Nyårsafton.

Blogg funkade inte inatt så får publicera nu.

Nu är klockan över 12 och det är nyårsafton, imorgon lämnar vi 2014 bakom oss & välkomnar 2015. 
 
2014 har bjudit på en massa massa fantastiska saker, vi avslutade 2013 & började 2014 med massa hus letande, tillslut hittade vi det rätta, ja även om det förmodligen inte blir vårt sista, vi sålde lägenheten, blev husägare, renoverade stenhårt i 1,5 månad & flyttade sen in. Vår älskade lilla kille fyllde 1, han tog sina första egna steg i vårt hus. Vi målade om huset, grävde upp buskar, tog ner flera träd & byggde en stor terass. 

Vi åkte till Falkenberg & Ullared, hade grillkvällar med vänner, mitt stora hjärta fyllde 25 & jag ordnade en överaskningsfest för våra vänner, det blev midsommar, jag fyllde år, jag fick äran att vara tärna på min bästa väns bröllop. Vi fick reda på att vi skulle bli fyra i familjen, att vårt lilla hjärta skulle bli storebror. Sen spenderade vi 8 härliga dagar i Grekland, fick se vårt andra mirakel på rul, hade världens bästa jul & såklart massa massa mer. 

Jag ser fram emot 2015, vår familj blir fyra, vårt badrum blir klart, vi har massa projekt både inne och ute & vi ska ordna massa grillkvällar på vår 110kvm terass som vi faktkskt inte hann njuta av förra sommaren.. Vår stora kille ska fylla 2 & så återigen han ska bli storebror åt en liten  liten bebis. Så svårt o förstå. 

Såhär sista natten på 2014 så har även vår lilla skatt bjudit på massa sparkar, även om dom fortfarande är väldigt försiktiga. Mirakel. 




Vecka 22 ❥

Jag har verkligen noll koll på veckorna den här gången, tur att jag har ett tjugo tal bekanta som också ska ha barn så man blir påmind haha. Jag är sämst på att fota också, myvket för att jag inte gillar den här magformen och för att magen inte är densamma som sist.. Men ska bättra mig! Annars då, jag mår bara illa på morgonen, hallelujah nu måste det ju vända. Huvudvärken är mycket bättre men nu har jag ju varit ledig också, som barnmorskan trodde.. Vikt: +1 kg sen plusset.. 




Till bebis.

& till bebis.. Vill bädda sängen nuuuuu, helst igår. Tur att jag inte kan kanske haha. 




Till mamman.

På väg hem till mig, perfekt att dölja magen i när bebis tittat ut.. 




Raketer

Ja, mycket folk på jobbet som omväxling. Livsfarligt att jobba med o sälja raketer, vill ju köpa allt! Åkte från jobbet tio över sex, in på flygis handla nyårsmat, fort hem o byta av min man som skulle iväg. Lilleman kom springandes o pussade o kramades.. Sen möttes jag av det här, min underbara familj. Sen åt vi lite glass och hoppade i säng.. Noel sover & Fab o Jocke kom precis hit, dom ska kika hockey och jag ska väl sova om ett tag.. Jobb imorgon igen. 




Vårt älskade hjärta!


Måndag

Snart är året slut, helt galet. Ett helt år har gått igen, kan inte förstå. Idag står sälja raketer på schemat, inte alltför kul att lämna mina två hjärtan mysandes i sängen på morgonen dock. Jobbar till sex o sen ska jag hinna handla innan pappan ska på träning, skulle ha ätit middag hos Sebastian o Carolina ikväll, men hockeyn går ju före.. -15 grader imorse, kallt men vääääldigt vackert 


Livingroom

Korgen fick Fab i julklapp fylld med ved, och lampan har vi fast i guld, så beställde hem ljuslyktorna och tidningshållaren så det matchar.. Funderar på o spraya lampan svart haha. Och sen ska jag hitta en ny matta till våren.. Jag längtar faktiskt efter våren nu, tulpaner, sol, torra gator som sopas från grus, tussilagon & snödroppar i dikena, och såklart efter vår nya familjemedlem. Långpromenader i maj kvällarna. Får nästan nypa mig i armen.


Sunday

Ja, när pappan åkte på träning gick jag o la lilleman, han sov 1 timme o 40 minuter o jag kikade på film.. Sen lagade vi middag, kycklingwok och sen kom pappan, Jocke & Carolina.. Vi har ätit middag, ätit gott, kollat hockey & film. Dom har precis åkt och nu ska vi också krypa ner. Imorgon jag jobbar jag hela dagen & sen ska jag handla nyårs middagen.. Vill äta den redan nu! Det händer inte ofta att Noel vaknar, lägger sig i famnen men både igår & idag hände det.. Sååå mysigt!! 


Family. ❥


Söndag

Sovmorgon till halv tio & vi ligger fortfarande i sängen hela familjen, Noel som är lite av en pappagris i sängen ligger gärna hos honom o myser så tur att jag har bebisen som buffar i magen. Nu ser man tydligt utanpå när det väl kommer en spark.. Tänk att två graviditeter på samma människa kan vara helt olik den andra. Idag blir det en mysdag! Fabian försöker bestämma sig för vilken tv vi ska köpa, vore så skönt o äntligen få upp tv på väggen och dra alla kablar snyggt. Får se om vi lyckas bestämma oss för en. 



Till bebis blivande rum. Snaaaart får jag inreda! Kliar i fingrarna. Dumma vattenläcka! 



Sänghimmel

Den här fantastiska sänghimmeln har ju Noel i grå, och den vita är på väg till bebis. Nu har den kommit in i rosa, och alltså jag DÖR! Har typ lust o köpa den istället haha. 


Lördag

Nu är julen över, helt galet hur mycket tid & pengar man lägger.. Behövde inte jobba idag, så vi har varit nere på stan.. Shoppat & lunchat! Supermys. Fick med mig en hel del från åhlens hem, en Clean parfym, en present, te, en pall till bebis rum, en sparkdräkt till bebis & en ritplatta till lilleman.. Som går varm just nu! Sen skulle vi hälsa på både Noels farmor & g-mormor & g-morfar men ingen var hemma. Så nu åker vi hemåt..Ikväll  tänkte jag & min kärlek gå på bio. Nya Micke & Veronica såklart. Men rätt dåligt med platser o jag har rätt höga krav på platserna, bio nörd som man varit. Men det lutar åt det ändå. Supermys! 


Noels helt fantastiska nya jacka från The Brand, är helt förälskad i den. 

Kön skrönor.


HY 
Dålig hy sägs tyda på flicka, en flicka stjäl sin mammas skönhet. Medans en pojke ofta bjuder på vacker hy & tjockare hår. Jag: hemsk hy, känner mig mest ful hela tiden.. Med Noel kände jag mig vacker jämnt. Resultat: Flicka. 

Illamående 
Riktigt starkt illamående under framförallt första trimestern ska tyda på Flicka. Jag: Ja jag har ju mått illa komstant sen vecka 8 o mår fortfarande illa. Med Noel mådde jag illa i dom tre första veckorna. Resultat: Flicka 

Magens form 
En mage som inte syns bakifrån o alltså är väldigt stående rakt ut sägs vara en pojkmage, medans en mage som syns bakifrån och är bred sägs vara en flicka. Jag: Väldigt bred mage, känner mig tjock och fet haha. Resultat: Flicka 

Hög eller Låg mage 
Läst massa olika, att det är låga magar som är flickor men även höga. Med Noel var magen hög & nu är den låg. Resultat: oklart. 

Sov ställning 
Sover man på vänster sida sägs man vänta en pojke & sover man på höger sägs man vänta en flicka. Jag: jag kan inte sova på vänster sida alls. Resultat: Flicka 

Torra händer. 
Har man torra händer sägs man vänta en flicka & är dom som vanligt en pojke. Jag: har jätte torra händer, särskilt ovansidan. Resultat: Flicka. 

Bebisens aktivitet 
Pojkar sägs vara mer aktiva än flickor, dvs mer sparkar & andra rörelser. Jag: Nu är jag ju inte så långt gången, men jag känner max två små sparkar per dag från bebis. Med Noel i samma vecka var det fullt ös. Resultat: Flicka 

Humör
Rejäla humörssvöngningar innebär flicka medans lugnare mödrar väntar pojkar. Jag: fruktansvärt humör, blir SÅ lätt arg, sur och irriterad och gråter massvis. Resultat: Flicka 

Ringtestet 
Ta en ring, tex din förlovningsring. Häng den i ett hårstrå från dig själv, om ringer börjar pendla sägs du vänta en pojke. Cirkulerar den säga du vänta en flicka. Jag: ringen cirkulerar. Med Noel pendlade den. Resultat: Flicka 

The baking soda test 
Ta en kopp, fyll den med 1,5-2 tsk bikarbonat. Kissa i koppen och rör om direkt. Händer det ingenting sägs du vänta en flicka, pyser det eller bubblar till, minsta lilla sägs du vänta en pojke. Jag: hände absolut ingenting. Resultat: Flicka 

Kinesiska kalendern 
Enklast är o googla för o se hur man beräknar. Men här blev iaf Resultatet: Pojke 

Ögonvitan
Om man drar ner ögonlocket under ögat och tittar, ser man inget ovanligt väntar man en pojke ser man däremot ett V väntar man en flicka. Jag: Ett tydligt V syns, ska försöka fota. Resultat: Flicka

Söt eller Saltsug. 
Sött sägs va flicka & salt o surt pojke. 
Jag: jag är ingen godis gris men ja nu är jag sugen på godis ofta, men även massa salt? Såå Resultat: Oklart

Hjärtljud 
En puls över 140 sägs vara en flicka & under 140 en pojke. Jag: Första & enda gången än så länge visade lillens slag över 140, men Noels låg också ofta över 140. Resultat: oklart/flicka 


Ja, som sagt! Nu tror jag inte på det här, o bara för att det flesta testen visar flicka blir det väl en pojke. och våran magkänsla säger fortfarande att det är en liten lillebror i magen.. ❥ jag spricker av nyfikenhet. Är lite små nervös och rädd haha. Är det någon annan som prövat testen? 


Noel

Tänk om om vårt liv filmades, och jag kunde titta tillbaka på alla tokiga, galna, fantastiska & helt underbara saker du gör o säger varje dag. Som när du skrek dig blå dina första veckor i livet, hur du log första gångerna, lärde dig greppa, sitta, åla, krypa, prata & gå. Alla perioder har varit helt fantastiska. Den här perioden är även den enastående, jag kan bara ligga o titta på dig, och du på mig. Sen säger du dom där underbara orden, " min mamma" pussar o klappar mig på kinden. Varje gång vi ska sova och du drar på oss täcket ordentligt, när du vaknar och pussar mig & säger mamma mamma. 

Ikväll låg vi i sången för o sova, Noel vill gärna att pappan också ska ligga bredvid så han går ner från sängen, öppnar dörren försiktigt o stänger den igen o säger schh.. Springer o hämtar pappan o kommer tillbaka. Alltså den här killen, han är så snäll, så omtänksam.. Men också med en jäkla vilja & humör precis som sin mamma. Jag är uppriktig sagt livrädd för framtiden, över att det enda som finns kvar är minnen och foton, tiden går verkligen för fort.. Jag vill aldrig att du växer upp. Vill aldrig vara utan dig. Vårt första barn, vår son, du som gjorde oss till en familj. 




Annandag jul

Idag har vi varit i Gåsvik med mormor&morfar, hade kunnat shoppa ihjäl mig! Såå mycket favorit smycken på rea. Lunch o sen shopping i Norrtälje, om jag inte ska jobba imorgon ska jag ner på stan en sväng, orkade inte det idag.. 


Ni. ❥


Min fina familj, tänk att vi blir fyra om fyra månader. Så overkligt. ❥

Juldagen

Vilken jul, helt galet mycket julklappar. Var helt slut efter öppningen o hade lätt kunnat lägga mig efter det haha.. Noel vågade inte gå fram till tomten i år haha,. Massa god mat såklart och även igår somnade vi runt två tiden.. Noel också, fullt ös! Imorse väckte han oss tio, det behövdes.. Vi har varit ute i snön, Noel ogillar overall och snön men efter ett tag i pulkan var det skit kul. Men kallt, brr! Men inte klaga!! Ska visa alla klappar senare.. Vi ska snart åka hem, träffa Jocke o Carolina o åka slridskor.. Ikväll får vi se om vi går ut, lutar väl åt det.. Juldagen får man ju egentligen inte missa, så kul det brukar va! 



God Jul


STRESS!

Alltså, mitt hjärta slår i 390 typ.. Är såååå stressad & nu när vi äntligen är i bilen är jag livrädd för att ha glömt något.. Det är liksom så mycket som ska med när man har barn, plus 59 julklappar, bak ingredienser, kläder till alla till morgondagen, laddare osv osv.. Men nu är vi iaf påväg.. Ska baaaara in o köpa sista julklappen.. Bilen är smetfull, och så måste jag klippa ikväll.. Jag som inte får stressa.. 


Vecka 21. ❥


Äntligen förbi 50% !  Fortfarande en väldigt lugn bebis, små små sparkar ganska sällan.. Ska göra en skrock kön lista sen o bocka i vad som stämmer o inte bara för skojs skull! 


Dan före dopparedan.

Tisdag, dan före dan & imorgon är det julafton. Kan inte förstå.. Jag smög upp tjugo över nio o sen kom Noel springandes till mig fem över halv tio & nu är vi redan i Norrtälje o på väg till Gåsvik o ska inhandla alla sista klappar.. Aldrig varit ute i så dålig tid haha. Men men. Sen kommer Noels farfar på jul Lunch, sen ska jag färga håret, baka slå in sista klapparna och sen uppesittarkväll i rånäs.. 


Vårt hockeyproffs !


Sömnlöst.

Vaknade kvart över tre o myste med mina kärlekar, försökte somna men det gick sådär så jag gick upp och har städat o fixat. Funderar på att börja skala potatis men är inte alltför sugen.. Ska iaf skriva en inköpslista på all mat o annat bakverk som ska inhandlas idag.. Tänkte åka iväg innan killarna vaknar.. Marken är ju täckt av snööö också, alldeles fantastiskt. Låt det stanna snälla.. Ja lite tidsfördriv i väntan på att få göra sig klar o åka. 




Fjärde advent.

Hjälp, om några timmar är det bara 2 dagar kvar till julafton. Helt galet, det ät ju över sååå fort och jag vill inte det.. 

Jag & Noel åkte till rånäs till 12 iaf, klippte busarna, Noel Fick leka o sen gick vi ner på Åkern & grillade korv, såå mys. Mormor, morfar & morbror kom också.. Noel ogillar overall o de mesta va jobbigt så vi åkte till mormor o morfar o skrev ut presentkort.. Sen hem o hämtade pappan o vidare till Angelica o Jens för adventsbjudning i deras nya lägenhet.. Massa gott! Kom hem för en stund sen o känner mig jätte trött så ska nog faktiskt sova.. 

Imorgon ska vi mysa med Mikaela & David, julshopping & så jul lunch. 
Vi ska köpa biljetter till juldagen också o på kvällen har pappan match.. 

Sen ska jag baka en massa o fixa inför tisdagen då vi åker till rånäs för dan före dopparen, sen blir vi där julafton. 



Vecka 20 (19+4)

Spyr varje morgon, huvudvärken sitter i men är betydligt bättre än när jag jobbar, så bm hade väl rätt om det.. Annars börjar det kännas Bätrre allting, men sååå annorlunda mot med Noel. Så antar att det medta kommer fortsätta va annorlunda. Små små sparkar som syns & känns utanpå nu. Lika fantastiskt varje gång. Tänk att det är julafton om 3 dagar snart, för två år sedan låg lilleman o växte i magen. Älskade barn. 


Nails


Lördag.

Så himla skönt o vakna o bara ligga o mysa i sängen hela familjen, bebis har börjat sparka nu o även om det är väldigt försiktigt så slår hjärtat extra fort varje gång.. En lugnare bebi den här gången kanske.. Vi kollade julkalendern i sängen, åt frukost Noel fick lera i paket kalendern så han har haft fullt upp o sen åkte vi in till Norrtälje o shoppade julklappar, har typ 4 kvar tror jag.. Och tre kommer med posten på måndag hoppas jag.. Och ändå slog jag in det 48:e paketet ikväll haha.. Granen är fylld med paket, Noel kommer få öppna en hel del hemma, förra året var helt galet o då kunde han ju inte ens öppna haha. Noel har såklart gett några klappar till mini i magen & tvärtom. 

Sen har vi försökt se film men vårt Internett är ju fullständig katastrof så blev inget med det.. Nu när vi ät lediga ska vi få Noel att sova i sin säng hela natten och ursch vad jag inte vill det, vill ju så gärna bli väckt av hans underbara pussar och kramar. Men thats for the best.  Imorgon åker jag o lilleman till rånäs & kusinerna.. Ska klippa dom & Noel blir lycklig som får leka med dom. Pappan har träning & sen adventsbjudning. 




Newbie Home.

Alltså våren på kappahl, nya newbie home.. Tuuuur att vi får en ny familjemedlem som ska få ett fint rum. Boxen ska storebror också få.





Dom tre N.

Det här är Noels första vänner, dom har hängt ihop i snart 2 år & jag är så glad för det.. Hoppas hoppas dom fortsätter träffas när dom får välja själva! Och vad är oddsen för att alla börjar på N? Underbara barn!! 



Vår julgran.

Alltså vår gran, så stor, fyllig & maffig.. Det doftar helt fantastiskt & jag är så nöjd, men nästa år blir det en kungsgran, är redan lite trött på barret & att klä den gjorde ganska så ont haha. 

Jag & Noel har varit i Norrtälje på morgonen o shoppat, när pappan kommer hem ska jag & göra naglar och dom till rånäs o vänta där o sen middag med hela familjen.. Mys fredag! 




Kungligt.

Lite fjantig lycka sådär.. Så kul! 




Tyst

Ja jag har massa att berätta, men nu har det blivit så mycket att bilder får tala o det får bli imorgon, om jag hinner.. Dagen startade mindre bra med att bli väckt av någon som står o ringer på dörren, men sen tändes hoppet om att få klart sovrummet, sen slocknade det lika fort o nu är vi rätt lessa på det här.. 

Jag vill bara göra om ALLT nu, ändrat stil helt o vill byta massa saker.. Nästan så jag skäms.. Tur att jag får göra om o fixa i bebis rum snart.. Som jag förövrigt tänkt flytta 🙈😂 orkar inte med mig.. Vi har iaf köpt gran ikväll, hade bestämt när vi gick in på jobbet att en kungsgran blir det, men velade o velade ändå o det blev en lyx rödgran istället, så tät o fin & doftar ljuvligt.. Sen kom Noels mormor & morfar på fika o sen Micke också.. 




Tisdag

Efter jag hämtat Noel o han så stolt lämnat presenter till fröknarna så sa vi God Jul & Gott Nytt År, 4 veckors jul ledigt.. Jag hade världens migrän så vi la oss i sängen framför en film, Noel älskar krämer, att smörja in magen, händerna och armarna, så han smorde in mig & bebis & pratade & petade med lillebror/lillasyster och när bebis då svarade tillbaka med en liten liten spark utbrast han, "WOW" jag ville typ brista i gråt, underbara unge.. Han är så nyfiken på bebisen, drar upp tröjan, klappar, pickar o pussar.. Bebisen är sååå lugn i magen, på kvällarna känner jag små rörelser men inte mer än så.. Sen kom pappan hem o jag fick vila i tystnad 1 timme innan han skulle åka på träning, väldigt behövligt.

Sen la vi oss i Noels rum o läste böcker, han ska klä av sig o bädda ner sig under täcket o helst jag också haha. Sen åkte vi o hämtade pappan o vidare o handlade massa mat, kändes det som iaf men som vanligt glömde man hälften.. 

När vi kom hem somnade killarna och jag har bakat pepparkaks cheescake till imorgon när Kompisarna kommer På jullunch, massa gottis ska vi äta.. Sen städade jag, väckte Fab, kikade på julkalendern och nu ska vi sova.. 




TIPS.

Kappahl har fått in den fantastiska dopklänningen igen, samma som Noel hade & som nästa bebis ska ha. Den är alldeles underbar o skulle kunna köpa fn till bara för att den är så fin, Noels hänger framme hela tiden.




Till storebror & lillen.




Vecka 20 ❥

Idag går vi in i vecka 20, och jag har fått lyssna på dom finaste hjärtljuden för första gången.. Så fantastisk känsla, ett litet hjärta som slog fort. Inte för fort alltså hihi. 

Jag däremot som har ständig huvudvärk, har lite dåliga värden & får börja äta järn.. Fortsätter det efter nyår också ska jag få en läkartid o troligtvis sjukskrivning.. Inte så kul menmen.. 

Hjärtslag 149 ❥
Vikt från plusset 0 kg, från inskrivning +2 . Gick ju ner 2 kg i början pga av all spya. Bläää 


Tisdag

Tisdag. Kan inte sova, legat vaken sen fabian gick upp.. Hittar Ingen skön sovställning.. Noel snusar tungt o funderar på o gå upp o kika serie innan lilleman ska väckas, sista dagen på föris. Sen är det jul ledigt, ska bli så så skönt & mysigt att ha pluttis hemma. Igår myste vi bara hela dagen, åt en massa apelsiner och låg under täcket o kollade film.. Noel är verkligen i en såå omtänksam period just nu, han pussar oss säkert 10 gånger innan vi somnar, massa pussar, kramar o mys när han vaknar, och rätt var det är när man sitter i soffan får man en puss, nä han är verkligen så underbar just nu, vill aldrig glömma den här tiden eller alla tider som varit, men det gör man ju.. Jag försöker minnas när han bara låg o sov o man bara satt o tittade o luktade o pussade, så varsamt. Men det är sååå svaga minnen, himla läskigt. 


Måndag.

Jaha, vabb igen.. Noel har ju haft 40 graders feber i helgen, igår 39, ingen feber idag men sååå snorig o hostig.. Så vi fick va hemma idag, o missa Noels första luciatåg.. Fäller nästan en tår, det är sånt som är viktigt för mig.. Men vad ska man göra.. Så vi kurerar oss idag & hoppas han kan gå imorgon, sista dagen innan jul ledigheten.. Han har ju presenter o lämna till fröknarna hihi.. 

Just nu har vi krupit ner under täcket igen framför en film, perfekt dag ändå när regnet öser ner utanför. 


Noel fick träffa hästar för första gången igår, och sötaste lilla hundvalpen.. Och se kaniner, tur vi har Emma med alla djur.. Sen åt vi pepparkakor med ädelost, drack julmust o kikade film.. Noel somnade halv sju i bilen o sov vidare hemma så när pappan kom hem myste vi till massa på tv.. 


Vecka 19 (18+5)


Tredje advent.

Tredje advent, startade med mysfrukost med nybakta scones, julkalendern i sängen o sen lämnade jag lilleman hos mormor o morfar o åkte iväg o fotade Sallys dop.. Så fint o gudomligt söt! 

Nu ska jag & Noel hem till Emma en stund.. Pappan är på match i sin ordning. 


Julklappstips..

Önskar mig dom här två sakerna, båda finns på Mio.. Lyktan ska vara i koppar & doftljuset tropical oasis. 




Lucia 13 december

Jobbdagen över, hem o myste med mina killar.. Räkcocktail till förrätt, Baconlindad kycklingfilé till varmrätt & sen julkalendern i sängen o grabbarna somnade.. Jag smög upp o fixade med en massa bilder, beställde julklappar oså.. Kikade sista avsnittet av Sandhamn som jag missade i torsdags, försökte väcka Fab för en film men nä.. Så har ätit 3 apelsiner, dom är sååå goda och perfekta just nu.. Och så kikade jag på halva VI, nu tänkte jag krypa ner till mina killar.. Imorgon åker jag & Noel rätt tidigt till rånäs, morfar är barnvakt & jag ska iväg o fota dop.. Sen ska vi mysa med Emma! 

Hoppas ni haft en fin lucia! 
Försökte ta kort på Noel imorse som stjärngosse men dry gick inge vidare med en febrig gnällig kille så en tomte fick det bli.. 




Badrumsinspo.

Bilder från alla möjliga håll.. Men nu har vi bestämt betong, betong plattor på golv och detaljer på väggarna.. Resten blir vitt.. Handfatet håller våran vän på att knåpa ihop så vi får se hur det blir.. Annars blir det en betong skiva & ett stående handfat på. En steghylla & hög blomma eller ljuslykta i ena hörnet, i det andra hörnet inskjutbar duschvägg om det får plats, liiiiiitet badrum.. Annars en duschvägg av glas.. Inkaklad spegel och ett litet badrumsskåp under.. Har köpt doftljus, nya handdukar, och ska köpa tvål från L:A tegelbruket.. Blir alldeles pirrig haha. 




Lördag,

Noel vaknade till igår vid typ elva tiden, helt kokhet och så så ledsen.. Ingenting var bra o sova var absolut inget alternativ.. Tillslut ville han iaf ligga ner i sängen med oss o vi kikade på julkalendern som vi inte följt, sen somnade vi alla äntligen vid två.. Och så ringde klockan halv nio, ska gå upp o fixa mig för dagens jobb.. Vill bara ligga kvar o mysa med mina hjärtan. 


Nya ljusdekorationer. 

🍫

Baka baka liten kaka. 


Bebis.

Ja idag fick vi se vår lilla igen, växt jättebra på två veckor & såg helt perfekt ut.. Vi fick blunda den här gången också & jag är såååå nyfiken nu.. Fattar inte hur jag ska klara av det här.. Så ikväll har jag gjort både ringtestet & the baking soda test, båda visade samma sak & sen svarat på en massa frågor på olika sidor, två sidor visade även dom samma som de fysiska testen, men ett test med frågor visade det andra.. 

Kommer inte avslöja vad dom visade, tror ju ändå inte på det men kan ju inte låta bli att pröva! 🙈🙈 

Där låg h*n iaf, helt perfekt skapad.
Så älskad från första stund.. 

Noel kom hem med snorig näsa & 40,5 graders feber, men har kört gärnet ändå så inte konstigt att ingen märkte något på föris.. Pappan har tränat, Vi har bakat, vi har kikat svenska hjältar galan, gråtit & nu film! 




Friday im in love

Freeeeeedag, påväg till Stockholm för UL.. Somnade om när klockan ringde o vaknade tio över sju, ska lämna lilleman halv såå lite stressig morgon, som tur är får han ju frukost på dagis direkt vid den tiden.. En väldigt trött kille jag behövde väcka, eller två förresten.. Alltid samma sak.. Men vi blev bara 5 minuter sena.. Så det var bra jobbat känner jag.. Pirrar i magen nu med, nu kommer ju bebis vara mycket större.. Man ser tydligare osv.. Åh.. Ikväll har pappan träning, i vanlig ordning.. Imorgon jobbar jag & på söndag med.. Alltså fick världens bästa tips i en sluten fotosida igår, en gratis extern blixt typ.. Galet.. Var alldeles lycklig o fotade allt jag kunde fota igår haha. 

Noel var ju väldigt trött igår på hockeyn & jag fick bära, hoppa, bära o trappor osv väldigt mycket & idag har jag sååååååå ont i bäckenet.. Kan inte gå normalt.. Inte kul alls, så inga mer dumma lyft.. Lyft med benen,  jo visst.. 

Och så det här med o sova, kan inte sova på vänster sida.. Mitt öra värker så jag vet inte vad, och jag får ingen ro!  med Noel sov jag bara på vänster sida! 


Torsdag.

Ledig dag, har fixat med dekorplast, bakat & städat.. Vårt soffbord ska ju bytas ut, det är vitmålat o börjar bli slitet nu, svart färg börjar komma fram osv.. Så marmor dekorplast gjorde susen sååå fint! Men har bestämt oss för ett bord på åhlens, men nu är vi ju nöjda med det här ett tag till, fula Ikea stolen fick också en omvandling, även om den bara står i Boden så kan den ju behövas vid tillfälle.. Sen hälsade vi på mormor på sjukhuset, inte kul o se henne så men nu hoppas vi att hon slipper ha ont så länge till och får komma hem på lördag.. Sen hälsade vi på farmor en snabbis och sen hockey kväll, en väldigt trött Noel som körde gärnet, träffade en ny tjejkompis som han både kramades & pussades med.. Ja ungefär som en kväll på krogen för ungdomar & äldre haha.. Sen fick han åka på isen med pappa & hänga i omklädningsrummet med alla grabbarna, så lycklig våran kille blir, får nästan en liten tår, han skiner upp som en sol. Precis som han gör när han får syn på någon han känner, som idag blev farbror & farfar & springer fram och kramas! 

Om du bara visste mitt lilla hjärta hur stor plats du har i våra liv.. 

Så han somnade med andra ord gott i bilen o rörde inte en fena när vi lyfte in honom.. Vi kikade på bb finalen med varsin öl & cider, alkoholfri såklart.. Slutade ju kolla när Philip & John åkte ut men Anna & Anders var mina favoriter o det känns helt rätt det här.. Tänk att jag & brudarna hängde på bb finalen för ett par år sedan haha! Så seriösa! 

Imorgon ringer klockan föööör tidigt, 06:30 men ändå sovmorgon för pappan.. Noel börjar tidigt på dagis & vi åker & tittar på vårt lilla hjärta en gång till och förmodligen den sista gången också.. Såå underbart.. Är ju så nyfiken & rädd att vi ska se något eller att barnmorskan försäger sig, ursch.. 

Godnatt 


Årets julkort.

37 julkort, stansade, rosett knytna, frimärkta, adresserade, knytna & postade.. Ja att bara lägga färdigbeställda i ett kuvert duger inte för mig, det är ju det roligaste som finns att göra det där lilla extra.. Som julklapparna.. Finns det nånting jag fullkomligt hatar är det julpapper med snögubbar fula tomtar osv, stilrent och fint ska det vara hos oss. Eh ja mig, Fab bryr sig ju inte det minsta.. 

Nu vill jag bara köpa granen & börja pynta den.. Var ju helt bestämd på en kungsgran, men dom vanliga granarna är ju sååå mycket fylligare i toppen, ganska jobbigt att jobba på ett ställe där granarna säljs, kommer aldrig bli nöjd haha. Men nu överväger jag om det kanske är värt barret, nu behöver ju iaf inte släpa den ner från en lägenhet.. 




Julklappar.

Underbara korgar från ZaraHome, blå till lilleman & vita till mini i magen.. Kommer passa perfekt i blivande rummet.. Egentligen har jag varken plats eller nytta för några i Noels rum men hur fint var det inte i blått? 




Mums

Precis ätit lunch, som lika fort kom upp igen.. Alltså.. 4 timmar jobb kvar, efter jobbet skulle jag & lilleman hälsa på mamma som ligger på sjukhus.. Men pappa berättade precis att hon blev tvungen o operera sig o att vi inte får besöka henne.. Har så ont i magen. Fina lilla mamma & bästa mormorn. 



Onsdag

Idag är det onsdag, det blåser STORM ute.. Nästan lite läskigt.. Hoppas barnen är inne på dagis på morgonen.. Fick väcka lilleman fem i halv nio, såå dumt det känns menmen.. 

Igårkväll skulle jag ju åkt på julbord, men med vidrig huvudvärk & foglossning kände jag att nej, så gott är det inte.. O det är sååå värt att få vara hemma med båda mina killar en kväll.. Och tur var väl det, fabian upptäckte en brand i ett hus nere vid vår sjö igårkväll, en bil hade hunnit ringa och larma och strax därefter kom brandkåren & Noels farfar, Noel blev ju så exalterad o började göra siren ljud vi har aldrig gjort det hemma.. Och det första han säger när jag väcker honom är sirenljud & vill gå o kolla i fönstret.. 

Huset brann ner till grunden & det känns ju såå såå tragiskt.. Men ingen kom till skada o det är ju alltid det viktigaste.. 

Nu kryper mitt morgon illamående fram lagom tills vi ska åka.. Börjar bli en aning less på det nu faktiskt.. 


Magen i vecka 20 med Noel & 19 med pyret.. Faktiskt ingen direkt skillnad? Eller hur, jag som tycker den är enorm den här gången.. Det var den visst sist med!! Men det kanske är formen som gör det, med Noel var det bara en mage, rätt ut.. Nu anar jag redan kärlekshandtag o bredare midja, blä! 
 

Converse

Converse är ju en favorit här hemma, och ville helst investera i ett par till vita till våren men dom är ju inte vita alltför länge så det fick bli blå, så mins nästa får också bli ett par blå.. Så vi kan matcha såklart.. Önskar att Fab kunde dra på sig ett par han med men nä.. 

Minis fötter är ju så små fortfarande, storlek 21 finns fortfarande utrymme fören  tjockare strumpa haha. 


Vecka 19

Vecka 19 idag, ingen huvudvärk, lite illamående & lite foglossning & så finnar såklart, har aldrig finnar & tror inte jag hade en enda finne med Noel i magen, det är dessutom bland det värsta jag vet.. Och så lite mjölk läckning på det, fantastiskt. Men jaja. Annars buffar vårt lilla hjärta, första riktiga sparken har vi känt i vecka 16 men sen dess är h*n lugn, små små buffar bara.. Ska bli kul o se hur det fortsätter Noel var vild från vecka 21 o till slutet.. Men första sparken gav han i vecka 19. Visst är det spännande att inte veta vem som är där inne, men det kändes så mycket verkligare när vi visste att Noel va en liten kille. 

På fredag får vi se dig igen. 

Vikt + 0,5 kg 


Julbord

Precis landat i soffan hemma, är såååå mätt & belåten.. Vilket fantastiskt julbord, morgondagens hamnar nog långt efter.. Känner mig helt slut så ska krypa ner till mina killar som sover tätt intill ikväll, Noel är verkligen en pappagris i sängen, ska helst ligga på honom.. Och ibland på morgonen brukar jag lägga mig bredvid pappan o det går absolut inte för sig haha. Men annars är han nog mammas kille fortfarande.. Det komner han ju alltid att vara, även om han egentligen aldrig brytt sig om jag inte är med honom..

Imorgon jobb på blomsterlandet & sen julbord igen med dom.. Min maaaage är enorm efter kvällens mat, och det håller nog lillen/lillan med om för det bökas en aning nu! Som sagt magisk mat på finaste slottet. 




Måndag

Killarna vann mot Iron igår, fantastiskt skönt. Emma sällskapade med oss, himla mys! Sen åt vi middag ihop med Carolina & Jocke o sen hem o Noel somnade o vi kikade på tv, ville se en massa SOA avsnitt men sen orkar jag inte.. Så tråkigt haha! Menmen.. Ska hämta lilleman nu & sen hem o göra middag till mina killar, jag ska på julbord på rånäs slott.. Längtar och har inte ätit på hela dagen bara därför haha! 

Ska lägga alla 32 julkort på lådan, väldigt skönt att dom är klara och sen hinna städa lite innan jag åker. 

Nya ljuvliga servett ringar. 


Söndag.

En hel dag i Uppsala igår, helt sjukt mycket folk.. Dom sista klapparna beställer jag eller införskaffar i Norrtälje.. Puh! Sen handlade vi middagen med Louise Daniel o Filippa.. Räkcocktail till förrätt, lövbiffrullader, grekisk sallad & egna klyftpotatisar till varmrätt! Jag & Louise tog en promenad med barnen i kylan, Täbk o få ligga i en varm vagn ! Sen åkte vi hem i tid då Noel var så trött, han somnade direkt men när vi kom hem stod nånting inte helt rätt till, lilla plutten hulkade och skakade & grät.. Men idag är han hur pigg & glad som helst igen, vi blev väckta av ett telefonsamtal vid 8 & sen låg vi i sängen lääääänge.. Nu ska jag lämna lilleman hos sin morfar & jag ska jobba några timmar, dop & solen skiner! Tack tack tack! Sen hämtar jag lilleman o åker o kikar på pappans match.. Måste vinna & idag är jag oå dåligt hockey humör känner jag haha! 




Newbie.

När vi väntade Noel köpte jag nog varje plagg från newbie i killserien, och neutrala saker också såklart, även när han föddes o efter.. Nu är jag rätt besviken på utbudet så jag är ganska nöjd med att jag köpt på mig massa favoriter som inte längre finns till den kommande bebisen.. 




Lördag.

Vi hade en myskväll igår, Noel somnade redan kvart över sju så kikade idol finalen som jag aldrig sett men Lisa vann ju tack o lov så det var bra.. O sen en film, läskig o inte ultimat helt själv haha. Sen kom Pappan hem vid halv fyra o då vaknade såklart Noel överlycklig över att pappa kom & ville pussas o gosa i typ 1,5 timme, fabian ville nog inte riktigt samma sak! Haha. Och nu har vi precis vaknat, pappan får sova vidare som vanligt o vi har öppnat paket kalendern & kikar på bamse.. Även om herrn hellre skulle se en hockey match.. 

Vid elva ska vi börja röra oss mot Uppsala, blir nog snarare halv tolv.. Vi ska shoppa med basse o Carolina & sen ikvöll stanna kvar & träffa Louise, Daniel & Filippa. En lugn o skön dag & kväll! 

Ska kolla efter några julklappar & några klöder till både storebror & lille bror/syster.. Tur att vi inte vet kön, hade handlat ihjäl mig fast jag redan har kartonger med både kill & tjej kläder! 


Pärlans lilla hand.


Vecka 18 (17+3)

Tomt.

Ibland är det okej att inte vara på topp, idag är en sån dag så tänker inte skriva mer än så. Nu myskväll med min lilla favorit kille! 

Torsdag 4 december.

December rullar på, snart jul.. Idag är det kallare & med kylan kommer solen.. Fantastiskt.. Lite som en ny människa.. Ikväll har pappan borta match som varje torsdag, och imorgon julbord.. Ja vi ser inte honom alltför mycket, o det är klart det är både tråkigt & jobbigt ibland.. Men sen får vi ha honom hela våren o sommaren istället.. Så vi lämnar honom på hockeyn direkt när han kommer hem o sen åker vi o köper julpynt o lite annat.. imorgon är jag ledig o vi ska till Uppsala, Ikea & Gränby. 

Jag sover så dåligt just nu, drömmer om vem som ligger i min mage, vem du är, hur du ser ut men främst om du är en kille eller tjej, förstår inte att jag klarade av o inte tjuvkika & det känns lite jobbigt att göra ett till UL o tvingas blunda igen.. Så hoppas hoppas jag klarar det. 


Huvudvärk

Ja den här graviditeten är ju långt ifrån lik när Noel låg i magen, jag lider av huvudvärk i vanliga fall men så fort jag blev gravid med Noel upphörde min huvudvärk o jag blev en ny människa, den hår gången kom den istället tillbaka och ja det är ganska frustrerande att ha huvudvärk vaaaaarje dag, vissa dagar är såklart värre o vissa bättre men ändå, jag har haft ont i huvudet mer eller mindre i 11 veckor, ELVA veckor.. Jag har fått starkare medecin mot det som jag får äta under graviditeten men som inte hjälper, de starkare tabletterna mot illamående hjälper inte heller så det är väl bara gilla läget.. Rätt mysigt o spy ett femtal gånger varje dag faktiskt.. Och mina händer somnar heeeela tiden ?? Nä vilket Depp inlägg.. Även om jag mår skit så hat vi myst ikväll, tacos o sen åkte Pappam lika fort som han kom, nu tänker jag sova eftersom huvudet inte tillåter annat... Sleep tight


Room

Det här kommer flytta in i bebisens rum.. Vill ha en annan byrå, lägre får se om jag hittar någon fin lämplig.. 
Sänghimmeln är beställd sen länge men restad, vilket som tur är inte gör något.. Pallen ska Noel få i julklapp så kanske blir en grå istället & kistan fyllas med leksaker och en fin mysig vit fäll på.. På stegen får ljus bollarna hänga och så hyllan med klädstången! Som sagt, det kliar! 




3 December

Godmorgon onsdag. Idag när klockan ringde ville jag bara ligga kvar o gosa med mitt lilla hjärta..  Men nu har vi precis ätit frukost borstat tänderna & sitter o tittar på hur bilen blir varm, skulle aldrig överleva vintern utan diesel värmare numera.. Finns ju inget bättre än att hoppa in i en varm skön bil! 

Efter jobb & dagis idag ska vi köpa några till adventsstjärnor, några försvann i flytten o två va sönder.. O så fixa lillemans kalender.. Vill ju åka iväg o handla med pappan men det ät ju hockey var eviga kväll tyvär.. 

VILL HA! 





Till mamman.

Väldigt sällan köper jag något till mig själv, men nu slog jag till! 




Utvecklingssamtal

Jaha, mitt första utvecklingssamtal.. Det var i grupp o himla kul o se alla föräldrar.. Vi fick se vad barnen gör på dagarna, bilder videor mm.. Man får ju liksom lite tårar i ögonen när mam ser son lilla kille gå o hålla handen med en kompis, krama en kompis o tillomed pussa! En väldigt söt bild som visades var nät en liten pojke höll händerna på Noels kinder o dom berättade att han hade sagt till Noel att " det är ingen fara Noel, din mamma kommer snart till dig" mitt hjärta smälter.. Det är annars en jätte bra grupp som verkar ha så kul ihop.. Ska bli spännande o se när nya dagiset är klart o en massa barn från en annan förskola flyttar hit! Massa videos från sångstunderna o låtar jag aldrig hört, satte på en när jag kom hem o Noel körde gärnet med rörelser.. Såå häftigt, han är sååå stor helt plötsligt.. 

Idag när jag hämtade lilleman kom samma tjej som varje dag springandes o berättade att Noel va där borta, så söt! Nu sitter vi i soffan o kikar tv i lugn o ro, det är skönt det med ibland. 


Noel drar upp mitt linne varje dag, lyssnar, pratar, klappar & pussat på bebis! Underbara unge! 

Bebisen

Det kliar i mina fingrar att få fixa iordning i bebisens rum nu, tyvär är ju det fullproppat med saker därinne pga av vattenskadan men nu borde dom komma snart & återställa rummet så vi kan flytta in alla grejer igen o då.. Fondväggen kommer vi få göra när bebis tittat ut, men vad som blir är redan bestämt, bara det där lilla könet som avgör 🙈 sen ska vi göra en egen klädstång av björk, alltså den skulle jag helst göra NU.. Sååå fin.. Ingen myshörna som Noel utan istället ett barnkök som såklart Noel får leka i, det är väl så det kommer funka en lång tid framöver.. Ska köpa massa köksredskap & spray måla! Det blir Noels gamla säng men med ny sänghimmel.. Får se om jag lyckas fästa hans underbara Himmelsäng på vaggan annars blir det väl till att sälja den.. Alltså kommer ha fullt upp i vår 😍😍 

& det är ju bara 2:a december så ska knåpa ihop en adventskalender ändå till lilleman.. 🙈 kan inte hålla mig! 


Till bebis.

Några julklappar till bebis såklart. 




Tisdag

När min lilla solstråle väckte mig tjugo i åtta imorse ville jag helst bara somna om, såååå trött idag.. Men han skulle upp o spela hockey med detsamma, lagom lugn o skön o start på morgonen.. Men är han lycklig så är jag. Sen frukost & iväg till dagis.. Ikväll har jag utvecklingssamtal på dagis o pappan o Noel får mysa hemma.. Haha hjälp, utvecklingssamtal hur gick det så fort? Och näst nästa vecka är det luciatåg, alltså 😍 hur som helst låt det bli heeeeeeelg nu, jobb fri helg förutom ett foto jobb på söndag.. 




Från vecka 10 ( vecka 8)

❥ Vecka 10

Hade nästan glömt hur dom här veckorna kändes, ja jag hoppas så innerligt att dom ska va över snart som med Noel men jag kan ju ha fel..  Jag är trött, fruktansvärt dock inte alls på samma sätt som sist men det är väl Noels förtjänst, jag kan ju gärna inte somna ifrån honom..  Och det är jag tacksam för, men när han sover sover jag, när jag inte jobbar. Jag blir SKIT sugen på saker, först o främst surt som med Noel, jag känner mig vrålhungrig men har noll matlust, äter och känner mig propp mätt jätte snabbt men efter typ 10 minuter känner jag mig vrålhungrig, just den där känslan när magen skriker efter mat, konstant ont! Blir sugen på sallad, gör sallad men vill sen inte äta?  Mår illa, vidrigt illa, spyr men inte alls lika mycket som sist.. Men har ändå gått ner tre kilo på 4 dagar?! 

Känslor: det här är så himla nytt, vi har vetat i några dagar. Det var verkligen inte planerat att gå så fort, blev gravid på typ tredje tillfället det är helt galet.. Något vi ska vara väldigt glada för men ändå..  Annars är vi såklart jätte lyckliga, det känns helt galet att våran lilla kille ska bli storebror, på ett sätt hade jag gärna väntat ett helt år till men nu är vi här och det kommer bli helt fantastiskt.. Våran magkänsla säger att det är en liten lillebror i magen och det värsta är att vi inte får veta förns i vår, vet inte hur jag ska klara det haha. 


❥ Vecka  11

Mår fortfarande lika dåligt & är fortfarande förskyld, ingen bra kombo alls.. Somnar för natten halv åtta - åtta med Noel, vaknar runt 7-8 o är fortfarande trött, jätte svullen och värkande mage.. Känner typ hur fan ska jag orka åka till Grekland? Ursch, nä det känns skönt att efter den här gången behöver jag inte må såhär igen.. Tänk att man glömmer så fort hur man mådde? Därför är jag ännu noggrannare med o skriva allting.. 

Jag är jätte rädd, vi vill bara ha två barn som det känns nu & självklart är det väldigt mycket mer känslosamt den här gången, med Noel vad allting nytt, man hade ingen aning om saker och tiden gick ändå sååå fort, den här gången kommer det gå ännu fortare o det är förmodligen sista gången vi får uppleva det här fantastiska.. Det är verkligen skrämmande. Jag kan sitta o lyssna på massa musik, spela musik för den lilla i magen, lika svårt att greppa.. Bli völdigt ledsen, väldigt glad det är så blandat och låtar betyder så mycket för mig.. Är ju sjukt nervös nu med såklart.. Tänk att man bär på något så fantastiskt o inte säger det till någon? Helt galet ju egentligen.. 


❥ Vecka 12

-2 kg 

Ytterst lite illamående, typ vid äckliga dofter.. Svullen mage på kvällen men annars känner jag mig inte speciellt gravid alls, tröttheten är helt borta ni och det tackar jag för! Fryser jämnt, med Noel var jag alltid varm.. Och det bästa, peppar peppar jag vill inte ha donken mat, det ville jag ha jämnt med Noel haha. Återstår o se hur det fortsätter.. Kan inte riktigt förstå att vi ska bli fyra eller fem?


❥ Vecka 13 

Vecka 13 idag, o jag mår sååå illa o magen värker värker värker.. Alltså?? Ursch.. Vill helst gräva ner mig o vakna när det här är över.. Imorgon är det inskrivning iaf. 

Inskrivning gjord & prover lämnade, hon gissade på vecka 13 nu, 12+0 ! Det tror inte jag haha men men.. Eftersom magen faktkskt bara är svullen på kvällarna så känner jag mig inte gravid & måste påminna mig själv när jag undrar varför jag mår sååå dåligt.. Mådde inte i närheten av såhär dåligt med Noel eller som bm sa så kan jag ju inte vila den här gången.. Hur som helst så hoppas jag det här är över snart, annars får jag starkare tabletter utskrivna mot illamående.. Fortfarande bara 4 stycken som vet, det känns jobbigare o berätta den här gången tycker jag haha. 


  Vecka 14

Vecka 14 idag, hjälp.. Jag tror ju ändå att det typ är vecka 11 eller 12, hoppas det för annars lär mitt illamående aldrig sluta.. Mår verkligen blä från o till o spyr,  nu visar vågen +0 kg iaf så vi får se hur det slutar.. Känner mig enorm, magen kommer inte gå att dölja länge till, så himla himla rädd för att det ska vara två där inne.. Känner mig deppig, sover skit o har ständigt ont i magen.. I början tänkte jag inte alls på att det skulle kunna va två, men jag ligger ju i närmsta risken så.. Fabian är helt fantastisk, fast jag vet att han inte heller önskar två är han jätte possetiv o glad o säger alla dom där sakerna jag behöver höra.. Fortfarande inga mer som vet, men idag ska våran Emma få veta.. Alltså jag har ont i magen över det med, haha orkar inte.

Det känns som en kille, fabian verkar säker på det eller så är det önsketänkande... Jag är också rätt säker på det, jag som är så tjejig och helt galen i hårband o redan har ett tjugo tal ska väl aldrig få en tjej haha! Jag kommer säkert bli en riktig pojk & hockey morsa bara för att jag är sååå tjejig.. 


❥ Vecka 15 

Idag går vi in i vecka 15, nu har vi berättat för fabians närmsta familj.. Fattar inte varför det är så jobbigt haha.. Ett sms hade varit något lättare, det är så många som ska ha barn nästa år o alla är ju inte ens gravida än, sånt är helt galet.. Hoppas att några nära kära till oss har turen och också blir med barn.. 

Ganska på pricken 1 månad kvar till RUL idag.. Håller tummarna för att vi väntar ETT litet barn & att det är friskt och att vi blir tillbaka flyttade 1-2 veckor iaf haha.. Vore skönast om det fick skilja 2 månader mellan kalasen 🙈🙈  Annars då, önskar så innerligt att jag kunde dela med mig av allt det här redan nu, det blir ju såå mycket roligare.. Eftersom magen syns väldigt tydligt i fel kläder kan vi väl inte hålla oss allt för länge för vissa.. Jag mår fortfarande illa, spyr dock inte lika mycket, Max 1 gång per dag & när jag känner en äcklig lukt.. Typ som urin, offentlig toa är typ att glömma just nu.. Hellre lite kiss i trosan haha! 

Känner små bubblande saker i magen, främst på morgon & kväll! Är det du, lilla du? Kan faktiskt inte förstå alls att vi ska bli jag tänkte skriva tvåbarns föräldrar men det vågar jag inte tro än så att våran kille blir storebror ! Det kan va två där inne..Galet! Ibland tänker jag att, nä jag är nog inte gravid, har nog bara tjockat på magen lite..

Vecka 15 15+4 

Mitt humör, jag är såååå deppig.. Har varit det några veckor nu, stackars fabian som försöker förstå.. Det absolut sista jag vill är att vara utan mina killar och vet ni hur jag firar in vecka 16? Med att åka till Malmö o vara utan dom? Mitt hjärta går sönder och förmodligen har det mycket o göra med dom här jääääääkla hormonerna, för alltså gå o dö med er?? Ibland önskar jag att jag blivit man.. Annars då, några till vet.. Dvs 3 stycken.. Jag tycker fortfarande det känns knäppt o pinsamt o berätta, mamma sa att hon kände exakt likadant när vi väntades.. Alltså kunde jag inte bara få mått bra vår sista graviditet? 


❥ Vecka 17 16+0 

Vad tror ni, mår jag bättre? Näää, började morgonen med spya, men imorgon ska jag till läkaren o få starkare tabletter utskrivet mot illamående.. Ska ta massa nya prover också då jag ständigt har ont i huvudet & alvedon inte funkar på mig.. & Vem vill knapra massa tabletter med en bebis i magen? Försöker blicka framåt iaf, nånstans måste det ju bli bra, hoppas jag.. Annars då, bebis fladdrar i magen och jag längtar efter dom där riktiga sparkarna nu.. Vårt lilla hjärta. Eller är ni två? Har drömt att dom är två många nätter nu.. Men framkallar väl det med min oro..  Ät fortfarande sugen på julmat varje dag typ, o salt överlag.. Salta chips, nötter och mat!! Förra gången surt!   

+0 kg sen plusset 

Idag har jag sett VÅRAN BEBIS, kan knappt förstå.. Helt oväntat så blev jag erbjuden ett ultraljud & nu vet vi att vi har EN liten bebis i magen, där log h*n så så så fint, sprattlade med benen och hjärtat slog så fint! Inte känt mig så lycklig på länge & vill bara skrika ut min lycka nu.. Fantastiska lilla liv, tänk att vi redan älskar dig.. Blev bakåt flyttad cirka 1 vecka, 5 dagar trodde han så tillbaka till vecka 16 & en maj bebis! 

+1 kg 


❥ Vecka 17 igen då! 

Tabletterna funkar inte, jag är allmänt deppig känner mig jätte ful & tjock.. Vill inte äta, mår illa osv.. Ja allt är annorlunda den här gången, med Noel mådde jag såå bra. Jag kände mig så vacker oavsett om jag precis gått upp från sängen.. Så himla tråkigt.. Men det är ju bara gilla läget.. Tror vädret spelar in lite också.. Idag ska jag ut o röra på mig iaf, ska försöka gå 5 km 4 gånger i veckan åtminstone.. Så håll tummarna! 
Tiden går så fort, snart december men det känns som jag varit gravid i evigheter & är väldigt less på det redan och är ju inte ens halvvägs? Hur kan tiden gå fort o graviditeten sakta? Åh.. 

+0 kg 

Vecka 18 17+0.  

Äntligen vecka 18, skulle helst vilja att vi var i vecka 25 nu haha.. Vet ni, jag mår mycket bättre.. Endast illamående på morgonen OM jag känner en äcklig doft eller får en bajsblöja som överaskning.. Annars så fint, har dock börjat gå pw igen, 4 km två dagar i rad o igår när jag skulle gå igen så AJ, mitt bäcken typ? Har jätte ont.. Alltså är det inte de ena måste de vara de andra.. Bebis buffar o pickar mer o mer och jag hoppas fabian o Noel ska få känna snart.. Men så länge njuter jag av att få känna! Vår lilla mini.. Vi har inte berättat för alla än och kommer nog inte göra, såklart vet våra allra närmaste.. På fredag får vi båda se dig & vi hoppas att allt är bra såklart.. Så så pirrigt. Men sååå tacksamt o veta i förväg att det bara ligger en liten pärla där inne.. Folk tror säkert annat med tanke på min kula haha. Ja skulle säkert kunna dölja den, men det gör jag inte längre.. 

18 ( 17+4) 

Två dagar kvar till RUL, mått rätt dåligt men visade sig va något jag ätit spydde som en gris, mer än vanligt alltså haha.. Och just nu har jag jätte jätte ont i halsen, inget som graviditeten styr över men återigen, mådde bra heeeeeela tiden med Noel.. Inga förskylningar ens.. Och inatt har jag legat vaken hela natten, hade sån värk i bäckenet o när jag gick upp på toa höll jag på att utbrista i gråt så ont det gjorde när jag gick.. Foglossning? Snälla snälla låt mig slippa.. Den här värken började när jag började gå så får väl sluta med det ;/ 

Och nu visar vågen + 0, 2 kg haha 

❥ Vecka 17 IGEN 

JA vi blev flyttade bakåt, men det gör oss ingenting & vi har fått se vårt lilla mirakel jag är såååå lycklig att jag inte ens tänkt på hur jag mått sen i fredags.. Förmodligen bra då! Spricker av längtan.. Och tänk att vi inte vet vad som döljer sig därinne, det känns så konstigt eftersom vi visste med Noel.. Imorgon går vi iaf äntligen in i vecka 18, jösses känns som vi stampat i vecka 17 i en månad nu haha. Den 12:e får vi se dig igen & veckan efter höra dom där fantastiska efterlängtade hjärtslagen!! 



1 december.

Nu är december här & jag är sååå glad för det.. November har varit en riktig skit månad, solen har lyst typ 4 timmar Max och det hat varit en grå ful o tråkig höst.. Nu får det gärna vara några minus, lite snö och en riktig mys månad! 

Jag har varit ledig idag, eldat hela dagen o alltså det är ju såå underbart att ligga i soffan o höra brasan spraka! Har städat, slagit in massa julklappar till vår lilla kille.. Äntligen lyckats bestämma mig för ett julkort o beställt, nu ska dom bara komma & sen pimpas lite extra såklart.. Det blev julmat till middag, min största craving, jobbigt då fabian ratar det haha.. Sen myst hela familjen o spelat en massa jäkla hockey, haha. Pappan är på träning o jag ska lägga lilleman snart, han är såååååå go! Alltså inga ord räcker till, ger oss säkert 30 pussar varje dag, pussar, klappar o pratar med bebis.. Kommer o myser o klappar en på kinden, alltså vääääärldens goaste, gladaste underbaraste kille! 

När Noel somnat ska jag bänka mig framför revenge! Och sen så mycket bättre som jag missade i lördags. 




Kvällsmagen.

Alltså kvällsmagen efter middagen, jösses!! Den blir enorm 👶🙈 

Ska publicera allt jag skrivit i " hemlighet" om graviditeten senare, orkar ni inte läsa scrolla bara förbi. 😘 


❤️




Beeeebis!!


Tänk att det är lika overkligt den här gången, och ändå älskar jag dig såå oändligt redan.. Jag undrar varje liten minut vem du är, att inte veta om du är en liten pojke eller flicka. Det pirrar hela tiden & mitt hjärta bankar!