5,5 km pw med backlöpning, herregud vad jobbigt.. Världens mördar backe. 
 
Kom om hem & lagade en helt ljuvlig middag,. Bjuder på den i ett annat inlägg! imorgon ska vi till rånäs & byta till vinterdäck bl.a., på vägen dit ska vi stanna på Libby gård och shoppa.. 
Sen är det som vanligt hockey, älskar det! 
 
 

Bra fredag!

En väldigt lugn o skön fredag, min mamma kom hit med lunch och med en vinter overall till Noel. Sååååå fin! Från Lindberg. Sen kom pappan hem från jobbet och vi kikade på Känn ingen sorg, jag hade så höga förväntningar så måste säga att jag blev besviken, bara håkan kan sjunga håkan låtar.. Sen åkte vi & handlade, köpte med hem Kina mat och avnjöt sen middagen med ett glas rött! 
 
Sen körde jag & Sanne 4,5 km pw & trappintervaller.. Sen hem, dusch och mys med mina älskade killar.. Så glad att jag har er & är så förväntansfull på hur framtiden närmar sig & allt den har att erbjuda.. Världens finaste familj. 
 
Imorgon jobbar jag och fabian har träning så Noel får hänga med farfar! Sen ska jag träna & göra en hel del krans beställningar! Ha en fin lördag! Natti Natti!! 
 
 

Och så händer det där..

 Ja vi har haft en så mysig dag med Marika & Thyra.. Hemma hos oss, pch så promenad ner på stan & lunch! Fina vän! Sen kom pappan hem en snabbis innan han for iväg för samling, Noel är inne i en bär mig period så det var vad jag gjorde fram tills halv sju då vi packade in oss i bilen för att åka till Kallhäll, gick väl inye sådär jätte bra! Startar bilen, packar in Noel, stänger dörren och går till min dörr.. BILEN ÄR LÅST! 
 
Paniken som om fyllde min kropp går inte att förklara, springer upp till lägenheten och hämtar extra nyckeln ganska lugn trotts allt eftersom jag nu kommer komma in i bilen, trodde jag ja? Bilen går inte att öppna, en ensam liten kille i en bil med full värme på, skriker allt han kan & förmår.. 
Efter ett tag skriker han inte längre och såklart tror man ju det värsta då, men han somnade ju bara såklart.. lilla älskling.. 
 
Som tur är har jag världens bästa föräldrar som alltid gör allt för oss. Oavsett vad det är.. Efter 25 låååånga minuter kommer en bärgare som på två minuter får upp rutan och därefter dörren på bilen.. Utan minsta märke och så lätt.. 
 
Världens lättnad men i stor chock!! Dom värsta 30 minuterna i hela mitt liv.. Så hjälplös & med det dyrbaraste man har skrikandes inlåst. 
 
Jag ag kommer aldrig kunna stänga dörren på en startad bil mer, snälla tänk på det ni också med djur eller barn.. Vill aldrig vara med om det här igen.. Hämtar tillslut Carolina vid kvart över sju, är i Kallhäll vid tio över åtta, en sjukt bra match till en början med ledning för NIK och två mål för pappan.. Men sen gick det inte så bra & dom förlorade väldigt orättvist! 
 
Kallhälls klack är ett stort pinsamt skämt.. Skulle inte ens titta på matcherna om jag bodde i Kallhäll.. Spyr!!! Men men.. en bra start på dagen dom inte blev så bra avslut.. vi fick iaf umgås med fina vänner!! Natti natti 
 
 

En till julklapp till prinsen.


Torsdag.

Idag har vi tagit de lungt på morgonen, tvättat lite och Noel har sovit sen halv tio nu.. Har kollat gårdagens avsnitt av PH och ätit frukost i lugn och ro.. Väldigt härligt. Marika & Thyra kommer snart ska bli så mysigt att ses, var så länge sen. Ikväll åker vi till Kallhäll och hejar på pappa & Nik. Det har varit en jobbig känsla idag, men vi kommer hitta ett drömhus där vi kommer bo resten av vårt liv med våra fina underbara barn! 
Ha en fin torsdag! 
 
 

Älskade barn.

Livet vore helt meningslöst utan dig. 
 
 

Mini shopping.

 
Några saker hamnar nog under granen. 
Känns som Noel har överflödigt med kläder just nu & dom här är i större storlekar. 

Onsdag.

Onsdagen är snart förbi, vi har fyndat kläder på halva rea priset.. Och på 30 % på ordinarie.. 
Sen leverat dörrkrans & armband och sen busat med sysslingarna i Rånäs.. Sen hämtade vi pappa, handlade lite.. Hem och gjorde pannkakor, pch ett lass spahetti bolgonese till Noel, sjukt gott förutom att det inte är kryddat.. 
 
Sen tog jag en löprunda på 3 km, sen åkte pappan på träning & nu har han precis kommit hem.. Noel har inte sovit sen tre men är inte alla trött? Men ska försöka få honom att sova snart.. Sen blir det lite SOA innan läggdags. 
 
Fick en anonym kommentar förut att om jag tyckte incidenten med ope's fru var hemsk skulle jag sluta kolla för det händer så mycket värre & grövre saker.. Den personen hade fel, på dom 5 säsonger vi sett var det de absolut värsta enligt mig.. Så tur att jag fortsatte kolla! 
 
 

Midnatt.

Känns som hela dagen varit ett stort stress moment, var på bvc, handlade på flygis, hem och försökte fixa julkort som bara krånglade eftersom dom som kom hem inte blev bra, ringa o klaga på det, underhålla din livliga lilla kille, mata, söva, byta.. Göra sig redo för kvällens träning, bara möta Fab i dörren för att sticka ut, möta Sanne, 4,5 km pw och idioten i trapporna! Hem igen för att bara mötas i dörren igen, fab iväg på träning! Duscha, laga middag & natta bebis.. Sen kom Fabian & Daniel hem, middag, sen vaknar Noel, fotboll, lägga Noel igen, massa armbands beställningar, betala räkningar & nu halv ett har jag äntligen landat i sängen.. 
 
Håller tummarna för att Noel ger mig sovmorgon för då ska vi iväg igen.. Ha en fin onsdag! 
 
 

Grå tisdag.

Det här vädret gör mig så trött, och inte blir det bättre när Noel börjat vakna när Fab åker till jobbet.. Rätt less. Vi sitter & äter frukost nu och ska göra oss redo för ett besök på BVC, ska bli intressant att se vad vår klump vägs & mäts till idag haha! Ska göra en hel del armbands beställningar & åka o köpa krans material till beställningar också!! Ikväll ska vi köra idioten i trapporna, sjukt taggad & kommer ligga död sen.. Igår körde vi idioten fast tvärtom, jobbigt det med men garanterat inget mot kvällens pass! Sen är det fotboll på tv såklart!!! 
Ha en fin grå tisdag! 
 
 

Världens bästa kille.

 
Jag älskar dig.

Dörrkrans.

Så himla nöjd med dagens krans. 
Fler sånna tror jag det kommer bli i vinter. 
 
 

Monday.

Jaha, måndag igen.. Helgerna går föööör fort.. Igår åkte vi till nånö för att gratta fabians morfar som fyllt år.. Sen hem en stund & sen blev det hockey.. En riktig skit match, var så arg och förbannad.. Menmen.. Idag tänker jag inte göra många knop förutom att springa efter mitt lilla vilddjur hät hemma, en promenad kanske vi hinner med.. Ikväll är det hårdkörning i trapporna!! hoppas eran dag blir fantastisk! 
 
 

Lilla blåfis!

Matcha är viktigt!
 
 

Lördag.

Hade en perfekt dag igår, tränade, träffade Stina på stan & shoppade lite.. Med bara rabatt kuponger & presentkort. Det gillas! Sen traskade jag & Noel hem och så myste vi med pappan ett tag, sen kom Paulina & hämtade mig och så hämtade vi upp Sandra, mötte Victoria.. Handlade middagen åkte hem, lagade tacos drack gott, och förfestade på ett perfekt sätt! Vid halv ett kom vi till krogen och vi hade verkligen en helt sjukt kul kväll! Trotts mest små barn, men träffade en massa gamla bekanta så det var kul.. Vid kvart över tre blev jag avsläppt av taxin, Fabian & Daniel va fortfarande uppe då aningen slitna.. strax efter fyra gick Daniel hem.. Sen fick jag sova till halv 11 imorse, helt ljuvligt! 
 
sen hämta vi Daniel & åkte o käkade, en sväng på biltema & sightseeing i hela Norrtälje typ.. En glass på donken och sen 4,5 km pw & mördar trappintervaller med Sanne, benen skakar fortfarande! Men nu kan jag ligga i soffan ikväll med gott samvete!  ha en fin lördag!! 
 
 

This eyes!

Fredag, Noel vaknade kvart över sex idag.. Lagom trött men å andra sidan somnade han om åtta & sover fortfarande.. Så jag har legat och myst framför tv i sängen! ska ner på bolaget lite senare, ska passa på att träffa Stina också.. Klockan fem hämtar Paulina mig & sen ska mammorna + Victoria göra Norrtälje osäkert.. Shit vad kul vi ska ha!! Längtar!! ★ Kommer kännas konstigt utan mina killar men dom ska ha sällskap så det går ingen nöd på dom.. Försöker vila upp mig så jag orkar med natten på dansgolvet! 
 
 

Julklapp..

Inte den röligaste julklappen men helt klart sötaste, älskar den! Hade dock velat ha den beiga men den verkar inte finnas mer tyvär!
 
 

Dörrkransar!

 

Torsdag.

Noel sov från halv nio till kvart i nio imorse, blir alltid lika chockad när jag hör honom & tittar på klockan.. Så det kändes helt okej att gå upp direkt & låta pappan sova ut! 
Ska ta oss ut på en promenad idag eftersom vädret är fantastiskt. Sen ska jag göra två dörrkransar.. Glöm inte att jag tar beställningar! Idag ska göra med ett litet batteri ljus i.. Kommer nog bli hur fint som helst! Ha en fin dag. 
 

I mitt huvud.

Fick en fråga om när Noel ska få ett syskon, så tänkte dela med mig lite för alla.. Det är verkligen ett stort steg i livet att skaffa barn, såklart det är tänker nog dem flesta men hur stort tror jag bara dom med barn vet. ALLT förändras, såklart till det bättre men såklart har det sina mörkare stunder också.. 
 
Innan vi fick veta att vi väntade Noel så sa jag att nästa barn skulle komma tätt, när Noel va runt 1,5 - 2 år.. Och det har jag kännt under en längre tid, tills nu.. Ett barn är krävande, har en stark vilja & utvecklas varje dag.. Jag vill se Noel göra alla framsteg utan stress, jag vill att han ska få vara ett barn ensam en stund, jag vill lägga all energi jag har på honom och det som händer i hans huvud.. Jag tror absolut att många mammor & pappor klarar av att ha massa barn tätt & ändå hinna med, stor eloge till dom.. För oss känns det inte som vi skulle hinna eller ha ork.. & sen skulle jag ju sakna ihjäl mig efter att aldrig mer få snfifa på min lilla bebis eller bära den. ( vi har bara tänkt skaffa två barn alltså)
 
så svaret på frågan blir väl när Noel är runt tre. Men man ska aldrig säga aldrig heller.. om ett halvår kanske vi känner helt annorlunda? Och vem vet kanske är det min tur att få tvillingar nästa gång? Då har vi helt plötsligt tre barn istället.. Tänk vad skönt om man kunde se några glimtar ur framtiden ibland.. 
 
7 dagar gammal.. Så perfekt! 
 
 

Att få vara tre.

Alltså, mitt i allt, all stress om framtiden, val som ska göras, beslut fattas och en jäkla massa mer så känner jag bara stanna tiden, jag vill inte tänka på tråkiga jobb, eller att vår bebis som inte är en bebis längre ska börja på dagis.. Jag vill bara tänka på en dag i taget, en dag med dom jag älskar mest. Jag är livrädd för framtiden, förstår inte hur jag ska kunna vara lycklig varje dag på ett jobb när mitt barn inte är hos mig, eller hos sin pappa.. Jag önskar så innerligt att det vore lite annorlunda med föräldradagar & att man hade råd att vara hemma i många år.. 
 
Två helt perfekta killar i mitt liv. Det allra finaste & bästa jag har. Evigt tacksam. 
 
 

Onsdag.

Hela familjen är sjuk idag, Noel värre än igår.. Idag har han varit jätte ledsen stundvis.. Så jobbigt att se honom så.. Nu har han sovit länge tack & lov, så skönt för honom.. Jag & Fab har pressat SOA under täcket i soffan.. Precis som förr. Mysigt. Jag ska ut på en promenad & handla lite sen & ikväll blir det trapp intervaller!
imorgon skulle vi åkt till Rånäs & sen till Uppsala på hockey, men lutar åt att fabian inte kommer spela & det vore de bästa för oss alla och våran förskylning. Men så tråkigt, hockey är våran vardag numera.. Men men! 
 
 

Push.

 Blir så glad av all possetivt jag får höra om min träning & mitt resultat! Det är en stor del till att man orkar fortsätta.. Fick frågan om jag kunde visa före & efter bilder & har letat efter nån när jag har kläder men inte hittat.. kommer visa senare utan kläder men just nu håller jag på det ett tag till.. Vill ha bättre resultat! men tusen tack åter igen. Så glad!! Ikväll blev det 4 km löpning!
 
 
 
 

Ensam mamma söker.

Noel har äntligen somnat, han tycker verkligen att det är jobbigt att sova nu med näsan full av snor.. Tycker så synd om honom.. Jag passar på att äta lunch i lugn och ro & kika gårdagens avsnitt av ensam mamma, har ju en gammal skol kompis som är med & sen älskar jag att se hur killarna försöker göra dom andra killarna svartsjuka, trodde inte killar var så faktiskt haha!
Ikväll ska vi på husvisning & sen vill jag hinna ta en löprunda! Får sr hur det blir med det!
 
på måndag börjar ju paradise hotell också såg jag, 
 
 
 

💪

- 14 cm känns så mycket mer nu. ↓ ↓ 
 
 

Min resa!

Okej, en uppdate. 3 månader har gått sen start & invägning.. Just nu äter jag & dricker jag vad jag vill & tränar.. Mår bra och även om resultatet inte springer iväg så går det ändå åt rätt håll.. Mitt första stora mål är på julafton, det har jag 2,5 kg kvar till, och ska fixa!! Dagens vikt & måttband.
 
Vikt: - 8,5 kg 
Armar: -6 cm
Rumpa: - 10 cm.
Mage: - 14 cm
Lår: - 9 cm
 
 
 

Stilla.

Kombinationen av helt stilla vatten & vatten som forsar fram är magisk. Älskar naturen och allt den kan göra. Något jag verkligen vill göra är att fota forsar, vattenfall och bäckar.. Jobba massa med slutartider och sitta där i lugn och ro utan en massa människor som tittar som om dom aldrig sett en kamera förut.. sånt stör mig verkligen.. Men till saken, någon som vet några sånna ställen inte alltför långt bort i Sverige? 
 
 

Brrr!

Jag & Noel tog oss ut, väldigt kalla & snoriga kilometer för min del, Noel hade det så varmt och mysigt i vagnen och fick sova skönt & länge.. Men det var jätte skönt med frisk luft och att få röra på sig efter helgens alla gifter jag stoppat i mig.. Och det var helt sjukt vackra 7 km, frost, sol och helt stilla vatten. 
 
 

Måndag.

Noel vaknade till en gång inatt bara, och han somnade om direkt efter att jag buffat lite.. Hela familjen är förskyld nu, Noel är såklart jätte glad och pigg ändå och jag känner mig överkörd och vill bara ligga under täcket! Noel sover nu, och jag sitter med tusen bilder som ska redigeras.. När Noel ska sova nästa gång tänkte jag ta mig ut, vädret är undervart och tror det gör gott för mig med lite lugn träning.. Ska göra ett inlägg om mina tränings resultat sen då det är 3 månader sen idag som jag tog tag i det! 
Ha en fin dag!
 
 

Farsdag.

Söndag & farsdag, väldigt späckad dag.. Åkte från Singö kvart i elva, hem hämta kameran och iväg på fotojobb.. Sen vidare på farsdag lunch på Åtellet.. Firat min fina bästa underbara pappa, undra vad jag hade vart i livet utan honom. 
 
Sen har såklart Noel firat sin pappa, med blommor, godis & Fifa14. Världens bästa, så glad att det är du som är mitt barns pappa.. 
 
Sen åkte vi hem igen, louise kom hit, sen åkte vi upp på hockey, Norrtälje vann & sen hat vi kämpat med att natta en jätte förskyld liten kille som tucker det är hemskt att somna nu med en näsa som inte är funktionell.. Lilla hjärta. Antar att det blir en natt med många uppvak.. Precis vad jag behöver.. Godnatt. 
 
 

Löööördag på Singö.

Inlägget blev inte publicerat igårkväll, så det kommer nu.. 
 
En fullspäckad dag på jobbet, massa folk.. Har gjort fars dag arr & massa annat fint! 
Sen handlade jag & Louise kvällens middag & sen åkte vi mot singö.. Underbar middag!! Snart ska vi ut i badtunnan!! 
 
 
 

Candlelight.

 En perfekt dag & kväll. Jag har alltså ikväll varit på Rånäs slott på fotojobb, har varit så nervös & nu är det över och jag är så himla nöjd! Slottet hade en candlelight weekend, hela slottet lyste på enbart levande ljus & jag var då där för att föreviga det.. Så vackert, stämningsfullt & ett nygift kärleksfullt par mitt i allt. Åh vad jag skulle vilja va på en sån weekend.. Att fota med bara levande ljus va sjukt svårt, lärorikt & jätte kul. Hoppas att dom blir lika nöjda som mig nu bara.. 
 
Här kommer fyra bilder fotade med mobilen från kameran, om ni förstår vad jag menar?;) imorgon ät det jobb igen, sen ska vi ut till singö. På söndag jobb & sen hockey i sin ordning! 
 
 

Converse baby.

 

you and me.

 
 

Friday.

Noel hade ingen bra natt inatt, vaknade halv två & andades jätte tungt och va snorig.. Bestämde att han skulle få sova med oss så jag kunde ha bättre koll.. Men det ville inte han utan ville leka istället, efter mycket om och men somnade han strax innan tre i sin säng.. Vaknade igen halv sex och sov sen till halv nio.. Lite halvseg idag med andra ord.. min underbara lilla kille. 
 

Hockey torsdag.

Bra torsdag, varit med fina vänner.. sen åkte vi hem, åt mat med pappan.. Sen for han iväg och vi strax efter, hämtade louise i Mörby och sen åkte vi till donken & tog en smoothie & frappino.. Sen mot enebyberg, Norrtälje vann med 5-2.. Nu sitter vi i bilen och väntar på karlarna, helt sinnessjuk kall ishall.. Värre än Rimbo o det är inte nådigt!! Nåja.. Imorgon ska jag ordna hemma och sen till rånäs och foto jobb.. Nervös & förväntansfull. 
 
 

Vårt mirakel är du.


 
 

vårt hem.

Fick ett önskemål om att visa vårt hem, så varför inte. Noels rum, Toaletten & tvättstugan är dock inte med.. Noels rum är inte iordning och toa & tvättstuga är inte mycket för världen att se. Det får komma i ett annat inlägg.
 
 
★   ★   
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 

Rock by Sweden.

Det här underbara armbandet från rock by Sweden & dom underbara vita rosorna stod & väntade på mig när jag gick upp imorse. ❥ Han kan chocka min älskade fästman. ❥ blommor får jag visserligen ofta så så dum ska jag inte vara. Jag älskar dig. 
 

Onsdag.

Idag har vi fotat julbilder, men kan ju inte avslöja några innan jul.. Så ni får vänta!! bjuder på bilder på vår vilda bebi istället, shit vad han är överallt.❥ När pappan kommer hem är det middag & sen ska jag skynda iväg och köra trapp intervaller innan han ska på träning. Imorgon ska vi träffa kompisarna & mammorna & på kvällen är det hockey.. ❥på fredag har jag foto jobb på rånäs slott, lagom nervös. Men ska bli helt sjukt kul! Ha en fin fortsatt dag! 
 
 

Mörker.

Det är både mysigt & jobbigt att det blir mörkt innan fyra, men det mysiga överväger nog liiiite mer.. Måste ut & träna, men sen ska jag ligga i soffan hela kvällen med mina hjärtan. 
 
 

Home.

Jag vet precis hur vårt hem ska se ut, ska bara hitta det där perfekta lilla mysiga charmiga huset att få inreda.. Eller bygga.. Varför ska det vara så svårt? Hur ska man ens veta vart man vill bo? 
 
 

Tisdag.

 Världens höst väder idag & jag blir så ledsen.. Måste träna & Noel behöver sova, så skönt att kunna kombinera det,. Menmen, jag hoppas att vädret blir bättre till kvällen när Fab kommer hem så jag kan sticka ut! Vi låg i sängen till fem över tio imorse, Noel vaknade tio över åtta men sen låg vi där & hade morgon mys/sov. 
 
Nu är det fullfart, tvättmaskinen igång, vilda bebin överallt och dammsugaren i högsta hugg.. Städade hela lägenheten i fredags, förstår inte att det kan bli så jäkla skitigt & stökigt och så önskar jag att jag inte hade haft sån städmani.. Blir som sagt en inne dag idag. Väldigt skönt ändå! 
 
Noel fick såklart 8 månaders presenter igår, efterlängtade mössan från Elodie & en byxdress från Lundmyr.. Och en kanin & hammargrej från sin mormor. Numera tycker man en tröja till sig själv för 249:- är dyrt, men en mössa & byxor för 550 :- till en bebis är inte dyrt? Haha snacka om noll prio på sig själv,
 
 

8 månader!

Alltså älskade lilla barn, i åtta månader har du funnits i våra liv.. Åtta månader med en kärlek jag aldrig någonsin kunde tro fanns! Du är meningen med livet, du & din pappa. Det jag alltid kommer prioritera först! Jag älskar dig på ett sätt du aldrig kommer förstå. 
 
 

Måndag.

Perfekt kväll igår, umgicks med våra fina vänner.. Såg Norrtälje vinna över Hässelby & pappa göra 2 mål.. Noel va vaken hela matchen och somnade 11, herregud.. Tänkte att han skulle bjuda på rejäl sovmorgon då men nä det tyckte inte han! Vi är iaf på väg till Uppsala med Noels mormor & sen ska vi träna!! Från och med idag ät det riktig skärpning, hjälp vad jag ätit dåligt och även om vågen inte visar upp så Visar den inte ner & det är ju dit jag vill! 
 
have a nice one. 
 
 

Mönster it is!

 

Höst.

Det där med att det bara är grått & trist måste jag ta tillbaka nu.. Körde 7 km morgon pw imorse & nog finns det fina höst färger kvar alltid! 
 

Shopping!


Söndag.

Efter jobbet slängde jag ihop en krans till morfars grav, en blomma till mormor & sen åkte vi till Rimbo & kyrkogården.. Så fint & jag älskar att vi är där en gång per år tillsammans alla!! Sen åkte vi till mormor & åt god middag och drack gott! Kom hem vid nio tiden, och då kikade vi på lite saker och tiden sprang iväg så någon film hann inte mes!!! Noel har precis vaknat, vi ligger i sängen och kommer nog ligga här länge och bara mysa!!! Ikväll åker vi till Hässelby på borta match!!! lika bra att vänja sig, hockeyn lär ju bli vårt liv om Noel också ska börja spela sen! 
 
 

Lördag.

vi hade en perfekt dag igår, lugn hemma & sen iväg och kikade på ett hus, en sväng på stan & träffade Daniel och sen åkte vi hem till oss & började fixa middag!! Sen kikade vi på idol, hockey och en skräckis.. Världens sämsta typ men men.. Sen gav Noel oss sovmorgon till halv nio, underbara unge.. Det behövde jag, jag har lämnat Noel i ishallen med farfar, pappan har träning och jag ska börja jobba snart.. Så det fick bli så, är bara en timme drygt så hoppas det går bra,. Noel va väldigt trött nämligen..  Saknar redan mitt hjärta. Efter jobbet ska vi hem till min mormor som fyller år idag, verkar som det va igår man besökte kyrkogården? Vi åker dit idag iaf och hälsar på fina morfar! Hoppas eran lördag blir p e r f e k t!! 
 
 

Fin fredag!!

 
 

Noels lilla myshörna!

Här är Noels lilla myshörna. ★ Han delar rum med våran garderob.. Åh vad jag vill ha ett rum där alla hans leksaker kan få plats.. 
 
 

1 November.

Jaha, då är vi redan inne i November.. Helt galet, särskilt med tanke på att Noel blir 8 månader på måndag? Det är verkligen helt sjukt, stanna tiden tack! Vår morgon började både bra & dåligt, jag vaknade av att det luktade rök i hela lägenheten & hörde ingen Noel, lite panik då klockan var kvart i åtta och han alltid vaknar halv sju - sju! Men konstaterar att det är någon som eldar rätt rejält ute, så det alltså luktar i hela lägenheten trotts att allt är stängt? Noel sovee vidare & jag kan ligga & dra mig i lugn och ro och kika på tv.. Det har inte hänt på många många månader.. Njuter av lugnet & så börjar våra idiot grannar dunka i golven som dom alltid gör, men kvart över åtta?? För helvete.. Så jäkla glad att dom ska flytta här ifrån, hoppas ingen annan stackare behöver ha dom som grannar!! Så min sköna morgon med en sovande bebis jämnar ut sig med rök lukt & idiot grannar! Men jag är glad ändå, det är fredag & jag och Noel ska gå ner på stan och köpa gott dricka till kvällen & lite kläder till Noel såklart.. Kanske hittar något till mig också, vem vet.. Skulle vilja köpa ett bruka fat, men borde spara pengarna till att julklappar som ska köpas.. som tur är några till prinsen redan klara! Ha en fin fredag!! 
 
 

Kitchen.

Jag älskar våran matsalsdel, resten av köket är inget att hurra för.. Skulle vilja byta ut en dörr bara så.. Det är nya fina gardiner, nya ljusdekorationer, fina blommande tulpaner.. Måste bara få tid att städa golven också, Noel är liksom överallt just nu & man måste hålla koll hela tiden.. Och sen lyckas han alltid smula ner rån och ha sig så dammsugaren är liksom alltid framme! Menmen!