Cold.

Vi somnade kvart i tio, och nu är jag vaken och har vaknat flera gånger sen tio.. Får bli sittsovandes i soffan inatt, kan knappt svälja mitt saliv längre och det svider något förjävligt.. Jag är väldigt sällan sjuk, alltså knappt 1 gång om året pch det här är långt ifrån något jag varit med om.. Nu vill jag bara ha morgon så jag kan få en läkartid.. Så less!!! & tycker faktiskt väldigt synd om mig själv.. Det är alltid lite bättre under dagen men kvällarna, nätterna och mornarna är brutala.. Måste ju vara halsfluss? aldrig haft så har ingen aning, någon med erfarenhet?
 
 

Kommentarer
Postat av: Carolin

Jag hade typ så eft nyår kändes som att svälja taggtråd , kunde varken äta eller dricka de gjorde så ont , kväll/natt/morgon var värst men hade ingen halsfluss tur de men fick ngt man skulle gurgla jätteäckligt de vände sig många ggr men de hjälpte för stunden iaf . Efter ett tag gick de över .

Krya på dig. Lycka till med flytten nu framöver huset ser så fint ut :).

2014-03-17 @ 08:55:02
URL: http://www.carolin.vimrdbarn.se
Postat av: Anonym

Det låter som halsfluss.. Det brukar kännas okej på dagen, resten brukar kännas som ett helvete tycker jag. Men det behöver så klart inte vara halsfluss. Krya på dig!

2014-03-17 @ 13:29:56

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0