Måndag!

En vecka kvar sen är pappan hemma i 7 veeeeeeckor! Helt galet & alldeles underbart! Vi är redo för dagen & på väg i bilen! Idag hoppas jag våra nya skor kommer! 




Söndag..

Vi har precis kommit hem, igår var vi i Rånäs, idag började jag jobba 1 timme tidigare och sen hämtade jag Noel hos sin farmor o så åkte vi till rånäs o kikade på pappan som spelade fotbolls match.. Sen kikade vi på min bror o hans tjejs hus de köpt i rånäs med sjöutsikt..  Sen bjöd föräldrarna på middag i Knutby.. Noel har kört runt i sin bil som han äntligen älskar! Imorgon blir det en riktig brud dag i Uppsala med massa shopping + min lilla kille då såklart! Lite orange nu innan vi kryper i säng.. Köpte nya fina vaser idag & massa fröer.. I fredags fick Noel nya fina underbara jeans & mamman en blus!! 


Lycka!

Lyckan är total, eller!! Åh så frustrerande, det här har aldrig hänt mig under mina tiotal mobiler, så imorgon måste jag beStölla en ny, jag som har det bästa tänkbara abonnemanget just nu som inte går o få mer.. Vilka problem va? Haha! Men det va liksom lite pricken över iet idag när jag redan är besviken o uppriktigt sagt lite sårad av vissa! Men men jag fyller ju år på torsdag!! Lets go!!!! Vaaaaa possetiv!! 





Midnight.

Tack gode gud för att just du är min, när allt är så mörkt o trist så lyser du som starkast ändå.. Min räddning varje liten stund, älskar dig hejdlöst. 


Lördag!

Perfekt fredag, shopping med kompisarna, hem o mysa med mina killar, börja fixa middagen & tända grillen o så kom våga gäster, en väldigt perfekt o mysig kväll som alltid.. Åkte till harängen o myste vid klipporna medans grabbarna tog en sväng på havet! 
Är på jobbet nu och jobbat stägning, känner mig verkligen förskyld.. Jätte kul men inte jätte konstigt med tanke på vädret.. Jacka en sommarkväll är inte kul.. Längtar redan hem till mina älskade killar.. Ikväll ska vi bara ta det lungt, kanske åker till rånäs återstår att se.. 


Hur perfekt får man bli!

Vårt älskade hjärta. 


Pioner.

Fotade lite med kameran igår, blommor är så kul o fota önskar att jag var lika flitig som förr. 


Torsdagkväll.

Helt slut i huvudet efter inventeringen, lilleman sov när jag kom hem o vi pressar orange nu.. Börjar bli bra eller så är man bara fast haha! Imorgon ska vi handla, ska köpa en keps till lilleman, en krans till mig, kika på en Stege & så mat till kvällen då våra vänner kommer och grillar, hoppas vädret håller i sig! 
Ett avsnitt till, sen läggdags! 


Sjukling.

Tror våran kille är lite sjuk, natten var inte rolig & han verkade ha ont! idag har han sovit 4 timmar i sträck och nu när han vaknade vill han bara ligga ner.. Hoppas han piggnar på sig under dagen.. Vi hann iaf med en lång pw imorse och sen badade vi o sen tvärslocknade han sittandes i soffan.. Inte helt kry med andra ord.. Ska förbereda middagen så vi hinner äta innan jag ska till jobbet.. 


Pioner direkt från trädgården.

Det bästa med hus, när rabatterna ska flyttas ska jag plantera massa nya pioner, i olika färger! Så jäkla underbara! 


Torsdag.

Redan torsdag, och nu återstår jobb resten av veckan och jag känner mig inte alls pigg.. Men det är bara kämpa på sen är jag ledig i två hela veckor, sen jobbar jag två hela veckor och sen ledig igen.. Vill verkligen åka iväg men har ju så mycket med huset som ska göras.. Men någon resa ska vi iaf unna oss.. Sen ska vi ju utomlands i vinter om vi hittar en bra resa bara.. 

Nu har vi iaf bestämt en helt ny färg, dom här färgerna går ena åt grönt o den andra åt blått så nu blir det en ren grå färg.. Mitt emellan ljus&mörk! 

Igår hade vi iaf en mysdag, var ute på smultronjakt och plockade blommor! Sen kom pappan hem o vände, han åkte o kollade på lite bilar med basse o sen var det något på Inter sport.. När lilleman somnade hade vi myskväll deluxe, skulle se en film men funkade inte så vi började kolla på serien orange is the New black, vet inte vad jag tycker än riktigt.. Ikväll är det inventering. 


Bebismys.

Vi åkte till våta vänner i blackeberg så fort Fab kom hem, äntligen fick vi träffa lilla Filippa som även vi väntat på i 9 månader.. Så liten & fin! Vi åt en ljuvlig middag och myste o kikade allsång.. Noel somnade direkt i bilen o det behövde han, så gnällig hela kvällen och så blev han nog lite svartsjuk också.. Filippa fick bla dom här underbara RL skorna av oss, alltså jag skulle kunnat ha dom själv som prydnad bara.. Så fina. Nästa bebis ska helt klart få ett par. Vi har precis landat i sängen, har sån lust att lägga mig o pressa serier i soffan, måste koppla in tv i sovrummet, som jag saknar det.. Men kommer va död när lilleman väcker mig imorgon då så lika bra o sova.. Imorgon ska jag städa klart här hemma och tvätta en hel del..  Tog ingen egen bild på Filippa så lånar en av Louise. Fina lilla F.
 
 

Ralph Lauren

Världens finaste skor. 


Världens finaste!


Tisdag.

Igår myste vi med kompisarna hela dagen, full rulle som vanligt! Sen hem till pappan & iväg o bestämde oss för två färger som vi köpte med prover hem p test målade, helt sjukt svårt och vi har sån beslutsångest nu.. Ska försöka bestämma oss idag.. Såhär somnade mina hjärtan igår & imorse väckte Noel mig 09:20 thank god! Vi myser i soffan fortfarande, Solen skiner så vi ska gå ut om ett tag! Tänkte passa på att ta en lång pw när lilleman ska sova.. 


Ikea.

Hjälp vad med folk på Ikea, eller i Uppsala över huvudtaget.. Vi fick med oss en hel del hem iaf & vi var i rånäs ett bra tag också.. Noels morfar har ju köpt en radio styrd bil till honom som vi var tvugna o pröva, den var läskig när den åkte men så länge den stod still gick det bra haha. Han brås inte på mig iaf! 
Nu har vi handlat och landat i soffan, ska ut o riva på tomten o förbereda för hus tvätten i veckan! Vill bara börja måla nuuuuuu!! 





 

Så perfekt.

Här är vår lilla kille 14 dagar, helt galet att det var så länge sen!! Det gör så ont att tiden sprungit iväg, det var ju nyss vi var i den där bebis bubblan.. Helt gudomligt söt vår prins! 




Midsommarafton.

Orkar eller hinner inte med bloggen, vi hade iaf världens grymmaste midsommarafton.. Så jäkla kul non stop! Helt sjukt god mat, alldeles för mycket snapsar & grymt sällskap. Trekamp! Tror vi somnade runt halv fyra, alla sov kvar förutom Angelica, Jens & Alvar. Så på morgonen käkade vi frukost o sen åkte vi ner till havet o käkade glass! Sen hem o la oss i soffan & kollade på den bästa sommaren.. Sen kom mamma & pappa o sen degade vi bara igår.. 

Noel har precis väckt oss, pappan får sova kvar ett tag.. Idag hade vi planer som jag verkligen sett fram emot men som blev avbokade så vi får se vad vi gör.. Sjukt tråkigt iaf. En sväng till Uppsala &  Ikea tror jag, eller hoppas jag.. Perfekt väder för det iaf! 

BILDBOMB


Kransar,.


Överenergi.

Jaha, dan innan midsommar.. Igår hade vi en grym kväll, vi drack drinkar på åtellet, gick vidare till glaset o kunde sitta ute o avnjuta tre rätters middag, flera kannor sangaria, mousserande, drinkar & shotar. Sen vidare till G.. Va hemma efter 1 nån gång & vaknade vid sex när Fab gick till jobbet o mådde såå dåligt, jisses.. Noel började vakna, så chansade o flyttade han till våran säng o han somnade om direkt o väckte mig kvart över tio. Tack gode Gud säger jag bara, vaknade o mådde myyyycket bättre! 

Sen kom Emma o vi åt frukost o sen tog vi oss till Norrtälje.. Köpte blommor till alla kransar o det sista till maten.. Noel somnade i bilen o Emma åkte hem, fan snickrade ihop en midsommarstång på min begäran haha och jag hämta massa ris och klädde den.. Sen gjorde jah klart morgondagens förrätt, räk cheescake.. Alltså ville äta upp den ikväll kan jag säga.. Sen har jag gjort åtta midsommarkransar, åkt o handlat lite mer, hämtat en bakform och så hem och göra morgonens efterätt.. Marinera allt kött & kyckling, skalat 2,5 kilo räkor, skrubbat 5 kilo potatis & diskat o fixat i köket har jag glömt något? Juste, Med Noel hängandes i famnen.. Ibland kan jag faktiskt skryta med att jag är en jävla superwomen & mamma.. 

Herregud, försöker komma ner i varv men vill  bara ha morgon o få fixa ännu mer.. Noel vägrade sova som varje kväll så mitt i all stress så satt jag inne hos honom 45 minuter också.. Har tänkt att jag inte orkar med två barn än, men hallå det skulle ju va lätt som en plätt, är inte ens trött och känner mig inte ens lite stressad! Men så är det ju bara midsommar 1 gång om året också! 

Glad midsommar! 


















Emma & Malena

Det här damp ner i lådan igår, vill ha ALLT.. Den blåa blir nog midsommar outfiten. 




Tisdag.

Hela dagen har kännts som onsdag, vi har handlat all midsommar mat nu, det blev en del om man säger så! Sen somnade Noel i bilen på väg hem halv sju o när han vaknade åtta så la vi oss alla i sängen o killarna somnade o sov vidare så jag har haft egentid framför vampire diaries med massa tända ljus! Perfekt kväll i kalla regn rusket! Nu kryper jag till sängs. 




Converse

Fjärde paret för lilleman, lär väl bli många fler tills han får bestämma själv vill säga.. Nästa blir ett par marinblå, helt klart. 


Ikväll klickade jag däremot hem ett par beigea Ralph lauren skor, suktat länge på dom.. Hoppas hoppas dom hinner komma tills midsommar! Fördelen med o bo i hus är att paketen kommer i lådan. 




Tre.

Tänk att jag har två helt perfekta killar. 




En perfekt kväll vid havet.


Ta igen.

Lite att ta igen.. I söndags efter jobbet klippte Fab gräset o sen tog vi oss till havet, satt vid klipporna till ett helt vindstilla hav o såg solen gå ner & fiskmåsarna gapa! Underbara sommar. 

Men lika fort försvann sommaren, på kvällen kom Jocke & Carolina och igår myste vi hela dagen med Marika, Thyra & lilla Miliam! Äntligen.. Sen kom mamma hit och senare åkte hon o jag o handlade lite.. Noel somnade i famnen på fab igårkväll o på mig tidigare på dagen.. Så mysigt! Sen kikade vi på film innan läggdags. 

I söndags fick även våra vänner sin efterlängtade lilla Filippa. Så fantastiskt!

Idag hänger vi inne tills vi ska till öppna förskolan. När Fab kommer hoppas jag på att vi kan åka o handla allt till midsommar, för imorgon ska vi ut o käka alla brudar o på torsdag ska jag göra en massa midsommarkransar och förbereda all mat & göra naglarna fina! Fullt upp med andra ord! Gode Gud, lågt det inte regna på midsommar.. På midsommardagen pratar vi om att åka till fejan, återstår o se.


Underbara du.

Hann morgonbusa & mysa med mitt älskade hjärta innan jag åkte till jobbet.. Tree timmar kvar!! Ännu lugnare idag så tiden går ännu saktare. Vill hem o mysa med mina killar nu! 


Söndag.

Vi hade en riktig myskväll igår, efter jobbet var jag förbi Tilda där dom andra var o sen åkte Fab o handlade o jag o Noel hem o planterade blommor och frön.. Sen åt vi oss proppmätta & lekte o busade, basse kom förbi också.. Sen fick Noel sova i soffan hos oss o vi kikade kärlek deluxe, sååå bra svensk film på pricken min smak!! 

Jag vaknade för o kissa nu o kan inte somna om, för det första med världens halsont, jättekul i mitten på juni.. Men också för att jag är så spänd på om våra vänner på på g till bb varje natt, känns nästan som jag också varit gravid sen det där testet i oktober.. Och nu tycker jag bara att Filippa ska komna ut.. 

Nä några timmar till sömn innan jobbet kallar, efter jobbet ska jag klippa Therese så är väl hemma vid sex kanske.. Natti. 






Lördag.

Somnade rätt sent igår, Fab gick upp två för o se hockey o kom väl o la sig vid 6? Herregud, blir nog en seg dag för honom hemma med Noel idag.. 

Det är väldigt lugnt på jobbet idag & tiden går så sakta då.. Har iaf 30 minuters rast nu sen vill jag bara hem! Ska plantera lite nya blommor och kryddor, måste köpa något bra o ha kryddorna i bara, hel mitt blomland ska ju rivas i sommar när vi bygger trall så måste hitta en nytt ställe o placera allt på.. 3 timmar kvar! Kämpa på! Hade jah inte jobbat hade jag hängt på summerburst med brudarna ikväll! Hoppas dom får en grym kväll iaf! 







Skänk.

Äntligen har vi bestämt & beställt den här skänken till hallen, undrar om det blir fult att spegeln som ska sitta ovanför liggandes är mycket längre? Hoppas inte, orkar inte leta efter en nu spegel också.. Men skänken ÄLSKAR jag.. Kommer dock inte förns 10 juli! 




Crocs

Kolla vilka ursöta crocs Noel fick av mormor & morfar.. Sitter som en smäck och perfekta som han kan bada med & inte bränna fötterna på trallen. 




Friday.

Skönt med lite mindre värme men det behöver ju inte blåsa storm!?! Hjälp!! Vi har degat i soffan idag, kollat vampire diaries, färgat håret o myst! Sen åkte vi till rånäs o lämnade kärran o åt middag, jag gjorde en räkcocktail till förrätt, sen åt vi grillat, och sillopotatis o nubbe, o till efterätt kladdkaksmuffins! Mums! Hat kollat på fotboll hela kvällen o lekt, Noel har åkt fyrhjuling med morfar. Ja perfekt kväll! Nu väntar två dagars jobb! 


Min prins.

Jag är världens mest lyckligaste, så mycket kärlek mitt hjärta exploderar av mitt älskade lilla hjärta! Tack för att du är du och för att du blev min. Så älskad från första stund. 


Dagens mini.


Dagens mini!



Drömkåken

Världens mysigaste dag med kompisarna på drömkåken, efter det åkte vi hem och en väldigt överträtt Noel somnade i bilen o jag solade två timmar.. Sen har vi handlat o varit hos Noels farmor.. Alltså dom här dåliga nätterna tar ut sin rätt på kvällarna, nätNoel  äntligen somnat vilket aldrig blir innan nio vill man ju ha egentid o då blir klockan såhär mycket? Jag känner mig död, vill verkligen komma igång med teäninabn igen men orkar o hinner inte, måste ju ta hand om hemmet också.. Blä! Men ska verkligen försöka somna nu.. Noel väcker mig ju om nån timme..imorgon är det fredag o ska njuta ordentligt för sen väntar en helg med jobb! 



Noels rum.

Igår fick vi med oss en hel del hem från rean & icke rean.. Sen gick pappan upp på taket till halv åtta, lite middag o sen satte vi upp en hylla, krokar & postlåda i Noels rum,  det är sååå mycket finare på riktigt o jag är mer än nöjd. Nu ska en vimpel upp och Pom pompsen! Ska bara bestämma vart o hur de ska sitta, min beslutsångest alltså.. När kom den till mitt liv & varför? Blä! Idag ska vi till drömkåken och äta gott! Vädret har lovat att det inte blir regn iaf så hoppas!


Vill ha.

Det här vill jag också ha från E&M. Är helt kär i det! Underbara underbara kläder!!


Önskelista

Jag önskar mig alltid massa saker& de flesta tycker att det är jätte bra med en lista så kör en! Som säkert fylls på! 






Emma&Malena

Idag kom kläderna, älskar dom.. 
Måste lägga en till beställning på ankartröjorna! Så ljuvliga!


Hot day.

Det blir en kvällspw varje kväll då våran lilla kille inte vill somna inne, det är jätte varmt inne o vi kan inte ha öppet för alla mygg, han har dessutom fått tänder i två månader nu och idag sprack tand 11 igenom så visst det kanske är det, det kanske är en utvecklingsfas men ändå, sååå tråkigt o jag fasar för kvälls läggningen varje dag.. Men jag får ju motion och det behövs.. 

Vi åkte iaf hem från rånäs innan fyra, mötte pappan & åkte direkt till tippen, sen skulle vi hämta ut Noels lådor & väskan men jag åkte till fel ställe så det rätta hann stänga, men men.. Sen va basse snäll och hjälpte till o fylla ett lass till, sånt jag inte orkar lyfta.. Så nu känns det finare här.. Värderingen var possetiv så nu ska vi boka ett bank möte så vi kan börja fixa med allt! Vill bara få klart allt nu! Har hunnit bränna mig idag också, så det är bara fortsätta pressa! 

Kände mig så glad idag, men så less på människor med negativ energi, som bara bryr sig om sig själva, stänger andra utanför o aldrig ger tillbaka.. Nog om det, du vet nog vem du är.. Och det kan du ha. Vi kikar på fotbolls dokumentär! Imorgon ska vi rensa rean, alla bästa mammorna! Sen mysa i parken! 


Precis vad jag behövde.

Precis vad jag behövde, bebis sov i 3 timmar och jag har solat, badat & ätit melon! Tack gode Gud för mina föräldrars place! Nu ska vi snart ut på lång pw! 





Life

Rent ut sagt fyfan vilken natt, Noel vaknade halv två o sen dess har han gallskrikit typ, jag orkar inte ens skriva om det, men har kanske sovit 30 minuter sen halv två och nu är vi uppe sen 4! Vet inte varför vårt barn inte sover, jag är så så trött på det här.. Kul o börja jobba och aldrig få sova på nätterna? Igår sov han typ Max 1 timme på dagen också och ändå behöver han bara 2 timmars sömn på natten?? 3 timmar på ett dygn?? Vi buffar, sitter bredvid o sjunger, smeker men nä.. Det tar i snitt 1,5 timme att få honom att somna varje kväll och det är ett evigt skrikande i 1,5 timme tills han somnar. Nä blä, nu vill få sova..



Till Noel.

Var tvungen o beställa en, jag har nämligen en känsla av att Noel kommer bli duktig på att rita, han har tungan ute när han koncentrerar sig & jag hade en kompis som alltid hade tungan ute när hon tecknade & hon var fantastiskt duktig! Eller så är det bara en ursäkt att få köpa den, den är ju så fin också!




Sleep tight, right?

Kan inte sova, hatar kvällar som är så.. Grabbarna snarkar ikapp typ, jag är lyckligt lottad jag.. Vi har iaf hunnit massa idag, städat hela huset, haft en mäklare här, åkt o bytt bil, åkt till rånäs & hämtat ett släp, hämtat gräsklippare, handlat mat, hem o lagat mat, kvällspromenad, klippt gräsmattan, rensat i rabatten och packat släpet fullt av skit så imorgon efter jobbet åker vi o kastar.. Noels 18 myggbett i ansiktet & säkert 27 på kroppen har äntligen försvunnit, och ikväll räknade vi nog till 23 nya.. Stackars mini!! Vi måste därmed köpa en myggfångare, så tråkig kostnad menmen! Och äntligen kom det ett riktigt oväder, massa dunder, regn , hagel och blixtrar det behövdes, så äckligt kvavt.. Hoppas det har släppt nu! Hursom, nu måste jag sova!! Blä! 




My love.


På väg hem till Noel.

Äntligen har jag beställt hem två förvaringsboxar & dessvärre bara 1 väska då dom andra var slut. Men bättre än ingen.. Och dessa ljuvliga kläder från Emma & Malena! Vill ha allt NU! 


Söndag.

Söndag, min lediga helg är slut.. Grabbarna la sig 6 imorse, så fabian var lagom pigg nät Noel väckte honom vid tio o jag åkte, toppen väder och sååå fina bilder på Isa & Marcus.. Vi skulle ha fixat massa idag men har bara städat & slappat, tog en kvälls pw med N o sen har vi kikat film.. Noel har sovit jätte bra två nätter men hela kvällen hat han rört sig massa och åmat, händer väl mycket i lilla huvudet.. Imorgon ska vi iaf till tippen & kasta MASSA. 

Ska visa alla bilder & flera andra fotograferingar imorgon kanske.. Men tills dess några favoriter från idag.. 


En första kärlek.


Dop!

Jaha, ställer ju aldrig klockan eftersom vår lilla kille aldrig sover längre än halv åtta, idag när vi har massa att fixa väcker han oss halv 11, HALV 11, och vi skulle va i Norrtälje halv 12, men det gick och vi fick en superfin dopdag för Alvar. Massa gott fika & så fint! 

Sen köpte vi lite cider och gick o satte oss vid ån, varenda uteservering var ju full givetvis.. Men vackra väder, vackra Norrtälje & bra människor! Sen hem, Noel har badat och nu är basse här på middag, vi har ätit sill & potatis och nu grillar grabbarna.. Dom ska se NHL inatt & dricka öl så basse sover kvar här! 

Imorgonbitti ska jag fota Gravidfotografering, ska bli sååå kul!! 
Trevlig lördagkväll! 





Älskade.



Time.

Har inte haft tid att skriva här, igår hade vi fullt upp, direkt när Fab kom hem åkte vi o handlade massa Trådbackar, en steghylla & började montera det tar sin tid med barn allting som förut gick undan.. Även om Noel är väldigt självständig o gärna leker själv...  Blev iaf väldigt fint, sen var klockan halv åtta och vi åt en sen enkel middag, heta räkor.. Sen kämpade vi med att få Noel att sova, det tog sin tid.. 

Somnade runt 2 och halv åtta ringde klockan, fotade Angelica, Jens & Alvar i dop klädsel. Superkul! Imorgon är dopet o de känns skönt o ha dom fotona klara.. Efter dopet ska vi ner på stan & sätta oss på uteservering och ta några öl! Sjukt mysigt! Ikväll har vi vart i rånäs & firat min mamma, helt sjukt varmt.. Vi är på väg hem nu ska bli så skönt att sova! 

 


Ljus.

Hade en super mysig dag med kompisarna, hämtade ut ett paket med lampor till korridoren o en var sökbart trasig, våran tur! Noels fina hylla va också trasig förra veckan.. Så tråkigt hatar att skicka tillbaka o hålla på.. O vill få upp hans fina saker nu, sen har vi myst.. Noel vägrade somna i sitt rum så vi gick o la oss alla vid halv åtta och där somnade han direkt? Killarna fick sova o jag har sett ett as bra film, äntligen!! Imorgon är det halv dag för Fab o så långledigt igen, älskar det! Helgen består att två fotojobb, dop, fest för mamma & så klippning. Bäst o sova, min väckarklocka vaknar ju om några timmar! 



Ljusstakar.

In love. Vad tror ni, blir det snyggt med en tredje ännu högre? 




Vill ha!

Skulle precis klicka hem den här underbara filten till Noel, lägger den i korgen ska trycka på beställ o den blir slutsåld.. Suck! Hoppas innerligt att den kommer in igen! Ljuvlig! 




Du är BÄST i hela världen.


Som om det vore igår! ♡



Tisdag.

Blä blä blä för det här vädret! Orkar inte. Noel sov 3 & en halv timme idag Men passade jag på att sova? Nä! När Fab kom hem blev jag hämtad av Emelie och vi har varit i Gränby & Ikea, hade suttit perfekt med skatteåterbäringen men nää nää, skulle vilja köpa några saker men det får vänta.. Fick med mig en present, massa ljus, servetter nya handdukar och kuddar hem iaf.. Och så fick jag två helt ljuvliga golvlyktor i för tidig födelsedagspresent av Fab! In love! Ska nog köpa en till sen som är ännu större som hör ihop! 

När jag kom hem efter tio vaknade Noel av min röst såklart, så vi har myst och dansat o gosat & nu sover han tätt intill mig och håller handen.. Ibland får han faktiskt sova mellan oss, men det är absolut inget som får hända jämnt! 

Imorgon ska vi fira Paulina som fyller år! Myspys!! 




Tisdag.

Jaha vart tog solen vägen nu igen då? Tråkigt tråkigt tråkigt.. Vill göra massa saker men har ingen ork, känner mig jätte trött fast Noel väckte mig kvart i nio.. När han ska sova vill jag städa & tvätta men Måste typ sova? Känns som jag haft huvudvärk i 4 dagar nu, blä! 
Något possetivt är att jag fyller år om en månad idag, tänker aldrig på min födelsedag längre men idag kändes det bra.. Nä plutten börjar bli trött så godnatt en stund! 




Livet!

Alltså vilken dag, alla barnen valde att somna samtidigt och vi mammor låg o stekte i solen, underbara liv! Sen har vi gått lång promenad och myst, Noel somnade kvart över sju och jag har suttit med bilder sen jag kom hem, helt snurrig i huvudet kryper jag i sängs ! 

N

Love of my life.


2 juni.

Det är redan juni, dagen igår var totalt fullspäckad så hade ingen tid till det här, vi hade en underbar kväll hos Carolina & Jocke i lördags, helt sjukt god mat & trevligt sällskap. Va hemma vid 1, upp o jobbade igår och dagen flöt på bra även om det var betydligt lugnare än i lördags, direkt efter jobbet hem o hämta massa saker, till harängen o plockade liljekonvaljer, gjorde en brudbukett i bilen på väg till rånäs, mätte Mikaela & David i Rimbo o köpte med mat och så till rånäs.. Åt o sen fixade vi Mikaela och gick iväg för fotografering, alltså har bara hunnit titta igenom hälften av alla bilder men kan inte ens förstå att jag tagit dom här bilderna, så nöjd! O det värsta är ju att jag inte får visa dom förns i september, håll ut! För den som väntar på något gott! 

Somnade med andra ord alldeles för sent inatt igen, och nu är vi i rånäs igen, mammorna & barnen kommer och vi ska  bada & mysa.. CeasaRsallad & massa frukter till lunch! 

Fotade Noel på samma ställe igår dom bilderna ska jag iaf försöka fixa ikväll o visa! Så magiskt, underbara rånäs. 


Nike Free Run.

Jag kommer förmodligen aldrig byta bort mina Nike Free, världens skönaste skor & mina gamla är väldigt utslitna så nu var det dax för nya, ska beställa ett par till! Fab beställde också så snygga!