I mitt huvud.

Fick en fråga om när Noel ska få ett syskon, så tänkte dela med mig lite för alla.. Det är verkligen ett stort steg i livet att skaffa barn, såklart det är tänker nog dem flesta men hur stort tror jag bara dom med barn vet. ALLT förändras, såklart till det bättre men såklart har det sina mörkare stunder också.. 
 
Innan vi fick veta att vi väntade Noel så sa jag att nästa barn skulle komma tätt, när Noel va runt 1,5 - 2 år.. Och det har jag kännt under en längre tid, tills nu.. Ett barn är krävande, har en stark vilja & utvecklas varje dag.. Jag vill se Noel göra alla framsteg utan stress, jag vill att han ska få vara ett barn ensam en stund, jag vill lägga all energi jag har på honom och det som händer i hans huvud.. Jag tror absolut att många mammor & pappor klarar av att ha massa barn tätt & ändå hinna med, stor eloge till dom.. För oss känns det inte som vi skulle hinna eller ha ork.. & sen skulle jag ju sakna ihjäl mig efter att aldrig mer få snfifa på min lilla bebis eller bära den. ( vi har bara tänkt skaffa två barn alltså)
 
så svaret på frågan blir väl när Noel är runt tre. Men man ska aldrig säga aldrig heller.. om ett halvår kanske vi känner helt annorlunda? Och vem vet kanske är det min tur att få tvillingar nästa gång? Då har vi helt plötsligt tre barn istället.. Tänk vad skönt om man kunde se några glimtar ur framtiden ibland.. 
 
7 dagar gammal.. Så perfekt! 
 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0