Zara

Idag kom dom snyggaste tröjorna från zara till mini, alltså är helt kär i dom o det är så typiska Fabian tröjor så dom kommer matcha suveränt! Alltså blir kläderna mycket förstörda på dagis? O tvättar dom där? Vill inte att nån tvättar hans kläder 🙈 jävla jobbig morsa haha!

 

Kommentarer
Postat av: Therese

Aldrig hört om något dagis som tvättar men torkskåp finns.. fläckigt blir det.. i början tänkte jag att jag inte skulle ha dagis o hemmakläder utan men ändrat mig nu. Ärvda kläder passar utmärkt där 😄

2014-08-14 @ 21:12:43
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Anonym

Dom blir inte förstörda på förskolan, bara om dom typ målar o råkar spilla färg på kläderna, kan hända även fast man har förkläden. Annars så blir dom inte mer förstörda än hemma :) och dom tvättar inte så vitt jag vet o skulle dom göra det där Noel ska gå så säg bara att du inte vill att de ska tvättas :)

2014-08-14 @ 22:51:42
Postat av: Joanna

Alla elsas kläder har blivit mer eller mindre förstörda där. Färg fläckar från pennor, en del mat fläckar och gräs. Sånt som är skit svårt att få bort! Om du gillar att tvätta och är envis med fläckar kan man ha lite finare kläder men jag har helt gett upp de! Hon kommer hem skitig, fast det är tecken att hon har kul och har saker att göra på dagis vilket är viktigare än rena kläder :) funktionskläder är toppen på dagis då dom rör sig så himla mycket!

2014-08-15 @ 09:58:02

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0