Min kärlek!


Tisdag!!

Tisdag & önskar att det var onsdag, imorse blev det bråttom igen så några minuter sena till dagis.. Igår hann vi mysa hela familjen, sen kom mamma o åt och hade present med till Noel, Visar sen.. Sen åkte mamma o jag o fixade ögonen, så skönt att vakna imorse o slippa sminka sig.. När jag kom hem vid åtta sov Noel så vi hade myskväll, inte ofta bara vi kan ligga i soffan o mysa, fabian kommer hem så sent från träningen oftast o sen går han upp kvart över fyra.. Så dom gångerna är ju guld värda såklart.. Ska sluta lite tidigare idag så jag hinner handla det sista inför resan, mycket som ska med när man har barn.. Och ikväll är det ju inventering, inte jätte taggad kanske men brukar flyta på bra när man väl börjat.. Måste hinna färga håret, klippa Fab & farfar också innan vi åker, tvätta och städa huset.. Ett måste när man åker iväg!  Måste ju packa också 🙈 igår för första gången på typ ett halv år, låg Noel helt stilla när jag tog kort på honom, väldigt lycklig foto tokig mamma! Försöker komma på bra knep till fina höstbilder utan att han springer iväg.. Får se om jag lyckas! 
 
 
Blev aldrig publicerat så fortsätter här, Noel blev jätte ledsen när jag åkte ikväll till inventeringen, så jobbigt att behöva gå då.. Men måste ju.. Gick iaf jätte bra, helt sjukt jobbigt för huvudet haha! Åkte o handlade det sista inför resan, shit vad fort det går o handla utan en 1,5 åring haha! Sen skulle jag göra en fet räkmacka men köpte de godaste äpplena jag någonsin ätit o blev proppmätt på äpplet haha! Får väl bli imorgon.. Imorgon ska vi fira Fabs mamma med basse o Carolina!
 
 

Greeeeeekland.

Snart snart snart, tänk att min familj ska på sin första resa.. Det här var i Turkiet senast, på fredag på en strand firar vi 5 år som förlovade, på samma sätt som vi förlovade oss på, på
stranden i Turkiet 2009! ❤️ Helt galet hur många år vi delat, hur många som väntar, att vi redan haft våran kille i 1,5 år och att massa massa massa saker väntar nu!! Så lycklig!
 

Måndag.

Måndag, tre dagars jobb& dagis för familjen på torsdag väntar marknaden och sen greeeeeekland! Kan inte komma mer passande, så så så skönt! Igår jobbade jag ju som sagt, sen hämtade jag Noel hos sin farmor, o sen tvärslockrade han i bilen o fick sova 1,5 timme innan han vaknade vid spc, han hade behövt sova mycket mer.. Matchen slutade 5-5 och sen fick Noel åka på isen med pappa, höjdpunkten! I vinter ska vi pröva skridskorna 😍 nä nu har vi visst lite bråttom till dagis insåg jag! 
 
Ikväll ska jag färga ögon & bryn och få dom plockade, så skönt! Och perfekt att slippa använda mascara utomlands. 
 
 
 

Krans.

 

Lördag

Lördag, den här helgen började jätte bra! Hade en jätte mysig dag igår o sen en toppen kväll hos faster, så himla god mat.. Noel som somnar halv åtta varje kväll va helt slut halv tio så då åkte vi hem o han somnade direkt i bilen, sen sov vi vidare i sängen.. Pappan va hemma efter elva nån gång, han gjorde 5 mål! Idag började jag jobba 9, vi gick upp 5 över åtta så lite stressigt.. Dagen har gått jätte fort, gjorde bla en krans till håret och massa mer.. Sen skulle vi ju åkt på kalas men fabians hockey går ju alltid före o jag orkade inte åka själv så både ikväll och imorgon kväll är jag och Noel själva, det är vi ju iprincip jämnt men ändå.. Nä vilket skit inlägg, men ibland önskar jag verkligen att han spelade nånting annat än hockey, det tar liksom så mycket tid hela tiden.. Jag skulle aldrig hinna träna.. Men men, jag valde ju honom & visste ju hur mycket tid hockey tar trots allt. Men vi har en riktig mys kväll, vi har delat på en pizza, bokstavligen, hälften hälften 🙈 och så kollat vi på film.. Carolina ville ses men jag är döds trött redan.. Kommer nog lägga oss väldigt tidigt ikväll hoppas jag Noel håller med om, börjar jobba 9 imorgon igen.. Fab kommer väl hem framåt natten efter träning och middag med laget.. Imorgon har han match så får se om vi kikar en liten stund iaf! Noel vill ju gärna springa runt överallt där inne 🙈
 
 Kan inte lägga in bilder så roligare än såhär blir det inte ! 😴
 

Friday

Fredag redan, var ledig igår eftersom Mikaela skulle komma men hon blev sjuk.. Så jag fick tid för att städa.. Väldigt behövligt, mitt i städandet upptäcker jag mögel på en golvsockel & när fabians pappa kom med vår lagade bil så konstaterade han att det är en vattenläcka från badrummet, så lite senare kom rörmokare och nu väntar vi på besiktningsmän som ska riva upp o kolla hur farligt det är.. Det känns såklart inte alls kul, o för en stund ville jag gräva ner mig men vad hjälper det.. Nu blir det ett nytt badrum på lilla toan först istället! Sen på kvällen åkte vi o storhandlade, så härligt med fyllda kyl & frysar! Massa frukt! Sen kikade vi SOA! 
 
Noel och jag har badat på morgonen och snart ska vi klä på oss inför dagis & jag ska på Lundmyr outleten, sen hämta plutten och åka till thuns med mormor.. Ikväll har pappan borta match och vi stannar i rånäs o äter middag hos faster! 
 
Ha en fin dag!! 
 
 

Onsdag.

Varje dag ser likadan ut i princip, lämna Noel på Dagis, jobba, hämta Noel på dagis, hem o förbereda middag, äta, hinna mysa med pappan innan hockeyn, myskväll o sen lägg dax.. Så därför känns det lite meningslöst o skriva om det.. Men om en vecka åker vi!!! Först ska vi gå en sväng på den årliga marknaden och sen bege oss till Arlanda, hoppas min hals är bättre då, vet inte vad för ihärdig jäkla bacill jag fått!!  Men ikväll ska vi följa med Jocke & Carolina på husvisning, saknar att totta på massa olika hus så ska bli kul o det verkar väldigt lovande.. Imorgon är jag ledig och ska hänga med bästis! Och på fredag ska vi på lundmyrs lagerrensning ! Lite variation, hela helgen består av jobb igen dock..

Imorse var vi iaf på hm VIP shopping, god frukost o lite shopping till mig! 
 

Måndag.

Helgen sprang förbi, skönt med tanke på att den bestod av jobb.. I lördags kom basse & Jocke o kikade hockey, min förskylning höll i sig så jag somnade halv åtta?!? O sen kom Noel o sov halv nio med mig.. Igår efter jobbet möttes jag av Noel som varit med farmor o farmors vännina medans pappa åkt på hockey, sen myste vi bara hemma framför tigers Movie till dundrandet utanför.. Somnade innan pappan kom hem.. Nu är det jobb som gäller! Ikväll har pappan träning i vanlig ordning !




Lördag.

Uppe, har duschat och sitter i soffan och orkar inte klä på mig, jag är inte pigg alls idag, jätte jätte ont i halsen och huvudet.. Men men, mot jobbet om en timme.. Får se hur dagen går, kommer somna gott halv åtta ikväll med lilleman tror jag.. 


Nutellabulle

Fredag!

Även om jag jobbar hela helgen är det extra skönt med fredag, pappan kommer hem tidigt och vi kan mysa!! Jag slutar jobba om 30 minuter och sen ska vi hämta lilleman och sen åka till rånäs igen.. Myskväll! Igår hade pappan match o vi hängde i rånäs då med. 






På väg till Noel.

Påväg till Noel, tub halsduk, topline mössa & t-shirten så fort den finns i lager igen! 😍 




Nytt till mini





Torsdag,

Igår hade vi en perfekt dag med gudmor, en sväng på Ikea i barkbaby.. Lunch o sen massa bus o lek på Andys, jag o mickan va helt svettiga & trötta, medans Noel ville klättra mer o åka mer, så himla modig, åkte alla höga, långa, galna ruschbanor som inte ens jag ville åka, o ville ju helst åka själv.. Lilla älsklibg, precis vad vi behövde efter sjukdomar.. Jag känner mig dock väldigt nära förskylning nu, jätte ont i halsen.. Men det är vad hösten bjuder på.. 

Idag var det dax för Dagis igen, Noel vaknade jätte tidigt imorse så va ju trött redan innan dagis typ så får se hur det gått idag sen.. Jag jobbar, snart lunch!! 




Tisdag.

Vi myste som sagt i rånäs igår, alltså har sagt det förr men inget slår det.. Så fint o stillsamt, oj vad jag saknar det!! Doktorn gick bra sen, det är ögoninflammation i samband med förskylningsvirus som väldigt många barn har nu tydligen.. Han hostar och snorar jätte mycket också men är mycket piggare iaf, hoppas kunna gå till dagis på torsdag iaf!  

När Fab åkte på träning igår så myste vi till en film o sen skulle jag lägga Noel halv åtta o sen kolla alla serier men somnade såklart o vaknade till när Fab kom hem halv tio o somnade om direkt, ändå är jag trött nu.. För mycket sömn helt enkelt.. Idag kommer vi med andra ord bara mysa inne, en pw ska vi göra men inte mycket mer än så! 


Måndag

Ny vecka, inga nya tag.. Noel är lika dålig o klockan ringde kvart i sju imorse.. Vi åkte till rånäs medans vårt värmesystem fixas där hemma.. På dagis sa dom att flera barn haft ögoninflammation och hos läkaren lika så, så vi fick en tid vid 2 idag! Skönt o kolla igenom hals, ögon o öron! 
Nu ska vi ut o träna en stund innan vi måste åka ! 


.

Tänk om bara vi hade fått bestämma ändå.. Jag som skulle rösta blankt ändrade uppfattning & är rätt besviken kan man säga! 


Söndag!

Vi hade en perfekt kväll igår, massa goda kräftor o tillbehör, perfekt sällskap, spel o skratt! Tror vi kom i säng vid 1 tiden! Idag har vi hängt i soffan hela dagen med Emma, Fab är på match o jag o Noel ligger fortfarande i soffan, jag känner mig så deppig idag.. Noel är ju sjuk igen, o det är verkligen inte våran lille kille som vi har just nu, ännu en natt med knappt någon sömn, massa gråt hela morgonen, tack o lov 2,5 timmes sömn o nu grinar han iaf inte men mår ju ändå kasst! Och vem kan må bra själv då? Inte sovit på två nätter o att se sin lilla mini va så ledsen o dålig gör så ont i mig!! Ursch! Så det är vad vi gör idag & ikväll, tänkte åka o kika på sista perioden för vill ju se men jag har noll energi och Noel med! Så imorgon blir det inge dagis & vab sjukt ! Han har gått 2 jäkla veckor? Och är aldrig sjuk annars, trodde verkligen det bara va skrock om att barn blir såååå sjuka! Men nä! 


Lördag!

Basse kom förbi igår kväll o sen gick vi o la oss med Noel vid nio o somnade allihopa såklart.. Vaknade halv ett o strax efter Noel också o ville inte sova vet inte om det är ögonen eller vad det är.. Imorse sov vi till tio iaf, o sem har vi degat i soffan! Nu har jag varit ute o löpt 3 km, i såå dålig form o blir så ledsen när jag var i så bra förra hösten, men men bara kämpa på! Vill iaf gå ner 3 kilo till tills vi åker 1 kilo i veckan, det borde gå! 

Nu ska jag duscha och förbereda inför kvällens kräftskiva, ska göra så mycket olika goda grejer att magen kurrar redan nu! 




Lite före - efter

Vi har bott i vårt hus i 6 månader nu, det började väldigt slitigt, massa massa renovering, vi har målat om varenda liten sak som kan målas om.. Alla golv, alla väggar & alla tak är fixat! Vi har grävt upp buskar, rivit gammal altan, tvättat tak, tvättat hus, målat om, byggt altan! På bara 6 månader, vi har verkligen massa massa jobb kvar, men shit var stolt jag är, över min händiga fästman, över mih själv, över oss för att vi fortfarande älskar varandra, över Noel som varit en ängel under all renovering, och över alla som ställt upp och hjälpt oss.. Så tacksam! Näst på schemat är o laga värmesystemet, eller byta ut en sak för o få en mycket billigare el kostnad, fixa vedbod o klyva in all jäkla ved, det stora badrummet & till sommaren räcket runt altanen, infarten ska fyllas upp med massa grus buskar ska tas bort o nu parkering ska göras! Ja alltså Rom byggdes inte på en dag, jag vet! 







Fredag!

Äntligen fredag, igår när jag hämtade plutti på dagis så kom han springandes mot bilen innan jag ens hade hunnit ut, äntligen o mitt hjärta slog volter haha! Han hade somnat på nån minut igen o sovit nästan 2 timmar, dom är inte vana med lång sovare tydligen! Haha. Sen åkte vi o gjorde pass, såååå fult så jag dör typ! Men men! Sen åkte pappan på träning o vi hem, sen somnade Noel tjugo över sju för natten så himla skönt med en kväll med serier i lugn o ro, vi kollade nya SOA och jag grät sååå mycket till flashbacksen men sen blev det ändå så jäkla grymt o bra! Sen hade jag däremot hoppats på sovmorgon när vi va lediga idag men han ville upp halv åtta så det var bara att gå upp! 

Han vaknade med ett helt varigt öga som inte gick att öppna, lite små panik men tillslut fick jag bort varet.. Sen myste vi o sen åkte vi till BVC, allt såg jätte bra ut, han förstod, sa massa ord på beställning och märkte inte ens av sprutan.. Han grinade faktiskt bara på första vaccinet alla andra har han inte märkt av, så himla skönt tyckte det va lagom jobbigt den gången han blev ledsen.. Får se om han reagerar på sprutan isåfall kommer det om tio dagar cirka! 

Han väger iaf nästan 11,4 kilo och är 79 cm lång.. Under medelkurvan på både längd och vikt.. Eftersom jag var så kort när jag va liten så tror dom inte att hans korthet kommer fortsätta men vi ska iaf kolla upp längden efter nyår för o se så det går åt rätt håll hela tiden! Så himla bra koll med allt, glad över att bo i Sverige alltså! 

Nu sover Noel o jag ska laga omelett med kantareller & fetaost till lunch! Mums! 



Om jag hade haft en liten bebis i höst!




Nedräkning!




Val!

Åh vad jag önskar att jag var intresserad & insatt i valet.. Men hur lätt är det o få bli det när människor i Sverige ändå inte får ha en egen mening? Det är helt sjukt vilka påhopp människor får som skriver vad dom tänkt rösta på? Trodde vi bodde i ett land med yttrandefrihet! Ren o skär mobbning & nedtryckning överallt i sociala nätverk.. Nä låt det här jäkla valet va över nu! Så less på elaka kommentarer överallt! Är rätt så glad över att jag kommer rösta blankt faktiskt! Även om folk kommer bli jävligt sura över det också, för så är det ju alltid?! 

Torsdag.

Noel hade somnat på 1,5 minut igår på dagis, jag är i chock! Men det är ju så skönt att höra, fröken sa att det är sällan inskolningar går såhär bra! Igår kväll trönade pappan o mormor o morfar kom hit, kul med sällskap på kvällarna! Så idag går Noel från 9-15:00 ! Jag ska till Rimbo o jobba.. Sen ikväll ska jag o lilleman göra pass, hatar sånna kort o har panik sen en vecka tillbaka typ ! Haha. Hoppas Noel är samarbetsvillig, han hatar ju kort men när han väl lägger manken till blir han ju bäst på bild! 

Imorgon ska vi till BVC på 1,5 års kontroll och ta spruta som han måste få innan vi åker, så imorgon är han ledig från dagis o det ska bli jätte skönt att ligga o dra oss i sängen länge! 


Onsdag

Vi har precis ätit frukost o nu ligger vi o myser i soffan innan vi måste åka.. Idag är sån dag jag vill va hemma med min kille.. Vissa dagar är verkligen jobbigare än andra.. Tror egentligen inte att jag förstått att det här är våran verklighet nu, önskar verkligen att Noel slapp gå på dagis o vi kunde va hemma hela dagarna!! Men dagis är bra och han har ju sååå kul där men ändå.. Jag åker till Rimbo efter lämning o lär mig lite saker på jobbet! Hoppas ni får en fin dag! 




Tisdag,

Fick väcka Noel halv nio idag så han hann få i sig en macka innan vi åkte till dagis, idag skulle han pröva sova för första gången o jag var ju inställd på det värsta! Lämnade iaf en överlycklig kille, åkte hem o alla fina mammor & barn kom o vi styrde helt sjukt god brunch.. Sen åkte alla vid 1 o jag satt bara o vänta o vänta på det där samtalet, men jodå sen kom det.. Efter lite gnäll hade Noel somnat på en madrass på golvet med flera andra barn & ett barn låg tillomed vaket.. Sen sov han i 2 timmar?!? O sen fick jag äntligen hämta hem honom, för varje dag jag är utan honom älskar jag bara honom ännu mer om det ens är möjligt o älska mer? 

Sen lekte vi ute o sen fick jag ett ryck o grävde upp alla jäkla trädgårdsplattor, dom vägde typ 20 kilo styck o satt så jäkla hårt fast.. Pappan har jobbat hela kvällen men vi hann mysa en stund innan Noel skulle sova iaf.. Båda mina killar sover nu o jag kikar alla program o tränar styrka! Blä 


Den där längtan.

Varje dag, varje minut, att få bära på det allra finaste någon kan få.. Svårslagen känsla! 




Måndag.

Dagis igen o det flyter på galant, imorgon är det sovning o det kommer nog inte gå lika galant precis, Noel ligga på en madrass på golvet med flera andra barn o somna? Nä det tror jag inte på! Återstår o se.. Jag har hunnit måla massa iaf, det enda possetiva. Varit med min mamma o handlat o fikat i Norrtälje.. Ätit middag med pappan & sen fick Noel hänga i ishallen o jag har hängt på homeparty hos Emma, massa fint så i höst blir det party hos mig med! Supermys! Ligger bredvid min sovandes lilla underbaring o kikar bb, imorgon kommer mammorna & barnen på brunch.. Två barn saknas ju dock o mitt är det ena, kommer kännas hur knäppt som helst! 😓 


Skötväska

Hade bestämt mig för att skip hops översta skötväska skulle bli nästa skötväska, men så har min kära vän köpt den svarta nya o hur snygg är den inte? Är så sugen på den beiga, tror jag ska lägga en beställning snarast! 



Söndag

Hittade inga blommor jag ville ha riktigt så fick bli snitt blommor och två fins skålar istället, sen har vi lekt tur med vatten jag o plutti, såå varmt o skönt mem nu lovar dom kyligare väder så jag passar på o njuta! Sen har vi kollat när pappa spelat hockey o hängt med Alla där uppe, sen varit ner till havet, druckit drinkar & ätit Kina mat ute! Och nu ska lilleman sova har vi tänkt får se om han tänker lika så vi kan kika film! Hoppas fär allt i världen att natten blir bättre annars vet jag inte vad jag gör eller hur Noel ska orka dagis! Håller tummarna!! 


Låg.

Noel va glad nästan hela dagen igår några gråtattacker när man gick till ett annat rum eller när han va trött bara, vi åkte o käkade med basse och handlade lite & sen somnade han utan gråt vid 8 men när vi skulle lägga oss halv tolv började det, en massa massa skrik & gråt till klockan 4, somnade o vaknade igen 6, grinade 40 minuter kanske o somnade om till halv nio o är uppe nu o jätte glad & pigg?!? Jag är helt död, två nätter UTAN sömn massa skrik, gråt & bråk! Nä ursch känner mig jätte låg idag! Vi ska nog åka o handla lite jag o Noel, vill köpa massa höstblommor som piggar upp! 


My baby

Vi hade de super mys i mitt älskade rånäs igår, sommar, höst & vår är svårslaget där.. Det är så sjukt vackert! Vi skulle fota Noel eftersom han verkade piggare o gladare men det gick inte alls o det hade blivit såååå fint.. Menmen.. Han fortsatte va väldigt gnällig o somnade tillslut i 15 minuter?? Sen va han inte jätte glad precis, så hemskt när han alltid annars är vätödend gladaste & nöjdaste kille.. Vi kollade på kor o matade dom, sen åkte vi till faster, Johnny o kusinerna.  Där trivdes Noel jätte bra med massa leksaker även omman  jämnt skulle va med honom, på vägen hem somnade han tillslut men när vi skulle lyfta in honom vaknade han gallskrikandes o skrek från halv elva till halv sex imorsr, jag har verkligen aldrig varit med om värre, o jag har gråtit så mycket själv, han har liksom knappt hämtat andan för luft & ingenting hjälper.. Så hjälplös man blir, tillslut somnade han o sover än.. Han håller på o vakna tror jag o det känns inte som att han mår bättre nu :/  pappan har åkt o jobbat så får se hur dagen går! 



Fredag.

Ja, natten fortsatte med mardrömmar & när Noel vaknade imorse va han super ledsen & kokhet, försökte äta lite frukost men inget va bra, gjorde oss redo för dagis men fick ringa o säga att vi blir hemma, 39 graders feber och Noel sover igen, sånt händer aldrig om han är frisk! Snoret rinner också.. 4 dagar på dagis o sen blev han sjuk, blä!! Så vi hänger väl inne idag o myser, frisk luft gör ju gott så ska försöka ta en pw sen när han vaknar! Hoppas han är piggare sen så vi kan åka till rånäs när pappan kommer hem.. Vill ut o gå o mysa där!! 
Bara jag som skulle göra allt för att valet  ska va över?! Så jäkla less på allt som har med det o göra! 


Mardrömmar.

Vi åkte o handlade o sen åkte pappan på träning o jag o Noel hade mys kväll, hade köpt en sjukt maffig rulltårta som 1,5 års fika men vi orkade inte.. Så la oss i soffan o myste, han är så kramig och pussig på kvällarna alltså! Sen efter typ 15 minuter så sov han, sem vaknade jag till när pappan kom hem.. 

Noel har aldrig haft mardrömmar, men ikväll & antar att natten blir lika så jäklar, han vaknar i sömnen, gråter hysteriskt slår, sparkar o fäktas.. Sen somnat han igen efter några sekunder, o nu tätt intill hör jag verkligen hur han andas och piper som att han är jätte rädd o ledsen.. Fröken på dagis sa att det ofta blir oroliga nätter pga alla nya intryck så det är väl det som händer, tycker bara såå himla himla synd om honom! 




1,5 år! ❥

Idag blir vårt hjärta 1,5 år, det är verkligen helt galet, och om det ens är mögligt så blir kärleken bara starkare & starkare till honom.. Varje litet nytt framsteg får hjärtat att slå volter, ja man är verkligen förälskad i sitt barn! 

Du stal mitt hjärta så fort du kom in i mitt liv.. Grattis på 1,5 års dagen älskade du. 


Sleeping beauty.

Det hade gått jätte bra idag med, idag va han med och åt lunch o det va fisk som han typ ätit en gång så det blev bara några tuggor, när de andra barnen skulle vila ville han också vila så imorgon prövar vi på det också.. När vi kom hem åt vi lunch, och nu har jag tränat & lilleman sover i vagnen, passar på o pusta ut och njuta av sista mammaledigheten till vattnet som guppar & solen som steker, så glad över att hösten verkar bli riktigt fin!! I helgen ska vi ut o plocka svamp o blåbär hela familjen!! Han hade ett bitmärke på handen idag dock, ursch sånt gör ju skit ont i mammahjärtat!


Dag 4.

Lämnade pluttis vid nio, samma sak idag igen.. Har hunnit måla en massa här hemma & svärfar är här också o hjälper till! Jag ska snart åka o hämta mini, äntligen.. Man hinner MYCKET utan barn men fy sjutton vad jag saknar honom, snart har vi iaf en hel veckas semester ihop lilla familjen & det ska bli helt fantastiskt. Länge sen jag längtade så efter att få åka iväg.. Igår trönade pappan o vi lika så, tur att Noel är nöjd i vagnen så jag har tränings sällskap bland alla djur i skogarna, o han skrattar ihjäl sig varje gång det är dax för en löpning.. Känner mig så motiverad till träning igen, vill ju hinna gå ner några kilo till grekland, vågen visade iaf -2 kg på 1 vecka! Men jag är bra sugen på godis! Nä nu måste jag skynda till dagis,  sen ska vi leka o busa hela dagen & kvällen.. Det tråkiga med hockeyn är att vi träffar pappan väldigt lite, men jag kan ändå inte låta bli att vara världens lyckligaste med allt som komma skall! 


Vår nya belysning ! 

Det kommer alltid vara du som kommer på första plats!


Dag 3.

Lämnade pluttis själv, vinkade hejdå & han vinkade glatt tillbaka, när jag kom tillbaka för o hämta var dom ute o fröken sa " titta noel där kommer mamma" men han tittade bara upp vinkade o fortsatte leka, och ville inte gärna gå hem idag heller.. När vi kom hem va han lagom trött, somnade halv tolv och vaknade 10 över 2, jag vaknade kvart i två haha. Men känner mig lite sjuk, ont i halsen o tung i kroppen.. 

Vilken dag & kväll fantastiskt väder, sitte ute i kvällssolen i linne & kikar på gårdagens bb medans Noel leker bredvid.. Btw, hur trött blir man inte på att saga har berättat i radio om vilka som åker ut när, vilka som är i final osv osv?!? Visst att hon blev lurad men ändå? O varför lyssnade jag? Suck! 





Om han va en hon.


Dag 2

Jaha, andra dagen avklarad & Noel trivs som fisken i vattnet.. Jag finns inte ens, när han väl fått syn på mig så kan han komma o visa något men det är allt så jag ska åka därifrån redan imorgon, hjälp! Det här är ju så jobbigt för mig, men jag är så glad att han inte verkar bry sig, o dom sa det att det är så himla viktigt o faktiskt låta mormor&morfar, farmor&farfar eller andra nära att vara barnvakt redan i tidiga månader, även om vi haft barnvakt ytterst fÅ gånger så har han alltid varit van med mycket folk o aldrig någonsin varit blyg.. Och det underlättar ju verkligen nu.. 

Jag vill bara visa alla fantastiska porträtt bilder från bröllopet, snart! Även om vi hade väldigt tidspressat schema eftersom limousinen körde fel så blev det så många underbara bilder även om jag hade velat fota ännu fler! Apprå på bröllopet så var ju en av babblarna skaparna där, Davids brorsa och det är ju så kul tycker jag, Noel har älskat det sen tidig månad & alltså om vi längtar efter alllllllllla nya låtar nu, galet!! Tänker inte berätta hur många det blir hoho! Inte så svårt o gissa vem dada är heller? 

Nu fortsätter vi leka ute o sen måste vi städa! Och Noel bör ju vilja sova om en stund! 


Tisdag 2 september.

Jag tror att bröllopet slog det mesta när jag har drömt om det varje natt! Haha. Tisdag & dax för inskolning nummer 2, varken jag eller Noel är vana vid o gå upp såhär tidigt känner mig levande död o har ju ändå sovit 8,5 timme mer än så ska ju inte behövas, men man vänjer sig fort med o få sova till 9-10! Även om det faktiskt är sovmorgon för de flesta att få sova till halv åtta.. Efter dagis ska vi hem o fixa lite o sen hem till Sandra o Nelli o ha tapas & myskväll! Pappan jobbar sent ikväll! O sen är det ju dagis igen! Nä nu håller vi på o somna om i soffan, hur sjukt!! Bäst o ta tag i dagen! 




❤️




1 september

Okej, välkommen hösten.. Jag älskar hösten & är mer än redo för den.. Så några dagar att ta ikapp, i fredags var jag på Värmdö o hjälpte till med saker i festlokalen.. Vid kvart över åtta pkte vi tjejer till Ellen i Sollentuna o fixade med en bok från möhippan övade på våran rapplåt till festen o väl hemma halv 1 packade jag alla väskor han sova några timmar innan jag vid halv åtta åkte till Sundbyberg.. Massa fix o sen kom limousinen o hämtade oss vid halv ett, 1.5 timmes bilresa, fotografering vid havet o klipporna o sen mot kyrkan.. Alltså så fint, så perfekt!! Helt magiskt! Sen åkte våran lilla kille hem mer mormor o morfar o brudparet iväg i båt.. Mot baggensnäs & festlokalen, trot typ inte jag kan skriva mer nu för det går inte att förklara vilken helt sjukt galen, rolig o fantastiskt dag, kväll & natt vi hade,, tror vi la oss runt halv fyra.. Och våran låt gjorde succé shit vilken respons, skönt för alla nerver.. O alltså, jag drack nog lite väl mycket för o lugna dom. O igår kom vi till rånäs vid 2 för o hämta vårt lilla hjärta! Sen åkte vi på hockey o sen hem o hade myskväll med tacos o bb, Jocke o Carolina kom också! 

Imorse ringde klockan halv åtta o fick väcka en Väödigt trött kille! Mot dagis & ja, det har gått hur bra som helst så vi kommer starta med lämning redan på torsdag istället för nästa vecka.. Han ville absolut inte åka hem så lämnings biten blir nog bara jobbig för mig o det ät väl skönt men ändå! 

Nu ska vi träffa alla gamla kompisar o mysa!! Bjuder på några bilder av alla hundratals som togs!