Alla♡Dag.

Går inte att sätta lösen via mobilen så får se om jag ens orkar det, och vill ju skriva för att kunna se tillbaka sen.. Hursom, har verkligen inte förstått att vi är husägare.. Det blir nog mer verkligt när vi flyttar in & det dröjer ju. Men imorse ringde klockan halv åtta, mamma kom o hämtade mig & Noel och vi rullade mot Astrid Lindgrens barnsjukhus.. Fab åkte ut till huset och har börjat riva! Har fotat allt innan med mobilen tyvär då objektivet fick reklameras o jag inte hunnit köpa ett nytt! Men efterbilderna ska bli bra! Allt såg jätte bra ut på ultraljudet, Noel var så himla duktig och låg stilla hela tiden och fick massa beröm! Våran duktiga kille! 
 
Sen tog vi en shoppingrunda i Solna centrum.. Fick ett par våriga byxor av fab i alla hjärtans present & hemma väntar blommor! ♡ 
 
sen en köpte jag en fin kofta & fick en foundation och läppbalm från bodyshop & en flaska likör av mamma&pappa i hjärtans present! ♡ Noel fick en extra present också för att den första låg kvar i rånäs & Fabs present ligger också där. Dom skämmer bort oss alla tre! 
 
Nu är vi på väg hem och till huset! Lite paus för hockey och sen påt igen! Ikväll blir det mys och firande av huset med skumpa! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, hoppas inte du sätter lösen. Din blogg är den första jag läser. Gillar den!

2014-02-14 @ 14:37:21

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0